Duitsland: 322.000 visa voor gezinshereniging vanaf 2015

Screenshot_59

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn – Duitsland heeft sinds januari 2015 wereldwijd ruim 322.000 visa voor gezinshereniging verstrekt. Dat bewijzen nieuwe cijfers van het ministerie van Buitenlandse Zaken, waarover de “Bild-Zeitung” bericht. Dientengevolge verstrekte het ministerie in 2015 72.681 visa voor gezinshereniging, in 2016 103.883, in 2017 waren het er 117.992 en in het eerste kwartaal van 2018 27.551.

journalistenwatch

Het grootste deel (41,37%) van de 322.107 verstrekte visa voor gezinshereniging ging van 2015 tot 2018 naar Syriërs (108.739 visa ofwel 33,75%) en Irakezen (24.521 ofwel 7,55%). Op de vraag hoeveel van de sinds januari 2015 naar Duitsland gekomen ongeveer 1,8 miljoen migranten hun familie nog willen laten overkomen, kan de Duitse regering niet beantwoorden: “Een belastbare prognose in welke omvang Duitsland een gezinshereniging kan verwachten, is niet mogelijk.”Het zou “niet bekend zijn hoeveel familieleden iedere persoon die recht op bescherming heeft, bezit (dit aantal wordt door het BAMF niet geregistreerd) en hoeveel van hen hij daadwerkelijk zal laten overkomen”, staat er in documenten van de regering over dit onderwerp.

Vanaf augustus gelden nieuwe regels. Dan mogen subsidiair beschermde vluchtelingen weer hun zogenaamde kernfamilie laten overkomen. Maar dat geldt slechts voor hoogstens 1000 familieleden in totaal per maand – dat zijn er 12.000 per jaar.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Merkel, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Duitsland: 322.000 visa voor gezinshereniging vanaf 2015

 1. Henk der Niederlander zegt:

  Zoals in veel blogs al is aangegeven moet en zal half (of meer) midden oosten geimporteerd moeten worden naar Europa.
  De zogenaamde christelijke partijen en de linksen blijven alles uit de kast trekken om de Europese bevolkingen naar de kloten te helpen.
  Daarbij komt ook nog dat heel Afrika zijn neuknegers hier schijnt te moeten dumpen met toestemming van de verschillende west Europese regeringen.
  De trein rolt dus en de deugmens zag dat het goed was.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Op naar de vernietiging van de Duitse samenleving !

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Gezinshereniging? Dat is een stortvloed van nareizende migranten. Gerekend naar de ‘konijniale normen’ kan dit geschat worden op minstens 6 maal de hoeveelheid asielaanvragers, dus zeker ongeveer 2 miljoen mensen extra naar Duitsland. Tel uit je winst!

  Geliked door 2 people

  • Anneke zegt:

   Ons Europese continent wordt zo wel een kolonie van het radicale islamitisch tuig. Denk even aan Erdogan en zijn kornuiten. Zijn kalifaat droom is niet uit z’n kop te slaan.

   Like

 4. Henk der Niederlander zegt:

  Duitsland: 322.000 visa voor gezinshereniging vanaf 2015

  Wat dus feitelijk wil zeggen dat de Duitse belastingbetaler weer de kosten mag ophoesten om dat tuig aan de vreet te houden.
  Als dan gemiddeld genomen elke gezinsherreniger groot en klein door elkaar zo’n €1000 kost per maand kun je gewoon stellen dat dat de Belastingbetaler zo’n 322 miljoen € per maand kost wat neer komt op € 3.864.000.000 per jaar.
  Net als in Nederland is het sociale systeem totaal uitgekleed om dit soort politieke hobby’s betaalbaar te houden.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Nou, ‘geweldig’ weer zeg! Ik sta er van te kijken wat onze Duitse buren allemaal nog te verwerken krijgen. Zijn het geen ‘vluchtelingen’, dan zijn het wel nareizigers, van wie niemand weet in welke getale zij Duitsland binnen zullen komen.
  Waar moeten deze nieuwe nareizigers eigenlijk wonen? Nóg meer (zomer)huizen van de Duitse burgers inpikken misschien? Nog meer hotels omvormen tot wooncentra voor misschien wel honderdduizend nieuwkomers?

  Als in Duitsland echt de pleuris een keer uitbreekt (alles wijst erop dat het daar broeit), en alle illegalen bijvoorbeeld nemen de benen, dan zijn wij als klein land de pineut. Want onze grenzen mogen niet dicht. De politie mag niet optreden en zal dat ook niet doen, want ik las gisteren ergens dat het schokkend is dat onze politie corrupt is en steeds meer allochtone collega’s worstelen met hun loyaliteit jegens vaderland en Nederland. Verwacht van hen dus zéker geen bescherming.

  De puinhoop wordt steeds groter en groter, en er is straks geen land meer binnen Europa (behalve de Visegrádlanden dan) waar nog een normaal leven mogelijk is.

  Het ziet er -‘dankzij’ Merkel- meer dan beroerd uit voor ons!

  Geliked door 1 persoon

  • Sabeltant zegt:

   Die islamitische onderdanen bij de politie wachten totdat het sein wordt gegeven, daarna ruimen ze de Nederlanders op en zijn zij de baas.
   Zo is het in al die landen gegaan waar de islam een bepaalde hoeveelheid van de bevolking uitmaakte.
   Vanaf 30% loop je de kans dat ze hele handel met geweld overgenomen wordt.

   Geliked door 1 persoon

 6. Wachteres zegt:

  Als dit de officiele cijfers zijn, dan kunnen we er wel van uitgaan dat er in feite nog veel meer ‘familieleden’ zijn binnen gekomen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Sabeltant zegt:

  De asielkosten zullen in de MILJARDEN lopen en de onveiligheid zal in elke stad toenemen.
  Dit zal de AFD geen windeieren leggen.
  De Duitsers struikelen nu al over de pinguïns en baardapen in de steden.
  2018 het jaar dat de burgeroorlog in Duitsland zou beginnen volgens CIA documenten.

  Like

 8. Wolf zegt:

  Heerlijk, we hebben vacantie !!! Eerst de tuin aanpakken en dan naar Berlijn! later deze week.

  Like

 9. droevige mof zegt:

  Het stemvee heeft soms een olifantengeheugen. Ze weten wie gezinshereniging heeft gepropageerd en wie het geweld naar het land bracht.
  1. AfD voor de eerste keer groter dan de SPD.
  http://zuerst.de/2018/07/09/insa-umfrage-afd-steht-bei-175-prozent-und-ueberholt-erstmals-die-spd/
  2. In Beieren is de SPD slechts de vierde sterkste partij.
  https://www.focus.de/politik/deutschland/rtl-n-tv-trendbarometer-alarmierende-bayern-umfrage-spd-nur-noch-viertstaerkste-partei_id_9226268.html
  Veel Duitsers stellen al hun hoop op de AfD, d.w.z. op een vreedzame verandering. Ik ben bang dat het daarvoor te laat is. Duitsland is uitgeput en verdeeld in drie groepen: fantasten, realisten en de naïeve. De wraak van de teleurgestelde mensen aan beide zijden (inheemse en gelukzoekers) zou enorm kunnen zijn wanneer het systeem instort. In het Duits: Bürgerkrieg.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Ik heb het eerder gezegd: De mensen hier gaan ervan uit dat er enkele tienduizenden ‘zieluge’ vluchtelingen naar Duitsland zijn gekomen, die grotendeels weer terug gaan.

  Iets anders geloven ze niet: “Wij vertrouwen onze regering in Berlijn”.

  Like

 11. Anneke zegt:

  Sta gezinshereniging NIET meer toe, dan blijft het islamitisch schorem vanzelf wel weg. Dan zal er stapsgewijs en soort van zuivering gaan plaatsvinden, op ‘natuurlijke’ basis.

  Like

 12. Pingback: Duitsland: 322.000 visa voor gezinshereniging vanaf 2015 | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s