Hongarije stapt uit migrantenovereenkomst Verenigde Naties

Screenshot_34

Hongarije trekt zich terug uit het VN-overeenkomst over maatregelen op het gebied van massamigratie. De lidstaten hadden het akkoord vorige week gesloten. Péter Szijjártó (foto), de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, noemt het akkoord woensdag een “gevaar voor de wereld”. De maatregelen die de VN voorstelt, zijn volgens de minister “geheel tegen de belangen” van Hongarije. 

De lidstaten kwamen overeen dat de migratie van vluchtelingen veiliger moet verlopen. In het akkoord staat onder meer beschreven hoe migranten beschermd kunnen worden en hoe ze kunnen integreren in hun nieuwe landen. Verder staat in het akkoord hoe migranten geholpen kunnen worden met hun terugkeer.

De VS weigerde al te tekenen. Nu volgt Hongarije dit voorbeeld. Het akkoord moet in december formeel worden aangenomen.

Bron:
www.nu.nl
(h/t “Japio”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Patriottisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

28 reacties op Hongarije stapt uit migrantenovereenkomst Verenigde Naties

 1. Peter zegt:

  Goed voorbeeld doet goed volgen !

  Geliked door 1 persoon

 2. Sabeltant zegt:

  Zou er toch een soort bewustwording komen dat de migratie met analfabete islamitische barbaren gedoemd is om te mislukken?
  Zelf minister Blok noemde recht voor zijn raap dat “mensen in multi-etnische of multiculturele samenlevingen niet vreedzaam samenleven”. Dit tot grote schrik, woede en ontsteltenis van de linkse kliek.

  Hé hé men wordt wakker.

  Het kwartje is gevallen, deze analfabete islamitische barbaren leiden een land naar de afgrond.

  Hef de VN op, er zitten veel te veel “minderheden” in die enkel het westen om zeep willen helpen.

  Wij moeten onze christelijke waarden en vrije democratie verdedigen door een eind te maken aan de import van lieden die hier niet thuishoren.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Sabeltant.
   Wat ik je al voorspeld heb is gebeurd.
   Blok heeft z’n keutel ingetrokken en biedt excuses aan…!
   Van dit soort politici moeten we het dus hebben.
   Nee, verwacht niets van de regering het volk zal op eigen kracht en met alle geweld wat mogelijk is, die vervloekte “vluchtelingen” het land uit moeten gooien en de EU vernietigen…!

   Like

 3. Sabeltant zegt:

  Citaat Elsevier
  “De minister toonde zich eveneens sceptisch over een EU-oplossing voor het verdelen van vluchtelingen, omdat Centraal- en Oost-Europese landen als Polen, Hongarije, Slowakije en Tsjechië daarin geen trek hebben. ‘Loop eens over straat in Warschau of Praag, daar lopen helemaal geen gekleurde mensen,’ zei Blok. ‘Die mensen zijn binnen een week weg. Worden letterlijk waarschijnlijk in elkaar geslagen, die hebben daar geen leven.’”

  Dat is dus de oplossing!

  Gewoon wegjagen uit onze steden!

  Geliked door 3 people

  • Wim zegt:

   Ho ho. Niet meegaan in het fake news van deze laffe en onbetrouwbare minister die in besloten gezelschap anders spreekt dan in de Tweede Kamer. Hij zei: “Worden waarschijnlijk in elkaar geslagen”. Typisch een staaltje van insinueren en verspreiden van nep informatie. Waarschijnlijk! Een minister die zo praat en niet met feiten is de naam minister niet waard. Dat heeft hij vast van zijn baas Rutte en zijn behandeling van het MH17 dossier: geen hard bewijs, maar wel zéééér waarschijnlijk.

   Geliked door 1 persoon

 4. Roni zegt:

  HAJRA FIDESZ !!

  Geliked door 2 people

 5. flo zegt:

  Respect voor hongarije, de integratie hebben we weer kunnen zien na het vierballen, nu nog steden, wanneer wordt de provincie bestormt en worden wij aangevallen in eigen huis?!

  Geliked door 2 people

 6. Qvic zegt:

  In de VN zitten tegenwoordig merendeel islamitische landen en die willen de gehele wereld onderwerpen aan de islam. Door zogenaamd vluchtelingen overal ter wereld te plaatsen in niet islamitische landen, zodat die zogenaamde vluchtelingen de pioniers zijn voor de kolonisatie van de desbetreffende landen. Want niet één islamist kan vluchteling zijn volgens de koran. Hiermee is de VN een criminele organisatie verworden die willens en wetens misbruikt wordt door de islamitische landen. Ieder land die deze overeenkomst tekent en nog geen islamitisch land is, zijn de ondertekenaars landverraders en die personen plegen daarmee hoogverraad waar nu nog steeds de doodstraf opstaat ook hier in de EU en Nederland.

  Geliked door 2 people

  • oud-marinier zegt:

   En juist DIE Islamitische landennemen zelf GEEN “zgn. vluchtelingen” op. Toeval … ??? Nee ..!!! Want zij weten wat voor tuig het is , dat ten erste en verder hebben deze landen geen behoefte aan parasieten van eigen soort. Die hebben ze zelf al meer dan genoeg.

   Geliked door 1 persoon

 7. Alleen malloten landen tekenen deze overeenkomst van de ondergang van je land. Inmiddels voorbeelden genoeg dat intergratie totaal mislukt en 98% in de bijstand zit op kosten van de belastingbetaler die dalijk tot 75 jaar moet doorwerken

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   75 Jaar en dan pensioen?
   Jazeker, maar dan zonder AOW!

   Das wahr einmahl!

   Geliked door 3 people

   • fleckie zegt:

    Dat is gewoonweg ‘terug naar af’, ” houd ze kort, houd ze dom”, is al in werking getreden,
    Ga maar na, …altijd nepnieuws verspreiden, ..willen .laten werken totdat ‘MEN’ ‘ ‘ausgumpt’ is, via belastingen meer innen, e.d. ‘geldontwaarding door gewoon prijsverhogingen op dagelijkse behoeften, M.a.w. MInder geld over ter besteding!( in je beurs dus)

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Alles wat WIJ vroeger hebben opgebouwd wordt konsekwent en tot op het bot afgebroken!
    Wij.
    Dat zijn onze ouders en wijzelf de gepensioneerden.
    Dus diegenen die nu zalig geheel gratis met het “Zwitslevengevoel” op kosten van de werkende Juppen leven!
    Als je ze tenminste zou willen geloven…
    Want die Juppen wordt wijs gemaakt is dat die “gepensioneerden” zoveel spaargeld bezitten en ’n veel te hoog pensioen genieten.
    De ongelofelijke stommelingen hebben niet in de gaten dat ze juist dóórdàt ze dit soort onzin geloven en verspreiden hun eigen WAO-pensioen vernietigen!

    Like

 8. Henk der Niederlander zegt:

  En er zullen nog wel meer landen volgen, omdat regeringen het niet meer uit kunnen leggen aan de bevolkingen.
  Ik denk aan Italie, Oostenrijk, Tsjechie, Slowakije, Polen. En mischien ook Griekenland en Bulgarije.
  Ook regeringen hebben genoeg van de hele shit rondom de opvreters omdat budgetten niet meer sluitend te krijgen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 9. alwine kerkhof zegt:

  Hoe migranten bescherm moeten worden????
  Dacht toch eerder andersom!

  Geliked door 2 people

 10. Marc zegt:

  Wat ik zo vreemd vind is dat landen als Tsjechië, Slowakije, Italië, Polen, Rusland, enz. dit niet ook doen.

  Daarom twijfel ik ook of er inderdaad zo’n deal bij de VN te vinden is. Volgens mij is het allemaal media-klop.

  Geliked door 1 persoon

 11. Elisah zegt:

  https://yournewswire.com/vatican-bishop-catholic-george-soros/

  Vatican Bishop Confesses: ‘Senior Catholic Officials Are Paid By George Soros’

  European politicians and senior Catholic officials have been bought and paid for by George Soros, according to Vatican Bishop Athanasius Schneider, who confessed to an Italian newspaper that the migrant crisis was orchestrated with the goal of “radically altering the Christian and national identity of the peoples of Europe.”

  https://fenixx.org/2018/07/18/vaticaan-bisschop-hoge-katholieke-functionarissen-worden-betaald-door-george-soros-om-massale-moslimmigratie-naar-europa-te-bevorderen/

  Vaticaan Bisschop: “Hoge katholieke functionarissen worden betaald door George Soros om massale moslimmigratie naar Europa te bevorderen”

  Europese politici en hoge katholieke functionarissen worden opgekocht en betaald door de kwaadaardige globalist George Soros, volgens Vaticaan bisschop Athanasius Schneider, die in een Italiaanse krant heeft bekend dat de moslimmigrantencrisis wordt georkestreerd met als doel “de christelijke en nationale identiteit van de volkeren van Europa radicaal te veranderen”.

  Like

 12. Mary zegt:

  Hongarije zet, voor Europa, weer de toon, kijken wat ze nu weer gaan verzinnen die EU/VN club om de Islamitische uitroeiers hoe dan ook binnen te krijgen want dat NWO plan laten ze dan alleen los wanneer ze geblokkeerd worden door alles en iedereen.

  Geliked door 1 persoon

 13. koddebeier zegt:

  Chapeau Hongarije. !!

  Like

 14. Pingback: Hongarije is Europa´s redding | E.J. Bron

 15. fleckie zegt:

  ‘NIEMAND KAN ISRAEL VERPLICHTEN AKKOORD TE GAAN MET VN BESLUITEN BEDOELD OM HET BESTAANSRECHT VAN DAT LAND TE ONDERMIJNEN,’.
  ‘WETTEN’. NW. ISR. WEEKBLAD. 31.8,2018. .Paul Damen.
  ‘ Rare tijden: ‘slachtfeest ‘ Eid- al – Adha bij de buren net achter de rug. Rosj Hasjana komt eraan en hetzelfde geldt voor het Midden-Oostenplan van Trump. Aardige symboliek : op Rosj Hasjana tellen we tegen hoeveel wetten we zondigen,op het slachtfeest hoeveel dieren er dood konden ( dit jaar 21.000 minder, wat errug) en ondertussen wil de machtigste man ter wereld deze twee culturen verzoenen. Nu ben ik niet zo’n fan van Trump, die lompe boeren-etc. ,maar zijn onderhandelen met de honkbalknuppel in de hand lijkt te werken. Als hij keiharde dictaturen als Noord-Korea kan bespelen ( hoewel: effecten nog onduidelijk) dan zijn de kleinere broertjes in Gaza en op de Westbank kinderspel. Dictaturen immers daar. Vrouwen en kinderen als gedwongen raketschild, zoals ze in Noord-Korea gedwongen gras eten. Vertrouwen op een goede afloop daar is even naief als een valse hond zonder bijtmasker loslaten tussen de lammetjes. Of denkt u dat de Iraanse oorlogsminister Amir Hatami afgelopen weekend in Syrie langskwam voor de gezelligheid?
  Alles ergerde mij de afgelopen weken aan de kritiek op de Israelische Natiestaatwet. Genoeg over geschreven, ik herhaal dat niet, maar het blijft absurd dat een wet die vastlegt wat een land al heeft( volkslied, taal,hoofdstad, vlag) wordt neergezet als route naar apartheid en theocratie. In de praktijk verandert er,zeker na de aanpassingen ,niks. Israel heeft geen grondwet: rabbijnen vonden in 1948 een grondwet g’ddeloos. Dus: Ottomaans recht. Brits militair strafrecht uit de mandaattijd,eeuwenlang opgebouwd gewoonterecht,plus die rabbijnen die een monopolie claimden op geboorte- huwelijks- en verbintenisrecht. Bak daar maar een grondwet van.
  Daarom hindert mij ook elke huidige poetslap die Israel wil delegitimeren met VN-resoluties, humanitair oorlogsrecht of mensenrechtenverdragen. Of Dries van Agt. RIGHTS FORUM, dat als een muezzin vanaf de minaret steevast moppert over het Vierde Haagse Verdrag van 1907 , de Vierde Conventie van Geneve van 1949, het Internationale Gerechtshof van 2004 over die ‘muur’ en resolutie ES10/15 van de Algemene Vergadering VN. Alles best,maar geen van alle bindend. Er is niemand die Israel kan verplichten akkoord te gaan met VN-besluiten die bedoeld zijn om het bestaansrecht van dat land te ondermijnen. VERKEERD. GEGOKT.
  Nu kun jet het de emeritus strafrechtprof Van Agt niet kwalijk nemen dat internationaal recht niet zijn stiel is. Dat in een zee van rechteloosheid Israel het laatste land is dat over rechten gekapitteld kan. Dat het trouwens een gotspe is een volk op de vingers te tikken dat de eerste ethische wetten, de tien geboden gecodeerd heeft, terwijl destijds hier het rechtssysteem nog neerkwam op het elkaar met een knots ongeremd de hersens te klieven. Maar ook de bekende Palestijnse Haat- omav Hanan Ashrawi repte deze week weer over die ‘rechten’ van Palestijnen.
  Ervan afgezien dat als je al vanaf 1948 op de verkeerde gokt en steeds verliest.je recht van spreken ietwat vermindert: is banden verbranden niet in strijd met alle VN- milieuwetenschappen? Valt het afbranden van buren, afschieten van kachelpijpen en oplaten van brandbommen niet onder de VN- definitie van oorlogsmisdaden( bewuste vernietiging van burgerdoelen zonder militaire noodzaak’?) Gaat dat alles niet in tegen de door de Palestijnen in 2014 onderschreven Vredesconferentie van Den Haag uit 1907 over de ‘regel s’ bij een landoorlog ,die uitdrukkelijk het inzetten van ‘burgermilitia’ tegen ‘onverdedigde’ dorpen verbieden? Zijn die brandbommen niet verboden volgens Protocol l van 1977 van de Conventie van Geneve van 1949 over de bescherming van burgers? Of volgens de protocollen over terrorisme van 1997 en het door de Palestijnen in 2015 getekende protocol 3 van 2001 over brandwapens? Is het inzetten van kinderen niet in strijd met het door de Palestijnen in 2014 getekende VN- kinderrechtenverdrag van 1989 ? Toch stemde op initiatief van Koeweit ,voorbeeldig Mensenrechtenland , de Veiligheidsraad tegen ‘Israels geweld tegen burgers’- geen woord over die menselijke schilden. Na een veto van de VS werd die ongewijzigd door de Algemene Vergadering aangenomen,op initiatief van modeldemocratieen als Algerije, Turkije, en jawel, de ‘Palestijnse Staat ‘. ‘. Blijkbaar zit de VN- hand der vrede niet noodzakelijkerwijs vast aan hetzelfde lichaam als de hand die kachelpijpraketten afschiet. Die handen ,die raketten-allemaal palestijnse producten. …Net als de twee petten die ze op hebben.*~*~*~######

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s