Europa is niet bang voor Rusland, maar voor Afrika en de Arabieren

Screenshot_84

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Wanneer je buiten de gebruikelijke trans-Atlantische propaganda onderweg bent, stel je vast dat de Europeanen niet bang zijn voor Poetin´s Rusland. Veelmeer vrezen ze de massa-immigratie uit Afrika en het Nabije Oosten.

Contra magazine

De conservatieve Amerikaanse politicus en publicist Pat Buchanan vatte de actuele situatie ion Europa treffend samen: “Het huidige europa is er niet bang voor dat Vladimir Poetin de Rijn bereikt. Europa is er bang voor dat Afrika en het Nabije Oosten de Donau bereiken.” Per slot van rekening is het voor iedere, ook maar half aandachtige, waarnemer (die niet door de trans-Atlantische propagandabril kijkt) duidelijk dat het sinds de ineenstorting van de USSR steeds opnieuw vernederde Rusland altijd alleen maar op bedreigingen reageerde en geen vijandigheden tegenover het Westen verbreidt. Integendeel. Moskou heeft steeds opnieuw geprobeerd de betrekkingen met het Westen te verbeteren.

De Amerikanen hebben de NAVO verder naar het oosten uitgebreid en met de georkestreerde putsch in de Oekraïne (en het daarmee gepaard gaande conflict in de Donbas en de crisis in de Krim) eigenlijk de volgende stap willen zetten: een lange directe grens met Rusland en de stationering van raketinstallaties 500 kilometer voor Moskou. Zodoende, aldus de belangrijkste overweging van de strategen in het Pentagon, zou Rusland op de langere termijn geopolitiek uitgeschakeld zijn en zou men volledig op China kunnen richten, dat sowieso de belangrijkste en grootste uitdaging voor de Amerikanen vormt. Voor Rusland hoeven de Europeanen (ook de Baltische volkeren en de Polen)  niet bang te zijn.

Veelmeer zien de mensen in Europa zich geconfronteerd met een voortdurende immigratie uit Afrika en het Nabije Oosten, die de eeuwenlang gegroeide (en slechts deels door oorlogen en grensverschuivingen door elkaar gebrachte) maatschappelijke orde in gevaar brengt. In tegenstelling tot de klassieke immigratielanden hebben de meeste Europese samenlevingen niet zo´n immigratiecultuur ontwikkeld en zijn daarom ook van streek over al die veranderingen. Wie in plattelandsgebieden is opgegroeid, weet misschien nog hoe moeilijk het zelfs enkele tientallen jaren geleden nog kon zijn wanneer een katholiek met een protestantse (of andersom) wilde trouwen of zelfs partners uit het volgende dorp verboden waren. Hoe moeten zulke samenlevingen dan op moslims of Afrikanen reageren?

Je hoeft immers alleen maar om je heen te kijken welk effect de immigratie van de afgelopen tien jaar had: successievelijke toename van vooral het aantal moslims aan de totale bevolking, zodat deze in veel stadsdelen grotere gemeenschappen al de grootste religieuze groepering vormen. De door Merkel´s “Wir schaffen das”-politiek versterkte migratiecrisis (hoogtepunt 2015) had daarbij bovendien regionaal nog een vermenigvuldigend effect – een handvol Turken in een dorp werden heel snel enkele tientallen moslims, overwegend uit het Nabije Oosten. Bovendien vooral jonge mannen met seksuele behoeften en afkomstig uit een cultuur, waarin niet-moslims, vrouwen en, meer nog, niet-islamitische vrouwen een geringe waarde bezitten. Dat zorgt uiteraard voor enorme problemen.

De verkiezingssuccessen van partijen die zich inzetten voor strengere immigratiewetten, scherpere grenscontroles, afwijzingen en omvangrijke uitzettingen komen niet zomaar uit de lucht vallen. De beelden over de toestanden in Afrika en in het Nabije Oosten zijn in feite dagelijks te zien op de tv en nauwelijks iemand wil de vestiging van zulke toestanden ook in Europa, die met het openblijven van de grenzen namelijk eveneens zouden komen. Voor politiek links (vooral bij de socialisten, de Groenen en de sociaaldemocraten) is dit een uitdrukking van vreemdelingenhaat en racisme. Maar de meeste kiezers van deze partijen zijn noch buitenlander-vijandig noch racistisch, maar in de eerste plaats bezorgd over wat een aanhoudende hoge immigratie van hun vaderland maakt. Als Berlijn een nieuw Kaboel, Frankfurt een nieuw Mosoel en München een nieuw Mogadishu wordt, is niemand geholpen.

Buchanan heeft met zijn analyse wel degelijk grotendeels gelijk. In Washington zelf wil men (om de gebruikelijke redenen) dat echter niet zien. Veelmeer wordt de druk tegenover de Europeanen in stand gehouden om te blijven bewapenen tegen Rusland om zelf meer ruimte te hebben voor de ruzie met China. Dat zal de NAVO namelijk niet (kunnen) helpen en de regionale “geallieerden” zijn slechts beperkt te vertrouwen. In elk geval schijnen ook zij begrepen te hebben dat de Amerikaanse strategie in hun eigen nadeel is. Want: wie zal bij een conflict met Rusland het meest te lijden hebben? Europa, vanzelfsprekend. En bij een oorlog met China? Azië. De Amerikanen hebben er oceanen tussen liggen, terwijl de “geallieerden” en “partners” deels directe grenzen met de door Washington als “vijandige staten” geclassificeerde landen hebben. Dus is een strategie van goede nabuurschap voor deze landen duidelijk zinvoller dan opgeofferd te worden voor Amerikaanse belangen in een plaatsvervangende oorlog.

En ook heeft hij absoluut gelijk wanneer hij schrijft dat de Europeanen bang zijn voor een aanhoudende massa-immigratie. Russische tanks aan de Rijn zouden vermoedelijk menig Europeaan eerder accepteren dan een door Afrikanen en Arabieren bepaald continent, dat door louter geweld, clangevechten en etnische onlusten niet meer tot rust komt en zelfs een Derde Wereldregio wordt.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Arabische wereld, Derde Wereld, Europa, Hypocrisie, Islam, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

16 reacties op Europa is niet bang voor Rusland, maar voor Afrika en de Arabieren

 1. Patriot 2.0 zegt:

  De voormalig geallieerden zijn het aardig eens: US, Rusland, GB (Brexit)….

  Like

 2. Elisah zegt:

  Iets anders,
  https://fenixx.org/2018/07/11/terwijl-de-gutmensch-de-wraakactie-op-de-moslims-van-srebrenica-herdenkt-zijn-er-in-nigeria-al-zon-6-000-christen-afgeslacht-door-moslims-maar-dit-gedenkt-men-vandaag-niet-in-den-haag/

  Terwijl de gutmensch de wraakactie op de moslims van Srebrenica herdenkt zijn er in Nigeria al zo’n 6.000 christenen afgeslacht door moslims maar dit gedenkt men vandaag niet in Den Haag
  Ook herdenkt met vandaag in Den Haag niet de duizenden slachtoffers van de moslims uit Srebrenica, dat velen al wisten dat er wraak op de moslims aldaar genomen ging worden wegens de vele oorlogsmisdaden door hen gepleegd daar spreekt men kennelijk ook liever niet over. Men heeft het ook niet zo graag over moslims die in Nigeria hele gezinnen compleet met kleine kinderen over de kling jagen. Nee moslims zijn zielig en moeten de slachtofferrol ten aller tijden kunnen vervullen, althans in de ogen van de gutmensch.

  Geliked door 2 people

 3. Hendrik M. zegt:

  Het eeuwige gestook tegen Rusland gaat maar door, afspraken worden door Amerika/NAVO landen niet nagekomen, Poetin en Rusland worden zwarter gemaakt dan de zwaarst gepigmenteerde Afrikaan.
  En ja, extra zwaar gepigmenteerden met laag IQ en overige zandnegers die hun hand op komen houden en hier met geweld de islam vestigen worden zoveel mogelijkk binnen gehaald.
  Het allerergste is dat de meerderheid der autochtone bevolking deze zwarte en islam overheersing wenst; dit kenbaar gemaakt door hun stemgedrag.

  Geliked door 1 persoon

  • bigljohn zegt:

   ….Het allerergste is dat de meerderheid der autochtone bevolking deze zwarte en islam overheersing wenst; dit kenbaar gemaakt door hun stemgedrag….Hun stemgedrag doet er niet meer toe, want de kiezer heeft niets meer te willen, word te kakken gezet na iedere verkiezing. Stembusfraude doet telkens de balans doorslaan in het voordeel van de VVD en links. Hoe is het anders te verklaren dat Rutte verklaart dat er alweer een Rutte kabinet komt na dit kabinet ? De eerste keer kwam zijn uitspraak ook al uit. Vlak voor de laatste verkiezingen had de PVV 37 virtuele Kamerzetels. Na de verkiezingen hield hielden ze er maar 20 over. Groen Links daarentegen sprong omhoog van 3 Kamerzetels naar 16 Kamerzetels, en volgens de MSM media groeit deze partij als kool. Word Nederland dan langzaamaan Marxistisch ???

   Geliked door 1 persoon

  • Leo 1 zegt:

   en- ehhh, oh ja,……. tegenwoordig is het Rusland !! en GEEN U.S.S.R. meer.

   Like

 4. Mary zegt:

  Er is ook niets om bang voor te zijn als het om Putin gaat, de EU club en hun vrienden van de VN etc., ja voor die wel, een grote slangenkuil, op de Oost Europese, Oostenrijk, en Italie na dan.

  Like

 5. Daan Kranenburg zegt:

  Ja trieste zaak Hendrik M. De meerderheid van de autochtone met hun stemgedrag vraagt erom. Interesseert ze verder helemaal niets hoe hun toekomst eruit zal zien. Ze hebben het nog redelijk goed, hebben brood en spelen, zoals voetbal e.d. en de bagger programma’s van Joop van Ellende en de Mol. Rationeel verstand hebben ze afstand van gedaan, jammer maar het is niet anders. Maar de rekening daarvoor krijgen ze te zijner tijd echt nog wel op de mat. Dan is het janken geblazen, zeg ik eigen schuld dikke bult. Grt. Daan Kranenburg

  Like

 6. Als je al die beelden ziet in Berlijn….Nantes en Parijs……krijg je vanzelf schrik van al die barbaren.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Vroeger waren we al bang voor zwarte Piet , nu krijgen we een tsunami van zwarte Pieten We waren niet bang van een arabier of tjoek ,tjoek .Ik herinner mij , dat ze tapijten Van deur tot deur probeerde te verkopen, trouwens mijn moeder heeft er ooit eentje gekocht ,zelfs dat doen ze niet meer, want ze krijgen vanalles , hun mentaliteit is er ook niet op vooruitgegaan , nu proberen ze Allah te verkopen met aanslagen moorden en verkrachtingen

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Dankbaarheid

  The Italian ship Vos Thalassa rescued 67 migrants, including six children, off the coast of Libya on Sunday while responding to a distress call.
  But when the Italian crew turned to to meet the Libyan coast guard the migrants threatened to behead the Italian crew.

  https://www.thegatewaypundit.com/2018/07/gratitude-african-migrants-rescued-off-the-coast-of-libya-threaten-to-behead-rescuers/

  Gewoon doorvaren, herstel, door hun heen bootje varen

  Like

 9. Stef zegt:

  Na 10 jaar tussen zwarten en Muslims te hebben gewoond week ik alleen maar te zeggen dat nu in West Europa alleen maar watjes wonen. Ontstaan in de zestiger jaren en met behulp van de televise . De zwarten die hier nu binnen komen kunnen handelen als dieren . Let maar op wat er goat gebeuren.

  Like

 10. j van der valk... zegt:

  Eustace Mullins.

  Eustace Mullins Money and the Conspiracy of Evil.

  The Assassination of the Kennedys.

  Rare 1967 Record Exposes the illuminati.

  Geliked door 2 people

 11. ruud beijer zegt:

  Ach gewoon meehuichelen daar zijn de Nederlanders goed in.Meehuichelen met de islam en de vluchtelingen. Ze verdienen de narigheid die op ze afkomt.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Heeft die middelste nou een bandana of een kapotje op z’n knar.

  Like

 13. fleckie zegt:

  ‘CYBER. WEERBAARHEID CENTRUM’, VELDHOVENS WEEKBLLAD woe.11.7.2018. :
  PRIMEUR Brainport Eindhoven in de strijd tegen digitale spionage en sabotage’
  Brainport Eindhoven krijgt als eerste inNederland een CYBER weerbaarheidcentrum om bedrijven binnen de kennisintensieve maakindustrie te helpen met weerbaarheid tegen digitale spionage en sabotage. Daarmee is de hightech regio koploper inNederland die- naast de door het Rijk aangewezen vitale sectoren( zoals gezondheidszorg ,energie, haven etc) serieus werk maakt van cyberweerbaarheid en wordt aangesloten op vertrouwelijke informatie van het Rijk.
  Binnen het nieuwe centrum kunnen met name ook mkb’ers in de hightech regio aansluiten op een collectief ,professioneel systeem tegen. Online. Aanvallen. Uiteindelijk kunnen het bedriijfsplan voor dit nieuwe centrum en de opgedane praktijkervaring benut worden omweerbaarheidscentra voor de kennisintensieve maakindustrie in heel Nederland in te richten. .
  Van de redactie ……..Ruim 20 bedrijven uit Brainport Eindhoven wisselen. al mondeling vertrouwelijke. informatie uit. op. het. gebied van cybersecurity binnen de Eindhoven CYBER. SECURITY. Groep ( ECSG) . Voor het sterk verweven ecosysteem in de hightech – regio geldt echter dat deze als geheel pas echt zo veilig mogelijk is als alle spelers weerbaar zijn tegen cybercrime. Daarom besloten de ECSG ,Brainport Industries, Brainport Development, BDO Accountants & Adviseurs en de Provincie. Noord Brabant gezamenlijk de opgedane expertise v.d. ECSG. verder uit te bouwen. tot een CYBER Weerbaarheid. Centrum Brainport. (CWCB) . Momenteel werkt een ‘first user group’ aan de verdere ontwikkeling.
  Naar verwachtin is het centrum eind 2018 operationeel, een belangrijke bouwsteen daarbij is de pilot over informatiedeling en -uitwisseling die samen met TNO. en de ministeries EZK ( het Digital Trust CENTRE DTC) en J&V ( het Nationaal CYBER SECURITY Centrum,í,NCSC) wordt uitgevoerd. VERHEUGD. MET. INITIATIEF. ” Het Brainport initiatief is omarmd door het ministerie van Economische Zaken en KLIMAAT”, lichten projectleiders Robert- Jan Marronga van Brainport Development en Dandra Konings ,voorzitter en initiatiefnemer van. ECSG toe. ” Onze oproep om aandacht voor hetb Mkb,met name in de kennisintensieve maakindustrie, heeft mede geleid tot de Kamerbrief van 22 mei 2017 waarin RZK aangeeft ervaring op te willen doen. met. CYBER- securityinformatie- uitwisseling voor EN. door kennisintensieve bedrijven ,die gekoppeld moest worden aan de beschikbare vertrouwelijke overheidsinformatie. Dit heeft geleid tot de oprichting van het DTC. per 1 januari 2018 zoals aangekondigd in de Kamerbrief van 23 September 2017″. Konings ” De leden van de ECSG zijn verheugd om te zien dat hun initiatief nu ook landelijk wordt opgepakt. Ze beseffen dat de mondelinge manier waarop zij informatie delen niet geschikt is voor een grote groep bedrijven. Daarom formuleerden ze met andere stakeholders de behoefte aan een innovatief digitaal CYBER Weerbaarheid-Centrum : een toegankelijke online omgeving voor vertrouwelijke ,snelle en vooral ook real Time kennisdeling op maat. Met de ECSG als startkrediet”.
  Uiteindelijk zal die al bestaande groep opgaan in het CWCB.
  KETENWEERBAARHEID. Volgens Marringa zijn cyberaanvallen een serieuze bedreiging voor alle ondernemingen in Brainport Eindhoven. ” De nationale en internationale voorbeelden van. recente. cyberaanvallen zijn legio en de economische impact voor een bedrijf en/ of regio kan enorm zijn. Grote bedrijven als ASML en. PHILIPS zullen een cyberaanval wel kunnen doorstaan, maar voor mkb’ers is dat maar zeer de vraag “. Konings vult aan:” Ketenweerbaarheid is daarom echt van groot belang. Informatie- uitwisseling en samenwerking zijn de sleutel naar cyberweerbaarheid, we raken immer steeds meer en intensiever digitaal met elkaar verknoopt. Tegelijkertijd zijn bij ondernemers binnen het kleinere bedrijfsleven onvoldoende kennis en middelen voorhanden om. zelfstandig weerbaar te zijn. Binnen het CWCB worden ook zij in staat gesteld om zich beter te weren tegen cyberaanvallen en/of een mogelijke aanval sneller te boven te komen. Zo’n centrum is dan ook een belangrijke bijdrage aan het ecosysteem van Brainport Eindhoven. VERBETERING. VESTIGINGSKLIMAAT
  De 4 belangrijkste taken van het CWCB liggen op het gebied van preventie ( helpen spionage en sabotage voorkomen), detectie( vaststellen of er sprake is van een dreiging en die ook duideln)., reons ,( helpen een. aanval. af.te slaan) en recovery ( bij eventuele schade helpen bij het herstel en het opnieuw inrichten van de beveiliging). Het centrum wordt waarschijnlijk een coöperatieve organisatie waarvan. de leden gezamenlijk zorgen voor cyberweerbaarheid in de hightech maakindustrie in Brainport Eindhoven. Volgens Manninga en Konings draagt het VWCB bovendien bij aan de verbetering van het vestigingsklimaat van de regio. ” Daar waar bedrijven zoveel mogelijk zekerheid krijgen,zullen ze zich graag vestigen en cybersecurity staat hoog in het vaandel. Dat zal uiteindelijk ook nieuwe werkgelenheid met zich brengen. Daarnaast profiteert het regionale bedrijfsleven van de aansluiting bij het CWCB. Omdat een bedrijf dat goed heeft nagedacht over actieve cybersecurity eerder als toeleverancier wordt gekozen. Hierdoor verbetert zijn concurrentiepositie”. *~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s