Wil de Club van Rome islamitische landen binnenmarcheren?

Screenshot_79

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals bekend laten islamitische landen zich zelden iets zeggen door het ongelovige Westen. Ze pakken weliswaar graag het geld uit industrienaties aan, maar of dat de bevolking ten goede komt, is een andere vraag. Daarom moeten de nieuwste uitlatingen van de Club van Rome ook weer als puur geleuter gezien worden:

journalistenwatch

De president van de Duitse sectie van de Club van Rome, de klimaatonderzoeker Mojib Latif uit Kiel, heeft van de industrienaties een massale verhoging van hun betrokkenheid in de ontwikkelingshulp geëist. “Het budget voor ontwikkelingshulp moet drastisch verhoogd worden. In plaats daarvan trekt men nu muren op en verbouwt Europa tot een vesting”, zei Latif tegenover het “Redactienetwerk Duitsland”.

Alleen zo zou de groei van de wereldbevolking af te remmen en te stabiliseren zijn. “Welvaart en ontwikkeling, gelijkberechtiging van man en vrouw – dat alles leidt ertoe dat men de groei van de bevolking kan afremmen en de bevolking kan stabiliseren. We praten daar al tientallen jaren over, maar voeren de dingen gewoon niet in”, zei de professor uit Kiel.

De industrienaties zouden gewoon hun verantwoordelijkheid niet nakomen. “We hebben in het verleden veel te lang uit zuiver economische belangen corrupte en dictatoriale regimes ondersteund. Dat moet stoppen. In zulke landen zal niets veranderen, daar is geen kansengelijkheid, geen ontwikkeling voor brede lagen van de bevolking en geen zelfbeschikking van de vrouwen.” Vandaag is het de Internationale Dag van de Wereldbevolking.

Welvaart en ontwikkeling, gelijkberechtiging van man en vrouw, in islamitische landen zo goed als onmogelijk, omdat dit niet verenigbaar is met de koran. Wat wil Latif dus eigenlijk?

Wil hij de islamitische heersers financieel nog beter uitrusten, of wil hij bijvoorbeeld met de Club van Rome deze landen binnenmarcheren om zoiets als een democratie te kunnen installeren?

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabische wereld, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, Ontwikkelingshulp, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

4 reacties op Wil de Club van Rome islamitische landen binnenmarcheren?

 1. Aegolius cs zegt:

  Sprinkhanen volgen de route van het voedsel en vreten het landschap kaal. Daarna decimeren ze zich door omstandigheden, totdat wederom een heraangebouwd voedselgebied wordt aangetroffen.
  Economische sprinkhanen, wellicht vluchtelingen genoemd, ontvluchten hun land en spreiden zich neder in het EU economisch “voedselgebied” alwaar de politieke boeren, het goedkeurend toezien maar geen bouwgrond beschikbaar kan stellen en aldus leeg gevreten worden. Wij dus, al eeuwen bezig met enig opbouw.
  En die politieke boeren? Als geïnstitutionaliseerden weten er wel weg mee! Het verloop wil ik niet zien.

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlander zegt:

  Mojib latif uit Kiel.
  Wie is deze persoon die eist.
  Latif is de zoon van een of andere Pakistaanse imaam.
  Dat maakt natuurlijk duidelijk dat hij eist en niet meent te moeten aankaarten.
  Daarbij is het zo’n klimaathystericus wat een en ander nog meer duidelijk maakt.
  Hij heeft zijn punt duidelijk gemaakt en dus maak Ik mijn punt duidelijk.
  Zoals Wilders afgelopen week zo duidelijk zei: tief op naar je eigen land met je hele famile en ga daar de klimaatgek uithangen, daar doe je weldenkend Europa een plezier mee en naar alle waarschijnlijkheid ook je familie die zich op een of andere manier toch wel gediscrimineerd zal voelen al was het maar dat in de omgeving Kiel waarschijnlijk geen Pakistaanse bergen te vinden zijn.

  Geliked door 2 people

 3. Patriot 2.0 zegt:

  En weer wordt de verantwoordelijkheid bij ons gelegd. Ik heb heel wat meegemaakt, en een ding is me goed duidelijk: je moet zelf wat van je leven maken. Je krijgt niet cadeau.

  Kennelijk hoeven “zij” geen verantwoording te nemen, maar kunnen, als ze in de rotzooi zitten, de verantwoordelijkheid bij ons “dumpen” (en ook nog zeggen dat we moeten oprotten uit ons eigen land).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s