Duitse federale politie: 60% van alle seksdelicten komt voor rekening van buitenlanders

Screenshot_120

(Vertaling: E.J. Bron)

“Hoe heeft zich volgens de Duitse regering het aantal seksdelicten op de stations en in de treinen van de Duitse spoorwegen sinds het jaar 2015 ontwikkeld, en hoe groot was daarin het aandeel van niet-Duitse verdachten?” Deze vraag stelde Stephan Brandner, parlementariër van de AfD, aan het ministerie van Binnenlandse Zaken. De statistiek is duidelijk.

journalistenwatch

Onder arbeidsnummer 6/160 kreeg Stephan Brandner, voorzitter van de “commissie voor recht en consumentenbescherming” in het Duitse parlement, het volgende antwoord van het ministerie, die werd ingeleid met de voorafgaande opmerking dat “in de criminaliteitsstatistiek van de politie (PKS) informatie over de plaats delict – zoals “station” of “in de treinen” – niet of nog niet in alle deelstaten technisch gerealiseerd zou zijn, zodat de gewenste informatie in de door de federale recherche opgestelde PKS van de staat niet voorhanden zijn.”

Verder zegt men: “voor de beoordeling werden daarom de aangeleverde data voor de PKS van de staat uit het verantwoordingsterrein van de federale politie volgens de parameters ´Bahnhof´, ´Eisenbahn´ en ´S-Bahn´ gebruikt. Deze plaatsen delict worden door de federale politie in deze vorm echter pas sinds 2007 bijgehouden. Daarom is een beoordeling en voorstelling van de data in de zin van de vraagstelling voor 2005 tot 2007 niet mogelijk.

De strafvervolgingsverantwoordelijkheid van de politie voor de delictengroep “seksuele delicten” ressorteert onder de politie van de verschillende deelstaten. De informatie van de Duitse regering beperkt zich op dit terrein tot de openbaar toegankelijke PKS. Meer informatie over de door de verantwoordelijke deelstaatautoriteiten vastgestelde respectievelijk in de PKS geregistreerde delicten ressorteren uitsluitend onder de desbetreffende verantwoordelijke regeringen van de deelstaten.

Wat betreft het jaar 2017 dient er rekening mee gehouden te worden dat met de 50e wet betreffende de verandering van het strafrecht verbetering van de bescherming van de seksuele zelfbeschikking in het jaar 2016 extra vormen van delicten werden gecreëerd, die vanaf het jaar 2017 speciaal in de PKS werden opgenomen.”

De federale politie heeft in de delictengroep “seksuele delicten” in het hele land op de spoorweginstallaties van de Duitse spoorwegen de volgende delicten geregistreerd:

Screenshot_121

Het commentaar van Stephan Brandner: “Daar hoeft niets meer over gezegd te worden.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Seks, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Duitse federale politie: 60% van alle seksdelicten komt voor rekening van buitenlanders

 1. vanhetgoor zegt:

  Die 40% van seksdelecten is óók een grote schande!

  Like

 2. VarAway zegt:

  Dat aantal zal wel de AANGEGEVEN gevallen zijn,
  dus in werkelijkheid dubbel zo ernstig.

  Ik will niet lullig doen, maar geeft U nog uw gestolen fietsje aan?
  Je kunt dus niet zeggen, zoals de fake news msm ons doen geloven
  dat het allemaal wel meevalt met de criminaliteit….

  Denk maar aan het lage bloedsuiker verhaal van AMS Centraal Station.
  Dat was gewoon een terror aanslag, maar dat komt de Politie noch de
  Politiek goed uit ( slecht voor het toerisme ) , dus ” niets aan de hand
  mensen, doorlopen “.
  Alles is veilig in NL.

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Het heb even geduurd………………………….maar ze zijn er achter !

  Like

 4. Marc zegt:

  Zeg, begrijpt die Brandner niet dat islam ‘vrede’ betekent?

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Die 60% is alweer een gekleurd begrip, letterlijk. Het werkelijke aantal zou wel eens 99,9 % kunnen zijn, met een bijna alleen-vertegenwoordiging van Allah aanbidders. En bij ons hebben we het TV programma Opsporing verzocht, waar misdaden behandeld worden die voor 95 % gepleegd zijn door die blauwen. Dat Silvana Simons nog niet geklaagd heeft dat het programma racistisch is….

  Geliked door 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/07/14/verkrachtingen-en-aanrandingen-op-begraafplaatsen-een-steeds-groter-probleem-in-duitsland/

  Verkrachtingen en aanrandingen op begraafplaatsen een steeds groter probleem in Duitsland
  Er zijn dit jaar meerdere verkrachtingen en aanrandingen op Duitse begraafplaatsen gemeld. Het laatste geval vond plaats in de stad Hanau waar een 61-jarige vrouw werd aangerand door een voor haar onbekende man. De vraag hoe men de vrouwen kan beschermen tegen deze aanvallen wordt nu steeds luider in Duitsland.

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Huh, 60% ? Als dit geen nep-nieuws is weet ik het niet meer. En de allochtone bevolking maar wachten tot het vanzelf overgaat. Nog tientallen jaren volhouden mensen met die fijne nieuwe culturen, heus het is kostbaarder dan goud. Eens zullen we er achter komen. Hahaha.

  Like

 8. WILLEM zegt:

  De grootste dader is dat pleuriswijf Merkel!
  Dat wijf moet in een zoutzuurbad,inclusief haar kiezers en die andere linkse troep!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s