Ondergedoken: Politie treft duizenden buitenlanders niet aan

Screenshot_2

Ze zijn er niet meer uit te krijgen.

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn – Het aantal uitzettingen neemt verder af. Tot mei werden 4% minder mensen uitgezet dan in dezelfde periode vorig jaar, terwijl het aantal aangekondigde uitzettingen met 17% steeg. Maar de buitenlanders duiken onder. Dat blijkt uit een interne beoordeling van de Duitse federale politie, waarover de “Welt” bericht.

journalistenwatch

Veel meer dan de helft van de betrokken buitenlanders werden niet aangetroffen door de politie of “waren duurzaam ondergedoken”. Volgens de federale politie werden van de 23.900 aangekondigde uitzettingen slechts 11.000 uitgevoerd. Mensen van de politievakbond eisen nu meer uitwijzingsarrest, aldus de krant.

Van de 12.800 mislukte uitzettingen kon de politie 11.500 migranten niet vinden. Bij de resterende 1300 mislukte gevallen moesten de maatregelen afgebroken worden: in 150 gevallen weigerde de piloot de personen mee te nemen. In meer dan 500 gevallen werd de uitzetting wegens actief of passief verzet afgebroken – een toename van meer dan 200% in vergelijking met 2017.

De meeste mislukte uitzettingen betroffen volgens de “Welt” personen uit Nigeria en Guinea (elk meer dan 60), Somalië (meer dan 50), Syrië (meer dan 40), Sierra Leone, Gambia, Marokko, Irak en Eritrea (elk over de 30).

De meeste gelukte uitzettingen vonden plaats naar Albanië (meer dan 1000), Servië (over de 700), Kosovo (over de 600), Irak, Macedonië en de Russische federatie (elk meer dan 500), Georgië en Afghanistan (elk meer dan 400).

Ernst G. Walter, de voorzitter van Duitse vakbond van de federale politie, zegt: “Het veroorzaakt de federale politie enorme inspanning en kosten dat één op de twee aangekondigde uit te zetten personen door de verantwoordelijke autoriteiten van de deelstaten en gemeenten niet aan haar worden overgedragen.” Het onderduiken zou alleen maar door een “veel sterker gebruik van het uitzettingsarrest” verhinderd kunnen worden.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, Barbarisme, belangenverstrengeling, Bureaucratie, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, establishment, Eurabië, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Ondergedoken: Politie treft duizenden buitenlanders niet aan

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Lijkt me niet zo moeilijk. Al die lui die er uitzien als een niet blanke, oppakken en opsluiten in het station en daarna uitzoeken wie wie is. Je moet het ook willen en het niet tegenwerken.

  Like

 2. Patriot 2.0 zegt:

  Femke zou zeggen: die mensen zijn nu eenmaal zo, en ze mogen zichzelf zijn…..

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Tsja.
  Wie had dat nou gedacht.
  Nou, daar zitten ze mooi mee in Duitsland.
  Ik bedoel de bevolking, want die politici kan het geen moer schelen.

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Beter jullie best doen Duitsland. Want tussen 1935 en 45 lukte het ook terwijl het toen extra moeilijk was omdat ze allemaal dezelfde kleur hadden.

  Geliked door 2 people

 5. fleckie zegt:

  HOEVEEL ?..( illegalen, ‘afgewezenen’) ‘duizenden’ zijn hier in NL. ‘Onvindbaar?!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  in 150 gevallen weigerde de piloot de personen mee te nemen.

  Waarom is die nog niet ontslagen?

  Like

  • Nemesis zegt:

   Nog nooit een wild geworden, dolgedraaide neger tegen gekomen? Ik geef die piloten groot gelijk, daar helpt ook de afgesloten cockpitdeur niet tegen.

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Piloten uitrusten met een vuistvuurwapen vind ik persoonlijk een goede oplossing.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Voor mijn part, als ze maar geen gaten in de romp van die vliegende kist schieten.

    Like

   • louis-portugal zegt:

    Precies.
    Waarom niet een militaire transpor-kist met een stuk of 20 gewapende militairen en 30 0f 40 uitgezetten???
    Lijkt me ook nog veeeeeeeeel goekoper en een leuke oefening voor die soldaten.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Haha, de goeien laten ze braden in de een of andere woestijn. Wat ze daar moeten? Zogenaamd ons land verdedigen, waavan me zin volkomen ontgaat. De rest die in de kasernes rondlummelt zijn de ultieme watjes, die schijten in hun broek als ze een paar woedende negers tegenover staan. En schieten kunnen en mogen ze niet. Tel uit je winst.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Schieten in een vliegtuig dat in de lucht is, is bepaald geen goed idee Johannes, helaas.

    Like

 7. abouneenee zegt:

  In plaats van geschokt en verbaasd te zijn over hetgeen politici al wisten dat zou gaan gebeuren, niemand van hen is werkelijk onschuldig, moet het Duitse leger orde op zaken gaan stellen, Merkel afzetten. Continu worden democratische wegen afgesloten, denk aan het referendum bij ons, en worden mensen in feite uitgelokt om het heft in eigen hand te nemen. Het eenzijdige criminaliseren van onze overheid, terwijl de ‘zielige’ nieuwkomers mogen roven en verkrachten, afgedekt door politiek correcte vleermuizen die het daglicht niet kunnen verdragen, alles gratis krijgen waar de blanke voor moet kromliggen en spreken pionnen met toga’s hun meesters na in een georganiseerde aanval op de blanke. De hele volgende eeuw mogen blanken de racisme-kaart spelen als dat zo doorgaat hier. Daar ben ik niet blij om hoor, ik maak er liever zelf wat van in tegenstelling tot het gajes dat komt nemen wat men meent dat hen toebehoort wanneer het ze allemaal niet snel genoeg gaat. Het is hier in West-Europa één groot sociaal experiment. Nadat zwarten niets lijken te bakken van hun leven zonder de sturende hand van de blanke, zie enkele Afrikaanse landen waar ze blanken eruit geschopt hebben, maar nu praktisch smeken om hun rentree omdat de zaken zonder hen zo slecht liepen, is het tijd om te kijken of de blanke in hun thuisland zich weten te handhaven als daar de storende culturele invloeden van Moslims en niet-westerse allochtonen aan wordt toegevoegd.

  Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Slechte zzak, goed voor de Steuer.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Dat de politie eens een kijkje neemt in het huis waar Merkel woont… want die zit met de radicale Islam samen aan tafel Daar kunnen ze al een gedeelte oppakken een postzegel op hun kont plakken en terugzenden

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Ze zijn er niet meer uit te krijgen stond onder de foto. Maar de Europese overheden WILLEN ze gewoonweg niet oppakken en uitzetten. Dat lot is juist ons beschoren als er eenmaal genoeg van zulk soort tuig rondloopt. De veelbesproken – omvolking – zal daar wel voor gaan zorgen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s