Nachtmerrie voor veel Amerikanen: Hillary Clinton wil toch nog president worden

Screenshot_83

(Vertaling: E.J. Bron)

Washington – Wil Hillary Clinton toch nog president van Amerika worden? Daarover speculeren Amerikaanse media. En de 70-jarige ontkent het niet. Haar nederlaag tegen Donald Trump heeft ze tot op de dag van vandaag niet verwerkt – naar het heet, wil ze in 2020 een revanche.

journalistenwatch

Dat Trump over twee jaar opnieuw aantreedt, schijnt vast te staan. Maar wie wordt zijn uitdager? Bij de Democraten ziet het er beroerd uit. Ze zetten op dit moment vooral in op vrouwen en minderheden. Bij de voorverkiezingen voor New York voor het Congres heeft onlangs de 28-jarige Alexandria Ocasio-Cortez sensationeel gewonnen. Maar zijn deze kandidaten in staat om een meerderheid te halen in Amerika?

Inmiddels spreekt veel ervoor dat Hillary Clinton de laatste hoop van de uitgedunde partij zou kunnen worden. En de in grote delen van de bevolking gehate politica schijnt dat te bevallen. Ze ontkent het niet, maar onderneemt veel dingen die duiden op een nieuwe kandidatuur. Dat zou haar derde keer zijn: in 2012 verloor ze de voorverkiezingen van Barack Obama, vier jaar later verloor ze de strijd om het Witte Huis tegen Donald Trump. Dat deze überhaupt kon winnen, lag eraan dat Clinton voor veel Amerikanen als “nachtmerrie” gold.

Ze had de nederlaag tot in de verkiezingsnacht niet voor mogelijk gehouden, ze wist zeker dat ze zou gaan winnen. Toen duidelijk werd dat de rechtse politieke nieuweling had gewonnen, wilde ze dat eerst niet accepteren, later kreeg ze depressies. Daarvan schijnt ze hersteld te zijn. Nu wil ze haar levensdoel blijkbaar toch nog bereiken. De voormalige First Lady zou “aan haar comeback”werken, bericht ook de “Bild-Zeitung”.

Opvallend is, dat ze zich steeds meer mengt in de dagelijkse politiek en permanent tegen Trump tekeergaat. Clinton verstuurde massa´s E-mails, waarin ze de vluchtelingenpolitiek van de president geselde als “verschrikkelijk”. Ze insinueerde “een morele en humanitaire crisis”, die veroorzaakt was door Trump. En natuurlijk zou zij in 2016 al voor Trump´s immigratiepolitiek gewaarschuwd hebben. Deze werd echter precies daarom gekozen.

Korte tijd later verklaarde ze dat ze samen met een inzamelingsorganisatie een miljoen dollar bij elkaar zou brengen om de actuele vluchtelingenpolitiek te bestrijden. De met haar samenwerkende lobbyorganisatie geldt als sterkste indicatie voor haar ambities. Want die zamelt normaal gesproken geld in voor advertentiecampagnes om presidentskandidaten te ondersteunen.

Maar haar statements zijn oud nieuws, waarvoor de kiezers haar in de herfst van 2016 afstraften. Ze haalt de ziekteverzekering voor iedereen uit de mottenballen. En ze werkt ook nu weer samen met de voormalige chef van haar verkiezingscampagne. De “New York Post” speculeert: “Clinton voert iets in haar schild”.

De linkse politica zou wel eens goede kansen kunnen hebben bij de Democraten: de wenskandidate Oprah Winfrey heeft de Democraten zojuist een blauwtje laten lopen. Als zwarte vrouw, die door haar tv-shows in het hele land bekend is, was zij in het begin de favoriete. De machtshonger van Clinton is niet gestild. Ze denkt blijkbaar na deze afzegging vrij baan te hebben. Maar zelfs als ze de kandidaat van de Democraten zou worden, staat de man haar in de weg die haar levensdroom al eens eerder in het honderd heeft gestuurd: Donald Trump.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Linkse Kerk, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

35 reacties op Nachtmerrie voor veel Amerikanen: Hillary Clinton wil toch nog president worden

 1. theresageissler zegt:

  Zoals de zaken nu staan, zou ze volgens mij geen kans hebben: Al is ze dan door een of ander politiek handjeklap nog steeds niet gearresteerd, het mens wordt achtervolgd door corruptie- en fraude-schandalen.
  En Donald doet het tot op heden immers prima: hij komt in elk geval na, wat hij belooft. Plús dat huzarenstukje met Noord-Korea….
  Wat kan zij daar tegenover zetten? Niets, immers!

  Geliked door 1 persoon

 2. paulzwueste zegt:

  Waanzinnigen en geestelijk gestoorden.
  Je vindt ze vooral in de politiek.
  Wij zelf hebben ze daarin toegelaten.
  Nu zitten we er mee.
  Het vuil stroomt met het water mee.
  Die Hillary is natuurlijk diep en diep gestoord.
  Het probleem is dat er zoveel Amerikanen zijn die zich om de een of andere reden achter die gestoorde Hillary scharen.
  “n Nieuwe uitdaging voor onze Trump….

  Hij zal het waarachtig wel klaren…!

  Like

 3. Motorman zegt:

  Aub Hillary, doe mee. Dat wordt de ultieme vernedering. Trump is de eerste echte Amerikaanse president sinds jaren.

  Geliked door 1 persoon

 4. lamme Marietje zegt:

  ooit een meer ambitieuze vrouw gezien?

  Like

 5. Ach, een groot deel van de Amerikanen is nog steeds de puberale fase niet ontgroeid. Alleen al het voorstel om Oprah Winfrey president te maken is hiervan een bewijs! Dit zou hetzelfde zijn als destijds Brigitte Bardot als President van Frankrijk benoemen!

  Like

 6. Haksteeg Anton zegt:

  Ik betwijfel of de Amerikanen deze moordenaar en halve mummie nog zullen willen kiezen

  Like

 7. Elisah zegt:

  Ze heeft niet eens in de gaten dat het een gênante vertoning zal worden van een pathetisch sneu figuur…

  Like

 8. alwine kerkhof zegt:

  Ik hoop dat Trump ook zijn woord houd, toen hij zei, dat hij haar op zou sluiten.

  Like

 9. Jan zegt:

  Begint al goed: Dode vrouw in afvalcontainer van Huma Abedin gevonden

  The unidentified female was discovered inside the trash compactor of the Manhattan apartment complex that Huma Abedin and convicted pedophile Anthony Weiner have used as a base for the last 16 years.

  Police had been called to the block at 1 Irving Place in Union Square, after a maintenance worker found the body.

  https://yournewswire.com/dead-body-abedin-weiner-garbage/

  Like

 10. Taljaard zegt:

  Wanneer de Democraten zich echt zo gek laten krijgen om haar nog een keer kandidaat te stellen graven ze definitief en voor altijd hun eigen graf.

  Like

 11. Mary zegt:

  Gaat niet lukken, Amerikanen als ze al niet wakker waren zijn ze dat ondertussen wel.

  Like

 12. Peter zegt:

  Maakt u zich geen zorgen !
  De Democratische Partij zal heus zo gek niet zijn om wederom deze vrouw op het schild te hijsen !

  Like

 13. Trump , de beste president ever ! zegt waar het op staat , geen blad voor zijn mond heerlijk , zoals ; little rocket man ! Deze man komt ook voor zijn land op in tegenstelling tot de verotte EU die ons opzadeld met miljoenen kansloze gelukszoekers die lekker en alleen komen om onze verzorgins staat leeg te vreten, net zo lang tot er voor niemand meer wat is.

  Geliked door 1 persoon

 14. Petra DeBoer zegt:

  Het congres heeft de arrestatie van Hillary Clinton al geëist en zal de bak in draaien.

  Like

 15. kampersrene zegt:

  Dat begrijp ik niet Hillary en hare vent hebben toch een goed pensioen

  Like

 16. Hovawart zegt:

  Het konijn uit de hoed voor de volgende verkiezingen zal Mevrouwtje Obama zijn, Hilarious Hillary might distort their democratic image, mark my words.

  Like

 17. ruud beijer zegt:

  Trump is een verademing. Wij hebben Prutte de leugenaar en islamvriend.

  Geliked door 1 persoon

 18. Republikein zegt:

  Ze had 2 jaar geleden wel de meeste stemmen, maar over nog eens 2 jaar is ze dood of gevangen.

  Like

 19. Hovawart zegt:

  Taljaard, Excusez le mot,…Moeke past ook beter bij haar, of anders Ouma (opoe) Obama.

  Like

 20. P. Puk zegt:

  Amerikaanse verkiezingen > cirque des idiotes.

  Like

 21. Tistochwat zegt:

  Misschien is die ouwe vijg tegen die tijd al de pijp uit.

  Like

 22. Jan zegt:

  Democraten, lees: psychiatrische gevallen, dienen wetsvoorstel in om grensbewaking af te schaffen
  Illegalen, parasieten, criminelen jubelen

  Net als tegen Trump willen zij een hetze voeren tegen ICE wegens ‘schendingen van Amerikaanse wetten, schendingen van de mensenrechten en andere langdurige patronen van medische verwaarlozing, eenzame opsluiting, onrechtmatige dood en andere schendingen waarvoor ICE geheel of gedeeltelijk verantwoordelijk is’.

  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2018/07/democrats-introduce-bill-to-abolish-ice-illegal-immigrants-rejoice/

  Waarmee de Demecraten als Pelosi, Pocahontas sympathiseren

  Like

 23. Jan zegt:

  Hillary Clinton dreigt opnieuw Rusland naar het Stenen Tijdperk te bombarderen als zij dictator is

  As president I will make it clear that the United States will treat cyber attacks just like any other attack. We will be ready with serious political, economic and military responses.“

  Twee jaar terug:

  Hillary Clinton threatens war with Russia (should WikiLeaks keep publishing true information about her campaign) https://t.co/4XmMbehmJk

  — WikiLeaks (@wikileaks) September 3, 2016

  https://www.thegatewaypundit.com/2018/07/it-seems-like-it-was-just-yesterday-that-hillary-threatened-war-with-russia/

  Like

 24. Jan zegt:

  Hillary Clinton stuurde al haar 40.000 email hoogstwaarschijnlijk door naar China dat veel geld stak in haar herverkiezing, net als in de periode van Bill Clinton die landverraad pleegde door rakettechnologie te verkopen aan China voor zijn herverkiezing

  Rep. Louie Gohmert (R-TX), a member of the House Judiciary Committee, revealed in the hearing on Thursday that the Intelligence Community Inspector General (ICIG) found that nearly all of Hillary Clinton’s 30,000 emails were sent to a foreign entity and the FBI did nothing about it.
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2018/07/rep-gohmert-reveals-govt-watchdog-found-clinton-emails-were-sent-to-foreign-entity-video/

  Like

 25. Jan zegt:

  Dom links zal het nooit leren

  Like

 26. Jan zegt:

  Chinese Govt. Killed and Imprisoned 18-20 CIA Spies After Penetrating Hillary Clinton’s Private Server

  The Chinese government murdered or imprisoned 18-20 CIA sources from 2010 to 2012 while Feinstein had a Chinese spy as her office manager.

  The Chinese killed at least a dozen people providing information to the CIA from 2010 through 2012, dismantling a network that was years in the making, the newspaper reported.

  One was shot and killed in front of a government building in China, three officials told the Times, saying that was designed as a message to others about working with Washington.

  https://www.thegatewaypundit.com/2018/08/developing-chinese-govt-killed-and-imprisoned-18-20-cia-spies-after-penetrating-hillary-clintons-private-server/

  Like

 27. Jan zegt:

  Hillary een wrak, moet de trappen opgehesen worden bij begrafenisplechtigheid van Aretha Franklin (video)

  Like

 28. Jan zegt:

  Grenzeloos dom wijf, niveau Sylvana Simons komt in Congress, maar weet niet de 3 machten van de staat te noemen

  Socialist Alexandria Ocasio-Cortez: “If we work our butts off to make sure that we take back all three chambers of Congress — Uh, rather, all three chambers of government: the presidency, the Senate, and the House.”

  The 3 branches of government: executive, legislative, judicial.

  video/1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s