Rechter: opname minder asielzoekers mag niet

Screenshot_32

(Door: Frans Boogaard en Hanneke Keultjes)

Nederland moet mogelijk meer asielzoekers opnemen nu het Spaanse hooggerechtshof heeft geoordeeld dat Spanje zich aan EU-vluchtelingenafspraken moet houden. Dat stelt stichting We Gaan Ze Halen, die dat eerder al probeerde via een Nederlandse rechter af te dwingen.

Op 9 juli oordeelde het hooggerechtshof in Madrid dat Spanje het Europese recht heeft geschonden omdat het land niet het afgesproken aantal vluchtelingen heeft opgenomen. In 2015, op het hoogtepunt van de vluchtelingencrisis, maakten de EU-lidstaten afspraken over de verdeling van in totaal 160.000 vluchtelingen uit Griekenland en Italië; later bleek het om een kleiner aantal te gaan. Spanje sprak af 19.449 vluchtelingen op te nemen. Dat werden er volgens de Spaanse krant El País uiteindelijk amper 2500.

Het hooggerechtshof spoort de Spaanse regering aan alsnog het asielquotum te halen. De in EU-verband gemaakte afspraken zijn ‘bindend en afdwingbaar’, stelt het hof in de uitspraak. Daarbij wordt benadrukt dat solidariteit in Europa een sleutelrol speelt en dat dit alleen werkt als alle lidstaten zich aan de Europese afspraken houden

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, EUSSR, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Nederland, NGO, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Rechter: opname minder asielzoekers mag niet

 1. ildiko zegt:

  het wordt tijd dat deze EU recht en rechters te negeren !

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Het wordt de hoogte tijd dat Nederland de hele EU negeert en uit de EU stapt !!

   Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Nep recht en Nep rechters !
   Rechters zijn mensen die in een ivoren toren wonen, geen flauw benul hebben van wat er om hen heen gebeurd en gespeend zijn van iedere realiteitszin.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ildiko.
   Hou er rekening mee dat het woord: “negeren” een fascistisch en racistisch werkwoord is.
   Ik geef een voorbeeld.
   Ik heb een kano met buitenboordneger om regelmatig in mijn vrije tijd te negeren.
   Ik moet zeggen, hij negert als geen ander.
   Nou moet ik zeggen dat geen ander laatst ook voortreffelijk negerde, maar dat komt doordat hij als dobberneger uit Somalië hierheen genegerd is.
   Dit terwijl mijn eigen neger nog uit de oude Congolese school uit de tijd van Koning Leopold komt.
   Dat wil zeggen “Kijk mama, zonder handen.” maar dan op z’n Congolees.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Wij moeten helemaal niks! Nederland zit overvol en we hebben de buik inmiddels wel vol van dat opvretende gespuis, wat zich ‘vluchteling’ noemt, maar het niet is.
  We moeten beginnen met uitzetten van illegalen, direct gevolgd met het uitzetten van personen uit veilige landen buiten Europa, die hier zomaar zijn binnen gelopen.
  We hebben onze handen meer dan vol aan de moslims binnen onze ‘grenzen’ en daar laten we het graag bij.

  Geliked door 3 people

 3. Patriot 2.0 zegt:

  “Het hooggerechtshof spoort de Spaanse regering aan alsnog het asielquotum te halen.”

  Tsja, “aansporen”…. Zijn er ook dwangmiddelen? De rechter mag toch niet op de stoel van de bestuurder gaan zitten (Trias Politica).

  Like

 4. En Nederland , Rutte de kontlikker van Brussel volgt gewoon als een mak schaap. Hulde aan Italie , Hongarije en Polen die voor hun land opkomen. Kijk eens in Brussel Noord wat daar aan de hand is met de asiel agresors !! Daar kan geen touringcar meer stilstaan of hij wordt leegeroofdn en gepunderd, lekkere toekomst voor onze kids !

  Geliked door 3 people

 5. Flo zegt:

  Alle kinderen door laten leren voor Jurist en Rechter ,ze verliezen op die scholen echter totaal de realiteit uit het oog ,laat ze eerst eens 2 jaar stage lopen in Sudan .

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Als jurist studeer je rechten. Een rechter wordt echter benoemd. En net als bij de burgemeesters wordt je dat alleen als je het juiste partijboekje hebt. In geval van rechters veelal D666

   Like

 6. BertG. zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. Johan zegt:

  Geen neger meer naar binnen in ons land !

  Like

 8. Jade zegt:

  Niks solidariteit, dit is gvd collectieve zelfmoord!!!
  Geen enkele “vluchteling” meer opnemen!!!
  We zitten vol, en onze kassa is inmiddels al lang leeg.
  Zie de vele voedselbanken, en de manier waarop men omspringt
  met degenen die ons land hebben opgebouwd.

  Like

 9. Mary zegt:

  Weer zo’n politieke rechtbank……., Nederland? meer asielzoekers?, fijn in Spanje houden jullie zijn nog lang niet aan die 19.449 die volgens afspraak in door Spanje opgenomen zouden worden en de rest kan direct door naar Duitsland Merkel wil ze graag hebben, wij niet!!!, waar Rutte dan ook voor getekend heeft, want dat hij dat heeft gedaan weten we zeker, de volksverrader.

  Geliked door 1 persoon

 10. Sabeltant zegt:

  Het wordt de hoogste tijd om dit soort “rechters” te vervangen.
  Als “rechters” het recht misbruiken om het land naar de donder te helpen moet er ingegrepen worden.

  Like

  • abouneenee zegt:

   De “rechters”, OvJ’s, advocaten en procureurs, alsmede hun sympathisanten (o.a. kamerleden en ambtenaren) gebruiken moslims gewoon om het pan-Europese plan uit te voeren en bijgevolg een haat tegen deze primitieve volkeren praktisch verplicht te maken.

   Zij zijn de Europese Deep State!!! Daarin kan enkel iets veranderen als Nederland massaal op de PVV stemt. Er is een reden dat Wilders zo fel bestreden wordt en dat is niet omdat hij zegt wat hij zegt.

   Like

 11. Pietersen zegt:

  ALARM ! Meer islam in Nederland verwacht.
  Ook Afganistan gaat leeg lopen richting Holland. Nee, het houdt niet op, niet vanzelf.
  https://nos.nl/artikel/2241048-nieuw-asielbeleid-voor-afghanen-onrechtvaardig.html

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Heel juist: NIET VANZELF!!!!

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Pietersen

   Als wij nóg meer moslims moeten opvangen, dan gaat datgene gebeuren waarvoor die Afghanen, Irakezen en vele anderen hier naar toe zijn gekomen.
   Dan beginnen ze hier ook hun (religieuze) conflicten uit te vechten, en onze bevolking zal daarbij niet gespaard worden. Wij krijgen stank voor dank!
   Onze tolerantie moet tot het nulpunt dalen. We hebben er genoeg van dat asielzoekers alles krijgen waarvoor wij dik moeten betalen! We hebben er genoeg van dat wij vanwege de islam in Europa monddood worden gemaakt, en dat onze Journaals bol staan van de leugens en het bedrog, maar wat er werkelijk aan de hand is (denk aan Parijs afgelopen weekend), daar moet over gezwegen worden.

   En het is bovendien een grove leugen dat de meeste asielzoekers ‘bescherming zoekenden’ zijn. Ik denk dat 99% van hen doodgewoon profiteurs zijn.

   Maar zoals we inmiddels weten, we worden bij de neus genomen waar we bij staan.

   Geliked door 1 persoon

   • Patriot 2.0 zegt:

    “Als wij nóg meer moslims moeten opvangen”

    Moeten? Mogen we dat zelf bepalen, of niet?! Ik dacht van wel!

    Like

 12. Claudia M. zegt:

  Ik weet niet of deze meegestuurde link zo werkt, maar kijk toch eens aan: https://twitter.com/ClaudMillenaar/status/1019619845590175749

  Like

 13. Heniusz zegt:

  Spreek dan van te voren af dat die groep “Wij gaan ze halen” er ook volledig zelf voor gaat betalen. Denk dat de animo dan toch snel een stuk minder is. Voor de goede orde overigens: Zit zeker niet te wachten op nog meer klaplopers. Het is al erg genoeg dat die arrogante eikel van “We are here” na 16 jaar illegaal tijdrekken een verblijfsvergunning heeft gekregen.

  Like

 14. Jonnis zegt:

  Er is steeds minder draagkracht in Nederland voor de opvang van illegale asielzoekers. E.u. neem een wet aan voor het verplicht terugsturen van asielzoekers.

  Like

 15. Jules Vismale zegt:

  Hier even een nieuwe oproep aan het Spaanse hooggerechtshof en de stichting ‘We Gaan Ze Halen’: Neem wat mij betreft, en vele talloze anderen die anti-asielzoeker zijn, toch gewoon ZELF al die illegale asielzoekers maar op in je hooggerechtshof en de stichting en van mijn part gaan die jullie hierna zoveel ellende bezorgen dat je zou wensen dat je NOOIT van dat soort lui in je huis haalt! Wat zijn jullie een smerige bende huichelaars met jullie koekoekssyndroom en hoe minder asielzoekers we hier in Nederland binnenlaten hoe beter dat voor ons allemaal is!

  Like

 16. wuzie wuzie zegt:

  Spuugzat is de noord-europeaan van al die zg.vluchtelingen. Spuugzat zijn we van de islam.
  Spuugzat van de linkse terreur!
  Je bent als Nederlandse bevolking toch stapelgek als je je monddood laat maken en je nageslacht trakteert op bergen multiculturele ellende en een leeggezogen staatskas.
  Gruwelijk, in één woord gruwelijk!
  Het verzet in vrienden en heel snel!!

  Like

 17. May zegt:

  Terug sturen dat tuig. Komen alleen de € kist leeg roven. Zijn tw lui om in eigen land ook maar iets te doen. Wordt door alle landen gesponsord, waar blijft dat geld. En dus de rechter maakt de regels voor NEDERLAND.
  KRIJGEN hier alles Gratis huis Gratis geld Gratis zorg Gratis openbaar vervoer Gratis spullen bij kringloop winkel. Wat zijn wij daarvan terug ????? Alleen het woord k**ker hier en daar, verkrachtingen, overvallen, enz enz. Grenzen dicht.

  Like

 18. Jean zegt:

  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha , kan het nog wereldvreemder verwoord worden??????
  Hoogtijd dergelijke idioten die zo een onzin kramen dadelijk hun C4 te overhandigen.
  C4 = ontslagformulier.

  Like

 19. Kijk hoe hypocriet !! DE rechter beslist dat we niet minder asielzoekers mogen opnemen , maar als vervolgens die asielzoekers het land uit moeten van de rechter ( uitgeprocedeerd zijn ) hebben ze overal schijt aan , kraken ze woonhuizen, stelen en roven ze om aan geld te komen. Dan is het woord van de rechter ineens niets meer waard !! KUT EU ik haat jullie !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s