De VN benoemt ’s werelds ergste schenders van mensenrechten als leiders van commissies

Screenshot_104

(Door: Hillel Neuer – Vertaling: “Brabosh”)

Een droom aan diggelen

Eleanor Roosevelt hielp met het opmaken van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens bij de Verenigde Naties. Ze hoopte dat de Verenigde Naties de mensheid zouden helpen en ze diende als een belangrijke voorstander van de Verenigde Naties. “De VN is onze grootste hoop op vrede in de toekomst. Alleen kunnen we de vrede van de wereld niet behouden, maar in samenwerking met anderen moeten we deze veel verlangde veiligheid bereiken.”

“Ik geloofde dat de Verenigde Naties de enige hoop voor een vreedzame wereld was. Ik wist dat mijn man veel belang hechtte aan de oprichting van deze wereldorganisatie. Dus ik voelde een groot verantwoordelijkheidsgevoel.” Ik geloof dat ze zou huilen als ze deze video zag.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Mensenrechten, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op De VN benoemt ’s werelds ergste schenders van mensenrechten als leiders van commissies

 1. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Duitse politie “pakt antisemitisme aan”: arriveert, slaat Joodse professor in z’n gezicht, laat de jodenhater lopen

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/duitse-politie-pakt-antisemitisme-aan-arriveert-slaat-joodse-professor-in-zn-gezicht-laat-de-jodenhater-lopen/

  Like

 2. Elisah zegt:

  Ondertussen in zuid-afrika,
  https://fenixx.org/2018/07/13/de-zuid-afrikaanse-genocide-waarom-heb-je-dit-eigenlijk-nog-niet-gehoord/

  De Zuid Afrikaanse genocide: Waarom heb je dit eigenlijk nog niet gehoord?
  Genocide Watch in een internationale mensenrechtenorganisatie die zich vooral bezighoudt met genocide. Het beoordeelt verschillende landen met sterke etnische of religieuze conflicten volgens tien stadia van genocide. In de afgelopen paar jaar heeft het Zuid-Afrika beoordeeld als zijnde op de grens van polarisatie en voorbereiding, momenteel stappen 6 en 7.

  Geliked door 1 persoon

 3. Elisah zegt:

  Hier hoor je niks over…
  http://www.newsweek.com/christian-persecution-genocide-worse-ever-770462

  CHRISTIAN PERSECUTION AND GENOCIDE IS WORSE NOW THAN “ANY TIME IN HISTORY,” REPORT SAYS
  The report examined the plight of Christians in China, Egypt, Eritrea, India, Iran, Iraq, Nigeria, North Korea, Pakistan, Saudi Arabia, Sudan, Syria and Turkey over the period lasting from 2015 until 2017. The research showed that in that time, Christians suffered crimes against humanity, and some were hanged or crucified. The report found that Saudi Arabia was the only country where the situation for Christians did not get worse, and that was only because the situation couldn’t get any worse than it already was.

  Geliked door 1 persoon

 4. Aegolius cs zegt:

  **Een droom aan diggelen**
  Wiens droom en waarom droomverwachtingen?

  Like

 5. Mary zegt:

  Een zeer duistere club, natuurlijk heeft Amerika/Trump zich teruggetrokken, net zoals hij zeer duidelijk maakt dat de immigratie aangestuurd door die minstens zo duistere EU club even schendend/vernietigend is voor de Europese bevolking, niet verbazingwekkend de VN en EU streven hetzelfde doel na.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  De Wetten van het “heilige”-land van de muslimbroeders, Saudi Barbarije, zijn voor de nadenkende Westerling ongrijpbaar.

  Sommige van die “Wetten” vinden de Westerlingen zelfs tamelijk onredelijk…………..

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  De verenigde nazi,s vuile jodenhaters.De v.n. gaan ook agenda 21 uitvoeren miljarden mensen moeten wereldwijd uitgemoord worden.In europa gebeurt dit d.m.v.de invasie van moslims en afrikanen.R.I.P. iedereen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s