Franse politie staat op instorten wegens straatoorlog

Screenshot_100

(Vertaling: E.J. Bron)

Een bericht, dat vorige week door de Franse Senaat werd gepubliceerd, waarschuwt ervoor dat de politie in het land op het randje van instorten staat. Het bericht beoordeelde Frankrijk´s veiligheidsdiensten als staande op het punt van instorten en riep de president ertoe op snel te handelen. “We staan vlak voor een implosie”, waarschuwt een van de schrijvers.

Mitteleuropa

Na een serie zelfmoorden onder politieagenten in de herfst van 2017 werd opdracht gegeven het bericht te maken. Achtergrond is een escalerende geweldsspiraal in verbinding met onder-financiering.

Twee Franse Senatoren slaan alarm – waarschuwing voor een “crisis”, een “algemene onpasselijkheid” en “betekenisverlies” – in het bericht, dat op 3 juli aan de Senaat werd overhandigd.

“We staan vlak voor een implosie. De politie en de gendarmerie waren nog nooit in zo´n toestand. Er is vooral sprake van een vreselijk gebrek aan investeringen in bewapening. Politiebureaus zijn oud en vaak inferieur”, zegt de Franse Senator François Grosdidier.

Hij vervolgt: “We lopen het gevaar dat de veiligheidsdiensten niet meer functioneren. Velen van hen staan op het punt van instorten. De politie wordt met het oog op steeds heftiger bedreigingen gedwongen met minder bronnen te werken.”

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op Franse politie staat op instorten wegens straatoorlog

 1. Peter zegt:

  Juncker wankelt en wordt overeind gehouden ( De Telegraaf )
  Moet deze wankele dronken knuffelbeer niet eens het veld ruimen ??
  Weg met Juncker / Timmermans en al die op onze kosten levende fossielen !!

  Geliked door 1 persoon

 2. Zou de import van honderd duizenden asiel gelukszoekers hier wat mee te maken hebben ?

  Geliked door 3 people

 3. paulzwueste zegt:

  Delamontagne.
  Als onze uitzonderlijk adviseur, specialist, 69-tiger swa sa neuf dus, deskundige op z’n Frans dan, etceterá enzoverders, hoe gaat het er mee in La France?
  Kom kerel, vertel eens.
  Is jouw huis ook al een burcht of huppelen de konijnen nog steeds binnen.
  Geef je commentaar eens op dit artikel.

  Is die Franse rijksveldwachter bij jullie ook al aangeslagen met ’n strop tussen z’n vingers, of zit hij nog steeds op z’n vaste stek uit 1914 te vissen.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Waarschijnlijk zul je het niet geloven, maar we gaan soms weg, ergens heen, boodschappen of bezoek kennissen en dan vergeten we de boel af-te-sluiten.
   Maar ik woon in de Campagne, niet in de stad.
   Het is wat je in NL “platteland” noemt, maar hier is niks plat, behalve de tafel dan.

   Geliked door 4 people

 4. Freddy zegt:

  Dit wekt toch hopelijk geen verwondering met de ontelbare no-go zones in Frankrijk. Vraag is echter of de rest van Europa er beter aan toe is? UK in elk geval niet.

  Geliked door 2 people

 5. louis-portugal zegt:

  Dat klinkt als muziek.
  Al jaaaren laat men die mensen verrekken en dat begint zich te wreken en niet alleen in Franrijk.

  Geliked door 3 people

 6. abouneenee zegt:

  Dit verzwakken, ook het Nederlandse leger bestaat eigenlijk niet meer wat dat betreft, heeft opzettelijk plaatsgevonden zodat punten die in de media meer aandacht kregen aan te pakken zodat verantwoordelijke politici hoopten te worden herkozen. Dat is het oppervlakkige verhaal natuurlijk als alle vuiligheid naar buiten komt, maar dit hoort bij het grotere plan om Frankrijk te onderlopen met Arabieren zodat de islam welig tiert. Om het plan om Europa te onderlopen maar zo min mogelijk hinder te laten ondervinden is de politie en het leger zoveel als mogelijk verzwakt, vermoedelijk in alle Eurofiele EU-landen.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Een Franse Militair:”De helft van m’n lichaam heb ik verloren voor de eer en de waarden van Frankrijk !”………

  De gewonden van de oorlog worden zaterdag geëerd tijdens de traditionele parade op 14 juli. [ in Parijs ].
  De Programma-makers van France 2 hebben één van hen in het militaire Ziekenhuis van Percy in Clamart, [ Parijs ] (Hauts-de-Seine) ontmoet.
  Voor zijn eigen veiligheid en die van zijn familie wil hij anoniem blijven.

  Die dag was er een zoals alle anderen: een patrouille in de woestijn.
  Voor vertrek poseert Korpoaal Manuel met de “pluizige” Mascotte voor de camera.
  Hij lacht.
  Hij maakt deel uit van Operatie Barkhane, die jihadisten opspoort in de Sahel.
  Het gepantserde voertuig dat hij bestuurd, rijdt op een explosief.

  Het voertuig vat vuur.
  De Korporaal raakt zwaar gewond. “Ik zag meteen bij de ontploffing dat ik mijn rechterhand had verloren ,” zegt hij.
  Op een gegeven moment kwamen er mensen om me uit de auto te helpen en toen besefte ik dat ik ook mijn rechterbeen kwijt was.
  Tenminste, dat been lag op de grond

  Hij wordt behandeld in het militaire hospitaal van Percy in de voorsteden van Parijs

  https://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2018/07/soldat-france.mp4?_=1

  Hij is 35 jaar oud en al 17 jaar in het leger. Vandaag, een paar maanden na de tragedie,
  vond hij weer de kracht om op te staan. “Ik heb een offer gebracht, ik heb de helft van mijn lichaam verloren tijdens een missie, maar het is geen eenvoudige missie, het is om de waarden van mijn land te verdedigen, de eer van Frankrijk zodat we het WK in bars kunnen blijven volgen zonder het risico te lopen te worden aangevallen elke dag. [ door racaille / canaille ! ………]

  (( ondertussen staat dat CANAILLE, de vlag van Frankrijk te vertrappen en houden de vlag van hun land, ALGERIJE in de handen ))

  Zoiets als die Turkjes, die in Rotterdam schreeuwden, ONZE PRESIDENT ERDOGAN, ze zijn dan wel in Nederland geboren en dus Nederlander ?

  Like

  • abouneenee zegt:

   De Franse militair die zijn halve lichaam verloor heeft pech gehad, Macron zal er echt niet minder extreem van worden.

   Geliked door 2 people

   • ronjaspers zegt:

    abouneenee.macron is familie van de satanische rothschilds,en die willen 90 % van de wereldbevolking uitmoorden.Depopulatie agenda 21.

    Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    Afrika en het Midden-Oosten lijkt mij voorlopig voldoende, pas nadat alle Afrikaners en Joden in Rusland zijn aangekomen. Uiteraard moeten alle vrijheden van de islam worden ingetrokken teneinde zijn vrijheidsbeperkende wensen geen doorgang te laten vinden.

    Like

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Niet alleen in Frankrijk, maar in heet Europa stapelen de problemen zich op.

  Brussel werkt nog steeds toe naar de climax van een Europese superstaat. Maar de anticlimax dient zich reeds aan. De trein dendert voort, terwijl de wagons dreigen te ontsporen. Dit kan niet lang meer goedgaan gaan. Nee, dit moet wel goed foutgaan gaan. Er is iets in gang gezet, waarover niet goed is nagedacht. De consequenties kunnen niet uitblijven.

  Ik heb het hier al vaker gemeld.
  Reeds lang geleden heb ik voorspeld, dat, wanneer Europa ooit één mocht worden, het van ellende uiteen zal vallen, niet in 30 landen, maar in 300 staten.

  In de afgelopen 2000 jaren zijn er zoveel pogingen ondernomen, om een groot en machtig Europees rijk tot stand te brengen. De lessen uit de geschiedenisboekjes leren ons, dat de Romeinen, de Merovingers, de Karolingers, de Habsburgers, de Roomse Rijk, Napoleon en Hitler hebben het allemaal geprobeerd. Het is nooit een succes geworden. Integendeel, het werden grote rampen. Waarom zou, wat in 2000 jaar niet is gelukt, nu in één generatie wel kunnen lukken ??? De naïviteit ten top.

  Geliked door 3 people

 9. Pure opzet van de eu.
  De politiediensten worden steeds verder afgebouwd en uiteindelijk zullen de reeds in opbouw zijnde eu-troopers de boel gaan controleren.

  Geliked door 2 people

 10. Oeps zegt:

  OFF TOPIC.

  Dames en Heren,

  Er loopt momenteel in Nederland een rechtszaak over een tweetal eekhoorntjes. De beestjes zijn al enige tijd geleden ontsnapt en houden zich op in het Friese land. Ze schijnen goed te gedijen. Maar ze mogen niet. Ze moeten worden gevangen, want het zijn exoten. Het motto schijnt te zijn: alleen eigen dieren hier.

  Laat ik nou toevallig nog wat exoten kennen, die zich ook in ons land ophouden en helemaal niet zo goed gedijen. Maar die mogen niet worden gevangen. Die mogen naar hartelust het land ontregelen. Hen wordt niets in de weg gelegd.

  Dat is nu de rood-groene logica van de democratische rechtstaat.

  Geliked door 7 people

 11. Ronald zegt:

  Moslims….het allergrootste probleem!!!

  Geliked door 3 people

 12. pat koti zegt:

  Eindelijk, nu moet er iets gaan gebeuren. Of toch niet ? Niemand zag het aankomen, toch ?
  Veel succes dan maar Frankrijk, laat je best maar eens zien…
  Groetjesss…

  Like

  • abouneenee zegt:

   Men wil helemaal niet iets oplossen, anarchisme en socialisme hebben onze landen week gemaakt en nu zal het islamisme de laatste klap uitdelen.

   Like

 13. Tistochwat zegt:

  Mag ik even smakelijk lachen?

  Ja, laat ik deze krankzinnige wereld maar beschouwen als een absurdistische poppenkast.
  Het is alleen jammer dat ik gedwongen word om eraan mee te doen.
  Ik heb net naar een video zitten kijken over o.a. Jan Kloot Dronker, die letterlijk niet meer zelfstandig op z’n poten kon staan. Straalbezopen, natuurlijk, maar Rutte zegt dat het kwam omdat Jan Kloot last van z’n rug heeft.
  Hij zal wel te veel flessen wijn van 250 euro per stuk in z’n keel hebben laten lopen.

  Geliked door 6 people

  • abouneenee zegt:

   Wie dwingt jou om iets te doen? Laten wij ons dwingen?

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ abouneenee 14 juli 2018 om 22:42

    Jazeker wel! Door de verplichte afdracht aan de belastingdienst.
    Probeer daar maar eens onderuit te komen.

    Like

   • abouneenee zegt:

    Dat is zo moeilijk niet als je de vrije keuze hebt waar je woont. Heb je dat niet in Nederland, dan zou je het traject in kunnen van de zorgverlening door een melding te maken van de overlast, waarna de zorgverleners van de overheid naar de situatie gaan kijken. Uithuisplaatsing van kinderen of opzegging van een huurcontract zou daar onderdeel van kunnen uitmaken. Leg het maar tot vervelends toe neer bij de instanties die het hebben toegestaan, de overheid dus.

    Like

   • abouneenee zegt:

    Dat is zo moeilijk niet als je de vrije keuze hebt waar je woont. Heb je dat niet in Nederland, dan zou je het traject in kunnen van de zorgverlening door een melding te maken van de overlast, waarna de zorgverleners van de overheid naar de situatie gaan kijken. Uithuisplaatsing van kinderen of opzegging van een huurcontract zou daar onderdeel van kunnen uitmaken. Zie ook https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/leefbaarheid/vraag-en-antwoord/wat-moet-ik-doen-bij-burenoverlast

    Like

   • BertG. zegt:

    @ abouneenee, het treiteren van je buren kan je hier jarenlang volhouden.
    Zolang er geen keihard bewijs is, blijft het jouw woord tegen het mijne.
    Plus dat je ook nog mensen hebt die vrijwel alles als overlast ervaren.
    Dus wie heeft er dan gelijk.
    En mensen liegen dat ze barsten als er een bemiddelaar bij komt, dus die komt daar ook nooit uit.
    Geluidsoverlast kan je waarnemen, rook overlast ook.
    Maar de rest is niet of nauwelijks te bewijzen.

    Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    Ik zie inderdaad dat mensen af en to entree wezens kunnen zijn. Evenwel is het zo dat onweerspreekbare bewijzen altijd wel te verzamelen zijn. Als je inderdaad overlast ondervindt van zaken die niet t bewijzen zijn kun je altijd nog in gesprek met de veroorzaker. Helpt dat niet en is het niet te bewijzen dat de buur opzettelijk op je zenuwen werkt, dan is het misschien tijd om de boel zeer stevig te isoleren, eventueel op kosten van de verhuurder. Hulp vragen aan de gemeente door een gesprek aan te vragen met een ambtenaar die over deze materie gaat. Het is sowieso goed om met zo iemand te praten als je er met je buur niet uit komt, al was het maar om een andere zienswijze te vernemen. Vaak heeft een frisse blik een grote meerwaarde.

    Like

   • abouneenee zegt:

    entree = nare

    Like

 14. bigljohn zegt:

  De politie is er nooit als je ze nodig hebt. Het lullige prioriteiten verhaal. Alleen maar tijd om met een ploeg van 4 man langs de weg te gaan staan om argeloze automobilisten een vette bon te geven voor 3 Km te hard rijden. En natuurlijk toen Geert Wilders zijn beroemde minder Marokkanen uitspraak deed. Het hele politiekorps ontwaakte uit zijn slaap en verleende massaal steun aan islamieten door hun te helpen met die voorgedrukte formulieren. Toen hoorden we dus geen prioriteiten gelul ! Voor mijn part mogen ze politie totaal wegbezuinigen, je hebt toch alleen maar last van die vooringenomen pipo’s, die islam knuffelaars. En ook als de Franse politie wegbezuinigd is, geen nood. Veel mensen staan misschien al te popelen om zelf dat noord Afrikaanse tuig eens aan te pakken !

  Geliked door 5 people

  • Oeps zegt:

   @ bigljohn (12 juli 2018 om 21:25)

   Dames en Heren.

   Ik zal een publiek geheimpje verklappen. Politie is jaren geleden al gedegradeerd tot tollenaar. Ze moeten zoveel bonnen schrijven, dat ze hun eigen salaris verdienen. En liefst nog wat meer, zodat er ook nog wat overschiet voor de bobo’s, om onder de armen te verdelen.

   Geliked door 2 people

 15. bigljohn zegt:

  De politie is er nooit als je ze nodig hebt. Het lullige prioriteiten verhaal. Alleen maar tijd om met een ploeg van 4 man langs de weg te gaan staan om argeloze automobilisten een vette bon te geven voor 3 Km te hard rijden. En natuurlijk toen Geert Wilders zijn beroemde minder Marokkanen uitspraak deed. Het hele politiekorps ontwaakte uit zijn slaap en verleende massaal steun aan islamieten door hun te helpen met die voorgedrukte formulieren. Toen hoorden we dus geen prioriteiten gelul ! Voor mijn part mogen ze politie totaal wegbezuinigen, je hebt toch alleen maar last van die vooringenomen pipo’s, die islam knuffelaars. En ook als de Franse politie wegbezuinigd is, geen nood. Veel mensen staan misschien al te popelen om zelf dat noord Afrikaanse tuig eens aan te pakken !

  Geliked door 1 persoon

 16. koosv8 zegt:

  Als het wachten is op eigen rechter, waar wachten we dan nog op. Op de DRA. Mooie naam toch Dutch Republic Army. Of te wel het Nederlands Republikeinse Leger.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s