Berlijn: 77 woningen van een criminele Arabierenclan onteigend

Screenshot_53

(Vertaling: E.J. Bron)

De politie en het openbaar ministerie in Berlijn hebben woensdagavond 77 onroerende goederen van een grote Arabische familie in beslag genomen. De uiterst criminele clan zou de onroerende goederen gefinancierd hebben met geld van misdaden.

journalistenwatch

In Berlijn hebben het openbaar ministerie en de politie woonhuizen, grondstukken en een volkstuincomplex ter waarde van ongeveer € 10 miljoen in beslag genomen, bericht de “Spiegel”. De onroerende goederen zouden het eigendom zijn van een grote Arabische familie, die meerdere zware misdaden ten laste gelegd wordt. De autoriteiten gaan er van uit dat de gebouwen en grondstukken door misdaden werden gefinancierd. Het openbaar ministerie zou vandaag nadere bijzonderheden bekendmaken.

De beschuldigde familie geldt als een van de grootste in Berlijn. Zo overviel een lid van de familie eind 2014 de Spaarbank in Berlin-Mariendorf en maakte daarbij een bedrag van ongeveer € 10 miljoen buit. De dader werd weliswaar veroordeeld, maar de buit bleef tot op de dag van vandaag verdwenen. Ook de roof van de 100 kilogram zware gouden munt “Big Maple Leaf” uit het wereldberoemde Bode-museum wordt de criminele Arabierenclan ten laste gelegd.

Al-Zein-clan, Abou Chaker, Remmos – zo heten de belangrijkste clans uit het brede spectrum van de geïmporteerde criminaliteit, die al jarenlang onder het oog van Justitie misdaden kunnen begaan. Ook de zogenaamde Miri-clan uit Bremen behoort daartoe, die zich eveneens langzaam naar Berlijn uitbreidt. Deze Arabische clans ageren sinds jaren vooral in het ultralinkse Berlijn in een eigen, rechtsvrije parallelwereld. De overwegend uit Libanon afkomstige clans stuurden hun jonge zoons naar Duitsland, die bij hun binnenkomst heel praktisch zo goed als allemaal hun paspoorten “verloren, zodat ze niet uitgezet konden worden. De grote families zouden slechts moeilijk in bedwang te houden zijn, wordt er in kringen van rechercheurs gezegd. Niemand zou precies weten hoe groot ze zijn. Een familie zou gemiddeld uit acht personen bestaan, families met twaalf, 14 en zelfs 16 kinderen zou geen zeldzaamheid zijn, aldus deskundigen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Arabieren, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Libanon, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, politici, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Berlijn: 77 woningen van een criminele Arabierenclan onteigend

 1. Thom zegt:

  Wat een kolder om net te doen alsof justitie in Duitsland hard optreedt.. Laat ze dat maar bij Poetin proberen dan zijn ze voorgoed onvindbaar.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Als je allemaal leest wat er in Duitsland gebeurd met al dat criminele tuig!
   Dat gewoon doet waar ze zin in hebben.
   Dan weet je toch dat Duitsland door die Merkel en die CDU/CSU en die Socialistische kutpartij helemaal kapot is gemaakt.
   En het Duitse volk pikt het allemaal want het gaat nog veel te goed.
   Trouwens al zal het 10 X slechter gaan dan nog zullen ze gewoon doen wat de overheid beveelt.
   Maar gelukkig staat die AFD al jarenlang op 15%!

   Da’s toch al héél wat.
   Jammer dat ze niet verder komen.

   Like

 2. Peter zegt:

  Thom.
  Eens een reportage gezien van de deurwaarders in rusland ,die komen gemaskerd binnen en zijn niet makkelijk, klagen helpt ook niet tegen deze lui ,want het antwoord is ,als je betaald komen ze ook niet aan de deur . Zelfde voor de bajes daar ,kijk op google ,daar wil je niet zitten .

  Liked by 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Eigenlijk zou het eens afgelopen moeten zijn met het “niet uit kunnen zetten omdat het paspoort ‘verloren’ is”. Daarmee komen alle illegalen veel te gemakkelijk Europa binnen.
  Heb je geen paspoort? Dan slaan we je in de boeien en wordt je uitgezet naar een plek buiten Europa. Zoek het daar maar lekker uit.
  Gek eigenlijk, dat ze meestal wel hun paspoorten ‘kwijt’ zijn, maar nooit hun pakken met geld en hun smartphones. Raar toch?

  De Duitse overheid moet direct deze Arabische clan deporteren. Maakt niet uit hoeveel personen daarbij betrokken zijn. Arabieren moeten terug naar een Arabisch land. Hier zijn ze alleen neergestreken om criminele daden te plegen.

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Het niet bezitten van een paspoort moet de allereerste en definitieve reden zijn om iemand, waarvan je niet weet wie of wat het is, NIET te accepteren!!!
   Kan je nagaan hoe wij door links geterroriseerd en belazerd zijn!

   Like

 4. Thomasson zegt:

  En nu …DUITSE NATIONALITEIT AFPAKKEN, DE CLAN ALS VEILIGHEIDSRISICO BESCHOUWEN EN ERUIT SODEMIETEREN, LINEA RECTA NAAR HET LAND VAN HERKOMST….EINDE VERHAAL.

  Like

 5. Ik zat op de luchthaven voor vakantie van 3 weken naar kaapverdie met me vriendin, zat er een wat oudere vrouw naast ons en die haar tas werd gejat door een lichtgetint persoon, paspoort weg !! Nou met geen mogelijkheid dat zij het vliegtuig in kon zonder paspoort, hele vakantie naar de klote ! Maar moet je kijken wat er andersom de EU in mag zonder paspoort ! Mensen de EU is erger als een kankergezwel , we gaan er helemaal door naar de klote, en met JUNCKER totaal bezopen aan het roer. Het lijkt wel of er in Brussel niet een aanwezig is met 1% helder en nuchter verstand……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s