Emancipatie. Vrijheid. Feminisme.

Screenshot_1

(Door: Ebru Umar)

In Iran wordt een meisje opgepakt, omdat ze een filmpje online zet waarop ze danst. Onzedig. Mag niet. Haram. Want islam. In Nederland wordt een meisje de tv op geparachuteerd, omdat ze een hoofddoek om d’r kop heeft gewikkeld. Emancipatie. Vrijheid. Feminisme. Want islam.

En na dertien jaar ageren over die kuttenkoppen van de islam die zich onderwerpen aan hun man, hun profeet de sprookjesfiguur en het geweld van godsdienst jegens vrouwen, ben ik het zat. Zat dat hún vrijheid om zichzelf ondergeschikt te maken als vrouw vóór mijn vrijheid van gelijkwaardigheid gaat. Zat dat gelijkheid en gelijkwaardigheid van vrouwen gezien wordt als onderhandelbaar. Zat dat Shula Rijxman (NPO) en co van RTL menen dat die hoofddoek in mijn gezicht geworpen moet worden alsof het borsten op een pornozender zijn. Want hoezo zijn blote borsten op prime time tv verboden en een hoofddoek bon ton? En kom nou niet aanzetten met zedigheid. De Nederlandse man weet best wanneer borsten off limits zijn, maar blijkbaar heeft de moslimversie van de man een herinnering in de vorm van een kopvod nodig wanneer hij van een vrouw moet afblijven.

Lees verder>>>
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", Dhimmitude, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, NPO, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Emancipatie. Vrijheid. Feminisme.

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Alle moslims met geweld uit Europa verwijderen. Alle politici die de moslimsinvasie in europa hebben mogelijk gemaakt, niet alleen afzetten maar executeren.

  Liked by 4 people

 2. Homan zegt:

  Mooi gezegd.

  Like

 3. ruud beijer zegt:

  Hadden we maar meer van die sterke vrouwen. Wij hebben Halsema die sufkut.

  Like

 4. Wolf zegt:

  Sedert december vorig jaar door de anti zwarte pieten campagne van dat RTL komt die kopvodden zender niet meer bij ons de huiskamer in.

  Like

 5. rob meyer zegt:

  Zo’n verademing om iemand als Umar aan het woord te horen. Zij weet als geen ander hoe de islam in elkaar steekt en haar doorlopende waarschuwingen zijn een zegen in deze van doorgeschoten tolerantie geterroriseerde maatschappij, die haar duurzaam verworven normen en waarden op de schroothoop werpt, ten faveure van een intolerante cultuur annex religie.
  Chapeau, Ebru.

  Liked by 1 persoon

 6. Elisah zegt:


  Ook zo vredig en tolerant tegenover anderen…..oh nee foutje…. alleen wij moeten vredig en tolerant zijn.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Te slim voor isslaaam

  Like

 8. Cleo zegt:

  Ebru heeft helemaal gelijk, maar zolang Wendy van Dijk zich met haar Erland in totale zelfgenoegzaamheid kunnen wentelen en ondertussen ‘het RTL-kijkers-klootjesvolk’ de morele kaart voorhouden, zonder ZELF dagelijks te worden geconfronteerd met de hordes spookachtige zwart-ingepakte-gedaanten, wordt de ene na de andere ‘excuus-Truus’-islamiet aan de tv-kijkers opgedrongen.
  Laat de Galjaardjes eens langere tijd in één van die vele verkrachte ‘prachtwijken’ gaan wonen, zodat ze de door hen met de mond beleden multiculti’droom’ ZELF kunnen ervaren….
  Vanuit Nigtevegt, Blaricum, Laren, Naarden is het makkelijk en vrijblijvend praten over de door dit soort lieden zo gevierde multiculturele samenleving…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s