Osmanen Germania: Seehofer verbiedt Duits-Turkse motorbende

Screenshot_72

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De Duits-Turkse motorbende Osmanen Germania werd door de Duitse minister van Binnenlandse Zaken horst Seehofer verboden. Er vonden huiszoekingen plaats.

Contra magazine

De Duits-Turkse motorbende Osmanen Germania wordt het vuur na aan de schenen gelegd door de Duitse minister van Binnenlandse Zaken. De in het jaar 2015 opgerichte vereniging werd door horst Seehofer verboden, omdat er een zwaarwegende bedreiging voor de algemene veiligheid van de groep zou uitgaan en dat het om een criminele vereniging zou gaan.

Volgens Seehofer zouden de leden van de vereniging zware misdaden plegen. “Wie de rechtsstaat afwijst, kan van ons geen consideratie verwachten”, zei de CSU-politicus. De kennelijk door de Turkse regeringspartij AKP ondersteunde vereniging zou overvallen op links-extreme Turken, Koerden, PKK-aanhangers en leden van de Gülen-beweging uitgevoerd hebben en deze mensen hebben geïntimideerd.

In de ochtenduren werden huiszoekingen gehouden in Rheinland-Pfalz, Baden-Württemberg, Beieren en Hessen. Behalve de politiek gemotiveerde maffiose activiteiten zouden de leden ook verwikkeld zijn geweest in drugshandel, prostitutie, chantage en zelfs moord. Volgens schattingen zou de vereniging landelijk ongeveer 300 leden gehad hebben.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Criminaliteit, Duitsland, Islamisering, islamofascisme, Maffia, Rotzakken, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Osmanen Germania: Seehofer verbiedt Duits-Turkse motorbende

  1. Klaas zegt:

    buitenland/5356421/turkije-wil-korte-termijn-lidmaatschap-europese-unie.html?

    Like

  2. Sabeltant zegt:

    Het zal wel weer uitgelegd worden als een aanval op de islam.

    Like

    • J. C. Th. Köhler zegt:

      Was het maar waar. Was er maar één man in het Duitse kabinet, i.c. Seehofer, die de islam durfde aanvallen. Wel halfbakken maatregelen afspreken inzake grensbewaking, maar er is NIEMAND die durft te zeggen: “We willen die teringmoslims hier niet.” (Tering is nog zacht uitgedrukt, ik had eigenlijk een ander woord in gedachten.)

      j.c.th.kohler@ziggo.nl

      Geliked door 2 people

  3. Jade zegt:

    Goede zaak, wat een griezels…

    Like

  4. Carthago zegt:

    Erdobok zal verklaren dat het slechts geitenhoeders zijn.

    Like

  5. hans zegt:

    Enige wat helpt is een bom op Ankara!

    Geliked door 1 persoon

    • Peter zegt:

      Je gaat niet een stad of land vernietigen vanwege andere politieke inzichten,
      De heer Hans overschrijdt hiermee een grens van het betamelijke.
      Graag verwijdering van deze onzinnige opmerking !

      Like

  6. hans zegt:

    iEDEREEN HAAT ZE OOK, DUS NIET ERG HOOR!

    Like

  7. droevige mof zegt:

    Een druppel op een hete plaat.
    Arabische bendes veroveren de betere buurten. Diversiteit en integratie zijn blijkbaar in de upper class aangekomen.
    Voor zoiets hebben de Duitsers hun eigen woord: Schadenfreude.

    https://www.focus.de/politik/deutschland/charlottenburg-wilmersdorf-fernab-sozialer-brennpunkte-kriminelle-clans-in-berlin-erobern-nun-sogar-nobelviertel_id_9237038.html

    Like

  8. abouneenee zegt:

    Verplichte (chemische) sterilisatie van alle moslims en socialisten die een ziekenhuis bezoeken zou verplicht moeten zijn. Daarmee wordt niemand gedood, maar nieuw leven ontstaat niet meer bij moslims of degenen die ze naar hier gehaald hebben in de hoop goedkope dönner kebab te eten op zondag, als vrouwlief geen zin heeft om te koken.

    Like

  9. abouneenee zegt:

    Verplichte (chemische) sterilisatie van alle moslims en socialisten die een ziekenhuis bezoeken zou verplicht moeten zijn. Daarmee wordt niemand gedood, maar nieuw leven ontstaat niet meer bij moslims of degenen die ze naar hier gehaald hebben in de hoop goedkope dönner kebab te eten op zondag, als vrouwlief geen zin heeft om te koken.

    Like

  10. Ronald zegt:

    Dit was totaal geen MC!!! De meesten van dit volk reed geen motor….zelfs zonder rijbewijs kon je je erbij aansluiten. Dit was een Turkse knokploeg die opkwam voor alle Turken in Duitsland!!! Klasse dat het Turkse tuig hun ‘club’ wordt verboden!!! Het schijnt trouwens dat 1 op de 3 Turken in Duitsland geen werk heeft!!! Terugsturen dit volk!!!

    Like

Plaats een reactie