Trump: Europa verliest haar cultuur – vanwege de immigratie

Screenshot_110

(Vertaling: E.J. Bron)

Trump´s indruk van Europa: het continent zou met de aanhoudende migratie zijn cultuur verliezen. Met zulke statements deelt hij de indruk van vele miljoenen Europeanen, die hun desbetreffende land niet meer herkennen. Met de samenleving verandert ook de cultuur.

Die Freie Welt

Op internet wordt onmiddellijk heftig gediscussieerd over Trump´s opvattingen. Velen zijn het met hem eens. De migratie zou de samenleving en de cultuur veranderen. Veel linksen daarentegen noemen hem een “racist”.

Is het racistisch om te zorgen voor het behoud van een cultuur? Zou het racistisch zijn om te zeggen dat men zich zorgen zou maken om de Tibetaanse cultuur, omdat er teveel Han-Chinezen naar Tibet vertrekken? Zou het racistisch zijn om te zeggen dat de indianen hun cultuur verloren hebben, omdat miljoenen Europeanen naar Amerika zijn geëmigreerd? Is het racistisch om te zeggen dat met de Turkse volksverhuizingen het Byzantijnse Rijk inclusief zijn christelijke cultuur ten onder ging en een islamitisch Ottomaans Rijk werd?

Er bestaan globalistische belangengroeperingen en onverbeterlijke ideologen, die verlangen naar de verandering of zelfs de ondergang van de Europese cultuur. Of de meerderheid van de burgers van Europa dit ook doen, is maar zeer de vraag.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Donald Trump, Europa, gezond realisme, Globalisering, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op Trump: Europa verliest haar cultuur – vanwege de immigratie

 1. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://sceptr.net/2018/07/president-italie-zet-salvini-hak-migranten-mogen-aan-land/

  President Italië zet Salvini hak: Migranten mogen aan land
  De Italiaanse president Sergio Mattarella – die normaliter een grotendeels protocollaire functie heeft en ‘boven’ de politiek staat – heeft geïntervenieerd in de Italiaanse regering. Daar groeide onenigheid over het gevoerde beleid van de rechtse Binnenlandminister Matteo Salvini (Lega). Salvini wil immers geen ngo-boten met migranten aan Italiaanse wal laten. Volgens de rechtse Lega fungeren de ngo’s namelijk als ferrydienst tussen Noord-Afrika en Europa en hebben ze nauwe banden met mensensmokkelaars. Mattarella heeft nu echter toch migranten toegelaten om aan land te gaan in het Siciliaanse Trapani, dit ondanks berichtgeving over geweld en bedreigingen vanwege de migranten jegens de bemanning van het olieschip dat hen kwam redden.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   ’n President van ’n Republiek heeft geen enkele bevoegdheid inzake het nemen van beslissingen over juridische kwesties die het landsbelang raken.
   Er zal helemaal niets veranderen, en deze president zal aan vergetelheid sterven.

   Zoals trouwens alle Presidenten die ze over hebben.
   Klinkt héél flink wat Mattararella zegt maar het zal geen effect hebben.

   Like

 2. Perfide Albion zegt:

  Deze hele gekte moet gaan stoppen. Er is hier geen plek voor Tunahan Kuzu. Die hoort in Turkije. En als het hem niet bevalt? Dan zetten we hem op de trein..

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  Deze illegale migratie is kwade opzet van de elite satanisten.Ze willen een new world order 1 wereldregering 1 wereldreligie 1 wereldmunt.Daarvoor moeten eerst miljarden mensen uitgemoord worden totdat er ong. 500 miljoen mensen over blijven om de satanische elite te dienen.Google new world order en agenda 21.

  Geliked door 2 people

 4. Qvic zegt:

  De linkse zijn leeghoofden die volksverraad plegen zonder het zelf te beseffen. Dat soort mensen met een hersenafwijking zijn niet meer te redden. Het zou verboden moeten worden dat, dat soort mensen zich mogen voortplanten en ook geen enkele leidinggevende functie meer te mogen uitoefenen. Want ze helpen iedere gek die zij als gelijke zien, door samen met die andere gekke leeghoofden de gehele wereld naar de knoppen helpen voor de realiteit denkende mensen. Echt alles wat zij uitkramen en/of doen is in werkelijkheid precies andersom. Een fatsoenlijk en onderbouwende gesprekken voeren is niet mogelijk met dit soort hersenafwijkende linkse mensen, daarom zij gaan zelf al uit eigen beweging iedere gesprek al uit de weg en gaan de realiteit denkende mensen direct afkatten zoals die een racist te noemen of zo. Zodat het maar niet opvalt dat zij zelf zo dom zijn en een verdraaide wereldbeeld hebben, die ver van de echte realiteit afstaat.

  Geliked door 2 people

 5. Cleo zegt:

  President Trump heeft weer gelijk! Helaas zitten we in Nederland voorlopig nog opgescheept met een zelfingenomen, uiterst lafhartige leugenaar die zijn bevolking keer op keer besodemietert en benadeelt, bovenal begaan is met zijn eigen egoïstische belangen, onze grenzen voortdurend laten openstaan voor allerlei barbaars gespuis en zodoende actief en willens en wetens heel ons land naar de kl*ten helpt!

  Geliked door 6 people

 6. john van antwerpen zegt:

  Je kunt de verloedering overal zien, horen, ruiken en voelen.
  De verantwoordelijke hiervoor zijn de EU aanbidders en hun stemvee.
  Alle mensen die voor het open grenzenbeleid hebben gestemd hebben
  min of meer een druppel bloed aan hun handen. Iedereen die het (valse)
  gelaat van de islam ontkent is een verrader. Van kerken tot politici.
  Van Balkenende tot Merkel. We zijn in oorlog.
  Met die vorige anti semitische oorlog reageerde we ook erg laat.
  We kunnen nog reageren. Maar hoe dat weet ik nu even niet.
  Waarschijnlijk plotselinge veranderingen aan de kant van de geallieerden.
  Amerika wilde in de vorige oorlog ook in het begin niet mee doen.
  Na snelle beslissingen werden we 1 front. We moeten niet moeilijk doen
  tegen de Russen want ze zijn eigenlijk onze Grieks Romeinse, Christelijke
  bloedbroeders. De patriarch heeft de oorlog tegen I.S. een heilige oorlog
  genoemd. En dat moet de paus ook zeggen….maar helaas, deze paus is een watje.

  Geliked door 3 people

 7. Patriot 2.0 zegt:

  Gelukkig zegt Trump het gewoon.
  P.S. Die onzin over dat “racisme” moet maar eens afgelopen zijn.

  Geliked door 3 people

 8. Mary zegt:

  Trump (ook Putin heeft het Europese volk hiervoor gewaarschuwd)maakt zich duidelijk meer zorgen over Europa en zijn bevolking dan een Rutte, Merkel, Juncker etc. die weten niet hoe snel ze moeten zijn om het, middels de Islam, te verwoesten voordat de zogenaamde populisten, oftewel diegene die voor het behoud strijden van volk en land, aan de macht komen, zoals Orban en zijn Oost Europese collega’s, Kurz, nu Salvini, Denemarken begint duidelijk afstand te nemen en als daar straks ook nog eens een Wilders of zijn gelijk gestemde collega’s in andere Europese landen winnen is het voor wat betreft de NWO plannen van de alles verwoestende Eurofielen afgelopen. Je ziet de paniek als Salvini wint en de agressie jegens Trump, van mij mag hij het hier iedere dag van de daken komen schreeuwen.

  Geliked door 2 people

 9. delamontagne zegt:

  De Duitse TV doet flink mee aan “Trump-bashing”.
  Officiële foto’s van Trump’s bezoek aan Londen, wordt Trump zelf steeds vervangen door de image van hem als de luchtballon.
  De andere personen worden ongemoeid gelaten.

  //

  //

  //

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Trump heeft gelijk, we gaan in een sneltrein vaart naar de verdommenis, dankzij achterlijk kiezers en debiele politici !!

  Geliked door 2 people

 11. Elisah zegt:

  Ondertussen in multi-culti amsterdam….
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2302716/amsterdam-eist-500-extra-agenten

  ’Ondermijning door criminaliteit nadert kritisch punt’
  Amsterdam eist 500 extra agenten
  AMSTERDAM – Het kabinet moet over de brug komen met vijfhonderd extra agenten om de hoofdstad veiliger te maken. Dat eisen de fractievoorzitters van D66, VVD, CDA en CU uit Amsterdam. „Soms is het nodig de Haagse politiek wakker te schudden; dit is zo’n moment”, aldus D66-leider Reinier van Dantzig.

  Like

 12. Elisah zegt:

  Hahaha,
  https://tpook.nl/2018/07/14/trouw-marokkaanse-jongeren-dragen-merken-als-gucci-en-luis-vuitton-omdat-ze-verlangen-naar-liefde/
  Trouw: ‘Marokkaanse jongeren dragen merken als Gucci en Luis Vuitton omdat ze verlangen naar liefde’

  Like

 13. Elisah zegt:

  Ik hoor sylvana en kuzu niet….

  https://fenixx.org/2018/07/14/zwarte-slaven-worden-gemarteld-verkracht-met-geweld-bekeerd-tot-de-islam-en-uiteindelijk-vermoord-door-hun-islamitische-meesters/

  Zwarte slaven worden gemarteld, verkracht, met geweld bekeerd tot de islam en uiteindelijk vermoord door hun islamitische ‘meesters’

  Arabieren en moslims hebben tegenwoordig zwarte slaven en bijna niemand, zeer zeker de linkse elite niet, die zich hier druk over maakt. Waar blijven de mensenrechten en hoe zit het met de linkSSe gutmensch die zich met zoveel toewijding druk maakt over ons slavernijverleden?

  In vijf Afrikaanse landen, te weten Algerije (African migrants report torture, slavery in Algeria), Libië (Migrant slavery in Libya: Nigerians tell of being used as slaves), Mauritanië (In 1981, Mauritania became the last country in the world to abolish slavery), Nigeria (Nigeria’s Boko Haram isn’t just kidnapping girls: it’s enslaving them) en Soedan (Slavery in Africa Is Alive, Well and Ignored) dienen zwarten slaven hun Arabische islamitische slavenmeesters.

  Like

 14. Elisah zegt:

  ies koeltoerrr,
  https://fenixx.org/2018/07/14/15-jarig-moslimbruidje-trouwt-in-duitsland-400-moslimgasten-gaan-op-de-vuist/
  15-jarig moslimbruidje trouwt in Duitsland – 400 moslimgasten gaan op de vuist
  Zaterdagavond (03.06.2018) vond een grote politieactie plaats in de wijk Bremen in Oslebshausen. Een ruzie tussen de islamistische gasten escaleerde. Ruim 100 politieagenten moesten uitrukken om het geschil te beslechten.

  Like

 15. freda110 zegt:

  Europese landen hebben inmiddels al een heleboel van hun cultuur ingeleverd en zijn heel hard op weg om het laatste restje zelfrespect en eigenwaarde te verliezen door op al de oude waarden en normen neer te kijken en te buigen voor de eisen van de religie van haat en onderontwikkeling.
  Zelfs het taalgebruik is drastisch veranderd in een mengelmoes van onverstaanbaar gebrabbel, zo gaan we langzaam ten onder tot we volledig overgeleverd zijn aan de haatbaarden.
  Zoals kuzu al zei, wie het niet past moet gewoon lekker opdonderen want zij gaan hier de dienst uitmaken.

  Geliked door 1 persoon

 16. Republikein zegt:

  De VN is opgericht door o.a. de VS, en had als doel de samenwerking tussen verschillende landen te bevorderen of te faciliteren, geen gezeik, iedereen rijk en daardoor nooit meer een wereldoorlog.
  Thans hebben bijna alle 193 lidstaten van de Verenigde Naties afgesproken dat er vergaande manieren moeten komen om de wereldwijde migratie te reguleren. Hoe dat moet gebeuren is nog niet duidelijk. Het niet-bindende akkoord wordt in december bekrachtigd in Marokko. De VS trok zich vorig jaar terug uit de besprekingen omdat het zo’n verdrag niet verenigbaar vindt met zijn soevereiniteit, en doet daarom als enige land niet mee.

  Hassan, een rasechte Nederlandse, heeft ondertussen wel een 10 jaar oud Europees record gebroken.
  Zoek zelf de hiaten.

  Like

 17. Elisah zegt:

  http://www.usapatriotsvoice.com/2018/07/10/norwegian-army-chief-europe-needs-to-destroy-islam-if-they-are-going-to-survive/

  NORWEGIAN ARMY CHIEF: Europe Needs To Destroy Islam If They Are Going To Survive
  Norwegian Army Chief Odin Johannessen warns that European countries must be reading and willing to fight against radical Islam in order to preserve the values that unite the continent. “I think we must be ready to fight, both with words, actions – and if necessary weapons – to preserve the country and the values we have in common,” Johannessen said in a speech to the Oslo Military Society on Monday. Citing the Islamist attacks in Paris, Johannessen said that, “Europe can no longer expect to live in peace and security, without having to defend its interests and values.”

  Like

 18. Lot zegt:

  De Turken zaten al in byzantium, dus kunnen ze het europese niet veroveren.
  De Grieken stichtten Byzantium naar hun koning Byzas. De Turkse zeevolkeren, die half chinees half europees waren en uit de steppen van zuid ussr kwamen leerden van ons, hun vaderen, de botenbouw. Ver voor de jaartelling waren zij een gevaar voor de staten in de middellandse zee, egypte, kreta, cyprus, libanon. De zeevaarders hebben italie veroverd, waar de scandinaviers woonden en sicilie waar de roodharige destijds uit onze contreien afkomstig hadden gesetteld. In die tijd waren er nog niet zoveel mensen. Cyprus is 6000 jaar geleden door onze beschaving opgezet. Odin heeft ons het schrift gebracht en wij hebben het daar gebracht. Ik weet van wege geopolitiek heeft abraham het schrift uitgedacht in israel volgens de wiki, maar dat is niet zo.
  De turken, die een ander volk zijn, hebben de Byzanton veroverd, omdat zij het hele gebied van onze hoge beschaving wilden overnemen. En dat is hun gelukt. Met name sicilie is snel gevallen omdat ze het niet zagen aankomen.
  De Turken die al in Byzantium zaten, zijn weer veroverd door turkse volkeren? Het is meer een aanzwelling van dat volk geweest om nog meer aan te sluiten bij de mensen die er al waren.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Lot.
   !454.
   Verovering van Byzantium?
   Dacht het niet.
   Het was de verovering van Konstantinopel!
   En dáárdoor de vernietiging van het tot dan bestaande Byzantijnse rijk.
   Dit alles door de wil en daadwerkelijke sabotage van Rome dat in de Grieks-Orthodoxe kerk een gevaarlijke tegenstander zag.
   Hetzelfde eigenlijk wat die vervloekte kerk nu ook weer doet door opoffering van de Christenen in het midden Oosten en alle blanke burgers in Europa.
   Konstantinopel was het laatste wat restte van het Byzantijnse rijk.
   De zogenaamde latere Turken waren Nomaden die de steppen onveilig maakten en zich hadden verenigd om via Konstantinopel, gelegen in de “Gouden Hoorn”, als uitvalsbasis heel Italië te veroveren.

   Geliked door 1 persoon

 19. Jan zegt:

  Trump: Immigratie pakt negatief uit voor Europa

  Geliked door 1 persoon

 20. Jan zegt:

  Intussen terroriseren de antisemitische geitenneukers het verkeer en gedragen zich traditioneel verder als zwakzinnigen en idioten

  Geliked door 1 persoon

 21. Jan zegt:

  Farage over het bezoek van Trump en zijn toespraak

  Geliked door 1 persoon

 22. Jan zegt:

  Trumphaters

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Waarom moet links dus Trump-haters zich altijd zo toetakelen.
   Niemand draagt een stropdas en de meiden lopen in hun blote kont en hebben niet eens ’n tasje bij zich.
   Het zal je kind maar wezen!

   Like

 23. Jan zegt:

  Lelijke linkse trutten tegen Trump

  Geliked door 2 people

 24. Ronald zegt:

  President Donald Trump..the best American president ever!!! Hij bereikt wat hij belooft!!! Komt op voor zijn eigen land en mensen!!! Victor Orban is ook een groot man!!! Respect voor deze ECHTE MANNEN!!!

  Like

 25. WILLEM zegt:

  Rutte ,Merkel ,Timmermans en Juncker hebben ook veel bereikt!

  HaaaaaHaaaaaahaaaaaa

  Like

 26. Jan zegt:

  5 heksen en 1 vrouw. Rechter Pirro maakt gehakt van 5 hellevegen zonder argument. Opperhekt Whoopie Goldberg gaat over tot scheldkanonnade

  TDS-lijders, Trump Derangement Syndrome

  Like

 27. Jan zegt:

  Never Trumper Cheri Jacobus van het marxistische vod USA Today hoopt dat de kleine kinderen van voormalig hulp van Trump, Michael Caputo, door pedofiel Epstein verkracht worden

  https://www.thegatewaypundit.com/2018/07/sick-nevertrump-pundit-attacks-trump-campaign-staffers-toddler-daughters-with-rape-fantasy/

  Like

 28. Jan zegt:

  Tumps gelijk over Twitter, conservatieven worden er af gegooid

  Twitter Admits They Shadowban Republicans in Orwellian Statement
  https://www.thegatewaypundit.com/2018/07/twitter-admits-they-shadowban-republicans-in-orwellian-statement/

  Gevolgen, twitteraandelen kelderen 20%
  https://www.thegatewaypundit.com/2018/07/thud-twitter-stock-drops-20-after-blocking-conservatives-and-then-reporting-declining-active-users/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s