Israëlische marine stopt boot uit Gaza

Screenshot_81

Een patrouilleboot van de Israëlische marine.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Israëlische marine heeft gisteren een uit de Gazastrook afkomstige boot met acht mensen aan boord gestopt, die geprobeerd had de legale zeeblokkade te doorbreken.

Israel Heute

Nadat de boot en de zich aan boord bevindende mensen werden gecontroleerd, werd hij naar de haven van Ashdod gesleept. Het Israëlische leger bracht medisch personeel aan boord voor diegenen van de opvarenden die medische hulp nodig hadden.

Het is al de tweede keer binnen de afgelopen twee maanden dat Hamas probeert de legale zeeblokkade te doorbreken en burgers betaalt om aan de actie deel te nemen.

Een woordvoerder van het Israëlische leger verklaarde later: “De zeeblokkade is een noodzakelijke en legale veiligheidsmaatregel, die door de wereld en de VN herhaaldelijk als belangrijk voor de veiligheid van de staat Israël en zijn zeegrenzen werd erkend. De Israëlische burgers beschermt tegen de terreur en het smokkelen van wapens. Het Israëlische leger zal de zeegrenzen en zijn burgerbevolking blijven beschermen.”

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, demoniseren, Gazastrook, gezond realisme, Hamas, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

6 reacties op Israëlische marine stopt boot uit Gaza

 1. abouneenee zegt:

  Aanvallen op Israel gaan ook gewoon door in Nederland in het geval van de luie terrorist. De aanslagpleger op het Joodse restaurant hoeft de cel niet meer in als de rechter geen andere uitspraak doet. Nadat de moordenaar van Fortuyn na 8 jaartjes weer vrolijk mag rondhuppelen, zonder enkelband of meldplicht, krijgt de aanslagpleger van het restaurant een gevangenisstraf opgelegd die gelijkstaat aan het voorarrest. Wel moet meneer psychiatrisch behandeld worden en krijgt hij gedurende de proeftijd een contact- en gebiedsverbod, moet de ‘vluchteling’ begeleid wonen en al dat soort ongein waarbij iedere ‘vluchteling’ zijn vingers aflikt.

  Het belangrijkste, een afschrikwekkende werking, gaat er geenszins vanuit, maar dat lijkt ook niet de wens van het ambtelijk apparaat. We zijn aldus weer beland begin vorige eeuw, niet doordat Wilders er extreemrechtse ideeën op nahoudt, maar omdat het ambtelijk apparaat medeplichtig is aan het geweld tegen de Joden door geen voorbeeld te stellen.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Leg me eens uit: wat zijn nu precies de “exstreem”rechtse ideeen van bijv Wilders of van iedere andere PVV’er? Ik begrijp het extreme niet, er is namelijk niks extreems aan, alleen maar gezond verstand. Extreem zijn de SAntifa stoottroepen met hun gedrag.

   Geliked door 2 people

 2. Nederland ooit een welvaartsstaat, gaat nu helemaal richting afvoerputje omdat alles en iedereen hier met of zonder paspoort gratis de rest van zijn leven kan komen vakantie vieren op kosten van de werkende belastingbetaler die binnenkort tot 75 moet doorwerken. Kut EU !! alleen maar ellende

  Like

 3. john van antwerpen zegt:

  Het lik op stuk beleid van Israel is een voorbeeld voor west Europa.
  De sympathie voor de zogenaamde
  onderdrukte Palestijn is een fabeltje die nergens op gebaseerd is.
  Sympathie voor een haatdragend volk ? Is dat de bedoeling ?
  Al degene die met de Palestijn mee voelt zijn verraders en geschiedenis
  vervalsers. Het is gewoonweg terecht dat de Joden zich verweren.
  Hetzelfde verhaal geld ook voor Bosnie, die half jaren 90 zelf de lont
  hadden aangestoken en veel eerder al.

  Like

 4. Cathja zegt:

  De Israëlische marine doet wat het moet doen om de bevolking te beschermen tegen aanvallen van Hamas. Zij vinden dit een hele normale zaak.
  Wat een tegenstelling tot bijvoorbeeld Frontex, welke organisatie de Europese buitengrenzen zou moeten bewaken, maar dit heeft verzaakt. Zij dienden (en dienen) als ferry om illegalen (zogenaamde vluchtelingen en ‘mensen in nood’) Europa binnen te krijgen.
  Een ernstige vorm van verraad jegens alle Europeanen!

  Europa, neem eens een voorbeeld aan het kleine Israël, wat er alles aan doet om het eigen volk te beschermen! Er zou met meer respect over dit land gesproken moeten worden i.p.v. steeds opnieuw het waarschuwende vingertje omhoog te steken.

  Like

 5. ruud beijer zegt:

  Israël heeft het modernste leger ter wereld.Gelukkig maar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s