VIDEO: Juncker vandaag op het NAVO-gala . . .

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Abouneenee”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, Europa, Europese Commissie, EUSSR, NAVO. Bookmark de permalink .

90 reacties op VIDEO: Juncker vandaag op het NAVO-gala . . .

 1. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De DDS meldt vandaag dat stomdronken, omvallende Juncker moet door Rutte en co. moet worden voortgeduwd.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/filmpje-stomdronken-omvallende-juncker-moet-door-rutte-en-co-worden-voortgeduwd/

  Geliked door 2 people

 2. alwine kerkhof zegt:

  De hele EU is al een aanfluiting, maar hoe is het in hemelsnaam mogelijk, dat zo’n zuipschuit aan blijft???????
  Trump lacht zich helemaal de ballen uit zijn broek.

  Geliked door 5 people

  • Tistochwat zegt:

   @ alwine kerkhof 12 juli 2018 om 21:17

   Ik lach een stuk minder.

   Geliked door 3 people

  • Oeps zegt:

   @ alwine kerkhof (12 juli 2018 om 21:17)

   Dames en Heren.

   Trump was bij het NATO-topoverleg in Brussel. Hij heeft ervoor gepleit, dat de alle NATO-partners meer gaan bijdragen aan de kosten. Amerika zou momenteel al zo’n 90% van het budget voor zijn rekening nemen. Als de NATO-partners veiligheid willen, zullen ze daar ook zelf voor moeten betalen. Veiligheid is niet gratis.De NATO-partners hebben wel toezeggingen gedaan, maar meer dan een dood vogeltje is het niet. Trump is er de man niet naar, om dit zomaar over zijn kant te laten gaan.

   Binnenkort gaat Trump met Poetin om de tafel. Het zou mij niets verwonderen, dat hij vervolgens het balletje terug speelt en besluit, om de Amerikaanse militaire aanwezigheid in Europa drastisch te verminderen. Als dat zou gebeuren, hebben de NATO-partners echt reden om naar de fles te grijpen. Afwachten hoe het gesprek met Poetin verloopt.

   Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @alwine kerkhof. Jean Claude Juncker symboliseert de hele EU. Hij is verslaafd aan drank, Guy Verhofstad is zwaar verslaafd, tot het ziekelijk aan toe , aan geld. Hij is een soort Oom Dagobert die nooit genoeg heeft.. Dan hebben wij zo’n Tusk die met alle winden meewaait en …”the one en only” schijnheilige griezel Timmerfrans. Naast deze gezelschap hebben wij nog de psychopate Kanzlerin uit Duitsland die bezig is haar land naar de bliksem te sturen en de totaal onbetrouwbare gigolo uit Frankrijk. Een man die naar alle waarschijnlijkheid door schimmige machten in de Franse politiek is geplant.
   De EU is geen onafhankelijke orgaan. Deze Oppersovjet van Europa krijgt bevelen en opdrachten van het Bilderbergse genootschap. Een club multimiljardairs die Europa beschouwen als bezet gebied.
   Als men de hufterige brutale manier in beschouwing neemt, waarin Trump de Britse premier Theresa May had geschoffeerd, dan weet men voor 100% dat de NWO is geen conspiracy theory, maar werkelijkheid. WIJ ZIJN GEEN VRIJE ONAFHANKELIJKE LANDEN EN GEEN VRIJE MENSEN. Dat zijn wij sinds 1940 niet. .

   Geliked door 4 people

 3. BertG. zegt:

  Ik zie het al, rugklachten.
  Overduidelijk, dit kan gewoon niet meer missen.
  En wie wat anders beweert, is een leugenaar.
  Vraag maar aan markie.

  Geliked door 4 people

 4. Tistochwat zegt:

  Verdorie, was ik net te laat met inzenden.

  Zien jullie hoe behulpzaam Rutte die dronken tor ondersteunt?
  Die zuiplap moet gewoon gestut worden, anders dondert-ie om.
  Het kwam door z’n rugklachten, durfde Rutte te beweren, maar ja, die is van de eerste leugen niet gebarsten.

  Geliked door 2 people

 5. Tistochwat zegt:

  Geliked door 4 people

  • Oeps zegt:

   @ Tistochwat (12 juli 2018 om 21:20)

   Dames en Heren.

   Als is zie hoe dronken Juncker met mannen omgaat, vraag ik me af, hoe straight hij in elkaar zit. Valt dit gedrag ook onder sexuele intimidatie ??? Hebben we in de EU geen wetten, die dat verbieden ???

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    ”valt dit ook onder sexuele intimidatie ???”

    ..Denk het niet @Oeps,Ze schijnen dit onder elkaar toch wel erg lekker te vinden.
    Ik kan er niet naar kijken zonder onpasselijk te worden.

    Geliked door 1 persoon

 6. theresageissler zegt:

  Nou, nou….Hoe laat op de dag was het?
  En iedereen z’n pokerface maar bewaren…en intussen hèm overeind zien te houden! Proest!

  Geliked door 1 persoon

 7. abouneenee zegt:

  Clinton liep ook al zo te stuntelen, Hitler had zware parkinson die hij met amfetamine moest onderdrukken om de dag door te komen. Deze lieden worden constant dronken gevoerd en gehouden om ze te laten meebuigen met de wil van globalisten, het zijn net de alcoholisten van de VVD die wel van een neut houden op ieder moment van de dag. Één ding is zeker: mensen die onze leefomgeving afbreken zijn gewoon trekpoppen met een kwakkelende gezondheid en daarom in de greep van de mensen die je hen ziet ondersteunen (o.a. Rutte, Macron en Merkel).

  Ik pleit voor drooglegging in de politiek! Bestuurders van een auto mogen liefst niet gedronken hebben en de bestuurders van een land of continent mogen er lustig op los zuipen?!

  Geliked door 4 people

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Vreselijk, wat een aanfluiting met zo’n verslaafde klootzak. Die had toch al lang ontslagen moeten zijn.

  Geliked door 3 people

  • abouneenee zegt:

   Wie moet hem dan ontslaan? Het is een zelfbenoemd zootje daar bij die EU.

   Geliked door 3 people

  • hendrikush zegt:

   En dan dat kleffe aflikken van zijn maatjes. Bah!

   Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    Het is in feite aanranding, omdat hij als president van de EU feitelijk hun chef is.
    De burgers worden nog altijd in de illusie vastgehouden dat ze iets te zeggen hebben, maar je zag wat er gebeurde als Europeanen hun artikel-50-recht gebruiken in Catelonië: het referendum werd met kracht ontkracht, de uitslag terzijde geschoven, zoals ook Balkenende en Rutte daar niet vies van zijn, het gezicht van die voor de EU ongewenste acties, Carles Puigdemont die op de vlucht geslagen is i.v.m. de belegering van Catalonië, zal worden uitgeleverd door Duitsland aan Spanje zodat Charles zijn straf wegens hoogverraad kan uitzitten. Ja, jongens en meisjes, lieve kijkbuiskinderen, als politici in Den Haag soevereiniteit overhevelen naar Brussel mag dat feitelijk hoogverraad zijn, maar pas als het niet past in het pan-Europese plan zal er op worden gehandhaaft…

    Like

 9. Statler & Waldorf zegt:

  Youtube type maar in: Juncker drunk

  Die mafketel is altijd dronken.

  Geliked door 3 people

 10. Williaan zegt:

  ach hij lijdt aan evenwichts-stoornis 😉

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Zuipen, iets anders kan hij niet van ons belastinggeld, nou ja, de hoeren er van betalen zal ook wel gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   Nou Jan, in die staat maak je niet meer veel klaar.

   Geliked door 4 people

   • abouneenee zegt:

    Juncker maakt in geen enkele staat iets klaar. Het is gewoon een marionet. Door zijn ambtenaren krijgt hij ingefluisterd wat er van hem verlangt word en met liters alcohol om het geweten te sussen wil dat wel lukken. Het is net de VVD. Nogmaals: droogleggen die politiek!

    Geliked door 1 persoon

 12. Mary zegt:

  Getver, wat een smerig mannetje, de zoveelste keer straal bezopen tijdens “diensttijd”, kijk Rutte hem eens “terzijde staan” zoals gebruikelijk “dienstbaar”, dat is dan President van de Europese commissie……….Trump met een wijde boog er omheen het stinkt natuurlijk een uur in de wind, zo typerend voor de EU club.

  Geliked door 4 people

  • Nemesis zegt:

   Ja, Trump loopt erlangs met een verachtelijk gezicht of hij die vereniging niet kent en er toch echt niet bijhoort. Doet ie ook niet. Bovendien is Trump geheel onthouder, die drinkt niet. Het plaatje spreekt boekdelen.

   Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    Ik drink ook niet. Niet op z’n tijd een glaasje, gewoon NIET. Als alcohol nu zou worden geïntroduceerd en de juiste kanalen gevolgd zouden worden zou het niet op de markt mogen worden gebracht. Droogleggen! In ieder geval de politiek. Mensen die autorijden mogen niet (of heel weinig) alcohol in hun bloed hebben zitten vanwege het gevaar van verkeerde beslissingen, dus mensen die beslissingen moeten maken die ons allen aangaan al helemaal niet!

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Ik drink ook helemaal niet en niemand kan me daartoe bewegen toch eens een slokje te nemen. Mensen die belangrijke beslissingen moeten nemen, waarvan meestal ook het leven van vele duizenden van afhangt, moeten inderdaad maar drooggelegd worden.

    Geliked door 1 persoon

 13. Ten zegt:

  Is dat niet die vent van de Oekraine die daar achter aanloopt? Poroshenko.

  Geliked door 1 persoon

 14. Frauke zegt:

  Walgelijk of moet ik zeggen waggelend . Hij heeft bakken met geld en overal schijt aan en de belastingbetaler betaald. Zijn maatjes houden het wel onder de pet zoals gewoonlijk. En heb je al foto’s van zijn vrouw gezien ? het geluk straalt er NIET af.

  Geliked door 1 persoon

 15. Freda110 zegt:

  Godallemachtig, daar loopt een zuipschuit te wankelen terwijl de z.g. hooggeplaatste eurolanden leiders er omheen dribbelen en dat allemaal doodnormaal lijken te vinden.
  Kijk Pinokkio eens, hij doet zijn kusjes en houd dan het handje van de zuiplap vast zodat hij niet omvalt, hier word ik nou kotsmisselijk van.
  De enigste die in dit filmpje ruggengraat toont is Trump, die er samen met zijn vrouw in een wijde boog omheen loopt en er bepaald niet om kan lachen.
  Dat, beste mensen, zijn nou de ongekozen bestuurders van de EU die voor u regels maken, eisen stellen en u dagelijks geld uit de zak kloppen.
  Dat zijn tevens de mensen die Rusland provoceren en Trump de wet proberen voor te schrijven.
  Als het niet zo intriest was zou je er haast nog om kunnen lachen, maar dit is helaas het soort onderkruipers waar het eu parlement vol mee zit en die daar allemaal alleen maar zitten om er persoonlijk beter van te worden.
  Geen van hen toont ook maar enig leiderschap door die ouwe zuipschuit in een auto te zetten en af te laten voeren, liever houden ze en dan met name Rutte, zijn handje vast in de hoop dat hij het zich herinnert als hij een beetje minder bezopen is.
  Al met al geeft dit filmpje het morele verval in de EU meer dan duidelijk weer.

  Geliked door 6 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Freda110 12 juli 2018 om 21:53

   Rutte is z’n nieuwe baantje alvast aan het regelen.

   Geliked door 4 people

   • Nemesis zegt:

    Lukt hem tot nog toe niet zo goed. Heb het idee dat Macron hem straks voorbij streeft en Rutte hier z’n vierde termijn kan beginnen om net als vrouwtje broekpak ferkel het land om zeep te helpen en ons erbij.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Nemesis 13 juli 2018 om 13:33

    en Rutte hier z’n vierde termijn kan beginnen om net als vrouwtje broekpak ferkel het land om zeep te helpen en ons erbij.

    Dat zal Rutte ook wel lekker vinden. Misschien zit hij zelfs wel te rukken bij alleen al de gedachte daaraan.

    Geliked door 1 persoon

 16. Flo zegt:

  En dat vertelt ons wat we moeten doen .

  Geliked door 3 people

  • Leo 1 zegt:

   Nee, Flo, dit TUIG bestiert en besteelt ons allen !

   Spijtig genoeg doen we er met zn ALLEN NIETS aan.., hoewel het ook maar poppetjes zijn, zoals zo ook ons wegzetten.

   Geliked door 1 persoon

 17. ReaGluurder zegt:

  Hij kan natuurlijk een serieuze aandoening hebben, ziek zijn. Is het beschonken-zijn, dan moet deze malloot asap OPRUTTEN! In plaats dat er iemand ingrijpt, gaan ze met die vent zoenen. Wat een DISGRACE!! Is dit ook op TV geweest? Of wordt dit bewust weggelaten!

  Geliked door 1 persoon

 18. Petra DeBoer zegt:

  Een alcoholist aan de top van de EU samen met een corrupte Porosjenko en een liegende Rutte.
  Wat heeft die Porosjenko eigenlijk bij een NAVO top te zoeken want de Oekraïne zit niet in de NAVO. De EU trouwens ook niet. Daarnaast loopt dictator Erdogan met zijn wandelende kopvodde voorbij en hoort niet in de NAVO.

  Geliked door 2 people

 19. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Volgende keer wanneer ie weer eens straalbezopen is stapt ie in een scootmobiel om ons (proberen) te doen geloven dat ie rugklachten heeft. In het bedrijfsleven was ie er allang uitgeschopt!! :X

  Geliked door 3 people

 20. Raymond zegt:

  Walg…
  Wat een toekomst..
  Is er nou niemand met gezag die opstaat en deze gasten oppakt en doet verdwijnen..

  Geliked door 3 people

 21. Tistochwat zegt:

  Op 0:31 staat-ie erbij alsof-ie in z’n broek heeft gescheten.

  Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @ TTW: Zou best kunnen; er zijn er die met een grote boog om hem heen lopen!
   Kijk maar bij 2.19 wat die met die kabouterbaard tegen die met die sik zegt: “Gauw doorlopen; vieze homo’s die mekaar aflebberen en ze stinken nog naar de stront ook!! 👿

   Geliked door 3 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Tistochwat

   Don’t worry.
   Hij krijgt 6 keer per dag een schone luier. hij wel ……..

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Statler & Waldorf 12 juli 2018 om 22:47

    Mijn vader is overleden aan een ernstige, niet meer te behandelen urineweginfectie.
    Opgelopen door het veel te lang in een smerige en al gauw bebloede ‘luier’ liggen. Natuurlijk was er ook sprake van een algehele achteruitgang, maar vanwege die infectie heb ik de ‘heers-graaiers’ met hun ‘bezuinigingen’ tot in de hel vervloekt!
    Het was een verschrikking om die stumper zo te zien sterven. Zo vernederend voor een man die zich gedurende zijn hele leven heeft kapot gewerkt voor zijn gezin.
    In een donkere fabriekshal. ’s Winters zag hij het daglicht nooit.

    Ik had wel extra ‘luiers’ willen kopen, maar wie had er tijd om die man ettelijke keren per dag te verschonen?

    Mijn haat jegens de liederlijke, egoïstische, leugenachtige, belastinggeldverkwistende ‘heren baantjesgasten’ gaat met de dag meer branden.

    Geliked door 5 people

   • abouneenee zegt:

    @Tistochwat (08:58):

    Met haat heb je hen niet hoor, ben ik bang voor. Gecondoleerd met je vader, wat een einde.

    Tijd om je vader meerdere keren per dag te verschonen kan gemaakt worden als je voldoende geld hebt en geen verantwoordelijkheden. De meeste linkse rakkers kunnen zo prima voldoen aan wat voor de meesten van ons belangrijk is en zich ook nog op de borst slaan ook.

    Like

 22. Bob Fleumer zegt:

  En er niemand die zegt, man sodemieter op ga je roes uitslapen en dien je ontslag in!

  Geliked door 2 people

 23. Thom zegt:

  Er is over Juncker al jaren geleden reen liedje gemaakt door “Wij heren van Zichem”:

  Luister maar:

  In het Europees vertaald is de tekst:

  Ik ben het Manneke van plezier,
  Tikke takke tokes,
  Tikke takke tokes,
  Ik drink er op tijd mijn potje bier,
  Tikke takke tokes,
  Tikke takke tokes,
  En kus dan de mannekes met plezier.

  Geliked door 2 people

 24. Pietersen zegt:

  Rutte als dokter : “rugklachten”. Vieze leugenaar.

  Geliked door 2 people

 25. Elisah zegt:

  Als hij werkelijk zo’n zware rugklachten zou hebben en moeite zou hebben met lopen en coördinatie, dan zou een wandelstok, looprekje of rollator de oplossing voor dat probleem zijn.
  Er is waarschijnlijk iets anders aan de hand, want anderen lachen en gniffelen terwijl de man iedereen, ondanks zijn zware rugklachten, overdreven affectief om de hals vliegt….

  Geliked door 3 people

 26. Elisah zegt:

  https://politiek.tpo.nl/2018/07/12/geheelonthouder-juncker-weigert-in-te-gaan-op-zijn-gezondheidsproblemen/
  ‘Geheelonthouder’ Juncker weigert in te gaan op zijn ‘gezondheidsproblemen’
  Ad fundum amice

  Geliked door 3 people

 27. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Bolkestein zei lang geleden (ik heb het hem nooit vergeven) dat we een pleefiguur zouden slaan met Pim. Nou over pleefiguur gesproken, ongelofelijk deze niet democratisch, mega veelverdienende zuipschuit, wij in Europa kunnen wel janken dat deze slijmerige alcoholist onze leider moet verbeelden. Buiten Europa denk ik dat ze in hun broek piesen van de lol, wat een aanfluiting. En kijk hoe iedereen zich laat aflebberen door die malloot en hoe ze hun best doen hem op de been te houden. Een normaal mens zou hem toch graag een heel klein zetje verkopen.

  Geliked door 4 people

 28. Rioolrat is nog netje op zichzelf, net als een kat, wast zich regelmatig…….maar hij …..Juncker is een aanfluiting van het ergste soort…….en ze weten het allemaal hoe het met m is gesteld……die Oekraïner heeft hem ook al eens ondersteund……want die weet ook uit ervaring wat Vodka met je doet als de fles leeg is.
  Oprotten of straks in zijn bed een attack krijgen…..is het ook opgelost.

  Geliked door 2 people

 29. Peter zegt:

  Deze knuffelende zuipschuit dient te worden afgezet.

  Geliked door 3 people

 30. Elisah zegt:


  Backproblem..

  Geliked door 2 people

 31. ildiko zegt:

  ik dacht even dat deze lul zal de hele gala onder pissen! wat een reclame voor onze veel gewaardeerde EU. En onze leugen machine Rutte gaat nog deze worm helpen, wat een stelletje idioten. Trump heeft groot gelijk, niet hij maar de hele EU zooi is knetter gek.

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Dat komt ook nog, dat ie de volgende keer gewoon ergens tegen aan gaat staan zeiken.
   Dronken mensen maakt dat niks uit als ze moeten pissen.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 13 juli 2018 om 12:40

    En zelfs dán mag ‘Manneken Pis’ in Brussel z’n luizenbaantje nog houden.

    Like

 32. koddebeier zegt:

  Wanneer trappen ze die zuipschuit er is eindelijk uit ??
  Het geeft ook het niveau van de hele smerige EU kliek, dat stel vuile landverraders !

  Geliked door 1 persoon

 33. Cleo zegt:

  Oh, oh, oh, wat is Markje ‘opeens’ attent: zou er een ‘voordeeltje’ uit te halen zijn door Markje…
  Terwijl hij anders welhaast autistisch de oppositie in de Tweede Kamer uitlacht, wanneer deze hun kritiek geven op de zoveelste belastingverhoging voor de ‘domme, goedgelovige, hardwerkende, plichtsgetrouwe, belastingbetalende Nederlander’, loopt Markje hier zichzelf demonstratief ‘in the picture’ te zetten voor een toekomstig vetbetaald EU-luizenbaantje. Werkelijk een totale laml*l!!!

  Geliked door 3 people

 34. Crista zegt:

  Weer een fles wijn leeg gezopen wat een dronken vent die juncker de een e na de ander word leeg gezopen en dat zit in de eu wat is die domme rutte een slijmbal zeg een vierde vuile leugenaar een verrader die juncker moet je zo van de trap laten vallen die vent is toch niks een viese zatlap

  Geliked door 1 persoon

 35. boorzalf zegt:

  De grootste flapdrol van de EU.

  Geliked door 1 persoon

 36. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  In de Main Stream Media hebben ze er inmiddels een goede slag van om feiten te verdraaien.

  Als exoten aanslagen plegen, vrouwen aanranden, of zo maar mensen vermoorden, dan heten ze “verwarde mannen”.

  Als dronken Juncker zo ladderzat is, dat hij niet fatsoenlijk op zijn benen kan staan, heet het, dat “hij moeilijk loopt”.

  https://www.nu.nl/241232/video/eu-leider-juncker-loopt-moeizaam-tijdens-navo-top-in-brussel.html

  Geliked door 1 persoon

 37. cmaas zegt:

  In een woord, leuk. De aasgieren wachten om op te volgen

  Like

 38. BertG. zegt:

  Dankzij u weet ik eindelijk waarom ik Jean-Claude Juncker niet moet.
  Ik ben dus opgevoed door ouders die een afkeer hadden van mensen met te veel rugpijn. De ene keer in mijn leven dat ik zo veel rugpijn had dat ik kotsend boven de toiletpot hing, uitgerekend de nacht voor mijn eerste havo-examen, zei mijn vader: “De volgende keer dat je te veel rugpijn hebt, kun je je koffer pakken.”

  En eerlijk is eerlijk: het is mijn ouders gelukt. Ik kan niet lachen om mensen die zich anders gaan gedragen als ze te veel rugpijn hebben. Ik vind ze gênant. Als je rugpijn nodig hebt om vrolijk te worden, vind ik je een neppert. En als je van rugpijn juist boos wordt, vind ik je helemaal een zak stront.
  https://media.tpo.nl/column/briefje-van-jan-aan-eu-hot-shot-mark-rutte/

  Geliked door 1 persoon

 39. alwine kerkhof zegt:

  Op 7 mei, 2014 kreeg Juncker de European Society Koudenhove-Kalergi prijs in Wenen.
  Oprichters van de NWO.
  Dit zegt volgens mij alles, waarom die gek in het zadel blijft.

  Like

 40. Jan zegt:

  Trump op de NAVO-top: Germany is “controlled by Russia”

  Geliked door 1 persoon

 41. paulzwueste zegt:

  Walgelijke vertoning.
  De complete bende EU-criminelen bij elkaar.
  Hypocrisie ten top!
  Zelfs gore schurk Erdogan met zijn oerlelijke vrouw, ingepakt alsof het winter is, schuift voorbij..
  Inclusief ’n namaak-engel die aan ’n draad naar boven word getrokken.
  In de 15e eeuw zakte Keizer Constantijn in de Basiliek te Constantinopel aan ’n kabel naar beneden op het altaar.
  Het volk moest daardoor geloven dat de Keizer God zèlf was.
  En het gewone volk geloofde dat daardoor ook.
  Nu in de 21e eeuw moeten we zo nodig entertainment inbouwen in ’n loodzware saaie bijeenkomst.
  Iedereen weet dat die meid die daar inclusief papier maché-vleugeltjes naar boven wordt getrokken nep is.
  In plaats van een show waarin de zogenaamde werkelijke EU-wereldmacht wordt gesymboliseerd kiest men voor naïef-goedkoop-theater.

  Waarom…?
  Omdat iedereen van die EU-bende weet dat de EU-bende een ongekozen ondemocratische criminele organisatie is die fake is.
  En bij ’n fake-organisatie hoort fake-show waarin iedereen het bedrog herkent als zijnde de organisatie waarin hij of zij werkt.

  Geliked door 2 people

 42. Hovawart zegt:

  Onze toekomst is in goede handen, een beetje trillende vingers, maar toch sterk genoeg om het glas te kunnen heffen en met wiebelende armen zoveel mogelijk geld bijeen te harken om het dagelijkse feestje van de Unie te vieren en met zakken vol geld wederom huiswaarts gereden te worden.
  Als men dit verhaal en deze acteurs in een soapserie verandert kijkt er geen hond naar.

  Geliked door 2 people

 43. C.Onsequent zegt:

  WEG MET DEZE FASCISTISCHE EU, die hele bende daar is ontstaan door een geschrift over wat er met europa moet gebeuren als de nazis heel europa bezet hebben.


  vanaf minuut 17
  hele film/voordracht is zeer interessant trouwens!!!

  Like

 44. Jean zegt:

  Ik smeek er al jaren om, sleutels inleveren en een ferme trap onder zijn zat klokkenspel zodat ze het in Luxemburg kunnen horen, uiteraard van toepassing op heel die bende parasieten en Europavernietigers door het binnenhalen van dat islamitisch zootje geweldplegers/verkrachters/kindermisbruikers.

  Geliked door 1 persoon

 45. Jules Vismale zegt:

  Geweldig trouwens dat die Juncker steeds meer gezondsheidsproblemen krijgt! Na wat hij ons allemaal aandoet heb ik geen medelijden meer met hem!

  Geliked door 1 persoon

 46. paulzwueste zegt:

  Inderdaad Jules.
  Dat is het allerbelangrijkste.
  De man moet zo snel mogelijk onder de groene zoden.
  Alhoewel, ik denk dat hij beter in beton gegoten kan worden, want denk eens aan de alcohol-dampen die nog jaren lang uit het rottende kadaver zullen opstijgen.
  Het daarmee gepaard gaande explosiegevaar en de vergiftiging van argeloze begraafplaatsbezoekers is niet denkbeeldig!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s