Beieren: CSU-regering laat leraren tot islam-begrijpers “bijscholen”

Screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

München – Leraren uit heel Beieren worden nu bijgeschoold tot islam-begrijpers. Ze moeten zelf weer terug in de schoolbanken, waar ze les krijgen van een islamitische lerares in opleiding. De “Bayerische Rundfunk” is dolenthousiast over de “bijscholing” die de CSU-regering heeft georganiseerd. Thema: “Waarneming en beoordeling van islamitische levens- en geloofswerelden – uitdagingen voor de school”.

journalistenwatch

Het door de CSU geleide Beierse ministerie van Culturele Zaken heeft de bijeenkomst van donderdag samen met de Leerstoel voor Didactiek van de Geschiedenis en Public History van de Ludwig-Maximilians-Universiteit georganiseerd. De “Bayerische Rundfunk” bericht dat er “ethiek-leraren, leraren Duits en leraren maatschappijleer uit heel Beieren waren gekomen om een inkijk in de islamitische levenswereld te krijgen”.

De nieuwe mooie wereld op onze scholen moesten de pedagogen zich door Inci Özel, een islamitische lerares in opleiding voor Duits en geschiedenis, laten uitleggen. Volgens de “Bayerische Rundfunk” een echte deskundige: “Al tijdens haar studie heeft ze op verzoek vrijwillig op scholen informatie gegeven over de islam.”

Dat nu echter leraren in opleiding ervaren collega´s lesgeven, is vermoedelijk alleen maar mogelijk door de islam. De lerares in opleiding zegt dat haar betrokkenheid “de leerlingen hielp misverstanden uit de weg te ruimen”.

Daar is ook de “Bayerische Rundfunk” het mee eens: “Een beter met elkaar lukt wanneer in ieder geval de leraren over de verschillende facetten van de islam geïnformeerd zijn.” en de leidende regeringsdirecteur van het ministerie van Culturele Zaken van Beieren, Werner Karg, spreekt van – of beter uitgedrukt – geeft hoog op van de “verschillende islamitische levenswerelden die in onze klaslokalen werkelijkheid worden.”

Zijdelings was ook de radicalisering van jonge moslims een thema. Maar – in godsnaam – op de voorgrond zou “niet extremismepreventie moeten staan, maar het leren kennen van een levens- en geloofswereld die veel leraren onbekend is.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Beieren: CSU-regering laat leraren tot islam-begrijpers “bijscholen”

 1. Cathja zegt:

  Islam-begrijpers……?

  Zou het niet veel meer voor de hand liggen om alle moslim-docenten bij te brengen hoe Joods-christelijk-humanistisch Europa in elkaar steekt, zodat zij zich dat eigen kunnen maken en beter begrijpen waarom wij ons afkeren van bijvoorbeeld Sharia-wetgeving? Waarom wij ons verzetten tegen hoofddoeken in elke vorm voor islamitische vrouwen, waarom wij tégen kind-bruidjes zijn, tegen veelwijverij etc., etc., etc.?

  ZIJ komen naar ons toe, en willen (mee)profiteren van onze welvaart. ZIJ zullen zich moeten inspannen om de Europese cultuur te kunnen begrijpen én TE RESPECTEREN, en zich onderdanig op te leren stellen.

  Want zo hoort het en niet anders. Wij zouden ons als westerlingen ook moeten aanpassen in een Arabisch land, of welk moslimland ook.

  Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Cathja

   “ZIJ komen naar ons toe, en willen (mee)profiteren van onze welvaart. ZIJ zullen zich moeten inspannen om de Europese cultuur te kunnen begrijpen én TE RESPECTEREN, en zich onderdanig op te leren stellen.

   Want zo hoort het en niet anders. Wij zouden ons als westerlingen ook moeten aanpassen in een Arabisch land, of welk moslimland ook.”

   Vinden wij maar de moslims niet en dat vinden wij dan schijnbaar weer okay.
   Meer kan ik er niet van maken wanneer ik zie wat ik zie.

   —-

   De islam zal zich nooit aanpassen, zij ent zich op een maatschappij en zuigt haar leeg. (WvR)

   Like

  • kampersrene zegt:

   Islamieten op de schoolbanken …leren wat beschaving inhoud…..ze zouden het niet begrijpen ….ze moeten terug naar AF ……een nieuwe opvoeding krijgen te beginnen met de kleuterklas

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Een: “Beter met mekaar…” lukt alléén wanneer alle blanken op hun rug liggen en de IS-islam er met hun Kalasjnikovs overheen maaien…
   Merkel zal dan wel in haar bananenhutje in Paraguay, zitten met haar geld safe op de Kaaiman-eilanden….

   Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Gelet op de uitzettingsprocedure waarbij de politie veelal faalt bij het opsporen van uitgeprocedeerden die zich schuilhouden lijkt een bijscholing in rassenkunde me een beter idee. Gewoon de basis dus zodat je het verschil weet tussen een Nigeriaan en een Eritreeër of een marokkaan zodat je niet per ongeluk de afhaalchinees op het vliegtuig zet. Simpel houden dus, daar hoeven echt geen schedelmeters voor aan te pas te komen.

  Like

 3. Patriot 2.0 zegt:

  Begrijpen die leraren het Jodendom en het Christendom? Ik zeg van niet.

  Like

 4. Qvic zegt:

  Ze zijn geheel door gedraaid en zien de realiteit niet meer. Het is Duitsland waar Duits onderwezen wordt en geen islamitisch land is. Laat de islam maar over aan die islamieten zelf, maar ga geen islamitische ideologie onderwijzen in de Duitse scholen. Dan ben je een randdebiel die zijn eigen geboorte wortels aan het afhaken is, of te wel je zelf als Duitse natie aan het opheffen bent.

  Geliked door 1 persoon

 5. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Je zult maar leraar zijn. Het is geen vak om snel rijk te worden, dus er spelen andere waarden. Wat een ellende voor die mensen.,

  Like

 6. jantjeuitnl zegt:

  Hopelijk snappen de Beieren nu dat ze geen CSU moeten stemmen de komende verkiezingen. Zogenaamde Christenen die hun eigen geloofsgenoten verraden door in een goed blaadje bij de moslims proberen te komen (is nog nooit een Christen gelukt) moeten inderdaad worden bijgeschoold. Maar wel door iemand die de duivelse historie van de islam kan duiden.

  Geliked door 1 persoon

 7. Pietje zegt:

  Nou dit is hersenspoeling dus.
  Zodat de Leeraar minder kans een ram voor hun kop
  te krijgen van een veertien jarig knaapje.
  Weer een knieval en aanpassing aan hun dus.

  Free Tommy Robinson.

  Geliked door 1 persoon

 8. guusvelraeds zegt:

  Elk islamitisch land is een baken van vrede, welvaart, tolerantie en openheid naar de rest van de wereld.

  Dat in media elke dag berichten zijn over islamitische oorlog, vrouwonvriendelijkheid, eerwraak en christenvervolging is fake news om moslims in een kwaad daglicht te zetten.

  Moslims zijn de joden van de nieuwe tijd.

  Prachtig te horen van deze verbindende islamitische lessen voor Duitse leraren en het wordt tijd dat de Duitse cultuur geïntegreerd in de islam.

  Der Islam gehört zu Deutschland.

  Zo erg is dat toch niet en bovendien is dat al lang een feit als belangrijke vertegenwoordigers van het establishment zoals SPD en Groenen de minister van Binnenlandse Zaken aanklagen omdat hij (met Duitse wet in de hand) de lijfwacht van Osama Bin Laden uitgewezen heeft.

  Deutschland schafft sich ab in de hoogste versnelling.

  Veel mensen begrijpen nog steeds niet dat de grootste schade aan een land of imperium altijd toegebracht wordt in de laatste fase van haar bestaan als er geen fundamenten meer zijn.

  In die laatste fase zijn we nu aanbeland.

  Like

 9. Peter zegt:

  Even een mailtje gestuurd aan de “Bayerische Rundfunk”
  Lehrer sollen den Islam besser verstehen
  Buch Feindliche Übernahme: Wie der Islam den Fortschritt behindert und die Gesellschaft bedroht Gebundene Ausgabe – 28. August 2018
  von Thilo Sarrazin (Autor)

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘Vroeger’ was toch ook hier. ‘ het. credo’. ‘Houd ze kort en houd ze dom’ in overwegend christelijke gebieden,met kleine rijke bovenlaag, en de onderlaag( met zeer veel grote families)dus werken laten totdat men erbij neerviel, en er GEEN ENERGIE EN. GELD meer aanwezig was om zich te kunnen ‘ontwikkelen’, ( in moslemlanden zien we BIJNA! datzelfde) plus dat ze via de Koran,als ze die al lezen kunnen, opgehitst worden ,en de zaken moeten ‘VERDRAAIEN’ liegen dus, goed getraind op dit gebied! voorgekauwd in hun HAATHUTTEN! Moskeeen genaamd ,: als ze al in gesprek komen met. wel ontwikkelde volkeren !*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 10. Geronimo zegt:

  Dat is de voorbereiding tot de totale onderwerping aan de islam. Onze toekomst. Nogal wiedes dat in deze optiek de achterlijke islam-idioten het omgekeerde niet moeten doen naar onze christelijke beschaving toe. Je zou ze horen krijsen. Typisch voor de wereldvreemde cocon waarin al die Gutmenschen leven. Ze zijn niet eens in staat om de realiteit waar te nemen, en die realiteit is het sluipend gif van een doctrine, vermomd als vredelievende religie (tacqyya), die met mondjesmaat bij de argeloze christenhonden en ander ongelovig ongedierte wordt ingelepeld – de niet gewelddadige vorm van hun jihad – om geleidelijk aan onze maatschappij over te nemen en islamitisch te maken volgens hun sharia. Al die linkse oenen (en andere) hebben daar geen zicht op en zijn te stom om te beseffen dat de poten onder hun gelukzalige stoel heel geleidelijk, met engelengeduld, weggezaagd worden vanonder hun zitvlak.

  Vandaar dat ik de boodschap van die Noorse bevelhebber (zie eerder artikel op deze site), hoe goed bedoeld ook, totaal fout vind. Die boodschap laat nl. de argeloze burger – en zo zijn er nog veel te veel – in de waan dat er naast een extremistische islam ook nog zoiets zou bestaan als een gematigde islam, waarmee wel samen te leven valt, want vredelievend. De boze wolf wordt zodoende vermomd ten tonele gevoerd als een vredelievend en ongevaarlijk schaap.
  Dat is je reinste boerenbedrog, en het is vooral spijtig dat deze Noor dit ofwel zelf niet beseft, of juist dat tikkeltje moed mist om een paard een paard te noemen. Heel spijtig, want zoals die noorman denken zovele duizenden Gutmenschen. De extremisten, dat zijn de lui in hun gedachten die de koran verkeerd interpreteren en de islam verkrachten. Om te gieren van het lachen, ware het niet zo intriestig. Het kwaad zit in de islam zoals een kuiken in het ei. Daar is waar het om gaat, en daarmee is ook alles gezegd.

  Aan de Noorse boodschap hebben we dan ook niets, helemaal niets. Integendeel, hij doet meer kwaad dan goed, omdat hij zand in de ogen strooit van al diegenen die menen dat de islam een religie als een ander is. QUOD NON !
  De islam hoort hier niet thuis. Punt aan de lijn.

  Geliked door 1 persoon

 11. annah zegt:

  wat heb je aan zo’n bijscholingscursus als de leerlingen niets van je aannemen omdat je een kuffar bent ….

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Gouden tip voor de leraren die de Islam beter moeten begrijpen ……ge moet eens aanpappen met een moslima…dan weet ge onmiddellijk hoe laat het is…..dan heb je die bijscholing niet nodig

  Like

 13. koddebeier zegt:

  CSU……de verraders van het christendom !!!
  Nu snap je waarom ze het over christenDOM hebben, het gaat over de laatste 3 letters, ze graven hun eigen graf, kijk naar het Midden Oosten daar zie al bijna geen christen meer !

  Like

 14. Republikein zegt:

  Ja, vreselijk, ga maar naar de woestijn want is niet hier aan de orde.
  Zou die deskundige toekomstige lerares nou ook gehersenspoeld zijn, dat begint vroeg voor de beste resultaten, en geschiedenis in je “pakket’ , toe maar!
  Hier hebben we de scouting, voor als je je verveelt tijdens de zomer.
  Je wordt zomaar ingepakt door volwassenen waar je tegenop kijkt, want die zijn wijs en jij moet het leven nog ondervinden.
  Een foto van een paar leuke meiden, AZG doet haar werk uitmuntend.[ dat was vroeger een 10, hoger kon niet.]

  Like

 15. Lis zegt:

  Zo’n gek idee is het niet om meer kennis te nemen van de verdorven islam. Zoiets zou hier ook wel mogen gebeuren. Iedereen massaal aan het lezen: de werken van Hans Jansen, Koenraad Elst en Robert Spencer. Elke dag een video van Pat Condell voordat de nieuwsuitzending begint. Dagelijks een paar nieuwsberichten lezen van meneer E.J. Bron, etc. etc. Of zouden ze dat niet bedoelen?

  Like

 16. C.Onsequent zegt:

  geloven=niet weten, niet willen weten=dom, en de islam is het geestelijk gestoorde kindje onder de religieuzen. die zgn god/allah/jaweh/etc. is een ijdeltuiterige kinderachtige massamoordenaar als ie al zou bestaan. dream on suckers!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s