Sharia in Indonesië: openbare geseling en stokslagen voor christenen en homoseksuelen

Screenshot_142

(Vertaling: E.J. Bron)

Zelfbenoemde vooraanstaande media verkopen Indonesië graag als liberale islamitische staat. Maar nu komen er beelden van geselingen naar buiten. Het vergrijp van de slachtoffers: christelijk geloof, homoseksualiteit. Tijdens de middeleeuwse straffen van de geldende sharia joelde een mensenmenigte: “Sla ze harder!”

journalistenwatch

Vrijdag werden 15 mensen in de Indonesische provincie Atjeh in het openbaar met stokslagen en geseling bestraft. Reden: schending van de islamitische sharia. Twee christenen, die ook homoseksueel zouden zijn, kregen elk 80 stokslagen. Volgens een bericht in de Engelse krant “Daily Mail” waren ze door een homofobe burgerwacht opgepakt, voordat zij tegenover een joelende menigte van ongeveer 1000 mensen bestraft werden.

Ook ongetrouwde stellen, die elkaars hand vasthielden en elkaar kusten, werden geslagen – net zoals mensen die alcohol verkocht en gedronken hadden.

Terwijl er officieel bericht werd dat afranseling als straf afgeschaft zou zijn. In de provincie Atjeh in het noordwesten van Sumatra werd de islamitische sharia 17 jaar geleden ingevoerd. O.a. gokken, diefstal, homoseksualiteit en seks buiten het huwelijk worden bestraft met geseling of stokslagen. Ook buiten de provincie Atjeh winnen radicaalislamitische stromingen terrein.

Bijna 90% van de 260 miljoen Indonesiërs is moslim. De Zuidoost-Aziatische staat is het grootste islamland ter wereld. Van liberaal en verlicht kan echter geen sprake zijn – ook al wil menig journalist ons dat graag wijsmaken.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, homofobie, Indonesië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Sharia in Indonesië: openbare geseling en stokslagen voor christenen en homoseksuelen

 1. Cathja zegt:

  Het zal de islam eens een keer NIET zijn…..!

  Overal ellende, martelingen, verkrachtingen, etc.
  En dan zijn er nog steeds mensen die het een ‘religie van vrede’ noemen?

  Die zijn rijp voor een bezoek aan de psychiater.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Maar ze roken en zuipen als ketters, en gokken alsof het gedrukt staat.
  Dat roken begint al als ze de wieg zijn ontgroeid, later komen de andere geneugten.
  Adoe.

  Like

 3. Peter zegt:

  openbare geseling en stokslagen voor christenen en homoseksuelen…………………..
  Dit is volkomen normaal !!!! ( voor de islam )
  Wij moeten vanzelfsprekend dit natuurlijk niet willen.

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Zin in de toekomst ….stem groen links ……helemaal niet …ik heb meer zin in het verleden toen Nederland nog Nederland was met zijn tradities en leefwijze idem al de EU-landen

  Like

 5. kampersrene zegt:

  “Sla ze harder!” dat is typisch voor islammers ze zien graag mensen en dieren “lijden”….het gevolg van een opvoeding in het teken van Allah……”” Willkommen fluchtelingen “””

  Like

 6. annah zegt:

  in ieder huis ligt een bamboe stok voor een pak slaag … kassian

  Like

 7. Giny zegt:

  Je hoort er niet zoveel over, maar neem van mij aan de islam in Indonesië stukken erger is dan in andere islamitische landen!

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Ik had ooit nog wel eens naar Indonesië gewild, maar sinds de allesoverheersende islam zal ik er nooit naar toe gaan.
  Een kennis van mij die er wel geweest is zei : “Ik ga voor de mensen”… Dat is nou net het punt je kunt de mensen niet los zien van de islam. Gevaarlijke fanatici zijn het geworden, ook in Nederland steeds meer Indonesische vrouwen met een hoofddoek. Waarschijnlijk importbruiden en ik vraag mij af of hier wel ooit onderzoek naar gedaan is. Tot nu toe heb ik er nergens over gelezen, maar ik kan verzekeren dat het aantal Indonesische-Nederlandse vrouwen met hoofddoek ontstellend hoog is.

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Zelfs na 70 jaar onafhankelijkheid is het nog steeds een corrupte, chaotische gribus en armoezooi, met een milieuvervuiling waar een gemiddelde Europeaan, en ook een Arabier, nachtmerries van zou krijgen. Maar dat ligt vast en zeker aan ons kolonialisme. Ja vast wel…..

  In de eerste twee decennia van de vorige eeuw hebben wij de islamisten op Sumatra (Atjeh) zo op hun falie gegeven dat zij zich ook na 1949 nog lang rustig hebben gehouden. Maar nu verspreidt de moderne variant van het radicale islamisme zich vanuit dat zelfde Atjeh als een epidemie door de hele archipel.
  Naast de endemische en onuitroeibare ”korrupsi” en ”nepotisma” nu dus ook Al Qaeda islam.
  Untung ermee jongens!

  Like

 10. Janszn zegt:

  De islam verwijderen uit het Westen, snel , nu

  Like

 11. Patriot 2.0 zegt:

  Graag het oordeel van Frans Timmermans.

  Like

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  Toen Nederland nog iets te zeggen had in Indonesië, waren de hoofddoeken veruit in de minderheid. In Indonesische restaurants/restaurantkeukens zag je nauwelijks een hoofddoek.
  Maar gelukkig is er aan de koloniale tijd een eind gekomen en nu wordt alles beter.
  Terimah kasih, BungKarno!

  j.c.th.kohler@

  Like

 13. Pietje zegt:

  Het word tijd dat wij hun hier stokslagen gaan geven en in het openbaar terechtstellingen gaan
  geven met een heuse beul met een kap en botte bijl.
  Het is tijd om deze jongens in ere te herstellen want we gaan deze jongens nog hard
  nodig hebben in de toekomst.

  Geliked door 1 persoon

  • theresageissler zegt:

   Dóen we nu eenmaal niet, hier: We gaan ons níet verlagen tot dít niveau.
   En daar is zeker in deze tijd geen discussie over mogelijk.

   Like

 14. kampersrene zegt:

  Dan zijn er die de sharia compatibel vinden met onze wetten

  Like

 15. oud-marinier zegt:

  http://www.journalistenwatch.com………………. SLAP GELUL van deze “journalistenwatch” ….
  Ja …in Aceh gebeurtd dit vanwege het feit dat een tiental jaar geleden ALLE provincies , meer en grotere autonomie hebben gekregen. Dit gebeurd ABSOLUUT NIET in de rest van Indonesie , daar de meeste mensen TEGEN de sharia wetgeving zijn. Zeker op Kalimantan (Borneo) , waar de Dayak-Indianen , 99,99 % CHRISTEN zijn , Sulawesi (Celebes) : Toraja 98% Christen en Manado 99,9% Christen , Irian Jaya (Papua) 99,9% Christen , Maluku (Molukken) 90% Christen , Timor , Flores enz enz 95% Christen , Bali 99,5 Hindu 0,5% import Christenen en moslims , Semarang 70% Christen , Medan 90% Christen …

  Zoals het artikel beweert , 90% van de bevolking zou moslim zijn….ONZIN , Klinklare kletskoek . Van de 290 miljoen inwoners , zal mogelijk 60% moslims zijn….de andere 40% is verdeeld onder de Christenen die een goede 35% beslaan , 2,5% Budhisten , 2% animisme en 0,5% Hindu.

  Ook de bewering dat Indonesie “het grootste Islamitische land” is ….Bullshit…. Indonesie is gebaseerd op de “Panca Sila” ,de Vijf Grondbeginselen cq Pilaren , waarvan 1 Vrijheid van religie GARANDEERD . Het land met de meeste Moslims , in vergelijk met de andere moslim landen …misschien JA .

  Radicale Islam in opmars….Men probeert het JA , maar dit wordt met harde hand de kop ingedrukt door de huidige president Jokowi . En terecht …!!!

  De zgn “journalistenwatch” die deze onzin schrijft , zouden eens wat beter hun HUISWERK moeten doen en GEEN onzin de wereld in helpen. Daarnaast , misschien helpt het als deze journalisten eens langere tijd in Indonesie verblijven …enkele jaren en de ontwikkelingen ook inderdaad op de voet volgen ipv kletsverhalen rondstrooien.

  Like

  • Republikein zegt:

   Behalve Bali en de kleinere eilanden is dit bericht niet onwaar.

   Like

  • Thoth zegt:

   (…)Zoals het artikel beweert , 90% van de bevolking zou moslim zijn….ONZIN , Klinklare kletskoek . Van de 290 miljoen inwoners , zal mogelijk 60% moslims zijn….de andere 40% is verdeeld onder de Christenen die een goede 35% beslaan , 2,5% Budhisten , 2% animisme en 0,5% Hindu.

   Dit klopt niet :

   In the 2010 Indonesian census, 87.18% of Indonesians identified themselves as Muslim (with Sunnis more than 99%, Shias 0.5%, Ahmadis 0.2%), 6.96% Protestant, 2.91% Catholic, 1.69% Hindu, 0.72% Buddhist, 0.05% Confucianism, 0.13% other, and 0.38% unstated or not asked.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Indonesia

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Dat zijn zgn “officiele” rapporten die men naar buiten brengt cq overhandigd aan buitenlandse “organisaties” , puur en alleen om de “indruk”-van-te-wekken . Gelooft u mij nou maar Thoth.

    Verder , …in Indonesie zijn vele mensen enkel en alleen op “papier” (lees ID-card/KTP) moslim daar het in meerdere gevallen “voordeel” oplevert .
    Ook , zijn vele “geregistreerde” moslims , NIET praktiserend !!! Eten net zo hard varkensvlees , drinken alcohol , roken , gokken , hoeren en snoeren er op los enz enz…
    Daarnaast , vele moslims , verlaten hun “religie” en bekeren zich tot het Christendom …daar velen inzien , dat de religie van de vrede , ABSOLUUT GEEN religie van de vrede is .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s