AfD-aangifte tegen mensensmokkelaars heeft effect: Duitse regering blaast komst van migranten af

Screenshot_147

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn – Eind juni heeft de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) aangekondigd om de opname van migranten van het NGO-schip “Lifeline” samen met minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas (SPD) te onderzoeken. Na de aangifte door de parlementsfractie van de AfD tegen NGO-mensensmokkelaars moet de Duitse regering zich nu duidelijk van de daarvoor bediscussieerde plannen van migrantenopname distantiëren.

journalistenwatch

De AfD-fractie in het Duitse parlement heeft begin juli op initiatief van de parlementariër Petr Bystron aangifte gedaan wegens overtredingen van de paragrafen 96 en 97 van de verblijfwet tegen in totaal zeven Duitse verenigingen en hun voorzitters. Aanleiding was de vereniging “Mission Lifeline e.V.”, die met haar boor voor de Libische kust kruiste en 230 migranten aan boord nam. De kapitein moet zich nu in Malta voor de rechtbank verantwoorden.

Opnamebereidheid te kennen gegeven

Minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) kondigde eind juni nog aan de opname van een deel van de migranten aan boord van de “Lifeline” samen met minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas (SPD) te onderzoeken. Ook regeringswoordvoerder Steffen Seibert stelde nog op 27 juni de opname van een deel van de 230 mensen in het vooruitzicht en verklaarde dat de Duitse regering daar al gesprekken over zou voeren.

Tegen eerdere verklaringen in zal volgens informatie van Maltese autoriteiten echter nu toch niemand van de ongeveer 230 migranten Duitsland binnen mogen komen. “Natuurlijk moeten de Duitse regering – in het bijzonder minister van Binnenlandse Zaken Seehofer – zich duidelijk van de daarvoor bediscussieerde plannen van migrantenopname distantiëren. Als ze dat niet zouden doen, zou dat voor iedereen heel duidelijk herkenbaar voldoen aan het strafbare feit dat de AfD-fractie tegen een groot aantal Duitse verenigingen in stelling bracht”, zei de leider van de AfD in de commissie buitenland, Petr Bystron, volgens de “Hessen-Depesche”.

AfD krijgt door aangifte publieke aandacht

De Duitse regering zou er daarom toe gedwongen zijn om het plan van de smokkelverenigingen te doorkruisen en de geplande binnenkomst van migranten uit Noord-Afrika te verhinderen. Wanneer de AfD d.m.v. de aangifte niet openlijk met juridische consequenties gedreigd zou hebben en zodoende enorme aandacht zou hebben gekregen, zou het nooit zover gekomen zijn, aldus de overtuiging van de AfD-politicus.

Bystron benadrukt: “Deze etappeoverwinning is nog een signaal in de richting van de smokkelaars en hun ondersteunende milieu: smokkel is een strafbaar feit en geen ´daad van humaniteit´. De hele zaak moet als datgene benoemd worden wat hij is: een heel duidelijke overwinning voor de AfD, vooral echter voor de Duitse rechtsstaat tegen de nog steeds voortdurende ´heerschappij van het onrecht´ van Angela Merkel en Horst Seehofer. De door de AfD-fractie aangegeven verenigingen zou deze zaak de ogen moeten openen: de tijd van de immuniteit is voorbij. Het illegaal binnensluizen van buitenlanders per schip of vliegtuig onder verwijzing naar de plicht om te helpen bij nood op zee zal niet langer getolereerd worden. De AfD zal alle juridische middelen blijven gebruiken om onderzoeken tegen de deelnemers te starten en deze ter verantwoording te roepen.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, belangenverstrengeling, christendemocraten, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op AfD-aangifte tegen mensensmokkelaars heeft effect: Duitse regering blaast komst van migranten af

 1. koddebeier zegt:

  Chapeau !!!!!!

  Geliked door 2 people

 2. ruud zegt:

  Een heerlijk bericht.

  Geliked door 1 persoon

 3. Sabeltant zegt:

  Het merendeel van de Duitsers heeft het gehad met Afrikaanse parasieten.
  Een kleine politieke meerderheid vult Duitsland op met mensen die het westen haten.
  Goed dat het AfD haar zaakjes op orde heeft en flinke invloed uitoefent op de Duitse regering.

  Geliked door 1 persoon

 4. Marc zegt:

  Dit klinkt allemaal hoopvol. Maar zal dat uiteindelijk ook zo uitwerken?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Marc 15 juli 2018 om 13:27

   Dit klinkt allemaal hoopvol. Maar zal dat uiteindelijk ook zo uitwerken?

   Het zou toch zo mooi zijn als we niet wéér doodgemaakt zouden worden met een blije mus.

   Geliked door 3 people

   • tinekevanschagen zegt:

    @TTW
    Ik weet dat je veel van dieren houdt en er vrolijk van wordt,maar is t niet een dooie mus? 🙂

    Geliked door 1 persoon

   • Marc zegt:

    Ik hou overal rekening mee. Ik vertrouw de rechtelijke macht in principe niet. Omdat ze allemaal politiek benoemd zijn. Daarom ben ik ook voor verkiezingen van rechters.

    Like

   • Republikein zegt:

    Grappige reactie Tis.
    Laten we soms maar eens lachen en van het serieuze afstappen, dat geeft de burger moed.

    Geliked door 1 persoon

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Dit kan een omslag betekenen voor het hele Europese vreemdelingenbeleid. Bravo Afd. !!!
  PVV laat ook eens wat horen. Europese samenwerking van anti-islampartijen is nu geboden.
  De ogen van heel Europa zijn nu op jullie gericht. Maak daar gebruik van !!!!!
  malsion@orange.fr

  Geliked door 2 people

 6. tinekevanschagen zegt:

  @TTW 14.33
  Sorry, te snel gelezen.

  Like

 7. Peter zegt:

  Mijn dag kan niet meer stuk !
  1. Dit bovenstaande bericht.
  2. Ik ga nu lekker naar het strand.
  3. Vanavond een heerlijke maaltijd met wijn of bier.

  Like

 8. Patriot 2.0 zegt:

  AFD bewandelt de JURIDISCHE weg, en dat is zeer slim!

  Like

 9. hendrikush zegt:

  Bekijk deze schijtlijster en betreur de verarming van onze cultuur.
  Binnenkort ook bij U in de straat: https://twitter.com/twitter/statuses/1017021211690262528

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Hartvochtige…. reacties die niet getuigen van Pauselijke naastenliefde .Wat moet er nu gebeuren met die arme getraumatiseerde naar liefde en begrip zoekende negertjes…Heb je daar al eens aan gedacht….stouterikken ! Als ze na een tijdje aanspoelen op het strand…dan ……..

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ik weet hoe je het bedoeld, lekker een beetje jennen, is best leuk af en toe. Maar ik zeg je de Paus is al zelf geen toonbeeld van naastenliefde, hij is de duivel in een witte jurk met een gouden ring. Je kent die spreuk van die aap toch wel.
   Liefde en begrip zoekende negertjes? Ik kan je vertellen wat die zoeken en willen en hopenlijk weet jij dat ook.
   In Nederland zijn ze er niet zo achterheen om uit te zoeken hoeveel verkrachtingen, messenstekerijen, doodslag e.d die dag is gepleegd in het hele land.

   Hier in Duitsland wel, de blogs staan er vol mee. De mensen horen of zien het in hun stad, dorp en omgeving en maken het bekend, ook al laat de politie geen woord los. Het wordt bekend. En als je dan leest hoeveel vandaag weer, wordt je boos en bozer. Jammer genoeg, gezien de mentaliteit wordt er nog steeds niet ingegrepen. Hoewel de zelfverdedigingsgroepen steeds meer toeloop krijgen. Ergens zal toch de bom moeten barsten en dan kunnen we ons niet achter een boom verstoppen.

   Wat dat aangespoelde dobbergrut betreft? Kan me geen barst schelen. Zijn het er weer een paar minder.

   Like

 11. Republikein zegt:

  De eed van Hippocrates.

  Ik zweer/beloof dat ik de geneeskunst zo goed als ik kan zal uitoefenen ten dienste van mijn mede- mens. Ik zal zorgen voor zieken, gezondheid bevorderen en lijden verlichten.

  Ik stel het belang van de patiënt voorop en eerbiedig zijn opvattingen. Ik zal aan de patiënt geen schade doen. Ik luister en zal hem goed inlichten. Ik zal geheim houden wat mij is toevertrouwd.

  Ik zal de geneeskundige kennis van mijzelf en anderen bevorderen. Ik erken de grenzen van mijn mogelijkheden. Ik zal mij open en toetsbaar opstellen, en ik ken mijn verantwoordelijkheid voor de samenleving. Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg bevorderen. Ik maak geen misbruik van mijn medische kennis, ook niet onder druk.

  Ik zal zo het beroep van arts in ere houden.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Mooi hoor, ik hoor mijn neef de eed nog oplepelen. Maar mag ik je nu vragen, op welke Patienten heeft jouw eed betrekking, die van de invaders of van de Nederlandse Patienten. Bijvoorbeeld die dame, die vrijdagavond zo goed al uitgebloed en bewusteloos in het academisch in Groningen ingeleverd werd en die zaterdag na drie zakken bloed gekregen te hebben en een scan van haar hoofd, want daar was ze op gevallen, toen verder onderzoek naar huis werd gestuurd. Op zondag werd ze door de buurman bewusteloos op een stoel zittend buiten gevonden. Daar geen arts bereid was te komen kijken, heeft hij de politie gebeld, die er dan voor gezorgd heeft dat ze weer het ziekenhuis in ging. Die hebben de ambulance gebeld. Dat mag je in NL niet. Schofterig. Ben nu heel benieuwd hoe het verder af gaat lopen. Toch aardig zo’n eed,nietwaar. Stelt helemaal niks meer voor.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s