Gemeente Rotterdam werkt samen met sharia promotend advocatenkantoor

Screenshot_87

(Door: Wout Willemsen)

Leefbaar Rotterdam wil dat de gemeente alle banden met advocatenkantoor El Hannouche per direct verbreekt. Het kantoor zou volgens LR sharia-rechtbanken promoten terwijl het juist partner is in de aanpak van dit soort praktijken. Via de Telegraaf.

Er zouden in zijn totaliteit zo’n twintig partners meedoen aan het gemeentelijke programma om allerlei achterlijke en barbaarse praktijken, die men zich voor kan stellen bij slecht geïntegreerde migranten, tegen te gaan. Denkt u hierbij aan huiselijke geweld, omdat de vrouw een mening had, een dochter die met een Nederlandse jongen flirt of een vrouw die van haar man wil scheiden.

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotterdam, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Gemeente Rotterdam werkt samen met sharia promotend advocatenkantoor

 1. Infiltratie en overhalen blijft maar doorgaan.

  Like

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het Rotterdamse gemeentelijke programma heeft niet tot doel allerlei achterlijke en barbaarse praktijken, tegen te gaan. Integendeel, ze zijn juist met DIT advokarenkantoor in zee gegaan, om de invoering van de sharia te faciliteren. Ze hebben in Rotterdam toch niet voor niets Ahmed Aboutaleb als burgemeester. We kennen die pias toch. We weten toch waar hij voor staat. Hij laat telkens weer merken, waar zijn loyaliteit ligt. Dus …….

  Geliked door 1 persoon

 3. Aegolius cs zegt:

  Slechts 2, twee (!) reacties? Iedereen maar hengsten op het toetsenbord en altijd verontwaardigd. Maar nu……..?!

  Like

 4. Patriot 2.0 zegt:

  Een shariarechtbank gaat uit van de sharia, naar ik aanneem. Het Nederlands Recht gaat uit van ons Recht, dat de principes van de Verlichting heeft geincorpereerd en dat uitgaat van de staatkundige principes van de Franse revolutie. Ik zie hier een conflict.

  De gemeente Rotterdam is naar mijn oordeel in overtreding. Verder moet iedereen zelf maar oordelen over de sharia.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s