FOTO . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Republikein”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op FOTO . . .

 1. King Arthur zegt:

  Hoi we weten dat jullie komen, maarrrrrrrrrrrrrr begin dan in Brussel, daar wonen jullie beste vrienden en die verdienen het als eerste.

  Geliked door 4 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Human waste is not welcome scumbags.
  But whatsoever, make our day.

  Geliked door 2 people

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Voorzichtig dat je niet struikelt met dat mes op je keel… Er kan wel ik weet niet wat gebeuren en dat zouden we niet willen. Toch?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Hoi, jullie komen er niet in!

  Geliked door 2 people

 5. Thom zegt:

  De linkse krijger kan zo les gaan geven op de KMA in Breda over Middeleeuwse wapens.
  Hij heeft de middeleeuwse hellebaard een iets andere vorm gegeven en kan meteen bij de Paus gaan solliciteren om als demonstratiehellebardier op te treden bij zijn Zwitserse garde.

  Wikipedia:
  Veel middeleeuwse wapens (bijl, zwaard, dolk) reikten niet hoog genoeg om een ernstige bedreiging voor een man te paard te vormen. Al in de dertiende eeuw worden stokwapens opgenomen in de algemene bewapening der voetsoldaten. Onder stokwapens worden de op lange houten stokken of schachten gemonteerde wapens verstaan, die hoofdzakelijk om te houwen worden gebruikt, maar steken kan men er ook mee. Het bekendste stokwapen is de hellebaard. In de dertiende eeuw wordt gestreefd naar een gecombineerd houw- en stootwapen. Aanvankelijk is de strijdbijl nog in de hellebaard te herkennen. In de veertiende eeuw wordt een sterke haak aan de rugzijde geplaatst die er onder andere voor dient om ruiters van hun paard te trekken of hun wapenrustingen te doorboren. Hierdoor werden de voetsoldaten tot geduchte en in vele gevallen zelfs superieure tegenstanders van de ruiters.

  Dat de hellebaard een effectief wapen is blijkt wel uit beschrijvingen die melden dat “ros unde man diu beide” werden doorkliefd. De verwondingen die met dit wapen kunnen worden toegebracht zijn erg groot. Een goed geoefende infanterist bouwt bij een flinke zwaai met de lange stok een behoorlijke kinetische energie op. Bij een treffen met de bijlzijde zal deze vaak dwars door een harnas heen gaan.

  De hellebaard was een vast onderdeel van de bewapening van voetvolk tot de opkomst van de eerste vuurwapens. Daarna bleef het bij sommige regimenten in gebruik als een archaïsch sierwapen dat bij parades nog meegedragen wordt. Het maakt deel uit van de uitrusting van de Zwitserse Garde in Vaticaanstad

  Like

  • Bob Koster zegt:

   Een weinig bekend wapen is de “mensenvanger”, een stok van 2m lang met aan het eind een ijzeren ring van 30cm met een kleine opening aan de voorzijde, die aan de binnenkant voorzien is van aantal scherpe lemmets. Je steekt ermee naar de hals, even schudden en de vijand moet verder zonder hoofd door het leven. Een typisch volkswapen waarvoor geen oefening vereisd is.

   Like

  • Bob Koster zegt:

   Een weinig bekend wapen is de “mensenvanger”: een lange stok met aan het eind een gedeeltelijk ijzeren ring van 30cm, aan de voorkant open, met aan de binnenzijde een aantal scherpe lemmets. Je stoot ermee naar de hals van de tegenstander, even schudden en hij moet verder zonder hoofd door het leven. Een typisch volkswapen, oefening was niet vereist.

   Like

 6. Elisah zegt:

  Getinte dader…
  https://www.haarlemsdagblad.nl/haarlem-eo/tiener-mishandelt-zandvoortse-24-op-houtplein-haarlem
  Tiener mishandelt Zandvoortse (24) op Houtplein in Haarlem

  Op een gegeven moment kwam de dader op de vrouw af. Hij was boos en schold haar uit omdat ze volgens hem lang naar hem zat te kijken. Toen de vrouw weg wilde lopen, greep hij haar bij haar haar en stompte hij haar meerdere keren in het gezicht.

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Zouden ze beseffen dat zonder ons zo ook zonder centjes komen te zitten, maar dan echt?

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  Mensen die zogenaamd niets te verliezen hebben, maar pak hun IPhone af en huilen ze alsof ze geslagen worden.
  Het Moslim Broederschap is de echte bedreiging voor de wereld, goed georganiseerd en wijd vertakt, veel fondsen, korte lijnen en overal lokale kennis, bevoorradingen via koeriersdiensten en genoeg slechte ambtenaren om een maatschappij te kunnen ontwrichten, en voldoende aanwas om dit generaties vol te houden.

  Geliked door 1 persoon

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  “Hoi we komen !”

  Weet je wat ?
  Blijf maar lekker thuis. Jullie kunnen hier niets komen doen.
  Je hebt hier niets verloren. En we kunnen jullie nergens mee helpen.
  Jullie lopen alleen maar in de weg,
  Wij hebben het veel te druk met onze eigen zaken. En daar kunnen jullie niet bij helpen.
  Ga lekker je eigen land opbouwen. Richt het net zo in als jullie zelf willen. Wij zullen ons er niet mee bemoeien. Maak er iets moois van. Dan worden jullie vast heel erg rijk.

  En geloof al die mooie praatjes niet. Het is allemaal gelogen.
  Nogmaals, blijf lekker thuis. Het bespaart je een hele hoop ellende.
  Bij ons ben je niet welkom.

  Doei !!!

  Like

 10. Yoshi zegt:

  Hoi , we komen!

  Volgens mij zijn ze er zo onderhand allemaal al…kijk maar naar beelden uit Frankrijk, Engeland en Duitsland, Zweden, Noorwegen e.a. ….

  Like

 11. bigljohn zegt:

  In vroeger jaren spraken we met afschuw over de koppensnellers in Afrika. Nee, daar moesten alleen de zendelingen van de kerk maar naar toe gaan. Ons daar niet gezien ! Vandaag de dag lopen ze met zeer velen rond in West Europa, en het eind van de invasies is nog lang niet in zicht. De meesten moeten zelfs nog komen. Als zulks een einde er aan mocht komen, wil ik dat niet meer meemaken !

  Like

 12. Jesus King of kings! (John 3 : 16 ) zegt:

  Sommige mensen willen niet geholpen worden! Wij hebben het zelf in de hand of we dit gaan toestaan. We zijn weer op het punt dat iedereen aan het vergeten is dat “vrijheid” iets is waar voor gevochten is..

  Like

 13. kampersrene zegt:

  “Hoi we komen !” neen we zijn er al

  Like

 14. koosv8 zegt:

  Zetten ze allemaal maar het mes op hun eigen strot, dan is in één dag de hele problematiek opgelost. Zelden een zwarte op een foto gezien met zo’n goed idee!!!!.

  Like

 15. ruud beijer zegt:

  De kranten vandaag staan weer vol over de vele kansenparels.Heerlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s