Noorse bevelhebber: “Europa moet extremistische islam vernietigen als het wil overleven”

Screenshot_119

Odin Johannessen, inspecteur-generaal van het Noorse leger.

(Door: Wout Willemsen)

Harde woorden zo op de zaterdagmiddag en uit onverwachte hoek ook nog! Bevelhebber Odin Johannessen waarschuwt Europese landen.

De man stelt dat Europese landen bereid moeten zijn om te vechten voor de normen en waarden die de veiligheid en vrijheid van dit continent mogelijk hebben gemaakt. Doen we dat niet, zo stelt hij, dan is er binnen een paar jaar niks meer over van het Europa zoals wij dat ooit hebben gekend.

Toen het in zijn speech over de terreuraanvallen in Parijs ging, zei hij hierop dat ‘Europa niet langer kan verwachten dat het in veiligheid en vrede kan blijven voortbestaan zonder deze geneugten te moeten verdedigen.’

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, gezond realisme, Islam, islamofascisme, Noorwegen. Bookmark de permalink .

44 reacties op Noorse bevelhebber: “Europa moet extremistische islam vernietigen als het wil overleven”

 1. Elisah zegt:

  http://www.usapatriotsvoice.com/2018/07/14/uk-huge-rise-in-knifepoint-rapes-and-fatal-stabbings-while-police-focus-on-hate-crime/

  UK: Huge rise in knifepoint rapes and fatal stabbings while police focus on “hate crime”

  Crime figures released this week revealed that fatal stabbings in England and Wales are at the highest level since 2010-2011, while rapes at knifepoint rose by 23 per cent in the past year. In 2016, police arrested a whopping 900 Syrians in England and Wales for crimes including rape and child abuse. In the midst of the surge in violent crime, Detective Superintendent Richie Salter of Merseyside Police is now “worried” that people are not joining his witch-hunt to promote a warped brand of diversity.
  That recalls the fact that a prominent Muslim Labour MP, Naz Shah, liked and retweeted a message to the victims of Muslim rape gangs to “shut up for the good of diversity,” yet she remains in politics.

  Geliked door 1 persoon

 2. Elisah zegt:

  http://www.usapatriotsvoice.com/2018/07/13/watch-france-police-enforcing-burqa-ban-muslim-woman-screams-as-loud-as-possible-when-police-remove-her-veil/

  WATCH: France Police enforcing Burqa Ban – Muslim woman screams as loud as possible when police remove her veil

  Geliked door 1 persoon

 3. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/radicaliseringsbeleid-gemeenten-klooien-maar-wat-aan/
  Radicaliseringsbeleid: gemeenten klooien maar wat aan!

  In Trouw valt te lezen hoe een aantal gemeenten aan de tand is gevoeld over hun radicaliseringsbeleid en wat blijkt? Één grote lariekoek en drogredeneringen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Elisah zegt:

  https://politiek.tpo.nl/2018/07/14/rechts-realistisch-italie-houdt-stand-en-beloftes-weigert-weer-schip-vol-vluchtelingen-450-stuks/

  Rechts-realistisch Italië houdt stand en beloftes, weigert weer schip vol vluchtelingen (450 stuks)
  ‘Hele wereld moet weten dat dit schip geen Italiaanse haven binnenvaren kan en mag’

  Geliked door 1 persoon

 5. Marc zegt:

  Citaat uit boven aangehaald artikel:
  “In een intern document dat vorige week werd geopenbaard merkt de Zweedse generaal op dat de globale situatie zoals deze wordt gevormd door de besluiten van politici, kunnen leiden tot een oorlog binnen een paar jaar tijd.”

  In de VK van vandaag wordt ‘onze’ Harbers geinterviewd over verbetering van het EU-beleid ten aanzien van asiel:

  Vraag van de journalist: “De EU wil Frontex als bewaker van de EU-buitengrenzen vertienvoudigen. Wordt grensbewaking een EU-taak?”
  Harbers: “Laten we praktisch blijven: pleidooien voor meer geld en manschappen voor Frontex moeten worden onderbouwd. Grensbewaking was altijd een taak van de lidstaten. Een sterker Frontex kan daarbij helpen, maar het blijft primair de verantwoordelijkheid van de lidstaten. Dat heet soevereiniteit.”

  Zien jullie het? Dus eerst dragen nationale regeringen stelselmatig grote delen van nationale soevereiniteit af aan Brussel, en wanneer Brussel betrapt wordt op het nalaten van het controleren van de buitengrenzen, verwijst Harbers naar de nationale verantwoordelijkheid van lidstaten voor hun grensbewaking. Maar diezelfde nationale staten zijn gebonden aan Schengen, dat zelfstandige controles teniet doet. Dus die Harbers is een lul. Harbers is een van die politici waarvan die Zweedse generaal dus beweert dat hun besluiten op de globale situatie zal leiden tot ‘een oorlog binnen een paar jaar tijd’!

  Dus waarom zetten we die Harbers niet zelf af? En met hem die idioot van een Rutte, met zijn sollicitatie naar het EU-presidentschap door als specialist geriatrie die Juncker niet zijn welverdiende zet van de trap af te geven, maar hem een helpend handje te bieden om zijn ‘rugpijn’ (lol) te verlichten (?)

  Geliked door 4 people

 6. BertG. zegt:

  Ze moeten een keer ophouden met het verschil te maken tussen extremistische islam en gematigde islam aanhangers.
  Islam is islam. Ze hebben alle hetzelfde doel.
  Er is geen mossel te vinden die zal beweren dat er een verschil is, ze lezen allemaal hetzelfde boek.
  Je zal alles moeten verwijderen, anders blijft het smeulen als een veenbrand.
  Het is een roeping, een levensopdracht om de wereld onder de islam onder te brengen.
  En dat geldt voor iedere mossel.

  Geliked door 4 people

 7. Geronimo zegt:

  Tot mijn grote frustratie heeft ook deze Noorse bevelhebber het nog altijd niet door. Er BESTAAT GEEN gematigde islam versus een extremistische versie. Er is er maar één islam, die van die ene en ondeelbare koran, dit boek van haat en dood tegen ongelovigen, het eigenste woord van de fictieve maangod allah, woord waaraan niets mag worden veranderd of anders worden geïnterpreteerd. De islam is bovendien geen religie, maar een alles verstikkende doctrine.
  Al de rest is tacqyya vanwege mohameddanen om het ongelovige westen zand in de verdwaasde ogen te strooien.
  Het volstaat dus te stellen dat Europa de islam moet vernietigen wil het overleven. Al de rest is boerenbedrog. De islam heeft in Europa geen plaats, net zoals wij, ongelovigen, niet welkom zijn in mekka.
  De islam, opruimen die rotzooi.

  Geliked door 1 persoon

  • Marc zegt:

   Het zal die Noorse bevelhebber, denk ik, er niet om gaan of er verschil zou zijn tussen de verschillende stromingen binnen de islam, als wel dat bij de autochtone elite de knop omgaat om daadwerkelijk fysieke strijd aan te gaan met groepen die een aanslag doen op onze waarden en manier van leven.
   Het gaat op dit moment dus niet om strijd leveren tegen de islam, als wel om mobilisatie van de autochtone bevolking. Het gaat om bewustwording.

   Like

 8. Williaan zegt:

  Eindelijk een hooggeplaatste die durft te zeggen wat helaas nodig is, maar de gevolgen zullen vreselijk zijn, diezij opgeroepen door de dwaze Gutmenschen en bange domme politici.

  Geliked door 1 persoon

 9. hendrikush zegt:

  De verdedigers van onze veiligheid en vrijheid kunnen geen mohammedanen zijn.
  De overheid, de rechterlijke macht, de politiek moet eerst worden gereinigd van moslims; te beginnen met personen met dubbele nationaliteiten.

  Geliked door 1 persoon

 10. ReaGluurder zegt:

  Moet je mee aan komen bij die Sufkutten van Drunckert / Trutte / Engeltje / Gay Vrhfstd! Sufkutten 1e klas!

  Geliked door 1 persoon

 11. Thomasson zegt:

  Europa moet blij zijn dat er eindelijk een vent zoals Odin Johannessen spreekt duidelijke taal omtrent de (extremistische)islam. Hij noemt de vijand bij de naam. Zijn landgenoot, de grote socialist Jens Stoltenberg, vond het als premier van Noorwegen niet erg, dat de Jihad oefende (misschien nog steeds) zijn krijg kunst op vrouwen, meisjes en kinderen. De islamitische vijand gebruikt zijn getinte kloten als wapen op weerloze burgers van het gastland. Als dank voor zijn edelmoedige karakter, werd dezelfde Jens Stoltenberg benoemd tot de bevelhebber van de NAVO .Deze held moet ons tegen de Russen hoeden!!!. Poetin lacht zich ter pletter.
  Johannessen spreekt over gematigde islam. Maar deze bestaat niet. Erdogan heeft zelf gezegd dat zo iets als gematigde islam niet bestaat. Islam is Islam!. Het concept van Johannessen die hij ‘Boots on the Ground’ noemt, is juist. Europese landen hebben een sterke landmacht nodig: goed getrainde soldaten en commando’s i.p.v. peperdure straaljagers. De oorlog zal op de grond vinden. Het zal een huis-tot-huis stadsguerrilla oorlog zijn. Net als de oorlog in Noord Ierland, Stalingrad of Jenin tijdens de Intifada (2000 – 2005). Het zou geen slecht idee te beginnen met het evacueren van autochtone bevolking en anderen (bijv. Chinezen) uit de gemengde buurten van de steden. Zij zouden naar buurten cq. regio’s verhuizen waar blanken nog in de meerderheid zijn. Het moet gedaan worden om te voorkomen dat ze slachtoffers worden van de Jihad. Denk maar aan de praktijken van ISIS in Syrië en Irak.
  Helaas, hebben stakkers die in de “Prachtwijken” over heel Nederland wonen – die gezegend zijn met grote islamitische gemeenschappen – weinig kans dat iemand van de politieke leiders zal dat inzien. Zij zouden tot het laatste nippertje over “verwarde mannen” of ‘slachtoffers van massapsychose’ spreken.

  Geliked door 1 persoon

 12. vanhetgoor zegt:

  Het èchte probleem van de wereld is niet de extremistische islam, maar de zuivere islam die op elk moment van de dag kan omslaan in modern, behoudend, liberaal, conservatief of extremistisch. 
   
  Het probleem is de islam.

  Geliked door 1 persoon

 13. Aegolius cs zegt:

  Breivik had een andere volgorde: de politiek die de staat mogelijk maakt zoals hij functioneert beschadigen!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Aegolius cs. Breivik wou de politiek straffen die zijn land en bevolking ter prooi legde voor de islam. Helaas is hij te ver gegaan. Men kan geen kinderen opofferen voor de rottigheden die hen ouders uitvreten. De kinderen hoefden helemaal niet de sporen volgen van hen verdorven en gedegenereerd ouders. Zij konden, net als de kinderen van de nazi’s, andere inzichten hebben over politieke kwesties. Ze konden heel kwaad worden op hen ouders voor de misdaden die zij pleegden tegenover de bevolking van Noorwegen. Maar deze kinderen kregen geen kans te worden wat ze konden worden. Zij zijn afgemaakt.

   Like

   • Aegolius cs zegt:

    De kinderen werden conform het “ouderlijke” politieke bedrijf opgeleid in het “vakantiekampje Utøya ” alwaar de Palestijnse bezetting door de Joden werden nagespeeld.
    Aldus Breivik’s daad die ingeklemd was in zijn ambtelijk/militaire loopbaan en het langer kon verdragen.
    Islam aanhangers/moordenaars hebben wat minder persoonlijk evolutie in hun leven nodig uw kinderen te doden.
    We verschillen alleen van mening in dezen waarom een politieke moordenaar kan ontstaan..

    Like

   • Aegolius cs zegt:

    Thomasson zegt:
    14 juli 2018 om 20:27

    en het NIET, toevoegen.

    Like

  • Marc zegt:

   Ik heb geen goed woord voor Breivik over. Als hij echt zo’n held was als hij dacht dat hij was, had hij de Bilderbergconferentie als doel gekozen.

   Like

 14. ruud beijer zegt:

  Islam is een gezwel.Alleen de PVV snijdt het weg als ze aan de macht komt.

  Geliked door 1 persoon

 15. koddebeier zegt:

  Zolang je in heel Europa lapzwansen en nuttige idioten als politici heb, zullen doortastende generaals weinig voeten in de aarde krijgen !!

  Geliked door 1 persoon

 16. john van antwerpen zegt:

  Dit is al 1400 jaar een gegeven. Maar de elite ontkent. Van CDA tot de kerken,
  van Verhofstad tot Macron. De guillotine voor dezulken. verraders dat ze zijn.
  En dan hun stemvee. Vanuit een zeer eenzijdig en zeer eenkennig schuldgevoel
  zichzelf een ziekelijk medelijden aanpraten. Medelijden met mensen die onze
  waarden zelfs niet aanvaarden…..medelijden met onverdraagzamen, medelijden
  met macho,s. En allemaal onder de mantel der liefde. Zo lief, dat ze wegkijken
  voor hun haat tegen ons. Probeer zelf maar eens met een bootje in hun vijver
  te varen.

  Geliked door 1 persoon

 17. freda110 zegt:

  Wat een verademing nu eens een Echte man te horen praten en te zien, ik wil er alles onder verwedden dat hij geen transgender problemen heeft en zo lezen weet hij heel goed waar hij het over heeft.
  Dat hij bijval kreeg van nota bene een Zweedse generaal is hoopgevend en het is te hopen dat militairen uit andere Europese landen hier in meegaan en ook hun zegje gaan doen.
  Misschien dat er dan heel langzaam een kentering komt ten gunste van de burgers die dit allang in de gaten hebben.

  Like

 18. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Bevelhebber Odin Johannessen heeft helemaal gelijk. En we kennen de feiten al jaren. Maar de politiek wilde niet luisteren.

  Het is inmiddels bijna twaalf uur. De generaal trekt wel heel erg laat aan de bel. Maar beter laat, dan nooit. Wat gaat hij nu doen ??? Zet hij zijn ideeën nu op de politieke agenda. Wordt er al naar hem geluisterd ??? Wat gaat hij doen, om de slapjanussen in de politiek op andere gedachten brengen ??? Is de generaal werkelijk van plan zijn nek uit te steken ??? Heeft de generaal al een plan de campagne uitgewerkt ???

  Is Odin Johannessen de ijzervreter, die Europa van de ondergang gaat redden ??? Ik mag het hopen. Om het tij te keren en Europa te redden, zal hij heel heel heel veel kabaal moeten gaan maken.

  In principe heeft hij mijn zegen, maar door ervaring wijs geworden, wacht ik vooraleerst af, wat we verder van hem gaan horen. Ik ben benieuwd.

  Like

 19. Joannes den Hollander zegt:

  In elk geval roept hij de autochtonen op om zich te bewapenen. Dat klinkt in elk geval positief. Een militaire Staatsgreep zou een gevolg hierop kunnen zijn. Dat laatste hoop ik in elk geval.
  En goed voorbeeld doet goed volgen want de overige Europese legers zijn het onderhand ook meer dan zat.

  Like

 20. Thoth zegt:

  Over Nederland volgens John Cleese. Nederland vertrouwd het meeste op de media, c.q. de nieuwsfeiten. Ik denk dat het ontzettend lang gaat duren voordat ze in Nederland gaan zeggen dat de feiten bagger is geworden.

  Like

  • Marc zegt:

   De statistiek die Cleese toont geeft aan dat de Engelsen het minst vertrouwen hebben in hun media, de Nederlanders het meest. Dat toont aan dat de Engelsen hun verstand gebruiken, de Nederlanders niet!

   Like

 21. renato zegt:

  Stelletje fokking linkse collaborerende typhus imbecielen. 69 jaar ben ik en ik zie alles naar de klote gaan. Mijn generatie heeft de boel verziekt. Ik schaam mij vervangend kapot voor die watjes. Afschuwelijk wat ons te wachten staat. Ze blijven gewoon op het pluche plakken tot het in de fik vliegt. Tijd voor een hardhandige correctie…!!!

  Like

 22. Ronald zegt:

  Deze Noorse man heeft gezond verstand! Overal waar moslims zitten is het ellende!!! Grote bekken, altijd in de slachtofferrol kruipend, geen respect voor onze normen en waarden (kan ook niet i.v.m. te laag IQ!!!), het vernederen van onze vrouwen, stiekem, als ze alleen zijn durven ze niets etc. etc. etc…..
  Wat mij betreft wordt dit soort ongedierte kei-en keihard aangepakt! Vernederen dit tuig tot ze je smekend aankijken en zeggen…’Hadden mijn ouders dit maar gedaan’….of ‘Had dit maar eerder gedaan!’…..
  Alle illegalen opsporen en uitzetten. Draaideurcriminelen meteen uitzetten…..jarenlange uitkeringtrekkers uitkering stopzetten…….Een zero tolerance beleid moet er in de EU komen!!! Nogmaals kei- en keihard aanpakken!!! Niet luisteren, dan maar voelen!!! Trap ze helemaal in elkaar etc. Nog niet luisteren….meteen deporteren!!! Ik moest dit over dit rotvolk even kwijt!!!

  Like

 23. Ronald zegt:

  Het allerbeste zou natuurlijk een verbod op alle religies moeten zijn. Alleen openbare scholen. Hier moet je beginnen…….geen religieuze symbolen en geen godsdienst op school. Dat doe je maar thuis!!!

  Like

 24. Pietersen zegt:

  Die ‘extremistische islam’ is niet het probleem, die kunnen en mogen wij altijd nog afknallen. Het zou ons goed recht zijn.
  Het werkelijke probleem zijn onze laffe politici die een sluipende islamisering wel zien, maar niets doen.

  Like

 25. guusvelraeds zegt:

  Wat zegt ie?

  Extremistische islam!

  Gaat niet opschieten.

  Begin maar met de islam als geheel uit Europa te flikkeren lijkt me beter.

  Als je toch bezig bent flikker dan het policor volk er ook maar uit want zij hebben ons dit geflikt.

  Heeft natuurlijk nog nooit van het ei en de kip gehoord.

  Vroeg of laat zullen we de islam toch moeten aanpakken want zij zal nooit integreren en zal altijd radicalen voortbrengen omdat de islam in de kern van haar leer radicaal is.

  Laten we dit na dan is burgeroorlog de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen.

  Europa zal het Libanon in het groot worden.

  Like

 26. Oma zegt:

  Dit artikel werd reeds verwijderd en door de linkse en rode leugenpers bestempeld als nepnieuws na “factchecking”…..intussen weten wij allemaal wat dát betekent…
  Naar mijn bescheiden mening kan deze sluipende islamisering enkel overwonnen worden als de ogen van de bevolking opengaan en wij door onze publieke opinie onvermoeid en massaal de politieke judassen dwingen om tegemoet te komen aan de wil van de meerderheid tot behoud van onze cultuur, onze levenswijze, onze normen en wetten (want via verkiezingen is al om zeep, teveel islamieten zijn reeds geïnfiltreerd waardoor verkiezingsfraude exponentieel is toegenomen) door te stoppen met onder het mom van gelijkheid moslims te bevoordelen, versterken van hun superieure waanzin waardoor eigen volk gediscrimineerd wordt.

  Als het ware discriminatie van moslims bestrijden door de autochtonen te discrimineren – gelijkheid door discriminatie? Dát maakt de politiek ons wijs….
  Het gaat inderdaad sluipend….de uitgekiende strategie is telkens dezelfde: een leugen herhalen tot ze voor waarheid wordt aangenomen (terreur aanslagen hebben niks te maken met de islam) in het begin was iedereen daarmee weg, intussen kan het niet meer ontkend worden want moslims zijn tenslotte de énigen die in heel de wereld terreur aanslagen plegen om martelaar te kunnen worden, right?
  De meeste nep en gemanipuleerde propaganda is door logica en een beetje gezond boerenverstand meteen ontmaskerd..
  Dat bevestigt dat de bewustwording vh volk groeit, zij slikken niet meer blindelings wat voorgekauwd wordt door de elite die als doel heeft de situatie voor autochtone europeanen zodanig te laten ontsporen dat er oorlog van komt (door moslims met hun korte lontjes en haat op te jutten om een burgeroorlog uit te lokken met moslims als de ezel voor de politieke kar, hun lage IQ door inteelt beschadigde genen maakt van hen perfect gehoorzame en blinde projectielen die naar hartelust kunnen gericht en gemanipuleerd worden zonder dat ze beseffen dat ze gebruikt worden)
  Doel van een oorlog is zelfs tweeledig: nwo als redmiddel voor islamisering en de gigantische schuldenbergen van de eu landen wegvegen, mede daarvoor dient een oorlog én daardoor graven politici opzettelijk talloze putten bij om tekorten te creëeren die ze dan bij de autochtone bevolking halen, liefst pensioenen, lonen, uitkeringen…zelfs kankerzieken worden in belgië aan het werk gejaagd terwijl allochtonen en asieleisers ongemoeid worden gelaten en alles gratis in de schoot geworpen krijgen ten koste van de autochtone bevolking.

  Autochtonen in europa worden opzettelijk en legaal bestolen via belastingen, taksen ed onder de drogredenen van veiligheid, milieu….álle redenen die ‘goed’ zijn voor de bevolking, voor hun ‘welzijn’ – om te verarmen, om onze opgebouwde welvaart en belastinggeld door hard werken uit te delen als djizya/niet-gelovige belásting aan ‘arme oorlogsvluchtelingen’, superieur gewaande moslims die toch zeker ook recht hebben op een menswaardig bestaan – ten koste van eigen bevolking wel.
  Dát is al invoering van sharia onder het mom van hulpvaardigheid, ménselijkheid dat dan tegelijkertijd wordt óntnomen aan de ‘helpers’.
  Sluipend (islamitische) pedofilie promoten: in belgië werd sex voor minderjarige kínderen vanaf 14-jaar uit het strafrecht gehaald, kwestie van kindbruidjes te legaliseren en het bestraffen van aanranding en verkrachting op termijn ook af te schaffen, naar voorbeeld van de sharia….Weer een stapje vooruit…..
  Pensioenen? België heeft de hoogste belastingen en de laagste pensioenen waarmee zelfs geen rusthuis meer van kan betaald worden én…er wordt reeds ‘bespaard’ op de toekomstige pensioenen van de huidige, werkende generatie.
  Die wordt aangeraden om van hun schamele loontje nu reeds te sparen voor een ‘aanvulling’ van hun wettelijke pensioen, waarvoor ze tot 57% van hun loon reeds afdragen – overduidelijk dat de misdadige politiek van plan is om de betaling van de wettelijke pensioenen, waar de mensen járen voor bijdragen en tot 67 jaar voor moeten werken, te schrappen….

  Onze rechten worden geschonden, zowel burgerrechten, arbeidsrechten, grondwettelijke rechten en zelfs mensenrechten (die wél ingeroepen worden voor daders van misdrijven als ze moslim zijn terwijl zijzélf deze mensenrechten weigeren te erkennen voor niet-moslims en dus in principe ook geen recht hebben om zich daarop te beroepen, hun eigen versie van mensenrechten: voorbehouden aan moslims als enige ‘mens’, wordt genegeerd)

  Onze sociale zekerheid, onze zorg, huisvesting, pensioen, elke dienst aan de bevolking wordt stilaan afgebroken, onze verworven rechten op arbeid worden stukje bij beetje afgenomen maar we betalen ons intussen blauw aan bijdragen met de hoogste belastingdruk ter wereld waarbij deze belastingen niet ten goede komen aan de bevolking die ervoor werkt maar aan de invasie van moslims, eerst uit oorlogsgebieden van het oosten en nu uit afrika, die geen van allen hoeven bij te dragen en door de politiek volop gepamperd en verzorgd worden met sociale voordelen waarvan de autochtonen alsmaar veelvuldiger van worden uitgesloten
  En we zijn er nog niet: de volgende golf komt eraan onder het mom van klimaatvluchtelingen om europa helemaal te overspoelen met moslims en te vernietigen.

  Maar er is hoop….door de opeenvolgende zons- en maansverduisteringen komt nieuwe energie binnen met als gevolg een verhoging van bewustzijn en onderscheidingsvermogen in het collectieve bewustzijn van de mensheid.
  Dus werken de geniepige strategieën van de monsters/politieke graaiers achter de schermen niet meer want dat is oude energie; controle over de mens wordt onmogelijk dat is één gevolg, evenals de snelheid waarmee de massa nep en manipulatie kan onderscheiden…dit veroorzaakt paniek bij de elite want hun plannetjes worden zo in de war gestuurd.
  Elk systeem gebaseerd op hebzucht en eigenbelang zal ofwel getransformeerd worden voor het algemeen belang van de bevolking ofwel vernietigd worden, dat is een universele wetmatigheid waar niet aan te ontsnappen valt.

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Prachtig verwoord,Helemaal waar.Toch willen de meeste Nederlanders de ondergang van ons land .Er blijft niets meer over met al die alla aanhangers.De Nederlanders willen het niet horen.Geen toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen behalve alla.De meeste,niet de PVV stemmers of Fvd stemmers .Helaas zijn we in de minderheid anders hadden we de problemen al lang opgelost. Niet met wegkijken maar uitvoeren.

   Like

   • Oma zegt:

    “Familie Syriëganger vaak verrast
    Familieleden van Syriëgangers zijn in de meeste gevallen compleet verrast als een familielid naar Syrië of Irak reist om zich aan te sluiten bij de gewapende strijd.
    Onderzoekers van de Universiteit van Leiden hebben dat vastgesteld.
    Het onderzoek werd gedaan in opdracht van het ministerie van Justitie.
    Volgens onderzoeker Marieke Liem worden signalen van radicalisering meestal niet herkend doorfamilieleden.
    De onderzoekers roepen op familieleden goed te begeleiden,zodat ze gezinsleden die terug zijn kunnen helpen te deradicaliseren.

    Bron NOS-Teletekst ”

    Zelfs vermeende universitaire onderzoekers lenen zich om, al dan niet onder de invloed en takkyia van geïnfiltreerde, radicale moslims op de universiteit, van de familieleden van terroristen weer slachtoffers te maken in opdracht van de eigen politiek, zo kan het inkomen van de autochtone bevolking weer gekort worden om deze hulp te financieren en verarmt de Nederlander zienderogen ten voordele van moslims en verdere islamisering.
    Families van terroristen moeten worden beloond voor hun inspanningen om van hun kinderen terroristen te maken door het belijden van hun politieke doctrine onder het mom van geloof om de hele wereld te helpen onderwerpen aan de sharia voor een wereldwijd kaliefaat.
    Iedereen die een notie verstand heeft van de doodscultus islam beseft wat hier gaande is. Tenslotte worden 12-jarige moslims in oorlogsgebied door hun ouders aangemoedigd om zich aan te sluiten bij terroristen om deel te nemen aan de jihad om het martelaarschap te verwerven, de hoogste eer en het ultieme doel van elke moslim.
    De ouders zijn er FIER op om hun kinderen naar het front te sturen en hópen dat hij martelaar MAG worden, ze vieren trouwens feest als het lukt en hun zoon martelaar wordt.
    Het is dus een flagrante leugen dat familie geen weet heeft van radicalisering: dat komt zélf vanuit het gezin, dat is de kern van hun (bij)geloof…
    Trouwens: radicalisering bestaat helemaal niet: élke moslim heeft als hoogste doel het paradijs te bereiken door de EER om te mógen sterven als martelaar en liefst zoveel mogelijk ongelovige onschuldigen mee te sleuren in de dood.
    Ons westers gedachtengoed, hulpvaardigheid uit menselijkheid wordt gruwelijk misbruikt door onze eigen politiek met medewerking van de leugenpers om de doodscultus islam te verspreiden, islamisering te bevorderen door te trachten zelfs terrorisme en de gruwelijke beestachtigheden te rechtvaardigen door de kwaadaardigheid voor te stellen als misleidde slachtoffers zodat de massa misleid wordt en hun onderwerping zonder verzet verloopt, zoals eu/elite en nwo beoogt….eigenlijk past onze eigen politiek takkyia toe op eigen bevolking: volksverlakkerij en demagogie – als je bij de hond slaapt, krijg je zijn vlooien? Of pure kwaadaardigheid en bewuste vernietiging van een heel continent?
    De resolutie van Straatsburg en de recente eu-resolutie 1743 in werking!!!!

    @ruud: mensen worden wakker, let maar eens op…daarvoor dienen de vele zons- en maansverduisteringen in deze tijd. Hopelijk voor het onomkeerbaar wordt maar zoals we kunnen zien groeit het besef dus de hoop niet verliezen, hoop doet leven.
    Moslims zullen ook bewuster worden en een leven in vrede en vrijheid willen en verkiezen boven een doodscultus waarbij ze hun eigen leven en dat van onschuldige mensen moeten opofferen voor de ‘eer’ om te sterven voor een illusie, een paradijs dat niet bestaat in een politiek spel als pion. Zij zullen gaan beseffen hoezeer ze politiek ge(mis)bruikt worden, dat is onvermijdelijk.

    Geliked door 1 persoon

   • ruud beijer zegt:

    Beste regeerders,Helaas is het al te laat.Wij krijgen de uitkeringsparasieten nooit meer weg6.De hele toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen is weg.Npg 25 jaar dan gaan onze kinderen en kleinkinderen buigen voor alla.Dat hebben zij te danken aan hun ouders en dankzij opa en oma die liever wegkijken in plaats van op de PVV te stemmen. Huichelaars

    Like

 27. hoeperdepoep zegt:

  duidelijker dan deze Noorse officier zou ik het niet kunnen zeggen!

  Like

 28. Jan zegt:

  Noorwegen gaat zichzelf verder islamiseren, CocaCola krijgt halve maan


  (met Professor Nina Marianne Iversen)
  Ook al heb je gestudeerd betekent dit nog niet dat je hersenen hebt of die gebruikt als je ze wel bezit

  Islamitische cocacola-manager:
  “In Muslim countries we have a long history of observing Ramadan, just as we in this country have tradition for Christmas campaigns. Now for the first time in Norway we want to celebrate Ramadan together with Norwegian Muslims,” says Johanna Kosanovic, marketing manager in Norway.

  De islamiseerder verder:
  “We want to show our clear stand on diversity and how important it is to society. Diversity and inclusion have always been important to Coca-Cola. …..

  https://vladtepesblog.com/2019/05/10/islam-campaign-causes-a-stir-risky/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s