Tunesië wil Sami A. niet naar Duitsland terug laten

Screenshot_113

(Vertaling: E.J. Bron)

Tunesië wil Sami A., de voormalige lijfwacht van Osama bin Laden, niet terug laten gaan naar Duitsland. Vanuit Tunesische regeringskringen was vrijdag te horen dat het op grond van de beschuldigingen nauwelijks voorstelbaar zou zijn dat hij zomaar terug zou kunnen gaan naar Duitsland, schrijft de “Bild-Zeitung” van vandaag. De vermeende voormalige lijfwacht van Osama bin Laden werd gisteravond in Tunis verhoord, bevestigde een woordvoerder van de Tunesische antiterreur autoriteit.

journalistenwatch

Sami A. wordt beschuldigd van terreurondersteuning en daarover zou hij door de autoriteiten verhoord worden. Het geldt als waarschijnlijk dat Sami A. in het begin van de week aan de rechter wordt voorgeleid. De administratieve rechtbank Gelsenkirchen had vrijdag bepaald dat de uitzetting door de vreemdelingendienst ongedaan gemaakt zou moeten worden.

Nog tijdens de uitzetting had de rechtbank een vonnis van de dag daarvoor naar het BAMF gestuurd dat de uitzetting verboden zou zijn. Hij wordt weliswaar in Duitsland als “bedreiger” gekwalificeerd, in Tunesië zou hij echter wellicht gemarteld kunnen worden.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Al Qaida, Duitsland, gezond realisme, Islam, Justitie, Krankzinnigheid, Terrorisme, Tunesië. Bookmark de permalink .

10 reacties op Tunesië wil Sami A. niet naar Duitsland terug laten

 1. Peter zegt:

  Tunesië wil Sami A., de voormalige lijfwacht van Osama bin Laden, niet terug laten gaan naar Duitsland.
  In Tunesië zou hij echter wellicht gemarteld kunnen worden.
  Wat is daar mis mee ???

  Geliked door 4 people

 2. Republikein zegt:

  Positief bericht vind ik dit wel en dat Hassan een tien jaar oud Europees record breekt is voor deze ochtend een kers op de taart.
  Koffie?

  Like

 3. hendrikush zegt:

  Mohammedanen die uit zichzelf de waarheid spreken bestaan niet.
  Geen wonder dat daar andere methoden voor worden gebruikt.

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Op een of andere manier heb ik het idee dat Tunesië veel beter in staat is deze man adequaat voor zijn misdaden te straffen dan Duitsland. Prima dat Tunesië hem dus niet laat gaan.

  Geliked door 2 people

 5. Elisah zegt:

  Mooi zo, en als hij eventueel gemarteld wordt, weet hij ook eens hoe dat voelt.
  Trouwens, het is dan insjallah…..de wil van allahhh, toch?

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Ik vraag me serieus af, waarom, in dit geval dus Dld en ook de EU, er geen binnengewandelde illegalen, criminelen, moordenaars, verkrachters, terroristen etc. naar het land van herkomst teruggestuurd kunnen worden en wel omdat daar andere strafmaten gelden voor dit soort gespuis. zoals eventueel martelen of de doodstraf? Geschiedt ze recht, daarom zijn ze ook “gevlucht”. Wij echter mogen dan dealen met deze onderkruipsels en over de gevolgen hiervan, leest men niet in de MSM of hoort het op het journaal, maar leest het wel in de vele blogs die er bestaan. Wat zei dat mens ook al weer? Nu zijn ze er eenmaal en we moeten er maar mee leren leven. Lekker makkelijk als je in een gepantserde auto rondgereden wordt en in een tot vesting beveiligd huis woont, in een beveiligde buurt waar wij als normale mensen niet eens mogen komen.

  Like

 7. Mary zegt:

  Wij kunnen ons ook niet voorstellen dat Duitsland dit soort figuren beschermd, in tegenstelling tot wat ze doen met hun eigen bevolking, Nederland haalt moordende IS idioten terug zodat ze hier weer hun gang kunnen gaan. Ik zou zeggen doe met hem wat je normaal ook zou doen Tunesië!!!

  Like

 8. Marc zegt:

  Heb net een stukje zitten lezen uit De grote Beschavingsoorlog van Robert Fisk. Het is dus zo dat Bin Laden in de jaren 1990 vele honderdduizenden gedood heeft in een ‘burgeroorlog’. Ik herinner mij nog goed de minuscule krantenberichtjes waarin melding werd gemaakt van alweer een nachtelijke overval van Laden op een willekeurig Algerijns dorp waar dan weer tientallen mannen, vrouwen en kinderen de keel werd doorgesneden. Berichten zonder enige verdere uitleg over het hoe of wat.

  Bin Laden is zijn moorddadige carrière juist in dit gebied begonnen! Het kan dus niet anders dan dat die ‘lijfwacht’ zo schuldig is als de hel. Dus ja, hij zal gemarteld worden. En nee, hij moet niet terug gehaald worden: Seehofer heeft in deze juist gehandeld, de rechter heeft ernstig ongelijk!

  Like

 9. Statler & Waldorf zegt:

  Ik begrijp het probleem niet.

  Die moslims willen allemaal martelaren worden dus win/win lijkt mij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s