Ondanks woningnood van autochtonen: Minden reserveert 93 leegstaande woningen voor “vluchtelingen”

Screenshot_148

Raadhuis van de Duitse stad Minden.

(Vertaling: E.J. Bron)

Nordrhein-Westfalen/Minden – De stad heeft geen woningen voor sociaal zwakkeren zoals jonge gezinnen en moeders uit het blijf-van-mijn-lijf-huis. Desondanks houdt Minden in afwachting van nog meer immigranten 93 woningen gewoon vrij. De SPD klaagt krankzinnig genoeg over de zelf veroorzaakte woningnood. Dat alles wordt weer eens door de belastingbetaler betaald.

journalistenwatch

Alleen al in Minden ontzegt het door de SPD aangevoerde bestuur woningzoekenden op dit moment 93 leegstaande woningen, omdat deze alleen maar voor “vluchtelingen” bedoeld zijn. In totaal heeft de stad 343 woningen uitsluitend voor zogenaamde “gevluchte personen”respectievelijk voor de aanstaande gezinshereniging gehuurd. Van deze woningen staan op dit moment 93 leeg, omdat ze nog steeds uitsluitend voor immigranten gereserveerd zijn.

“Hoe pseudo-sociaal is het dan van de SPD-fractie in het deelstaatparlement van Nordrhein-Westfalen om een actueel vragenuur over het thema “woningnood van vrouwen” in te lassen”, vraagt Thoma Röckemann, woordvoerder van de AfD in Nordrhein-Westfalen, zich af. Een verzoek van de raadsfractie van de AfD Minden om deze woonruimte aan alle woningzoekenden ter beschikking te stellen, werd door alle andere partijen afgewezen.

“In hoeveel steden ziet het er hetzelfde uit als in Minden? Hoeveel duizend woningen worden uit voorzorg gehuurd om de komende bestorming uit Afrika en de Oriënt te kunnen opvangen? Dat vroeg ik aan de vertegenwoordigers van de oude partijen in de plenaire zaal en ik kreeg niets anders dan stomme gezichten”, aldus het resumé. “Maakt niet uit”, zegt Röckemann. “Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2020 zullen we deze cijfers vast en zeker hebben om ze aan de burgers te presenteren.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Ondanks woningnood van autochtonen: Minden reserveert 93 leegstaande woningen voor “vluchtelingen”

 1. ReaGluurder zegt:

  Moeders in een Blijf-van-me-lijf bestaan voor 75% uit ‘je weet wel’ en zijn subsidieslurpers!! (van mijn en uw centen)

  Geliked door 1 persoon

 2. Pieter zegt:

  Het oude kantoorgedeelte van mijn bedrijfshal is omgebouwd naar 3 huizen. De stad huurt het van mijn verhuurder voor 2500 per maand voor de azi’s.
  Staat al half jaar leeg.

  Gelukkig. De ergernis over verspild gemeenschapsgeld is minder dan de ergernis over 3 buren met de benodigde kopvodden en kutkinderen

  Like

 3. kampersrene zegt:

  Mooi gebaar van Minden….. een man met het hart op de juiste plaats om die getraumatiseerde fluchtelingen een onderdak te bieden ….Maar 93 woningen is veel te weinig Mijnheer Minden …..ze verwachten nog 250 miljoen fluchtelingen

  Like

 4. Pingback: Kerkgemeente protesteert: ze moet de kosten voor haar vluchtelingen dragen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s