Witte boorden CRIMINALITEIT

Screenshot_91

(Door: “M.A.L. Sion”)

Omdat ik in het buitenland woon, zie ik programma’s op andere dagen en tijden dan in Nederland. Eergisteren, 10 juli 2018, zag ik op BVN, de zender voor Nederlanders in het buitenland, een uitzending van MAX. Dat programma heet “ Zwarte zwanen “. Het programma was eerder uitgezonden op de Nederlandse tv-zender op maandag 7 mei 2018. Het is op het internet te vinden met deze link. Het programma werd voortreffelijk gepresenteerd door Cees Grimbergen.

Ik viel bijna van mijn stoel bij het zien van dit programma. Het verbaast me hooglijk dat hierover in de media niet enorme ophef is gemaakt. Of heb ik dat gemist? Uit wat voor schurken bestaat de elite in Nederland die verantwoordelijk is voor het beheer van de pensioengelden?

Ik vind het een aanrader om dit programma nog eens te bekijken. Ik wil niet flauw doen, maar gelet op de leeftijd van de volgers van “E.J. Bron” vermoed ik dat veel van die lezers BELANG hebben bij dit onderwerp. De senioren van Nederland worden namelijk op een enorme schaal belazerd en bestolen. Het is hoog tijd dat de Tweede Kamer de controlerende functie eens gebruikt om deze misstand aan de kaak te stellen en de verantwoordelijke regering ter verantwoording te roepen.

Er wordt zuinig gedaan over de financiële situatie. En toch wordt er gesmeten met geld. Dat geld waarmee gesmeten wordt, is voor een aanzienlijk deel het geld van de senioren dat hen wordt onthouden. Het pensioenstelsel is ziek.

Vandaag kreeg ik een nieuwsbrief van het ABP. Een organisatie met miljoenen leden. Die leden zijn daarbij aangesloten, omdat ze WETTELIJK geen andere keus hebben. In die nieuwsbrief werd openlijk vermeld dat de senioren 13,46% tekort komen doordat vele jaren niet is geïndexeerd. Tel uit je winst. Het zal wel net zo gaan als toen Lubbers een greep deed in de kas van de pensioenen om de staatsschuld te verminderen. Weet u het nog? Om de gedachten op te frissen verwijs ik u naar: www.geennieuws.com

Er is wel verschil van mening of het nu ging om 30 miljard of 50 miljard die gejat is uit de kas van het ABP. Daar zou aardig mee geïndexeerd kunnen worden. Maar laten we maar niet blij zijn met een dode mus. U kent het gezegde: Dat zien we nooit meer terug. Ik hoop dat het opnieuw of voor het  eerst kennis nemen van dit programma van MAX een flink aantal senioren in beweging zet. Elke regering neemt automatisch de verantwoordelijkheid over van wat eerdere regeringen (en volksvertegenwoordigers via wetgeving) hebben gedaan, respectievelijk misdaan.

Door:
“M.A.L. Sion”malsion@orange.fr
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Criminaliteit, Desinformatie, Graaien, Hypocrisie, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Witte boorden CRIMINALITEIT

 1. Republikein zegt:

  Is bekend maar doofpot.
  De beleggingen van het ABP zijn niet openbaar zei Alders, en de opbrengsten van ons aardgas zijn verkwanseld door zijn vriendjes, wederom niet openbaar.

  Geliked door 2 people

 2. Juanito zegt:

  Zolang de goegemeente in meerderheid op dezelfde msm partijen blijft stemmen, zal er niets, ik herhaal, niets veranderen. De beloften van deze lui zijn niets waard. Een betere indicatie is te kijken naar wat partijen doen of gedaan hebben en je politieke keuze daarop te baseren.
  Verkiezingsprogramma’s en kieswijzers zijn misschien wel leuk, maar verder vrij nutteloos.

  Geliked door 1 persoon

 3. Stef zegt:

  Groeten vanuit even prachtig Polen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Erik zegt:

  Beste heer M.A.L. Sion,
  Aan dit onrecht kan een ieder hier nog een waslijst aan toevoegen.
  Over 10 jaar mag ik aan de pensioen bedelstaf, geen best vooruitzicht.
  De Roverheid is een poppenspel, de poppenspelers liegen en bedriegen voor de eigenaren van de poppenkast.
  Wie nu nog gelooft dat je stem er toe doet is een usefull idiot die in het spel wel wat mag zeggen om de illusie van een vrij land en vrije mening in stand te houden.
  U verbaast zich dat er niemand ophef maakt van de diefstal der staatspoppenkast.
  Ophef op het internet en asociaalmedia genoeg, de poppetjes toeteren wat af en foute poppetjes worden de mond gesnoerd, buiten gesloten door de goede poppetjes, wat een feest die demoncratie.
  De laatste keer dat er meer dan 100.000 poppetjes de straat op gingen was om Pim een laatste groet te brengen sindsdien pepperen de poppetjes maar raak en alles valt uiteen in een verweesde samenleving.
  Het schip zal stranden op de kusten van het verloren land, het hoezee ( houd zee) eens zo fier geschald uit duizenden kelen is dan verstomd, ik zeg U ik verbaas me nergens meer over.
  Sommige als Bert Brussen hebben het schip reeds verlaten, anderen als Sid Lucassen willen een nieuwe poging wagen het onheil te keren met het oprichten van een nieuwe “zuil” a.s. Vrijdag in Utrecht.
  We zullen het meemaken.
  Vrienden groet,
  E. v.d. S.

  Geliked door 5 people

 5. ruud beijer zegt:

  Medelijden met de ouderen ?Absoluut niet. Zij stemmen op partijen die voor de vluchtelingen en de islam zijn.Vluchtelingen zijn zielig.Onze ouderen niet.Veel domme mensen de ouderen.

  Geliked door 1 persoon

  • bigljohn zegt:

   ruud beijer 12 juli 2018 om 11:18 Gelukkig ben ik geen (volgens jou) domme oudere. Ik stem al sinds het begin op de PVV, en daarvoor eens op Pim Fortuyn. Ik heb nu 5 jaar pensioen en A.O.W. en al die tijd is mijn pensioen niet verhoogd. Het maandelijkse bedrag is slechts €97,- Ook al zou ik moeten inleveren, dan nog kom ik in percentages genomen veel beter weg als iemand die maandelijks €1000,- pensioen heeft. Oneerbiedig zou ik haast zeggen; Bij een arme valt niets te halen. Gelukkig heb ik nog een derde inkomstenbron, zodat ik een redelijk inkomen heb. Maar velen met alleen A.O.W. en een klein pensioentje zullen armoede gaan lijden.

   Geliked door 4 people

   • ruud beijer zegt:

    Geachte big John ik als pvver spreek over die ouderen die niet op de PVV of Fvd stemmen.Dat zijn de wegkijkers.Die wegkijkers zorgen voor meer vluchtelingen en meer islam. Die ouderen zorgen ervoor dat hun kinderen en kleinkinderen over een tijd niets meer te vertellen hebben.Die zullen moeten buigen voor dat achterlijke geloof.

    Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   @ruud beijer

   Wat zeg je nu eigenlijk?

   Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Zij stemmen m.i. op de VVD omdat ze geen gedonder willen en daarmee economische stabiliteit. Op korte termijn werkt dat, maar op den duur: worden we geislamiseerd!!!

   Like

 6. koddebeier zegt:

  De grootste vijand van de burgers is de overheid !

  Geliked door 4 people

 7. delamontagne zegt:

  Ik weet niet of U in Spanje of Fr woont ?, maar in beide gevallen bent U “VERDRAGSGERECHTIGDE”, zoals de heren POLITICI, bovenstaanden in 2006 zo triomfantelijk het publiek konde deed.
  In de [dreig]-brieven die wij toen begin 2006 van de NL -[R]Overheid kregen, stond o.a. dat Wij voorthaan TEN LASTE van NL verzekerd waren voor de “Zorg”……………………”.daar mogen wij een bedrag van Uw AoW / Pensioen voor inhouden”, zo stond er.
  Wel we hebben het geweten, wij hier in Fr waren gelijk meer dan 2x zo duur uit als voorheen toen we rechtstreeks aan Fr betaalde.
  Alle processen, tot in het EU-Hof van Justitie aan toe, van de Verenigingen van NL-ers in buitenland hebben niets geholpen.
  Wij waren alleen met onze bijdrage al Euro 300 armer.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Als ik jou was gelijk terug naar NL.
   Ik kan me voorstellen dat je dat niet wilt…je kunt ook naar BE.
   Ben je toch 50% goedkoper uit.
   La France heeft kennelijk zijn prijs voor NL.!
   Hoe is het daar eigenlijk met de gezondheidszorg?

   Like

   • Republikein zegt:

    Wel attent blijven hoor, heeft ie tig keer geschreven dat dat beter was dan hier.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Het spreekwoord zegt:”Oude bomen moet je niet verplanten”……..!
    Nu heb ik me in de loop van leven al ..tig keren verplant, maar nu ik tegen de 80 loop, kan ik dat beter niet meer doen.
    Trouwens willen we ook niet en de “Zorg”, waar jij in gespecialiseert bent, is hier UITSTEKEND.
    Bovendien tel je als oud[ere] hier nog mee.
    En dan die belachelijke Huizenprijzen in NL,….gestoord.
    Ik las net in Telegraaf dat gemiddeld huizenprijs in NL nu Euro 288.000 is.
    Daar koop je hier zo ongeveer een klein kasteeltje voor.
    Maar al die duizenden z.g.n. Vluchtelingen moeten natuurlijk, met voorrang, ook ONDERDAK krijgen.
    Nederland is te klein om allerlei vreemd volk binnen te halen, EIGEN VOLK EERST.
    Maar dat mag je alleen in andere landen zeggen.
    Een huis-voorbeeldje ( is niet ons huis, ik woon in een 220 jaar oude [voormalige] boerderij.), de prijs waarvan ik in NL nog geen 2-kamerflat zou kunnen kopen……….

    * *
    11kamers waarvan 4 slaapkamers, zwembad, wijn kelder etc, opp huis 230m2

    https://www.pap.fr/annonce/maison-a-vendre-tarn-et-garonne-82-g446-3-r421000939

    Like

 8. Patriot 2.0 zegt:

  Macron wil dat Europese landen elkaar beter steunen.

  Praktijk: hij wil zijn begrotingstekorten oplossen met onze gelden uit pensioenpotten. Dat noemt Macron “loyaliteit”.

  En Rutte…. die stond erbij en keek ernaar.

  Like

 9. Patriot 2.0 zegt:

  By the way:
  De FIFA heeft cameramannen (tijdens WK 2018) op de vingers getikt, omdat ze seksistisch zijn, want ze brengen te veel mooie vrouwen in beeld. Mag er dan niks meer?
  BIG BROTHER IS WATCHING YOU.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   ”Mag er dan niks meer”?

   Nee, we mogen alleen onze smoel houden, ja knikken en heulen met linx.

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Dus ik mag op mijn eigen tv geen mooie vrouw bewonderen, maar moet het wel verdragen dat Roze Zaterdag gevierd wordt alsof we de wereldcup hebben gewonnen?! Ik voel me als blanke hetero man zwaar gediscrimineerd. Ik moet geloof ik oprotten….

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    ” Ik voel me als blanke hetero man zwaar gediscrimineerd”

    Nou, niet door mij hoor. 🙂

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    @tineke
    Nee, dat begrijp ik wel, hoor….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s