Verdenking bevestigd: Groenen nemen actief deel aan smokkelen van migranten!

Screenshot_111

Schandaal: Groenen betrapt bij smokkel van migranten!

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

De nieuw opgerichte NGO “Civilfleet” is gevestigd in het Huis van de Groenen en de verantwoordelijke is een hoge functionaris van de Groenen.

politikstube

Het verzamelen van illegale immigranten voor de kust van Libië wordt door steeds meer Europeanen heel juist “mensensmokkel” genoemd. Want wie zichzelf moreel boven alle anderen plaatst en de autochtone belastingbetaler opzadelt met de exorbitant hoge kosten voor zijn bedrijvigheid, zou zich maar beter niet al te lang door onverbeterlijke teddybeer gooiers moeten laten bejubelen. Hij handelt misdadig – niets anders!

Waarlijk geen grote verrassing dat de smokkel nu volledig officieel plaatsvindt onder het dak van de Groenen – “Civilfleet” is, net zoals de partij die weigert de realiteit te zien, in het Haus am Platz vor dem Neuen Tor 1 in Berlin-Mitte gevestigd. En dat is niet de enige parallel: in de colofon van de organisatie op internet wordt Erik Marquardt genoemd. Hij is lid van het bestuur van Bündnis 90/Die Grünen. Bij de parlementsverkiezingen in 2017 stond hij kandidaat als afgevaardigde.

Dat de Groenen nu via een duidelijke voorbereidende organisatie in de lucratieve smokkelbusiness stappen, hebben ze, hoewel niet meer dan voor de hand liggend, tot nu toe altijd verzwegen. Met behulp van de prominent Klaas Heufer-Umlauf, die al ijverig geld aan het inzamelen is, zal “Civilfleet” eerstdaags voor Afrika kruisen en op “vluchtelingen” wachten, die de organisatie rechtreeks overhandigd krijgt van Libische smokkel-bendes, om hen naar het beloofde land Germoney te brengen.

Of dit verenigbaar is met de partijwetgeving zal uitgezocht moeten worden. Het is in ieder geval niet in de zin van de Duitse burgers.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Verdenking bevestigd: Groenen nemen actief deel aan smokkelen van migranten!

 1. Patriot 2.0 zegt:

  “Of dit verenigbaar is met de partijwetgeving zal uitgezocht moeten worden. Het is in ieder geval niet in de zin van de Duitse burgers.”

  En… hoe zit het met het Europees Recht? Tot de bodem uitzoeken!

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Landverraders!

  Geliked door 2 people

 3. Cathja zegt:

  Smerig links weer. Alles maken ze kapot! Culturen moeten sneuvelen, burgers die het met hun beleid niet eens zijn, worden als nazi’s en racisten weggezet, maar ook worden burgers door hen uitgeknepen als het om klimaat-hysterie gaat. Alles lijkt geoorloofd bij die krankzinnigen.Tot mensensmokkel aan toe.
  Op alle fronten zou links verboden moeten worden. Verraders van het ergste soort. Dat stempel zet ik op linkse kiezers en hun partijen.
  Vies volk!

  Geliked door 3 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Het vreemde is dat ze ONGESTRAFT iedereen die hun niet bevalt, racist, fascist en/of nazi kunnen noemen.

   Like

  • Jan zegt:

   Ik heb nooit begrepen waarom Pim Fortuyn Den Uil geweldig vond. Den Uijl heeft meegeholpen ANC aan de macht te helpen en zag zelfs veel in Hitler.

   https://ejbron.wordpress.com/2017/08/11/citaat-joop-den-uyl-pvda/

   Like

   • Nemesis zegt:

    Ik zou ook niet weten wat aan Den Uil zo geweldig was, het was een andere tijd en iedereen was tegen de apartheid. Meestal ook uit geen kennis van zaken. Wie ging er toen ook eens naar ZA om te kijken wat wel en niet goed was. Hoewel velen het nog weigeren te erkennen, het is ZA nog nooit zo goed gegaan als onder het blanke bewind. Al die donker gepigmenteerde schreeuwers zijn voor 99% nakomelingen wiens voorouders uit andere zwart Afrikaanse landen daar naar toe gegaan zijn en beslist niet de oorspronkelijke eigenaren van dit land. Maar goed, verdiep je er maar eens in.
    Wat Hitler betreft. Voordat hij echt aan de macht kwam of gekatapulteerd werd, heerste er een enorme armoede en een enorme werkeloosheid in Duitsland. De mensen stierven bij bosjes van de honger en ziektes. AH beloofde ze dat dit ophield en dat er weer werk en dus ook eten zou zijn. En dat gebeurde ook. Zo kreeg hij het volk op zijn hand, hoewel zijn partij maar heel klein was. Dat had hij dus goed gedaan, zo moet je dat zien. Wat erna gebeurde en hij grotenwaanzinnig om niet te zeggen echt waanzinnig werd, dat leert ons de verdere geschiedenis.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Jan.
    Dan moet je z’n boeken lezen waarin hij uitgebreid vertelt waarom, waardoor en waarvoor hij in die tijden links was.
    Den Uyl moeten ze alsnog opgraven om hem postuum te executeren….!

    Pim was ’n mens die ’n hele ontwikkeling heeft doorgemaakt en juist daardoor zo waardevol was.

    Like

  • ronjaspers zegt:

   Cathja.Het linkse nageboorte misbruikt het klimaat,migratie en milieu om het door hun zo gehate kapitalisme te slopen en de hardwerkende burgers kapot te belasten.Ik waarschuw mensen al jaren voor dat levensgevaarlijk gestoorde linkstuig.

   Like

 4. Marc zegt:

  Iedereen die deze groepen kritiseert, weliswaar terecht, blijken niet bereid tot het noodzakelijke geweld om ze te keren. Dat is de handicap van allen die zich ‘rechts’ noemen, een term die ik overigens verfoei.

  Niet alleen de Groenen, maar elke traditionele partij of groepering tooit zich met de termen ‘geweldloosheid’ en ‘rechtsstaat’. Het is niet alleen zo dat zij beide conventies non-stop schenden en anders toepassen dan bedoeld, feit is dat juist de traditioneel behoudende partijen de enigen zijn die zich geweldloos opstellen en zich aan de wet houden.

  Wellicht is dat de makke? Is het nu echt niet eens tijd ons daadwerkelijk te verweren?

  Like

 5. Flo zegt:

  Ze redeneren zo van ,er is toch genoeg voor iedereen ,terwijl ze zelf nog nooit een slag hebben uitgevoerd , links alles komt bij ze uit de subsidiekraan ,geven van een ander en iemand met problemen opzadelen ,lekker makkelijk,zelf heben ze niks ,op een grote bek na dan .Zou ze sieren als ze daar zouden gaan werken ,en de boel op poten te zetten ,

  Geliked door 1 persoon

 6. ildiko zegt:

  zeker ook dat domme klimaatakkoord is ook van groenen afkomstig.

  Like

 7. edwin vissers zegt:

  ook links ,tijd voor een heilige oorlog
  AMSTERDAM – Het aantal Nederlandse transgenders dat medische hulp zoekt stijgt explosief. Sinds 2008 is het aantal aanmeldingen om een zorgtraject te starten vervijfvoudigd.

  Like

  • Peter zegt:

   De hele flauwekul van transgenders die medische hulp willen komt door de linkse hap in ons land die dit flink stimuleert.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dan heb je meteen een verklaring voor het hoge aantal zelf doden.
    Eerst laten die kinderen zich helemaal gek maken dat er iets niet klopt met hun lichaam, en laten zich verbouwen.
    En later komen ze er achter, als ze spijt hebben, dat het niet meer terug te draaien is.
    En zo krijg je nou mensen die totaal verknipt door het leven gaan zonder een uitweg.
    Want een oplossing is er niet.
    Enkel en alleen omdat iemand ze helemaal gek gemaakt heeft met allerlei voorlichtingen, video’s en foldertjes.
    Dan hebben ze nog maar 1 uitweg, er uit stappen, of dood ongelukkig door het leven gaan.

    Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   In de islam bestaat het woord vervijfvoudigt niet.

   In plaats daarvoor kennen ze het woord “verwijfvoudigt”.
   Lijkt onnozel, onbenullig en oninteressant,
   Lees het maar eens ’n aantal malen goed door en je ziet vanzelf al die vrouwen zitten en die ene doodsbange moslim in de hoek!

   Buiten doen ze dan weer heel flink met ’n mes en zo, maar je zou ze een thuis in die hoek moeten zien zitten…!

   Like

 8. Peter zegt:

  Nu weer even terug naar het artikel ” Verdenking bevestigd: Groenen nemen actief deel aan smokkelen van migranten! “.
  Ik hoop dat er eens rechtszaken tegen deze organisaties worden aangespannen met als resultaat dat de schepen verbeurd worden verklaard en de bemanning in de gevangenis belandt.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Ik schreef het vorige week al, toen er een bericht werd gelanceerd, dat alle smokkelaarsbootjes uit de vaart waren genomen en het nu dus direct ophielt met de mensen smokkel. Ik schreef toen: eerst zien, dan geloven. En zie daar. Daar komen dus de pedogroenen.

   Like

 9. delamontagne zegt:

  Het hele z.g.n. “Vluchtelingenvraagstuk” wordt een twistpunt tussen de EU-landen.
  Italy heeft vanmorgen weer een “migranten”-schip geweigerd en vindt dat Malta hen maar moet opnemen.
  BRON:
  https://www.swissinfo.ch/fre/nouvelle-confrontation-italo-maltaise-sur-le-sort-de-450-migrants/44257322

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dit is opnieuw dè mogelijkheid voor Italië om als ’n belangrijk zo niet belangrijkste lid van al die 29 EU-landen te worden gezien en behandeld!
   Dáár gáát het die Italianen in eerste instantie om.
   Italianen zijn dramaturgen.
   Meesters op het gebied van het drama, dat hen in staat zal stellen tot het verrichten van grootse dingen…!
   Let maar op.
   Dankzij Italië zal de hele EU in belangrijke mate moeten veranderen.

   Like

 10. Vroeger was groen nog groen…….nu is GROEN EEN BEERPUT geworden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s