Antisemitisme is de zelfvernietiging van het Westen

Screenshot_115

(Door: Giulio Meotti – Vertaling: “Brabosh”)

Haat voor Israël is de westerse haat voor zichzelf. Wat Israëls behandeling vandaag de dag uniek maakt, is dat elke Israëlische actie onderworpen wordt aan een ongekend niveau van controle in slow motion.

Maar het verhaal van Israël en de redenen voor wat er gebeurt, wordt omvergeblazen door leugens. Israël is niet alleen een slachtoffer van islamitisch terrorisme, maar ook van een misleidend en leugenachtig verhaal dat nu algemeen wordt aanvaard als een onweerlegbare waarheid.

Joden in Europa worden eveneens in de steek gelaten. Toulouse, de Zuid-Franse stad waar “islamisten” drie Joodse kinderen afslachtten, is de thuisbasis van een antisemitische imam die predikt voor de vernietiging van Israël in zijn moskeeën en niemand lijkt er iets om te geven.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Antisemitisme is de zelfvernietiging van het Westen

 1. Hovawart zegt:

  Niet de gevolgen van de islamisering zijn de oorzaak van de zelfvernietiging van Europa, het zijn de Europese politici die het communisme propageren, de islam is slechts het breekijzer om de maatschappij te ontwrichten, de samenleving met zijn westerse normen en waarden openbreken om regels en wetten te kunnen veranderen, en iedereen verplichtingen op te kunnen leggen, de vrijheid en democratie afnemen om ons zogenaamd veiligheid te kunnen bieden, en om iedereen en alles te laten onderdrukken door de Linksche Looney Brigade.
  Het zijn de linkse staatsomroepen en media die het volk dom houden en brainwashen om de oude gedachte- en ideeënpatronen, inclusief hun normen-en-waardenstelsel, uit te wissen en vervangen door nieuwe (“herprogrammering”), de politieke indoctrinatie, met de moraalridders van de gratis sociaalnetwerksites, als vorm van manipulatie door het systematisch en eenzijdig verketteren van personen en groepjes met aanvechtbare overtuigingen of opvattingen, afwijkende meningen of tegen bronnen met andere meningen, met de bedoeling dat deze onmondig worden gesteld.
  Het huidige EU-beleid heeft een sterke negatieve connotatie en als een moderne, gewenste, beschouwde beïnvloeding van de massa wordt het echter niet als indoctrinatie betiteld, maar is wel gericht op kritiekloze acceptatie van een bepaalde denkwijze…….en daar past de islamistische geloofsleer naadloos bij.
  Do The Duck Test, als een vorm van abductive reasoning. If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is een politiek figuur dat graag in de Europese eendenkooi wil blijven spartelen, gekortwiekt en vetgemest.

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Ja, over Israël mag iedereen zich schamen,
  die nu beweert van Waarheidsvinding nog te dromen…
  om wat het Joodse Volk ( ook namens ons ) is overkomen
  door het negeren en ontkennen steeds van al die pijn.
  .
  Jasterke
  .

  Like

 3. kim zegt:

  Profetieën gaan in vervulling. Jezus komt spoedig.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik help het u hopen . . . In de Tweede Wereldoorlog heeft hij zijn volk anders behoorlijk in de steek gelaten . . . 😦

   Geliked door 2 people

   • Petra DeBoer zegt:

    Dan volgt de vraag: was het wel zijn volk of waren het nakomelingen van bekeerlingen die niks met Gods volk van doen hebben en geen nakomelingen van Izaäk zijn. Dit staat los van het feit dat de holocaust walgelijk was en niemand zo behandeld dient te worden als deze mensen mensonterend behandeld zijn.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Alle 6 miljoen?! Dat gelooft u toch zeker zelf niet . . .

    Like

   • BertG. zegt:

    Zo makkelijk cijferen ze mekaar weg.

    Het zullen wel geen echte gelovigen zijn geweest en geen nakomelingen van Izaäk zijn.

    Je moet het toch maar durven beweren als christenen.
    Zij doet het.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    Hoe weet u dat zo zeker dat alle 6 miljoen nakomelingen van Izaäk zijn? Hebt u daarvan bewijs?

    Ivanka Trump heeft zich bekeerd tot de Joodse religie maar is geen nakomeling van Izaäk en alleen nakomelingen van Izaäk behoren tot Gods volk. Ze kan zich wel Joods noemen maar is het volgens God niet.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik heb in mijn comment NERGENS beweerd dat alle 6 miljoen vergaste/vermoorde Joden nakomelingen van Izaäk zijn!
    En alleen omdat Ivanka Trump zich tot de joodse religie heeft bekeerd daardoor alle 6 miljoen vermoorde Joden ervan te betichten “nep-Joden” te zijn, vind ik een héél zwak argument!

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    Dat klopt dat u dat schreef. Ik had het vraagteken gemist waarvoor mijn verontschuldiging. Er zullen zeker nakomelingen van Izaäk omgebracht zijn want er zijn helaas ook Sefardische Joden in de kampen omgebracht.

    Like

 4. Republikein zegt:

  Hier maar dan!
  Beetje off maar wel gerelateerd.


  Zou je zo’n wijf niet?

  Van 31 augustus tot 3 september zal in Houston het 55ste jaarlijkse congres van de Islamic Society of North America (ISNA) plaatsvinden en net als in de afgelopen jaren wordt het aantrekkelijke gematigde thema tegengesproken door de keuze voor extremistische sprekers.

  ISNA werd door het ministerie van Justitie geïdentificeerd als een ‘entiteit’ van de Moslimbroederschap tijdens het proces van de Heilige Landstichting, een Broederschapsfront dat werd gesloten voor de financiering van Hamas. ISNA werd tijdens dat proces bestempeld als een “niet aangeklaagde mede-samenzweerder”, deels omdat de Stichting Heilig Land “opereerde vanuit ISNA”.

  ISNA zegt al terrorisme, met inbegrip van handelingen te veroordelen die door Islamitische terroristische groepen zoals Hamas en Hezbollah worden begaan, en heeft een verklaarde opdracht ,,om…interreligieuze verhoudingen te bevorderen. Toch boekt ISNA nog steeds extremistische sprekers met een geschiedenis van het bevorderen van antisemitisme en het gebruiken van opruiende retoriek, in plaats van een nieuw blad om te draaien.

  Hier zijn slechts enkele voorbeelden van verontrustende standpunten die door sommige sprekers naar voren zijn gebracht:

  Hatem Bazian is voorzitter van Amerikaanse moslims voor Palestina en oprichter van Students for Justice in Palestina.

  Hij is tevens hoogleraar aan de afdeling Nabije Oostens- en Etnische Studies van de Universiteit van Californië-Berkeley en oprichter en bestuurslid van het Zaytuna College.

  Bazian werd in 2004 ” recorded” als lof voor de “intifada in Irak”, die zich richtte op Amerikaanse soldaten, en de “intifada in Palestina” en drong er bij de moslim Amerikanen op aan om een “intifada in dit land te beginnen die de politieke dynamiek hier fundamenteel verandert. Ten minste vijf AMP-ambtenaren waren eerder lid van het pro-Hamas Palestina Comité van de Amerikaanse Moslimbroederschap.

  Bazian leerde studenten dat de islamistische tegenstanders en critici van de islam over het algemeen marionetten zijn van een oorlogszoekende, zionistische samenzwering om moslims te slachtofferen die erin is geslaagd om de belangrijkste instellingen van de Verenigde Staten in beslag te nemen. Deze samenzwering – in theorie een gemoderniseerde versie van de Protocollen van de Oudsten van Zion – wordt gebruikt om tegenstanders het zwijgen op te leggen door middel van demonisering.

  Een video van een lezing in 2012 op het Zaytuna College laat hem zien dat de “islamofobe productie-industrie” een product is van het kwaadaardige “militair-industriële complex” dat probeert te profiteren van het slachtofferen van moslims in binnen-en buitenland.

  https://clarionproject.org/extremists-headline-houston-convention/?utm_source=Clarion+Project&utm_campaign=c63a36482d-EMAIL_CAMPAIGN_2018_07_12_12_45&utm_medium=email&utm_term=0_523433840a-c63a36482d-4925709&mc_cid=c63a36482d&mc_eid=1d1635bf6d

  Geliked door 1 persoon

 5. fleckie zegt:

  ‘DUITSLAND’. ‘ 170 antisemitisme -ambtenaren’. …….NW. ISR.WEEKBLAD 13.7.2018.
  De Duitse regering is van plan 170 ambtenaren aan te stellen die antisemitisme onder kinderen op scholen moeten tegengaan.Volgens de Duitse minister van Familiezaken Franziska Giffey ( SPD) , is antisemitisme ‘eengroot probleem op Duitse scholen. De maatregelen worden genomen omdat steeds. meer Duits- Joodse kinderen slachtoffers lijken te worden van antisemitisme.
  Zo werd een vijftienjarige jongen uit Berlijn door zijn klasgenoten bestookt met post- its met daarop hakenkruizen. Een andere Joodse jongen werd apart gezet tijdens de pauzes omdat hij anders doelwit zou zijn van antisemitische pesterijen. Ook moest de jongen de school via een andere ingang betreden om zo minder op te vallen.Er zijn zelfs meldingen van antisemitisme onder kleuters. Vorig jaar werden er 947 antisemitische incidenten geregistreerd in Duitsland.
  *~*~*~*~*~*~*~

  Like

 6. fleckie zegt:

  ‘Republikeins kandidaat is Shoa – ontkenner’. NW. ISR. WEEKBLAD 13.7.2018.
  De Republikeinse Partij in de. VERENIGDE Staten heeft alle banden verbroken met de antisemiet John Fitzgerald, die in de voorronde voor een zetel in het Huis van Afgevaardigden in Californie liefst een kwart v.d.Republikeinse kiezers in zijn district achter zich kreeg. Fitzgerald is openlijk holocaustontkenner: op Twitter schreef hij dat de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog ‘geen vernietigingskampen hadden’ en in een interview noemde hij de Shoa ‘volledig verzonnen’. Ook meent Fitzgerald dat de Israelische regering achter de aanslagen van 11 september zat.Eerder dit jaar gooiden de Republikeinen in Californie, een neonazikandidaat uit de partij,terwijl inde staat Wisconsin. een kandidaat door de partij werd gedumpt nadat hij erover had geklaagd dat zijn critici voor ‘de Joodse mediac werken’..*~*~*~*~*~*~*~

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘CIDI doet aangifte tegen PvdA’, …….NW.ISR.WEEKBLAD 13.7.2018. ‘CIDI- Jongerenvoorzitter Hidde van Koningsveld heeft dinsdag aangifte gedaan tegen de Partij van de Arbeid ( PvdA) .hij beschuldigt de organisatie ervan dat hij fysiek werd aangevallen tijdens het bezoek van de Britse Labourleider Jeremy Gorbyn aan de PvdA. In poppodium Het Paard van Troje in Den haag.de jongerenorganisatie hield daar een spandoek omhoog met de tekst ‘LABOUR : FOR THE MANY, NOT THE JEWS’, een variant op de Labourslogan ‘FOR THE MANY, NOT THE FEW”, Corbyn ligt zwaar onder vuur vanwege antisemitisme binnen zijn partij. Ook was de leider zelf lid van antisemitische Facebookgroepen. De CIDI- jongeren zouden door meerdere personen uit het publiek verbaal en fysiek zijn aangevallen. Van Koningsveld:’Die begonnen aan het spandoek te duwen en te trekken en deelden daarbij ook klappen uit.Ik ben meerdere keren inmijn nek geslagen. De beveiliging hield ze op een kleine afstand,maar toch konden ze meerdere keren uithalen”. Ook werd volgens Van KONINGSVELD zijn bril verbogen. Na het handgemeen werden de leden vande jongerenorganisatie uit de zaal verwijderd.
   ” Buiten werd CIDI- medewerker Paul van der Bas door iemand van de organisatie bij zijn shirt gegrepen en in het gezicht uitgescholden”., vertelt Van Koningsveld. Tijdens de demonstratie bevond CIDI- directeur Hanna Luden zich in de zaal,evenals NIW- medewerkster Marianne TROOSTWIJK ,die een foto van de demonstratie maakte. PvdA- partijleider Lodewijk Asscher reageerde geschrokken na het incident.” Niemand is gerechtvaardigt uit mijn naam geweld te plegen”, schreef hij op Twitter.Later liet de PvdA weten dat’twee Joodse heren’ uit het publiek zich ‘geschoffeerd ” zouden hebben gevoeld door het spandoek,waarna het tot het handgemeen kwam” Het waren sowieso meer dan twee mannen en ik betwijfel of ze Joods waren’ zegt Van Koningsveld.” Dit lijkt op een slechte poging tot DAMAGE CONTROL”. Ook NIW- medewerkster Marianne Troostwijk kan de twee’Joodse heren’ niet plaatsen. Volgens Van Koningsveld heeft de PvdA eerder niets van zich laten horen. Dat beaamt een PvdA woordvoerder .” De CIDI- jongeren hebben alleen via de media contact gezocht, maar niet op formele wijze . Dat lijkt ons toch de beste manier om te communiceren,” Volgens de woordvoerders is er inmiddels wel een brief verstuurd naar Cidi- directeur Hannah Luden waarin het incident wordt geadresseerd. Verder wil de PvdA niet reageren” Wij willen eerst rond de tafel met het CIDI”.*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 7. john van antwerpen zegt:

  In het nauw gedreven wordt men creatief. Een uitspraak van evolutiebioloog
  S. Gould. Zelf een Joodse man. En het Joodse volk is zeer creatief.
  Muziek, wetenschappen, nobelprijswinnaars, regiseurs, ironie, humor en
  gewoonweg intelligentie 2.0.

  Geliked door 1 persoon

 8. fleckie zegt:

  Claude Lanzmann (1925-2018) . NW. ISR. Weekblad 13.7.2018.
  Claude Lanzmann,de Frans Joodse regisseur van SHOAH , is vorige week op 92- jarige leeftijd overleden in Parijs. Lanzmann werd op 27 november 1925 geboren in Parijs.Zijn familie dook tijdens de Tweede Wereldoorlog onder. Claude sloot zich daarna op zeventienjarige leeftijd aan bij het Franse verzet en vocht tegen de Duitsers in de Auvergne- regio. De filmmaker werd bekend door zijn 9- uur durende documentaire SHOA, die wordt gezien als een van de belangrijkste films over de HOLOCAUST. Voor de documentaire interviewde Lanzmann zowel daders als slachtoffers van de. Shoa. In totaal draaide de regisseur 200 uur aan filmmateriaal in 14 landen. Lanzmann noemde het maken.de documentaire een ‘emotionele uitputtings- verslag”. Zijn werk werd in 2015 door het British Film Institute uitgeroepen tot een v.d. vijftig grootste documentaires aller tijden. Naast Shoa maakte hij ook films over Israel vernietigingskamp. Sobibor.*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 9. fleckie zegt:

  CORBIJN! ‘ ELKE. DAG. EEN. SCHANDAAL’. NW.ISR WEEKBLAD , 24.8.2018.
  ‘We voorspelden het al in onze analyse over de Britse Labourleider Jeremy Corbyn, ( NIW 41): bijna dagelijks staken er deze week nieuwe verhalen de kop op over zijn banden met terroristen, Holocaustontkenners en andere Jodenhaters. Nadat Corbyn vorige week toegaf dat hij misschien toch wel een krans had gelegd bij de graven van. ZWARTE SEPTEMBER-terroristen in TUNIS en bleek dat daarbij ook MAHRER al-TAHER aanwezig was ,het brein achter het bloedbad in de Har Nof-synagoge in Jerusalem in 2014., meldde ‘The Telegraph’ zondag dat de Labourleider in 2012 een Hamasconferentie in Qatar bezocht. Corbyn leidde daar een paneldicussie ,waarbij naast Hamas.leider Khaled Mashal een keur aan veroordeelde terroristen en moordenaars aanwezig was. Alsof dat nog niet genoeg was bracht The Daily Mail dinsdag naar buiten dat Corbyn in 2015. een groep Hamasextremisten had ontvangen in de Houses. of. Parliament. In Londen. En in. 2010. bezocht hij in het geheim Ramallah om daar met Hamasleiders te spreken. Leden van het Lagerhuis moeten hun buitenlandreizen aanmelden en dat deed Corbyn in dit geval niet, meldt het Israelische i24 NEWS . Nu blijkt dat hij kind aan huis was bij Hamas,wordt het steeds lastiger voor Corbyns aanhangers te blijven beweren dat de Labourleider geen antisemiet is – tenzij zij vinden dat ook de Palestijnse terreurbeweging zich niet schuldig maakt aan Jodenhaat.( zie artikel op pag14) .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s