Juncker straalbezopen op NAVO-top – Het is afgelopen met de EU

Screenshot_132

(Door: “Commentarius” – Vertaling: E.J. Bron)

Het heeft toch nog enkele dagen geduurd totdat aan het licht kwam dat de voorzitter van de Europese Commissie, een van de hoogste vertegenwoordigers van de Europese Unie, straalbezopen deelnam aan de laatste NAVO-top en zodoende deze instelling definitief belachelijk maakte.

Contra magazine

Talrijke video´s van hieraan voorafgaande belangrijke ontmoetingen lieten een wankelende en lallende voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, zien. Deels was het ook nog lollig wanneer Juncker de andere staatslieden knuffelde of een draai om de oren gaf. Ook al werkten daarbij zijn benen vaak niet zoals hij zelf wilde, tot nu toe kon men negeren dat de Europese leider van een westelijke waardegemeenschap een levensgenieter is.

Uiterlijk sinds zijn jongste optreden op de NAVO-top weet men dat de levensgenieter Juncker een echt, uitgesproken alcoholprobleem heeft. Ieder van ons heeft dat gezien. Ieder? Nee. Natuurlijk niet menig kwaliteitsmedium, dat zich afvraagt of het geen ziekte zou kunnen zijn. Daarbij wordt niet de alcoholverslaving als ziekte bedoeld, maar Juncker´s zogenaamd acuut geworden ischiasprobleem. De perswoordvoerder van de voorzitter van de Europese Commissie en de kwaliteitspers beschouwen ons allemaal als achterlijk. Dan zouden namelijk hun dromen van de o zo fantastische Unie uiteen spatten wanneer er aan het hoofd van deze instelling een alcoholverslaafde man zou staan. Dat kan toch niet. Dan maar beter een leugen bedenken.

 

De man die aan de top van de Europese Commissie staat is een zuiplap. Dat is wel duidelijk. Deze man, die niet door de Europese volkeren werd gekozen, vertegenwoordigt ons bij belangrijke ontmoetingen en maakt ons met zijn alcohol-excessen belachelijk. Een ieder die in deze Europese Unie gelooft, een ieder die heel veel offers bracht en brengt voor de Europese eenheid, een ieder die zich ingezet heeft om een succes te maken van de Europese Unie, spuugt hij met zijn gedrag in het gezicht.

De anderen, die al lang niet meer geloven in een EU-succesproject, die al op het punt staan uit de Unie te treden, willen uittreden of van plan zijn uit te treden om veelmeer eigen, nationale wegen te bewandelen, die worden hierin gewoon bevestigd – met zulke spelers heeft de Europese Unie geen toekomst. Juncker is slechts het symbool van deze ongelukkige EU-verwerkingsgemeenschap. Hoe erg moet het met de hele zaak gaan wanneer de baas zich vol moet laten lopen om de dag door te komen.

Juncker leidt de EU als een Brusselse kroeg en niet als een instelling die ook autoriteit tegenover andere machten uit moet oefenen als het bijvoorbeeld gaat om belangrijke onderhandelingen op het terrein van de economie of in dit geval militaire samenwerking. Juncker is onprofessioneel, ondraagbaar en rijp om af te treden. Helaas is de schade die “de dronkenlap uit Brussel” heeft aangericht niet zo snel weer goed te maken.

Neemt u de Europese Unie nog serieus, beste lezer? Deelt u ons dat dan “netjes” mee in de comments.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: “Commentarius”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

44 reacties op Juncker straalbezopen op NAVO-top – Het is afgelopen met de EU

 1. Statler & Waldorf zegt:

  De EU is één bezopen bende.

  Geliked door 4 people

 2. VarAway zegt:

  SCHANDALIG wat een totale AFGANG.
  Maar wat nog erger is? Dat toedekken, wegkijken, kletsverhalen ophangen, denken dat
  WIJ de EU burgers, de BELASTINGBETALERS, het domme klootjesvolk, niet in de gaten
  hebben wat zich daar voor iedereen duidelijk staat te gebeuren.
  Een STRAALBEZOPEN ongekozen flapdrol.
  Een duidelijk voorbeeld dat de hele EU een kaartenhuis is geworden.
  Inpakken en snel wegwezen.
  NEXIT en wel NU.

  Geliked door 6 people

 3. Marijke zegt:

  Dit vind ik een beetje sneu. Die arme man had zo’n rugpijn, dat hij een paar stevige borrels heeft gedronken. Hij heeft vaak rugpijn…

  Geliked door 3 people

  • Thom zegt:

   En met uitstralende zenuwpijn naar je benen door hernia of lumbale stenose kun je maar moeilijk op je benen staan.

   Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   De pijnscheuten van zijn ischias kon hij erg goed onderdrukken door voortdurend te glimlachen. En Merkel vertrok geen spier van haar gezicht toen ze door zijn drankkegel liep. De lijders van de EU zijn zeer karaktervaste personen.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Merkel zuipt ook als en maleier, alleen kan ze het beter verdragen. Die drinkt namelijk werkelijk iedereen onder de tafel.

    Like

  • Jan zegt:

   Dokter Juncker adviseert: ontbijtcognac tegen rugpijn


   ….
   Het was een geruststellend idee dat Mark Rutte onmiddellijk verklaarde dat Jean-Claude Juncker helemaal niet dronken was maar dat ie het aan zijn rug heeft. Ons juichaapje liegt nooit, dus zijn schoothondjes van het NOS journaal namen het bericht klakkeloos over. Het kan trouwens geen toeval zijn dat uitgerekend onze premier zijn grote baas Juncker opving en niet al die andere wereldleiders. En toen moest ik weer denken aan Rutte die zich laatst zo liet aflebberen door Juncker, in Brussel. Er zal toch niks achter zitten, achter al die paringsrituelen? Op het internet begonnen meteen de Social Justice Warriors, de sneeuwvlokjes en de zielige poezenvrouwtjes te piepen: rugpijn is heel erg hoor! Daar mag je geen grapjes over maken! Juncker zelf heeft altijd verklaard dat hij geen drankprobleem heeft, behalve dan als de drank op is.
   …..

   https://www.hpdetijd.nl/2018-07-13/juncker/

   Geliked door 1 persoon

   • alwine kerkhof zegt:

    Kijk die man nu toch eens blij naar de fles en het glas kijken. Je hoort hem denken, meer, meer, meer. Minder durft hij niet meer te zeggen, denkend aan Wllders.

    Like

 4. Pietje zegt:

  Het is toch overduidelijk dat dat vieze oude mannetje wel degelijk constant bezopen is.
  Volgens mij kan hij niet eens tegen alcohol.Een beetje vent behoud zijn waardigheid en laat
  zichzelf niet zo gaan.Nee hij is zeker niet geschikt om maar wat dan ook te lijden.
  Hij zou het goed doen in de cafetaria van Boy Bensdorp met van Oekel waar moet dat heen
  waar komt die rotzooi toch vandaan reeds. zie YouTube.
  Laat hem maar zuipen dan zijn we er snel weer van af.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Arme drommel, kennelijk flink bezopen vanwege zde Europese geld zorgen !
  En er is niemand die hem kan afzetten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Daan Kranenburg zegt:

  Heb de Europese Unie nog nooit serieus genomen. Is ook nooit anders geweest dan een narcistische club van van psychopaten die voor eigen agenda en gewin de EU landen/burgers leeg vreten en naar de verdoemenis helpen. Vreemd genoeg met toestemming en facilitering van veel EU regeringsleiders die de belangen van hun burgers zouden moeten behartigen, maar dit niet doen. Grote meerderheid van burgers in die landen interesseert het ook niet en geven betreffenden in het stemhokje er steeds weer mandaat voor. Ik heb al zeker tig jaar op mijn auto nummerplaten het embleem van de EU afgeplakt met een rood/wit/blauw sticker, rij geen reclame voor een criminele organisatie! (boetes kosten 149 euro, betalen maar want de rechter zegt je bent voor de wet in overtreding en is geen beroep op mogelijk.) Grt. Daan Kranenburg

  Geliked door 2 people

 7. texel zegt:

  Vorig jaar was hij in Rome ook zo “te keer” gegaan, straal bezopen en dames in de billen knijpen. Dat is nooit gefilmd omdat het een binnenkamers onderonsje was. Een mee reizende Belgische EU dame heeft er nog werk van proberen te maken en had een aanklacht ingediend, maar dat is toen succesvol door links in de doofpot geduwd.

  Geliked door 2 people

 8. Bob Fleumer zegt:

  Als je als bestuurder van de EU tientallen jaren de tijd hebt gehad om de EU tot een succes te maken, wees zeker dat veel mensen dit gewild zouden hebben, als je dan de chaos bekijkt die ze hebben aangericht door niet te luisteren naar de mensen die de EU moeten dragen dan moet je ophoepelen en Juncker voorop.

  Geliked door 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Als hij werkelijk zo gehinderd zou zijn geweest door pijn had men hem wel in een rolstoel gezet en anders had hij ziek thuis moeten blijven of gaat iemand me nu vertellen dat iemand op zijn positie zich niet ziek kan melden ?

  Geliked door 1 persoon

 10. Lisa zegt:

  Ik heb nooit geloofd in de EU en zeker niet in die griezel….

  Geliked door 1 persoon

 11. Alex Delarge zegt:

  Verschrikkelijk dat alcoholgebruik binnen de politiek.


  Like

 12. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Laten we maar gauw gaan stoppen met de EU.
  Het was niks, het is niks en het wordt niks.
  Dan kan die zielige Juncker thuis op de bank blijven liggen en zich lekker door moeders laten vertroetelen als hij rugpijn heeft. Tja, ouderdom komt met kwalen. Hij zal binnenkort ook wel last krijgen van zijn kleine teen, of van iets anders. Sommige oude mensen gaan zelfs lekken. Hij misschien ook wel.
  Moeders, geef hem nog maar een flinke borrel. Dan voelt hij de rugpijn niet meer.

  Geliked door 1 persoon

 13. kampersrene zegt:

  Eindelijk kwam er zinnige praat uit zijn zatte mond .Hij eindigde zijn redevoering voor de NAVO top met de historische woorden ” doe ze nog eens vol “

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Breaking News…….omdat Junckers volledig zijn hobby zou kunnen beoefenen , is men uiteraard op zoek naar een opvolger , eentje die niet drinkt…..de naam is gevallen van Mohamed Kustm’ngat De rechtsen stemden tegen ….maar vermits de linksen en de groenen in de meerderheid zijn en zo snel mogelijk Europa willen vernietigen stemden zij met een overgrote meerderheid voor Mohamed Kustm’n gat…..

  Like

 15. Flo zegt:

  Dat die kliek die er bij loopt hier niemand iets van zegt ,terwijl ze het allemaal mee krijgen ,en Rutte weer liegt ,over rugpijn bij die zuipschuit , maakt nog duidelijker wat voor een roversbende dit is .Media , hou op om over Trump slechte dingen te schrijven ,deze man heeft meer verstand in zijn pink ,dan al die zakkenwassers in Brussel bij elkaar .

  Like

 16. Patriot zegt:

  Straalbezopen en een aanrander.
  Kussen, zachtjes in het gezicht slaan, door de haren strijken, op het hoofd kussen, over de rug strijken e.d. een arm om iemand heen slaan zijn intieme handelingen die doorgaans gepleegd worden door mensen die elkaar zeer na staan, zoals familie en goede vrienden. En dan alleen nog wanneer daar een reden voor is. Bijvoorbeeld als troost of wanneer men elkaar een tijd niet gezien heeft.
  De manier waarop drunker het doet valt mijn inziens onder aanranding.
  Wat ik zie is dat de meesten die hij zo “begroet” zich er zeer ongemakkelijk bij voelen.
  Zou hij dat bij mij doen, dan kreeg hij een kopstoot, elleboog en knietje.

  Geliked door 2 people

 17. Cathja zegt:

  Ik heb er nooit vertrouwen in gehad dat de EU een succes zou worden. In de eerste plaats omdat de mensen die zichzelf op hoge posities zetten (met de bijbehorende veel te hoge salarissen en allerlei extraatjes) daar niet op democratische wijze terecht zijn gekomen.
  Vanaf het begin spatte de arrogante houding van de ‘leiders’ af, en streken met dat hooghartige gedrag zeer veel burgers in de lidstaten tegen de haren in.
  In de voorbije jaren werd de toon in Brussel richting de burgers strenger en dwingender, en leerden we de ‘boven ons gestelden’ en hun ware aard pas echt goed kennen.
  Zo ook de zuipschuit Juncker. Hij is een bespotting voor Brussel en de EU, maar net zo goed voor zichzelf. Deze man moet onmiddellijk aftreden en zich laten behandelen in een verslavingskliniek.
  Uiteraard alleen voor zichzelf, want terugkeren op zijn post zit er uiteraard niet meer in.

  De EU in zijn huidige vorm dient volledig te verdwijnen. Ook allen die er van profiteren met hun meer dan riante maandsalarissen.

  Verdwijn!

  Geliked door 2 people

 18. Sabeltant zegt:

  Het is eigenlijk een heel sneu mannetje. Op het filmpje zie je meteen wie zijn kontlikkers zijn.

  Maar Mark Rutte heeft de leugenbokaal verdiend door te beweren dat dronkenlap Juncker rugklachten heeft en daarom moeilijk loopt. (wat zegt dat over onze aartsleugenaar?)
  Nu heb ik zelf rugklachten, en een ding weet ik heel zeker, iemand die pijn in zijn rug heeft loopt niet lachend rond.
  Na deze ophef zullen ze de notoire zuipschuit wel beter in de gaten houden.

  Like

 19. Nemesis zegt:

  Hernia, ischias, daarbij worden de zenuwen ingeklemd en ontsteken. Ik heb nekhernia aan drie wervels en ben er aan geopereerd. Helaas heeft dat niet veel geholpen. Ik kan jullie verzekeren dat als de wervels weer verschuiven, door bijv. een ongelukkige beweging, je verrekt van de pijn, die zo goed al niet te verdragen is. Als dat bij mij gebeurt, stoppen ze me in het ziekenhuis en aan het pijninfuus. Ook geen pretje omdat het enorm sterke opiaten zijn. Je wordt er doodziek van. Ik krijg die infuusjes net zo lang, totdat de pijn weer gezakt is en ondertussen heeft de ziekenhuis fysiotherapeut mijn nekwervels weer in de juiste stand gezet. Op dat ogenblik is het kiezen of delen. Ik kies dus voor de infuus ellende. Iedere week doet de fysiotherapeut die bij mij aan huis komt, manuele therapie, om proberen te voorkomen, dat er weer een dergelijke aanval komt. In die toestand zo rondlopen als Juncker is gods onmogelijk.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Je laatste “zinnetje” dacht ik hetzelfde toen ik hem zo zag waggelen en die andere kerels “aflebberen”.
   Dan gedraag je je wel anders, met dat soort rugpijn.
   Ik heb athrose in de rug, dat wordt dus nooit meer beter want dat kraakbeen komt niet terug.
   Gelukkig meestentijds gaat goed en als we weggaan diverse wandelstokken.
   En voor noodgevallen heb ik een Ceinture Lambaire, zo’n “bracelet”voor om je rug in auto en her-en-der liggen.
   Nu is het grappige dat ik ze soms bij Lidl koop, kost euro 5.95
   Toen ik zo’n ding voor eerst bij Apotheek haalde en vroeg wat zo’n ding kostte ( om te weten moest ik wel vragen, want spullen bij apotheek halen gaat zonder kosten als ’t op dokters advies is…….), Euro 60.-
   En dat voor ongeveer hetzelfde ding.? ! ?

   Geliked door 1 persoon

 20. Taljaard zegt:

  Misschien heeft hij, net als ik, wel MS.
  Maar dan moet je helemaal voorzichtig zijn met alcohol anders kun je geen stap meer lopen.
  In mijn ogen zag hij er echter voornamelijk uit als een oud mannetje dat te diep in het glas had gekeken.

  Geliked door 1 persoon

 21. bigljohn zegt:

  Die Juncker doet mij denken aan Jan Boezeroen met het lied de fles. Url; https://www.youtube.com/watch?v=1DHiR7sF5lc.

  Like

 22. P. Puk zegt:

  Ach, je bent nooit te oud om iets af te leren.

  Like

 23. Rob van Marle zegt:

  Wij hebben niets aan de EU waarom. er +is ons welvaart beloofd. En is dat uitgekomen neen !,,,,,,

  Like

 24. Carl Clancy zegt:

  Mensen Mensen heb toch een hart, het gaat hier natuurlijk om wederom een verwarde man en niet om juncker maar een look a like . Deze man had een inzinking en beslist niet gedronken, hij was ziek en had alleen een beetje ondersteuning nodig en onze goede eu parlementariërs waren zo goed deze man te begeleiden. Dus niks aan het handje. Potver ik ga solliciteren bij de media ik ben er zo klaar voor !!!!

  Geliked door 1 persoon

 25. g2-91e8a788030faf65537511fb6d208583 zegt:

  .
  mijn naam, beste vrienden, is Juncker
  en drank waar ‘k als verslaafde naar hunker
  vanaf ‘s morgens al vroeg
  is mijn geest in de kroeg
  en de drank voor m’n dorst bij ‘t gebunker…
  .
  Jasterke
  .

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Juncker lijkt precies op de ‘Sjeik van de Zee’ uit het verhaal van Sinbad de Zeeman die door de laatste met behulp van zelfgemaakte wijn zodanig dronken werd gevoerd dat dit uiteindelijk zijn ondergang werd!

   Like

 26. Hovawart zegt:

  Als dit het niveau is van de top van de Europese Commissie, Ach en wee. Voor de ellende waarin wij geraakt zijn…..

  Like

 27. Jules Vismale zegt:

  Jullie zouden trouwens eens moeten weten wat die akelige zuipschuit van een Juncker thans van plan is op het Witte Huis via dit artikel:

  Jean-Claude Juncker komt volgende week de wijnkelder van het Witte Huis opzuipen

  Juncker wil dolgraag met president Trump in gesprek en heeft volgende week een afspraak met de man staan. Aldus The Post Online. Alleen weet Juncker vats NIET dat Trump geen Arthur Neville Chamberlain (1869-1940) is die zich 80 jaar geleden door Adolf Hitler liet chanteren toen deze Tsjecho-Slowakije wou veroveren! Chamberlain liet zich toen behandelen als een laf schoothondje en verkocht (symbolisch genoeg) dit land voor 30 zilverlingen en vrede aan Hitler!

  25 Juli is de deadline voor de staf van het Witte Huis om de drank te verstoppen en de taps af te sluiten want dan staat Jean-Claude Juncker voor de deur! Juncker zou in het sprookje van ‘De zes dienaren’ trouwens een mooi figuur slaan als Heuvelbuik, een dienaar met een opgezwollen buik die volgens dit sprookje een compleet meer en 300 vaten wijn kon leegdrinken en daarna 300 ossen verslond!

  Naast onderwerpen als whisky, sherry, wodka en jägerbombs zal er ook worden gesproken over veiligheidsbeleid, terrorismebestrijding, energie en economische groei en dat die in Europa door zijn toedoen en al zijn linkse vrienden finaal naar de knoppen is geholpen zal meneer vast wordt zijn!
  In gewone mensen taal betekent dit dat Juncker wil gaan lullen over migranten, Rusland, de handelsoorlog en of de NAVO-landen wat minder zouden kunnen betalen.
  Juncker werd na z’n achtste borreltje hondsberoerd (hij lijkt hierin net op de Sjeik van de Zee uit Sinbad de Zeeman toen de eerstgenoemde de laatstgenoemde in zijn macht hield als rijdier en uiteindelijk door Sinbad werd bedwelmd met zelfgemaakte wijn!) toen Trump aan kwam zetten met heffingen op staal en aluminium, maar had een negende nodig toen hij hoorde dat dit pas de eerste ronde van de tariefstijgingen zou zijn.
  Er is geen persoon meer in de wieg gelegd (maar niet heus omdat dit walgelijke drankorgel zichzelf al aan het verdoven en vergiftigen is met alcohol!) voor de toekomst van de relatie tussen de EU en de VS dan Jean-Claude Juncker, moet men hebben gedacht toen ze de datum prikten.

  Het zou ook goed mogelijk zijn dat Juncker op eigen houtje deze afspraak heeft gepland omdat Trump misschien in het geheim tariefstijgingen zou willen doorvoeren op alcoholhoudende producten. Allemaal heel aannemelijk maar ja, je weet het niet hè?

  Als diverse alcoholische producten na volgende week ineens fors in prijs zijn gestegen weet je in ieder geval dat Juncker een te grote mond tegenover Trump had! En reken maar dat het die idioot van een Juncker in GEEN 1000 jaar gaat lukken om de EU groter en machtiger te maken van de VS omdat de EU-toren van Babel totaal niet tot in de hemel zal rijken!

  Like

 28. Jan zegt:

  Ischias als bij toverslag verdwenen

  Jean-Claude Juncker volgende week naar Washington voor gesprek met Donald Trump
  https://nieuws.tpo.nl/2018/07/17/jean-claude-juncker-volgende-week-naar-washington-voor-gesprek-met-donald-trump/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s