Het gedachtegoed van Pim Fortuyn . . .

Screenshot_37

Ik kocht een vogel voederbakje. Ik hing het op mijn achterbalkon en vulde het met zaad. Wat een mooi vogel voederbakje was het, toen ik het liefdevol vulde met zaad. Binnen een week hadden we honderden vogels, gebruik makend van de onafgebroken stroom van vrij en gemakkelijk bereikbaar voedsel. Maar toen begonnen de vogels nesten te bouwen in de holtes van het balkon, boven de tafel en naast de barbecue. Toen kwam de poep. Het is overal: op het tegelterras, de stoelen, de tafel, overal! Toen werd een aantal van de vogels vervelend. Ze maakten duikvluchten en probeerden mij te pikken, zelfs al had ik ze uit mijn eigen zak gevoed. Andere vogels waren onstuimig en luid. Ze zaten op het vogel voederbakje en krijsten en schreeuwden tegen me. Alle uren van de dag en nacht en eisten ze dat ik het moest vullen als het voedsel bijna op was.

Na een tijdje kon ik zelfs niet meer zitten op mijn eigen balkon achter het huis. Dus ik nam het vogel voederbakje weg en in drie dagen waren de vogels verdwenen. Ik heb hun rommel schoongemaakt en haalde de vele nesten die ze overal op het balkon hadden gebouwd weg. Al snel was het achterbalkon weer als vroeger. Stil, rustig…. en geen een kwam nog op voor hun recht op een gratis maaltijd.

Laten we nu eens zien. Onze regering geeft gratis eten, sociale woningbouw, gratis medische zorg en gratis onderwijs, en laat iedereen die hier is geboren automatische bewoner zijn. Toen kwamen de illegalen met tienduizenden. Plotseling gingen onze belastingen omhoog voor gratis diensten; kleine appartementen voor vijf gezinnen; je moet nu 6 uur wachten voor een spoedeisende hulp arts; uw kind uit groep 4 is achter met andere scholen, omdat meer dan de helft van de klas geen Nederlands spreekt. Ik moet op ‘Druk op één’ drukken om mijn bank in het Nederlands tegen me te horen spreken. Daarnaast wapperen mensen met vlaggen, lopen schreeuwend door de straten en eisen meer rechten en gratis vrijheden.

Het gedachtegoed van PIM FORTUYN. Hij was zijn tijd ver vooruit… maar misschien is het tijd voor de overheid om de voederbakjes weg te nemen. Als u het hiermee eens bent, geef het door, zo niet… ga gewoon verder met het schoonmaken van de poep.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jean”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Pim Fortuyn. Bookmark de permalink .

20 reacties op Het gedachtegoed van Pim Fortuyn . . .

 1. Yvonne zegt:

  Helder en duidelijk, ze krijgen eten enz en keren zich erna tegen diegene die ze voert
  Dat is de hele opzet van de politici, autochtonen treiteren net zo lang tot we het zat zijn en zelf het land verlaten, helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid om dat te doen

  Geliked door 3 people

  • koddebeier zegt:

   Ze vergeten alleen………wie gaat als wij vertrokken zijn alles betalen !!

   Geliked door 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   Klopt, maar wie dan de belasting bijeen moet brengen om de niet-autochtonen te voederen, dat vertelt het verhaal niet.
   Politici denken vast en zeker dat er toch altidc wel genoeg schlemielen zullen blijven om voor de parasieten te werken. En ja, bij die parasieten hoort ook het merendeel der politici.

   Geliked door 2 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Hendrik Broder en zijn uitgesproken niet politiek correcte benadering. Hendrik is een Jood en dat is waarom men hem in Duitsland niet een nazi durft te noemen. Zou Broder geen Joodse achtergrond hebben dan zou hij meedogenloos weggezet zijn als nazi, extreem rechts en islamofoob.

  Geliked door 5 people

 3. boorzalf zegt:

  Prachtig verwoord.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Zou Pim Fortuyn deze “parabel” hebben geschreven toen hij nog aan de Randweg, R’dam Zuid woonde ?
  Een buurt waar tot de jaen ’50 / 60 “notabelen” uit Rotterdam woonden?
  Vanuit de achtertuinen keek je op de volksbuurten erachter met dat soort balkons als uit ’t verhaal.
  Pim ging vandaar naar R’dam Centrum.
  Wie er later in die buurten erachter kwamen wonen.? ?
  De import, vooral Marokanen…………..

  Geliked door 2 people

  • renato zegt:

   Geen Marokkanen, maar Turken meneer delamontagne. Ik ben er geboren en heb de buurt zien veranderen. Ik heb er nog een uitgebreid stuk over geschreven. “Rotterdam Zuid”.

   Like

   • delamontagne zegt:

    U zult wel gelijk hebben, ik wist het waren allochtonen.
    De grootvader van de schoonvader van een familielid heeft er gewoond, zodoende hoorde ik ervan.
    De schoonvader vertelde mij een paar jaar terug dat zijn vader, die heel oude man dus, [was al weduwnaar] altijd tussen zijn wasgoed express iets liets hangen met de Israelische vlag erop.
    Daar ergerden die moslims zich aan….
    JAMMER U geeft de link niet van dat artikel over “Rotterdam Zuid”.
    Een stuk verderop heeft Gerard Cox op school gezeten.
    Hij is ook niet zo voor de multi-lulti…………

    Like

 5. Blaffertje zegt:

  Schitterend vergelijk.

  Like

 6. Pingback: Multiculti en ALLES GRATIS: Het Resultaat | toodlessss

 7. Een mooi stuk en ik deel het op twitter……laat het maar zoveel mogelijk mensen het lezen en nadenken.

  Like

 8. john van antwerpen zegt:

  Het zijn zelfs koekoeken; Want die leggen een ei in een vreemd nest en de oorspronkelijke
  eieren in dat nest gooit ze eruit. En die moedervogel geeft dan dat koekoeksjong te eten.
  Terwijl die koekoek weer hetzelfde bij andere nesten doet.

  Like

 9. Patriot 2.0 zegt:

  Pim mocht niet zeggen “Nederland is vol”, en kwam vervolgens met een nieuwe uitspraak:

  “Nederland is druk”. Geweldig!!!!!

  Like

 10. bozeoudeman zegt:

  ja de gevolgen van het gedogen van PvdA, D66, VVD,CDA, GrijsNiks en wat is er gebeurd met de SP die indertijd tegen was, die net deed alsof zij de partij voor de gewone mensen was. Kijk naar Amsterdam dan zie je het antwoord.
  Junkies werden vanaf de jaren 80 gedoogd zodat werkende mensen in elkaar stortten met een slaapgebrek. Sommige junkies zijn nu ‘bekende kunstenaars’ die door allerlei subsidies zijn vetgemest en in exotische plaatsen wonen waar het fijn vertoeven is. Sommige werkenden haalden hun pensioen leeftijd niet eens. Vele werkenden zal eenzelfde lot treffen als de pensioenleeftijd naar boven de 70 gaat omdat de huurlingen en andere troepen van de vele politieke uitzuigers nu eenmaal willen worden betaald.
  De werkslaven van toen die leden onder het gedrag van beginnende ‘kunstenaars’ zijn nog steeds de werkslaven van nu en zullen dat ook in de toekomst blijven.
  Als werkslaven van een groter wordende groep parasiterende rovers uit politieke partijen, nu inclusief de eens tegenpartij, die beschermd worden door de door deze boeven hierheen gehaalde huurlingen.
  Maar natuurlijk moeten al die verkeerde ‘witjes’ hun bekken dicht houden, zij zijn islamfoben, racisten, fascisten, historisch foute mensen met historisch foute genen, zo staan de huurlingen van de roofridders luidkeels te brullen en hun witte slaven van Antifa pakken de knuppels ter hand om die foute ‘witjes’ voor eens en altijd een forse afstraffing te geven. Waarom staan ‘verkeerde witjes’ dit alles toe?
  Simpel, omdat ze het ook in de Gouden Eeuw toestonden omdat ze zo’n grandioze tijd hadden. Onderdrukt door ook toen, veelal de voorouders van de regenten van nu, en wonend in lemen krotten of mede door ratten bewoonden kelders waar ze mochten creperen als de baas weer eens geen werk voor hen had. Ja die Gouden Eeuw waar al de ‘witjes’ van hebben geprofiteerd en nog steeds doen, dus smoelen houden verkeerde ‘witjes’!

  Like

 11. ieznogoedh zegt:

  Als de Nederlanders nu eens beginnen met het verwijderen van de voederbak van diegenen die de voederbakken voor die vreemde vogels blijven vullen, dan komen die voederbakken van die vreemde vogels vanzelf aan de beurt.
  Helaas is de gemiddelde Nederlander bijzonder kort van memorie als er gestemd moet worden.

  Like

 12. R Verhoeven zegt:

  De waarheid wil men niet horen ,
  Maar het word hoogste tijd voor verandering!👹

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s