FOTO´s: WK-“oorlogs”feesten in Parijs – overal verwoestingGeplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

47 reacties op FOTO´s: WK-“oorlogs”feesten in Parijs – overal verwoesting

 1. Pingback: FOTO´s: WK-“oorlogs”feesten in Parijs – overal verwoesting – VERRIJKING!? | toodlessss

 2. kampersrene zegt:

  Ik vraag me af wat de Antifas daarvan denken ? Zouden ze niet denken aan een naamverandering bijvoorbeeld Antimos Uitbaters van geplunderde winkels die supporter zijn van Antifas zullen zeker met die naamverandering instemmen

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  Terug in Parijs met de Minister van Binnenlandse Zaken, Gerard Collomb………!

  De Voorbereidingen en het resultaat op 0.400

  https://tvs24.ru/reseaulibre/cc-content/uploads/h264/NyKuy2nuTbOKKfFLiDyK.mp4?_=1

  Like

 4. flo zegt:

  De nieuwe wereldorde, samenleving, economie zoals gezien en uitgevoerd door onze “vervangers”. Al decennia lang binnengehaald door het elite vuil en de laatste jaren met een extra kom maar binnen boost door de merkel hoer en de EU maffia.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Wat een ‘gezellig’ feest was het weer! In Frankrijk weten ze wel raad met bijzondere dagen. Het levert in elk geval weer bijzondere foto’s op voor het archief!

  Vive la France!

  Geliked door 2 people

 6. delamontagne zegt:

  De Russen en Kroaten kunnen geen feest vieren……………

  0 Voertuigen verbrand
  0 Plunderingen

  Parijs

  Geliked door 3 people

 7. Saskia Dubbeldam zegt:

  Ik hoor van mensen die in de jaren 80 en 90 nog weleens naar Parijs gingen dat het er toen erg mooi was, maar als ik dit zo zie dan kan ik me weinig voorstellen van hun verhalen.

  Geliked door 3 people

  • flo zegt:

   In de jaren 70 80 en 90 was parijs nog Parijs,ook toen waren er al getinte types, maar dat was geen probleem, als je over de parijse ring rijd zie je al de chaos en pauper troep. Parijs wordt een moslm stad dat kan haast niet aders, waar de mislim verschijnt is de stad eigenljk al naar de kloten, straks ook hier

   Like

 8. edwin vissers zegt:

  Parijs mensen stemmen op socialisten ,brand op aarde en in de Hell

  Like

  • delamontagne zegt:

   De burgemeester van Parijs is Madame “Hidalgo”.
   Zij is van de Parti Socialiste en “bevrindt” met die muslim ambtsgenoot in Londen, Sadrr Khan.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Als ze bevriend zouden zijn maakt dat nog niets uit, het gaat erom hoe ze de stad bestuurd, als socialiste vrees ik dat ze de stad bestuurd met begrip voor de cultus van intolerantie genaamd de islam. Aldus krijgt ze niet mijn vertrouwen totdat ze heeft laten zien dat ze dat verdient.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Wat ik erover lees, is het zoals U zegt.
    Halve maatregelen, VEEL totlerantie.
    Het lijkt NL wel……………

    Geliked door 1 persoon

  • abouneenee zegt:

   Je hebt wel gelijk als je bedoeld dat mensen de gevolgen van hun acties, datgene waar Le Pen voor waarschuwt, mogen ondervinden nu gebleken is dat te weinig mensen de genoemde problematiek serieus nemen, enkel omdat Marianne de dochter is van haar vader. Vind ik jammer. Gemiste kans.

   Geliked door 1 persoon

 9. WILLEM zegt:

  Lang leve de islam!

  Like

 10. Charles Martel zegt:

  “De overwinning werd in Frankrijk uitbundig gevierd”, alsdus de berichtgeving van de VRT new-fakers.

  Like

 11. Charles zegt:

  Een voorproefje van wat ook ons te wachten staat dankzij het binnenhalen van deze “beesten”.

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘GEKLEURD. GETEISEM’ is een betere naam voor dat ‘gepeupel’.

   Like

  • abouneenee zegt:

   Het zijn geen beesten, ze komen uit een beestachtige cultuur en laten zich lokken door uitkeringen en een hogere levensstandaard. De echte beesten zijn degenen die dit allemaal maar toestaan, die zich houden aan niet door het volk in een referendum aangenomen wetten, althans waar het volk niet de kans gekregen heeft via een referendum de regering terug te fluiten, die dat volk en hun soevereiniteit kunnen ondermijnen.

   Like

 12. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Frankrijk is wereldkampioen voetballen. Kennelijk zijn de exoten in Parijs helemaal uit hun dak gegaan op het overwinningsfeest.

  In de Main Stream Media werd gemeld, dat er In Frankfrijk feest werd gevierd. Ze hebben geen ongeregeldheden genoemd. De voetballers zouden na de inhuldiging zelfs door de president ontvangen worden. Zoooo, dat was nog eens nieuws !!! Ze deden ook een beetje denigrerend naar Kroatië, waar ze zo uitbundig feest vierden, omdat ze tweede geworden waren. Dat mochten ze kennelijk niet vieren.

  Like

 13. ReaGluurder zegt:

  In het RTL4 Nieuws en 8 uur Journaal geen woord, laat staan beelden, van de rellen in div. Franse steden. Wél in het Journaal een vette lofprijzing over de Franse multcultisamenleving, met als succesnummer de Franse multiculti-voetbalploeg, met veel spelers uit de banlieux. Misschien dat in eerdere bulletins wél aandacht voor de rellen is geweest, zou kunnen. Het item over de geslaagde Franse multiculti is je reinste NEPNIEUWS!! Getuigd van Groot Onbenul op de redactie of van Opzettelijke Misleiding van de kijkers! Het ooit zo mooie Frankrijk wordt al jaren geteisterd door aanslagen, moordpartijen, veldslagen, 1000en autobranden etc etc door mohammedanen. Maar bij de NOS of hoe die club ook heet, is multiculti in Frankrijk een succes! Groter NEPNIEUWS heb ik in maanden niet gehoord!

  Geliked door 1 persoon

 14. orelius zegt:

  Niks van op het jounaal gezien . Alleen werd er wel gezegd dat dit elftal zo prachtig multiculti is . En dat het feest met de multi culti fantastisch was. Echt geweldig . Wat een propaganda zender die npo. Om misselijk van te worden.

  Geliked door 1 persoon

 15. BertG. zegt:

  Of topic.
  Denk er maar wanneer er ’s nachts een paar agenten voor je deur staan aan te bellen.
  Altijd eerst de politie bellen of het klopt dat er een paar voor jouw deur staan.

  ZAANDAM – Drie mannen vermomd als politieagenten hebben in de nacht van maandag op dinsdag een brute woonoverval gepleegd in Zaandam. Daarbij werd de bewoner met een vuurwapen bedreigd en gekneveld.
  De bewoner van het huis aan het Dok deed rond 02.15 uur open nadat de drie mannen in politie-uniform hadden aangebeld. Toen hij opendeed, werd hij overmeesterd. Er werden geld en sieraden buitgemaakt.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2312731/brute-woningoverval-nepagenten-in-zaandam

  Like

  • Yvonne zegt:

   ik kijk eerst uit het badkamer raam en vraag welke bureau ze zijn, hebben ze daar geen of verkeerd antwoord op dan zou ik zeggen ik bel even eerst de politie
   ik had keer s nachts politie nodig er kwamen 2 langs, een week later kwam er 1 s nachts 3 uur aan mijn deur, zgn hoe het was afgelopen,was nl een vent die zag me na het stappen thuis komen en keek waar het licht aan ging en bleef aanbellen.
   ik zie tegen die agent, ik deed open omdat mijn vriend zo uit zijn werk komt, hij ging gelijk weg

   Geliked door 1 persoon

 16. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Triest. Je durft er niet aan te denken wat er allemaal gebeurd zou zijn als ze verloren hadden.

  Like

 17. guusvelraeds zegt:

  Bedenkelijk, slechts summiere berichtgeving over de ravage gemaakt tijden de WK “feesten” in de meeste Franse steden. Daarnaast pagina’s gevuld met policor “opinie” over de top Trump-Poetin.

  Like

 18. Pietersen zegt:

  Daar hebben de NOS en Nieuwsuur niets van gemerkt. Zij waren druk doende Trump af te zeiken en pro-islam berichten ons voor te schotelen.

  Geliked door 1 persoon

 19. Elena zegt:

  Gezellig toch…die islamfeesten?

  Geliked door 1 persoon

 20. jackholland zegt:

  De echte geboren en getogen fransen zijn helemaal niet zo .
  Op iedere foto en film zijn het de barbaren die je dit soort aso gedrag ziet vertonen.

  Maar lieve mensen wat verwacht je nu eigenlijk ? Je importeert klapperapen en rifapen en gaat nu verbaasd staan kijken en reageren hoe dit soort primaten leeft, feest viert ,neuqt , treitert sist op hun luie reet zit en whatever.

  Het volk wat van marocco tunesie algarije afkomt stamt regelrecht af van zeerovers denk je niet dat er nog wat in die genen zit van toen .
  De klapperapen uit midden en west afrika woonden 30 jr geleden nog in hutten , de dokter was een medicijnenman , stromend water nooit van gehoord.een en al achterlijkheid .
  En dan gaan wij verwachten dat die mensen( nou ja mensen ) met bijzondere lage iq-s zich naar onze normen beschaafd gaan gedragen ?

  Laat een groep bavianen los uit artis in hartje amsterdam en je zult nog al wat overeenkomstig gedrag zien .

  De soort lieden luistert maar naar 1 ding de harde hand !Saddam hoessein , gadhaffi , erdogan enz hadden dat al lang door .
  En dan werkt het .
  En dat willen ze ook . Ze kunnen niet met vrijheid omgaan moeten ze nog ff een paar duizend jaar voor evolueren.

  Geliked door 1 persoon

 21. Hovawart zegt:

  De Linksche Looney Brigade heeft chronisch moeite met het accepteren van de waarheid, ze dromen liever over hun linksche idealen, groene visioenen over vooruitgang, het liefst met de vingertjes in andermans portemonnee, maar hun diepe zakken gevuld, te onbewust en onwetend om te realiseren en te erkennen dat de zonneklare schuld van de ondermijning en teloorgang van vierhonderd jaar beschaving, op sociaal maatschappelijk gebied, economisch, educatie en rechtspraak, leefbaarheid en plezier, simpel te wijten valt aan het communistische gedachtegoed, ook al verschuilen zij zich tegenwoordig achter de combinatie van milieuproza als duurzaamheid en natuurbehoud, en linksch geleuter als kansengelijkheid en diversiteit. Vanwege deze Kafkaeske gijzelnemers met hun Afkalvend Front, die ernaar streven om alles wat als rechts wordt beschouwd te weren uit de publieke ruimte, een antidemocratisch en communistisch doel nastreven door middel van ondemocratische middelen, zoals (het aanzetten tot) geweld en intimidatie, zijn de kaders waarbinnen de EU geregeerd kan worden zó versmalt, zó bergafwaarts, dat men niet lang meer hoeft te wachten op een revolutie door het gezonde verstand.

  Like

 22. Marc zegt:

  Ik ben werkelijk sprakeloos van al die uitgebreide reportages in de MSM over deze gebeurtenissen in Frankrijk. Het NOS-journaal, de VK, Trouw, NRC, Nieuwsuur, enz. Ze nemen alle deze zaak zeer ernstig.

  NLOL (because its not funny at all, but a serious disgrace to our civilisation!)

  Like

 23. Jean zegt:

  Niet panikeren, het heeft te maken met sport….ze moeten toch ergens zich kunnen ontspannen…
  O wat ben ik blij dat die waanzin voorbij is, wie kan er nu respect opbrengen voor belastingonduikers? Mensenhandel? Ik niet.

  Like

 24. Jan zegt:

  Apenheul Parijs

  Geliked door 1 persoon

 25. Peter zegt:

  Duidelijke taal ??
  MUSLIMISCHER CDU-POLITIKER ISMAIL TIPI FORDERT KNALLHART-KURS
  Hassprediger von der Kanzel holen und abschieben
  Er ist selbst Muslim und einer der härtesten Kämpfer gegen Islamisten: Ismail Tipi (59, CDU), im türkischen Izmir geboren, war 30 Jahre Journalist und sitzt seit 2010 im Hessischen Landtag. Tipi spricht von einem „Krebsgeschwür unserer Gesellschaft“ und rechnet mit erschreckenden Zahlen.

  Like

 26. john van antwerpen zegt:

  Al wie nu nog ontkent dat moslims kikken op geweld, intimidatie en opruien
  moet aan de schandpaal. Hopelijk kunnen we straks onze eigen Pechtholds of
  Klavers aan zo een paal binden. Om ze met korans te stenigen.
  De politiek correcte media zijn allemaal verraders. Ontwijkingsgedrag……
  en maar lief zijn….en maar lief zijn. De linkse mens moet zich schamen.
  Het is bewezen dat het met die multicul niets wordt en ook nooit geweest is.
  Want soort zoekt immers soort. Wie houd dit gespuis tegen. Meerdere
  Salvini,s, meerdere Charlie Martels. Vive Charlie Martel !!!! (732; Poitier)

  Like

 27. Qvic zegt:

  Dit WK is politiek gestuurd geweest door de EU voor de EU lidstaten. Het was juist de bedoeling om het meest zwart gekleurde elftal te laten winnen. Zodat de machtsgeile multiculti fanaten weer eens op de borst kunnen kloppen dat het multiculti zo bijzonder goed voor een land zou zijn. Want landen die bijna altijd boven aan spelen zijn nu al in de voorrondes uitgeschakeld en landen die echter nooit of amper geselecteerd werden eindigde dit keer boven in. Dit gebeuren valt te veel op, om als een eerlijk WK te bestempelen. Ik houd helemaal niet van voetbal, maar ik zag wel de gemanipuleerde opzet van dit WK.

  Like

 28. ruud zegt:

  de arme broeders de Wit werden gevild vlak bij het torentje.De linkse kliek is nog machtig.

  Like

 29. Ijzer67 zegt:

  Kijk zo vier je nu feest . Lekker dollen .En kom op hoe erg is dit nu dit is cultuur hoort erbij .die Russen en Kroaten zijn maar saaie gasten .Gewoon alle remmen los in de prachtige multi culti maatschappij. En dan nog dat commentaar erop schamen moesten jullie je .want dit is de islam cultuur de enige echte ware ideologie. En het waren materialen van ongelovige honden .dus wat is het probleem.daarom krijg je ook geen beelden te zien op de NOS .of jinek . Maar owee als er een spandoek hangt .van hash.coke.en pillen.stelletje smerige blanke rascistiche voetbalfans .

  Like

 30. Jean zegt:

  Na alles aandachtig gelezen te hebben, iets wat ik elke dag doe, moeten wij maar 1 conclusie trekken nl. Massaal op de PVV stemmen dan pas komt er terug veiligheid, leefbaarheid en onafhankelijkheid.
  Wij Vlamingen moeten ook massaal op het Vlaams Belang stemmen zodat ook hier terug veiligheid, leefbaarheid en onafhankelijkheid komt.
  Samen zijn we sterker dan die huidige politieke lafaards resp. volksverraders resp. zakkenvullers.

  Like

 31. Elisah zegt:

  https://www.ad.nl/buitenland/franse-vrouwen-betast-en-geeniuml-ntimideerd-in-feestgedruis-wk-finale~ab239ef6/

  Franse vrouwen betast en geïntimideerd in feestgedruis WK finale
  In het feestgedruis na de winst van Frankrijk op het WK voetbal zijn tientallen vrouwen geïntimideerd, aangerand of aangevallen. Dat melden ze op Twitter onder de hashtag #metoofoot.

  Herhaling van Keulen?

  Like

 32. Williaan. zegt:

  Parijs is een is tot een achterstandswijk verworden met de nodige “no go area’s, trouwens in de jaren 60-70 had je die ook de beruchte “karton en golfplaten wijk”. Op bepaalde plekken was de metro ook niet veilig, hoewel de politie die vaak “schoon veegde” en dat waren toen niet altijd allochtonen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s