Peiling: De Engelse politie heeft de controle over de steden verloren

Screenshot_25

(Vertaling: E.J. Bron)

De schokkende resultaten van een peiling van de “Daily Mail” laten zien dat Britten geen vertrouwen in de politie hebben. Het aantal geweldmisdaden stijgt de afgelopen twee jaar naar het hoogste niveau aller tijden en 25% van de bevolking voelt zich ´s nachts niet meer veilig in haar omgeving. 57% zegt dat de agenten de controle over onze wijken met criminelen hebben opgegeven, die niet bang zijn voor consequenties.

Mitteleuropa

De heersende opinie is dat een groot deel van de redenen voor de hogere criminaliteitscijfers terug te voeren is op de vermindering van het aantal agenten met ongeveer 20.000 man sinds 2010.

Met weinig of helemaal geen aanwezigheid van “staatsdienaren” is er geen sprake van afschrikking voor misdadigers. 60% van de geënquêteerden zegt verleden jaar geen politieman in zijn straat te hebben gezien.

67% (twee derde deel) beriep zich op politieke correctheid en angst voor de gevolgen die het met zich mee zou kunnen brengen dat de belediging van minderheden voor de problemen verantwoordelijk is, die optreden bij de bestrijding van bendes kinderverkrachters in grote steden.

Dit na een serie veroordelingen van etnisch “Aziatische” [webm.: islamitische!] “grooming gangs” in steden zoals Rochdale, Rotherham, Oxford, Newcastle en Aylesbury.

Hopelijk zal de peiling druk op de ministers uitoefenen om controle over de golf van geweld te krijgen die Groot-Brittannië overspoelt.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Peiling: De Engelse politie heeft de controle over de steden verloren

 1. Luc zegt:

  De politie heeft eigenlijk nooit controle gehad en dit niet enkel in Groot-Brittannië.
  Onze samenleving werkt alleen maar als de meerderheid akkoord gaat, wat we nu zien in Groot-Brittannië staat ons ook te wachten omdat die meerderheid begint af te nemen.
  Te veel Immigratie van te veel verschillende culturen op te korte tijd zorgt ervoor dat de illusie van controle oplost als sneeuw voor de zon.

  Geliked door 2 people

 2. Roni zegt:

  In Amsterdam doet het blauwgele ook niet onder qua hun stad weggeven !

  Like

 3. kampersrene zegt:

  De enigsten die zich veilig voelen in England is den burgermeester van London en zijn broeders

  Geliked door 1 persoon

 4. ieznogoedh zegt:

  Zo langzamerhand is Europa, althans het gedeelte daarvan waar ongebreidelde immigratie heeft plaatsgevonden, op weg naar een situatie zoals die in de middeleeuwen heerste: het recht van de sterkste. En nee, dat is niet de westerling! Dat zijn de bendes die (nu nog) in grote steden de dienst uitmaken.
  Kijk naar de situatie in al die landen van waaruit de meeste immigranten naar Europa kwamen en zie de toekomst van Europa. De Visegrad landen zullen danj een hemelse oase van rust blijken te zijn.

  Like

 5. L. zegt:

  Wat ik nog steeds niet begrijp, waarom Amerika hier de dienst uit maakt. Wij moeten immigranten opnemen, contant geld afschaffen, vaccinaties verplicht toestaan ookal zijn degene die ingeent zijn niet immuun, want bij als niet-ingeenten ziek worden dan worden de ingeenten ook.(?)
  In Amerika zelf werkt niets, toen ik er zo een twintig jaar geleden was. Nergens kon ik pinnen, niet met mijn pinpas, niet met de pin van de creditcard. De betaalautomaat spuugde de kaart er weer uit. Bijna nergens werd mijn creditcard geaccepteerd en moest ik contant betalen. Kon je een bank vinden dan werd je binnen afgerekend of je er wel rijk uitzag anders kon je weinig geld krijgen.
  Geld gaat er snel doorheen, want ik had gerekend op een ontwikkeld land. Had je honger en wilde je naar de macdonald dan kon je zonder contant geld geen eten krijgen!
  Waarom wil dat land ons dan de wetten voorschrijven? Ze zijn een onderontwikkeld land, niets werkt er, iedereen betaald met papier geld, veel baantjes want geen investering in technologie zoals dat je boodschappen werden ingepakt door iemand. En ik had echt wel gereisd in Europa, daar kon ik altijd pinnen bij betaalautomaten.
  Is het omdat het slavische mensen zijn, in de regering van Amerika, net als in Rusland, dat zij ons mooie volk kapot willen hebben? En wat dan, wat houd je dan over als alleen dat volk er nog is? Het is mijn ervaring. Ik ben in Tsjechie geweest toen de muur er nog was, in een gastgezin, op de middelbare school zat. Ze zeiden doodleuk dat ik zelf maar voor eten moest zorgen. Daar had ik niet opgerekend. Pinnen kon ik ook daar vaak niet. En als ik met nederlands geld betaalde kreeg ik bijna niets terug. Alles was daar 20x goedkoper. Werd ook wel bij restaurants weggestuurd. Of ze zeiden ik heb bijna geen voedsel er zijn nog meer klanten. 10 dagen uitgehongerd en daar komt mijn haar tegen die mensen vandaan. Dat doe je iemand toch niet aan. Ik ben daar uiteindelijk erg ziek van geworden, mijn lichaam is ontregeld geraakt en pas jaren later kwam ik erachter dat het enorm hoge antistoffen zich hadden ontwikkeld, terwijl ik geen schildklierziekte heb want die waarden waren altijd goed. Kon alleen in een academisch ziekenhuis worden gevonden, geweldig in Nederland, daarom duurde het zo lang. Met het slavische volk, wat een finda volk is, asiatisch, volgens het oera linda boek, smeulen ze van binnen van genot als zij iemand van het volk van freya (west europa) pijn kunnen doen. En dat vond ik een goede omschrijving toen ik het boek vond.
  vanwege het persoonlijke verhaal een fictief adres opgegeven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s