Verdachten steekpartij Hardenberg (‘tieners’) zijn vier “asielzoekers” tussen 13 en 33 jaar oud

Screenshot_28

(Door: Bert Brussen)

19-jarig slachtoffer raakte zwaargewond, werd vier keer gestoken

De vier verdachten (eerder in de media ‘tieners’ en ‘mannen’ genoemd) die zijn opgepakt voor betrokkenheid bij een steekpartij in Hardenberg zaterdagochtend waarbij een 19-jarige man zwaargewond raakte zijn alle vier bewoners van het asielzoekerscentrum Heemserpoort in Hardenberg. De vier verdachten zijn 13, 19, 27 en 33 jaar oud. Dit meldt De Stentor. De vier verdachten zitten vast.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Verdachten steekpartij Hardenberg (‘tieners’) zijn vier “asielzoekers” tussen 13 en 33 jaar oud

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Weer: VERRIJKING

  Like

 2. Henk der Niederlander zegt:

  Allochtonen????
  Je kon het niet bedenken.

  Like

 3. Pietersen zegt:

  Ben je een jonge asielzoeker (ook wel leugenaar genaamd) ga je in je gastland op stap met een mes om dat te gebruiken nadat je betrapt bent op diefstal.
  Bestaat het ‘standgerecht’ nog, anders subiet invoeren. Zulk schorem heeft nergens recht op.

  Geliked door 3 people

 4. Sabeltant zegt:

  In principe is het zo in onze leugenpers dat als er niet expliciet Kees van de Haar uit Zutphen of, twee witte mannen bijstaat kun je gewoon van uit gaan dat het de door links bejubelde cultuurverrijking is.

  Ik heb medelijden met de slachtoffers, alle hulp gaat naar die godvergeten hersenloze barbaren en WIJ als Nederlander kunnen stikken.
  Politie doet niets met de aangifte, je kunt niets verhalen want officieel wonen deze mensen niet eens in ons land.

  Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen?
  Wanneer trappen we dat barbaarse volk eruit?
  Of moeten we massaal zelf een mes op zak nemen om bij calamiteiten tenminste de eerste te zijn die steekt?

  Onze huidige politiek heeft het bloed van deze slachtoffers aan haar handen.

  En denkt u nou verdorie eens na als u de volgende keer in het stemhokje staat.
  Stem NIET op partijen die de afbraak van ons land in stand houden.
  Stem op partijen die kritisch zijn (en blijven) op de import van islamitische barbaren.

  Dan blijven er slecht twee over. PVV en Forum voor Democratie.

  Like

  • abouneenee zegt:

   FvD? Baudet stuntelt mij te veel.

   Like

  • abouneenee zegt:

   Natuurlijk kun je wel wat verhalen: je kunt de regering (staat) aanklagen omdat ze toestaan dat deze mensen ons land binnen hebben kunnen komen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Nee, dat zogenaamde Forum is iets voor overjarige studenten die op studentenfeesten piano spelen.
   In ieder geval kun je er dus donder op zeggen dat het FvD in de toekomst nog veel burgemeesters en rechters zal leveren want daar doen ze het voor.
   Dat wel natuurlijk.

   Like

 5. Cathja zegt:

  ‘Bewoners’ van het asielzoekerscentrum…..

  Als je asiel zoekt, gedraag je je gepast. Je houdt je gedeisd, maar je gaat niet op pad om buiten de poorten van het centrum waar je tijdelijk bent opgevangen, onschuldige mensen verwonden, beroven, verkrachten, etc.!

  Als ik het voor het zeggen had in Nederland, zou dit misdrijf voldoende zijn om deze criminelen met onmiddellijke ingang het recht te ontnemen om hier een verblijfsvergunning te krijgen, en ik zou ze per eerstvolgende vlucht het land uit laten zetten.

  Like

  • abouneenee zegt:

   Misschien met de dienstdoende bromsnor eens een stevig gesprek voeren met dergelijke pareltjes om hun kansen niet te ontnemen. Ze lopen anders een steeds grotere kans gelyncht te worden door een boze menigte, iets wat de media wel weer weet te draaien naar het gewenste vaste format: dat van de blanke die den vreemdeling onmenselijk behandeld.

   Like

  • Yvonne zegt:

   ze weten niet anders als geweld te gebruiken, wordt ze met de paplepel ingegoten
   gedraag je gepast, nou dat zal niet lukken, lekker buiten een AZC mensen gaan steken, ze moeten zorgen dat ze niet buiten de poort mogen,ze hadden niet eens ons land ingemogen

   Like

 6. Alex Delarge zegt:

  Ik ben er opgegroeid. Was altijd een mooi stadje.

  Like

 7. Taljaard zegt:

  Dat is niet ver bij mij vandaan en rij er elke week twee keer langs.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Af en toe zien wij een groepje ‘vluchtelingen’ hier lopen. Die komen dan ‘gezellig’ even de grens over boodchappen doen.

   Like

 8. kampersrene zegt:

  Een van de daders ….13 jaar ? dat was 1 jaar na mijn plechtige communie..zou de opvoeding er iets mee te maken hebben ? stoute jongen …als straf …100 maal schrijven ” Ik zal nooit meer iemand met een mes steken ” ….in “schoonschrift ! “

  Like

  • Nemesis zegt:

   Niet alleen de opvoeding, maar de jeugd uit het zuidelijke continent is een stuk sneller volwassen als de doorsnee European. Dat is gewoon een feit, waar hier niemand rekening mee houdt.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ja.
    Zo is het gewoon.
    Daarom zijn ze allemaal als ze al in de dertig jaar zijn nog 17 jaar.
    Je moet wel even nadenken om dit te begrijpen, maar nu snap ik het.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Het is al laat en we zijn net een half uurtje terug van een uiterst vervelend en luidruchtig verjaardagsfeestje waarvan ik nu aan het bijkomen ben. Ik wilde hier wat op antwoorden, grappig bedoelt maar ben bang dat het in de stemming waarin ik nu verkeer niet goed overkomt. Dus laat ik het maar liever.

    Geliked door 1 persoon

 9. fleckie zegt:

  Dertienjarige, is hij zijn melktandjes al kwijt? Of is hij ook in bezit van een zogenaamd ‘ouder’ gebit, ( dat zou een tandarts kunnen bepalen,… maar die zal dan wel een open- mond-klem moeten ‘installeren’!!?

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Is helemaal zo Fleckie.
   Maar links gaat er van uit dat je ’n gekregen paard niet in de bek mag kijken.
   In Zweden is daarom laatst nog een tandarts die dat deed uit het ambt gegooid.

   Like

 10. abouneenee zegt:

  13-jarige: maximale celstraf voor jeugd + jeugd TBS, om te zetten in normale TBS.
  19-, 27- en 33-jarigen: levenslang.

  We moeten echt wat met het onderscheid tussen minder- en meerderjarigen in ons strafrecht. Links ziet alle vier de daders als slachtoffer van omstandigheden. Alleen slachtoffers van omstandigheden met een buitenlandse nationaliteit kunnen rekenen op mededogen van de overheid. Dat is discriminatie van de hoogste orde.

  Like

  • fleckie zegt:

   Vanaf welke leeftijd mogen ‘jongeren’ eigenlijk stemmen, …ze worden dan immers als ‘volwassen’ beschouwd? …….maar. ja,’ gekleurden ‘. zullen wel eerder bij de ‘FRUHREIFEN’ geteld kunnen worden, toch?

   Like

   • abouneenee zegt:

    “Volwassen” zegt iets over het tot wasdom zijn gekomen, volgroeid zijn.

    De hersenen van een mens zijn pas volgroeid tegen 24 jaar oud meen ik. Het zou beter zijn als mensen dan pas mogen stemmen.

    Ik kan mij voorstellen dat andere rassen inderdaad op een ander moment hun volledige capaciteit behaald hebben en dan dus volgroeid zijn.

    Geliked door 1 persoon

  • Taljaard zegt:

   @abouneenee
   Dat geldt voor ons en onze kinderen.
   Maar dat geldt echt niet voor zulk aan alle kanten gesteund, beschermd en uit de wind gehouden islamitisch schorem. Want die komen, volgens EU paus Martin Schulz, iets hierheen brengen wat kostbaarder is dan goud. En de eurofiele, juridische buklaven van onze door links overgenomen en gekaapte ”rechtstaat” (die daarom geen rechtstaat meer is, maar juist daarom wel door links zo wordt bejubeld) houden zich aan hun instructies.

   Die messentrekkers gaan allemaal vrijuit, worden naar een ander AZC overgeplaatst, en krijgen na verloop van tijd, dankzij die zelfde boven genoemde linkse juridische buklaven, alsnog en echt wel hun verblijfsstatus. Maar o wee wanneer je het als autochtone Nederlander lapt om (domme actie trouwens) een fles met brandende lampolie tegen de muur van een moskeet aan te gooien. Dan ben je een ”terrorist” en kun je 4 jaar brommen in de TEBI in Vught.

   En ben ook nog steeds benieuwd hoe het zal aflopen met die Friezen die die bus met tuig van KOZP afgelopen november hebben geblokkeerd. Die komen er volgens mij ook echt niet van af met een taakstrafje en een paar boetes, maar worden de bajes in gegooid.
   Met een strafblad aan je kont, een stigma bij het UWV, de psychoterreur van de ”hulpverlening” en jeugd- en gezinszorg aan je deur en over de vloer, en levenslang geschaduwd door de AIVD, onze klompen-Stasi. Want zo rollen wij tegenwoordig in de neo Sowjet EUSSR bananenmonarchie van NeDDRland.

   Heel West Europa is sinds 1989 en de val van het IJzeren Gordijn door de linksen (wat hadden ze toen de pest in!) gaandeweg in een neo Sowjet Unie gerommeld. (en wat hebben ze wraak genomen!)
   ”Auferstanden aus Ruinen”; zeg dat wel.

   Geliked door 1 persoon

 11. Flo zegt:

  4 verwarde bij elkaar ,het wordt voor de overheid nu wel moeilijk gemaakt .

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Tieners noemt de linkse fake media deze asielparasieten…..Hoe belazerd de linkse media hun lezers, wees verstandig en doe de krant de deur uit !!

  Like

 13. Cleo zegt:

  Dat is kenmerkend voor islamieten: altijd het slachtmes direct bij de hand!
  Wat moet dat k*tvolk hier in ONS land?! Al dat schorem moet ONS land uit, want brengt slechts ellende!

  Geliked door 2 people

 14. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Sabeltant. Het gaat er niet om op wie men stemt, het gaar erom wie de stemmen telt.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja en?
   Er moet toch iemand de stemmen tellen.
   Je zal daar maar zitten om stemmen te tellen en de uitslag te bepalen.
   Nou ja.
   In ieder geval wel attent van de regering dat je geheel gratis een fles whiskey mag leegdrinken als je de stemmen mag tellen.

   Like

 15. Koelewijn. zegt:

  En maar binnen halen die lui allemaal te danken aan de SP. Groenlinks onder leiding van de heer J.Klaver en de PVDA.

  Like

 16. Ronald zegt:

  Meteen afschieten! Gewoon achter het politiebureau…dat doen ze in China ook!!! Dit ongedierte hoort niet op deze planeet!!!

  Like

  • abouneenee zegt:

   Ik ben niet voor geweld en daarom moeten we grote instructiebioscopen bij de Nederlandse grens optuigen in de open lucht zodat de zgn. kansenparels gewaarschuwd worden dat zij helaas zullen sterven op het moment dat zij nog 3 meter doorstoten Nederland in. Waarom zou er überhaupt geen obstakels opgelegd worden aan mensen die over land Nederland in willen? Op vliegvelden is dat ook het geval en de buitengrens van de EU stelt toch niets voor. In Duitsland zijn er mobiele grenscontroles die af en toe een verdachte vrachtwagen van de weg halen op zoek naar illegalen. Die verhoudingen liggen niet zoals ze zouden moeten liggen. Daarom grenzen dicht totdat de buitengrens onder controle is. Het mag nog ook van de ons ‘welvaart’ (geintje natuurlijk) brengende EU!!

   Like

 17. fleckie zegt:

  Ik heb eerder al eens het idee geopperd! ..VAN. ‘GERUISLOOS. LATEN. VERDWIJNEN’! …….
  men kan vanzelfsprekend niet ‘vertellen’ dat ze als illegalen ‘rondzwerven’: want dat ‘rondzwerven ‘is vanzelfsprekend georganiseerd, …via hun mobieltjes/ onderduikadressen!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s