LEGA-jongeren: “We laten ons onze immigratiepolitiek niet voorschrijven door Duitse Antifa´s”

Screenshot_16

(Door: Davide Quadri – Vertaling: E.J. Bron)

Op 24 juni vond in Brussel de EU-top over de migratiecrisis plaats, waarbij voor het eerst met de nieuwe minister-president Giuseppe Conte een openlijk eurosceptische Italiaanse regering vertegenwoordigd was. Vanuit Italiaans oogpunt was de duidelijk afwijzende houding van deze nieuwe regering over de “Refugees Welcome”-politiek een doorbraak.

De afgelopen zeven jaar van de midden-linkse regering in Italië (Monti, Renzi en Gentiloni) werd m.b.t. de migratiecrisis zo goed als niets bereikt. Ondanks alle verheven toezeggingen van de Europese buurlanden keerden de politici steeds opnieuw met lege handen en loze beloftes naar Rome terug, alleen maar om compleet voorbij aan de realiteit de schandelijke politiek van de open grenzen voort te zetten.

journalistenwatch

Onze nieuwe regering heeft nu met haar politiek duidelijk gemaakt dat de vluchtelingenkwestie niet alleen een Italiaans probleem kan zijn en volledig overdacht moet worden, ook met ingrijpende maatregelen.

Onder de midden-linkse regeringen moest Italië meer vluchtelingen dan alle andere Europese landen opnemen en werd het land één groot vluchtelingenkamp, terwijl de Fransen de grenzen sloten – begrijpelijk, maar desondanks inconsequent gezien de Franse buitenlandse politiek, die de chaos in Libië en de daaruit resulterende vluchtelingenstromen pas op gang had gebracht, waaronder zich ook vele terroristen bevonden.

Eindelijk verandert echter de toon in Europa, enerzijds dankzij de blokkerende houding van de Visegrád-landen, anderzijds dankzij de robuuste politiek van de nieuwe Italiaanse regering, vooral de uitzettingen van de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, die het businessmodel van enkele groepen, die al jarenlang van de immigratie profiteren, de grond onder hun voeten wegtrekt.

In Italië werd enige tijd geleden met het “Mafia Capitale” schandaal een praktijk onthuld, die de LEGA en andere midden-rechtse en rechts-conservatieve partijen aan de kaak stellen: de beroepsmatige asielindustrie. Zonder al teveel op details in te gaan, kwam daarbij een netwerk van miljonairs aan het licht, dat een slaatje slaat uit de vluchtelingenbusiness.

Het is er slechts één voorbeeld van hoe de links-progressieve krachten in de politiek en de samenleving de morele knuppel gebruiken om in hun eigen voordeel geld in eigen zak te steken.

Hoewel al lang duidelijk is dat er krachten bestaan die van de illegale massa-immigratie profiteren, prediken de linksen in Italië en Europa nog steeds de religie van de open grenzen. Enerzijds profiteren de politici, die bij dit schandaal betrokken zijn, die hun carrières opbouwen op de illegale massa-immigratie en deze grote financiële speculanten gehoorzamen in plaats van het welzijn van het volk te dienen; anderzijds profiteren de NGO´s, die – wellicht uit idealisme en geloof in de mooie nieuwe multicultiwereld – hun geld verdienen door enkele mijlen voor de Libische kust de migranten op te halen, duidelijk in strijd met internationaal zeerecht.

Gelukkig heeft onze nieuwe regering dankzij Salvini eindelijk grenzen gesteld en deze ontwikkeling omgedraaid, een groot succes voor hem, want het Italiaanse volk heeft nu eindelijk een aanvoerder gevonden die doet wat hij beloofd heeft.

Dat zorgt natuurlijk voor paniek onder de speculanten en elites, die met hun vriend Emmanuel Macron als kruiwagen de democratisch gekozen Italiaanse regering met nog nooit eerder voorgekomen verbaal geweld aanvallen. Een duidelijk teken dat de politiek van onze minister van Binnenlandse Zaken de bronnen van inkomsten van deze NGO´s en de organisaties die er achter zitten schaadt en de globalistische multicultisamenleving bedreigt, die deze supranationale krachten zo na aan het hart ligt.

Wij zijn vol vertrouwen dat onze nieuwe regering en vooral onze nieuwe minister van Binnenlandse Zaken zal voortgaan op deze weg. De weg is niet datgene wat de linkse media er van willen maken, namelijk zogenaamd vrouwen en kinderen te zien verdrinken, maar vastberaden handelen om onze nationale soevereiniteit terug te krijgen en onze burgers duidelijk te laten weten dat onze immigratiepolitiek niet door George Soros of – zoals in het geval van het schip “Lifeline” – door de een of andere Duitse Antifa-activisten wordt bepaald!

(Davide Quadri (25) is de woordvoerder buitenlandse zaken en voorzitter van de LEGA-jongeren in de provincie Varese. Hij studeert economie en economisch recht aan de Universiteit Insubria)

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Davide Quadri

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, EU-critici, gezond realisme, Globalisering, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Lega Nord, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, NGO´s, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

12 reacties op LEGA-jongeren: “We laten ons onze immigratiepolitiek niet voorschrijven door Duitse Antifa´s”

 1. Jules Vismale zegt:

  Hoe zei Toon Hermans dat ook alweer over de macht van de politiek?

  Politiek is handjes drukken,

  dreigen, sjoemelen en bukken,

  katten uit de bomen kijken,

  overreden, over-lijken,

  schipperen of schaakmat zetten,

  lange speeches, korte metten,

  witte voetjes, pan uit vegen,

  passen, meten, wikken, wegen,

  lachjes, dansjes, Judas-kusjes,

  loeren draaien, dooie musjes,

  veel beloven, vleien, paaien,

  de kunst om om iets heen te draaien,

  d’r is geen liefde, regelrecht,

  en daar is alles mee gezegd.

  Geliked door 5 people

 2. ruud zegt:

  Sloop de EU.

  Geliked door 3 people

 3. louis-portugal zegt:

  We gaan ervoor.
  Eerst Italië dat al ongeveer failliet is met een schuld van 500 miljoen aan Target 2, dus andere europese landen, en een vergelijkbaar bedrag aan de ECB hetgeen op hetzelfde neerkomt.
  Dan treden ze uiy en begint de discussie.
  Wie gaat dat betalen, wie heeft zoveel geld????????????????????

  Like

 4. john van antwerpen zegt:

  Eindelijk georganiseerd verzet.

  Like

 5. Peacepipe zegt:

  Trump heeft nu hardop voor de camera’s gezegd, wat andere politici in het geniep doen. En dat mogen wij niet weten. Daarom valt nu bijna iedereen over hem heen!

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Het linkse nageboorte had 30 jaar geleden al preventief geruimd moeten worden.

  Like

 7. Gert Baken zegt:

  Goed gezegd. Zie de linkse hypocricie die alleen zogenaamd als deugmens zakken met geld voor zich zelf binnenhaalt over de rug van de werkende en vredelievende autochtonen. Dat Italie ze kan slopen en stoppen. Dat er steeds meer landen met een Salvini opstaan. Dan verandert er wat. Goed werk Italie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s