Jihadisten i.p.v. vluchtelingen: Interpol stelt onderzoek in Spanje in

Screenshot_145

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl in Duitsland links-groene politici het beëindigde asielbedrog van de bedreiger Sami A. betreuren en aangifte doen tegen de minister van Binnenlandse Zaken, omdat hij geldend recht toepast, wordt er in Spanje schoon schip gemaakt.

journalistenwatch

Nadat de media-effectief ondergebrachte “vluchtelingen” van de “Aquarius” binnen enkele uren als bij toverslag uit de onttrokken studentenonderkomens verdwenen, nadat duidelijk was dat ongeveer 60% van de zogenaamde “minderjarigen” volwassen mannen waren, is men er nu mee begonnen de illegaal aankomende personen te bewaken en te controleren.

Interpol ingeschakeld

Met veel politiemensen werden in de haven van Alicante immigranten met een donkere huidskleur gecontroleerd op lidmaatschap van een terreurorganisatie en andere delicten. Men heeft ook – dankzij Racial Profiling” – vooral mannen van Afrikaanse afkomst op non-actief gezet en met speurhonden hun voertuigen onderzocht op drugs en explosieven.

Treurige ervaringen: nog in 2018 had een Noord-Afrikaan in Barcelona 13 mensen vermoord. Spanje is geschoold in de omgang met terreur en zet in op preventie

Daarom is het des te onbegrijpelijker hoe er in Duitsland met duidelijke sympathisanten van terrorisme wordt omgegaan. Ook is het nauwelijks aan een juridische leek uit te leggen dat Duitsland de veiligheid van de bevolking minder belangrijk vindt dan de belangen op een aangenaam leven van een duidelijke zware crimineel.

Steeds meer landen bezinnen zich op een nationale veiligheidspolitiek, die diametraal tegenover Merkel´s politiek van asieltoerisme staat. Gelukkig heeft in ieder geval Horst Seehofer ingezien hoe belangrijk de normatieve kracht van het feitelijke is: hij heeft van de zaak Sami A. een zaak van de Tunesische autoriteiten gemaakt, nadat deze al ongehinderd 8 jaar op staatskosten zijn voortgezette asielmisbruik mocht bedrijven.

Wanneer een SPD-politicus deze voor Duitsland existentiële uitzetting nu zelfs graag als delict wil laten bestraffen, dan vraagt iedere burger zich instinctief af aan welke kant deze politici eigenlijk staan wanneer terreurondersteuners niet alleen getolereerd, maar zelfs actief ondersteund worden. De SPD zou er goed aan doen haar leden tot rede te brengen, zich hiervan te distantiëren en Seehofer´s naleving van de wetten niet verder te torpederen, omdat ze anders zelf een geval voor de binnenlandse veiligheidsdienst zou kunnen worden.

Merkel´s mantra “Nu zijn ze er gewoon” heeft Seehofer veranderd in “Nu is hij gewoon weg”

Als onrecht recht wordt, is het de plicht van een minister om ervoor te zorgen dat bestaande wetten niet door duidelijk verkeerde vonnissen uitgehold worden. Spanje zou hier wel degelijk een voorbeeld kunnen zijn.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Illegalen, Immigratie, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, sociaaldemocraten, Spanje, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Jihadisten i.p.v. vluchtelingen: Interpol stelt onderzoek in Spanje in

 1. Peter zegt:

  Merkel´s mantra “Nu zijn ze er gewoon” heeft Seehofer veranderd in “Nu is hij gewoon weg”
  Geweldige zin !!

  Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Ook leuk in het Duits !
  Merkels Mantra „Jetzt sind sie halt da“ hat Seehofer in „Jetzt ist er halt weg“ geändert.

  Geliked door 1 persoon

 3. BertG. zegt:

  Je kan als land zijnde er ook aan denken om ze niet binnen te laten, dan hoef je ook niks te onderzoeken.

  Like

 4. Thom zegt:

  Gewoon gezwets in de ruimte. Spanje laat ze gewoon binnen en doet daarna net of ze ze goed controleren. Het is gezwam voor de bühne. De enige oplossing is, allemaal optyfen en als je de zee op gaat is het pompen of verzuipen, maar je komt niet aan land in Europa.

  Geliked door 3 people

 5. Lars030 zegt:

  E-n-i-g-e afdoende (nood)maatregel: ALLE buiten- en liefst ook binnengrenzen potdicht. Noem mij 1 ander werelddeel waar nagenoeg a-l-l-e buitengrenzen WAGENWIJD en ONGECONTROLEERD openstaan voor wie maar wil?! Juist, die is er niet.

  #StopIslamisering #StopAfrikanisering #StopBrussel #Pakjelandterug #idverzet

  Geliked door 1 persoon

 6. FerdinandK zegt:

  Er bestaan geen politieagenten met het opschrift “Interpol” op hun jas cq steekvrij vest.
  Interpol, is een administratie organisatie..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s