Misdaad teistert Amsterdam, stad eist extra agenten

Screenshot_122

(Door: Michiel Bartelds en Matthijs van Schie)

D66, VVD, CDA en ChristenUnie in Amsterdam roepen het kabinet op om vijfhonderd extra agenten beschikbaar te stellen voor in de hoofdstad. Dat is volgens de lokale fractievoorzitters nodig om Amsterdam, waar de criminaliteit de laatste tijd hoogtij viert, veiliger te maken. De oproep past bij een van de belangrijkste opgaven die de nieuwe burgemeester Femke Halsema donderdag bij haar beëdiging aanhaalde: het bestrijden van de georganiseerde misdaad.

Hoewel van de vier partijen alleen D66 onderdeel is van het Amsterdamse stadsbestuur, sluiten ook de lokale fracties van de VVD, CDA en ChristenUnie zich bij de oproep aan omdat hun partijen het kabinet vormen. Onder anderen Jozias van Aartsen (VVD), die donderdag afscheid nam als waarnemend burgemeester, had diverse keren tevergeefs bij het kabinet gepleit voor meer agenten, zei hij.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Weg met ons!", Amsterdam, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Misdaad teistert Amsterdam, stad eist extra agenten

 1. ReaGluurder zegt:

  Landverrader Jooz van Aars en zijn vrindjes (dood/levend) zijn persoonlijk verantwoordelijk voor de verloedering ALOM in Nederland! Er wordt al 40 jaar gewaarschuwd voor hetgeen we nu beleven, Zakkenvuller die je bent!

  Geliked door 4 people

 2. ReaGluurder zegt:

  Verloedering en Verkloting alom! Mensen durven alleen nog anoniem de pers te woord te staan om wraak te voor komen. Half Nederland is zo lzh gegijzeld door “vluchtelingen”!
  https://www.gelderlander.nl/nijmegen/golf-berovingen-op-waalstrand-er-moet-iets-gebeuren~a17c85d4/

  Geliked door 3 people

 3. Marc zegt:

  Vijfhonderd agenten? Jullie hebben Femke Halsema nu toch?

  Geliked door 2 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Femke wil dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Nou, dat is al zo. En als bepaalde mensen zichzelf zijn, gaan ze rotzooi maken: “daar kunnen ze niks aan doen, want ze zijn zo”…..

   Geliked door 3 people

   • Elisah zegt:

    Dat is alleen voor linkse mensen het geval, dat ze “zichzelf” mogen zijn, de rest wordt gedemoniseerd of kort gehouden.

    Like

 4. Mary zegt:

  Natuurlijk de partijen, na jaren de ziekmakende PvdA te hebben gehad, (D66b weer voorop) die de hele stad vol hebben laten lopen met criminele allochtonen, een van Aartsen die graag met salafisten samen werkte etc.etc., en dan vervolgens een oplossing eisen voor de problemen die ze gecreëerd hebben……….

  Geliked door 2 people

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Klein vraagge. Onder wiens bestuur en grote visie is Amsterdam een onveilge en onleefbare stad geworden ??? Had Groen-Links, de partij van Femke Halsema, daar iets mee van doen ???

  Geliked door 1 persoon

 6. Sabeltant zegt:

  Amsterdam gaat kapot aan de import van lieden die vinden dat de stad te blank is.
  Hoe “diverser” betekend namelijk overal in de wereld smeriger, onveiliger en misdadiger.
  Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om in te zien dat de import van lieden die de pest aan ONS hebben uiteindelijk zal resulteren in een getto en aansluitend de eerste Nederlands (islamitische) enclave.
  Een mooie uitdaging voor ons Groen Linkse niemendalletje die de aankomende vier jaar haar zakken mag vullen en niets anders kan doen dan pappen en nathouden. Net als haar linkse voorgangers. Ik ben blij dat ik deze kut-stad de rug toe heb gekeerd.

  Geliked door 2 people

 7. freda110 zegt:

  Hoezo vijfhonderd agenten, bij ons is het politiebureau gesloten en de aanrijtijd (als ze al komen) is minimaal een half uur.
  Als je zoveel zandhappers hebt geïmporteerd en ondertussen de politiemensen die nog echt hun taak vervulden ingeruild hebt voor allochtonen……….dan vraag je om moeilijkheden.
  Nu ze de boel niet meer aan kunnen beginnen ze te piepen, zorg eerst maar eens dat je politie integer en betrouwbaar word, want het zooitje wat er nu rondloopt is net zo onbetrouwbaar als de criminelen waar ze z.g. tegen op moeten treden.

  Geliked door 3 people

 8. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  “Verloren” stad, Amsterdam.

  Like

 9. BertG. zegt:

  Al plaatsen ze er 1000.
  Als ze toch niet mogen optreden maakt het weinig uit.
  Een demente bejaarde taseren, dat durven ze wel.
  Maar bij een moroc opstand laten ze dat wel uit hun hoofd, je moet vooral de boel niet laten escaleren. Dus doen ze niks, en laten ze zich uitschelden en bekogelen met stenen.

  Geliked door 6 people

 10. Hoofdstad van Nederabië…..ze zochten het zelf op….kregen wat ze vroegen….nu dus niet gaan zeiken……doe je maar in je bed.

  Geliked door 1 persoon

 11. Amsterdam de afvalbak van de EU , ieder zielig persoon met of zonder paspoort , zelfs uitgeprocedeerd krijgt een dok boven zijn hoofd op kosten van U en ik de belastingbetaler, 6% btw 50% omhoog naar 9% Gasprijs 75% omhoog , Energiebelasting omhoog en doorwerken tot 75 jaar. Lang leve de open grenzen

  Geliked door 1 persoon

 12. Yvonne zegt:

  Ik was destijds blij dat dame Halsema niet meer op TV was, en ja hoor daar is ze weer
  Het is net Heintje Davids heette ze geloof ik, elke keer zeggen dit is mijn laatste optreden de ouderen onder ons herinneren zich dat denk ik nog elke keer kwam ze weer terug

  Like

 13. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Wat een oerdomme zet van Femke, de nieuwe burgermeesteres van de exotenstad. En dat nog wel op haar eerste werkdag.
  Je kunt wel zien, dat zij niet kan nadenken. Ze schopt tegen haar eigen schenen. Zij was toch de “grote” leider van dat groen-linkse gedoe. Zij wilde toch de open grenzen, zodat alle boeven, schurken en ander illegaal tuig ongehinderd binnen kon komen. Ze is op haar wenken bediend. Moet ze nu niet gaan zeuren. Ze zoekt het maar uit.
  Veel plezier in Mokum !!!

  Geliked door 1 persoon

 14. leefbarbaar zegt:

  Meer geld voor politie betekent niet meer agenten, niet meer blauw op straat. Maar meer corruptie en meer graaiende managers en commissarissen.
  Zo betalen ze de nitwit Elatik voor adviezen, terwijl voor hetzelfde geld drie agenten betaald kunnen worden. Verkeerde keuzes, door de verkeerde mensen. Met geld maak je het alleen maar erger.

  Like

 15. Pietje. zegt:

  Amsterdam word ook een no go zone.
  En dan gaan ze nota bene ook nog is een keer overal de h vlag uithangen.
  Wat willen ze nou? raar zooitje daar in Amsterdam.Ze vragen om ellende
  En dit is behoorlijk tegenstrijdig.Gay citty of Islam citty gat niet samen raar hoor ik
  snap het niet.

  Like

 16. yobesommer zegt:

  Amsterdam heeft dit zichzelf aangedaan

  Like

 17. Pietersen zegt:

  Na jarenlang gedogen, wegkijken, pamperen en milde straffen eist dit linkse zooitje 500 agenten. Laat ze eerst maar eens daadwerkelijk iets aanpakken voordat ze beloond worden voor hun niets doen, want wedden dat zij met 500 agenten erbij gewoon op dezelfde oude voet doorgaan.

  Like

 18. guusvelraeds zegt:

  Nou Fem als ik jou was zou ik het zoeken in:

  Meer buurtvaders.
  Meer karate lessen.
  Meer Iftar bezoeken.
  Meer vrouwen bij politie.
  Meer anti racisme reclame.
  Meer subsidie naar zwarte scholen.
  Meer stage plekken.
  Meer moskee bezoeken.
  Meer taakstraffen.
  Meer Marokkanen en Turken bij de politie.
  Meer opname vluchtelingen.
  Meer halal woningen.
  Meer opbouwwerkers.
  Meer buurt projecten.
  en natuurlijk veel meer dialoog.

  Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   En… meer politie….. want dat zal dan hard nodig zijn. Want Fem heeft als doelstelling: minder criminaliteit, hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa………..

   Like

  • ReaGluurder zegt:

   Moet wel allemaal betaalt worden, dus ook; Meer M I L J A R D E N!!
   Loop achter met mijn OZB. Ja hoor, lag weer een dreigbrief op de mat. Hou mij even rustig, maar er gaat ook nog een dreigbrief naar die dievenbende van het Belastingkantoor!

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Ik zou niet gaan dreigen, maar zielig gaan doen: dat levert veel op: alles gratis, inclusief zwemles….

    Like

 19. OphEUffen zegt:

  Linkse logica, nooit een probleem bij de bron aanpakken maar precies het tegenovergestelde doen. Meer agenten eisen ter bestrijding van de symptomen terwijl de gevangenissen leegstaan. Beide kosten de belastingbetaler veel geld maar lossen het probleem niet op. Lijkt verdorie wel een werkgelegenheidsproject.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s