Europa 2018: Reistips voor vrouwen

Screenshot_47

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de autoriteiten hier in het land steeds vaker berichten over thuisreizen van “vluchtelingen”, wordt de lijst met veiligheidsaanwijzingen voor reizen binnen Europa steeds langer – in het bijzonder voor vrouwen.

PI News (2)

Katerina Janouch, geboren in Praag, is een bekende schrijfster (van voornamelijk kinderboeken) en journaliste. Naar aanleiding van een geplande reis nam ze contact op met de politie met betrekking tot haar veiligheid. Op haar blog schetst ze de waarschuwingsaanwijzingen, die de officier van de politie (die anoniem wilde blijven) haar gaf en riep de lezers ertoe op haar reisdoel te raden.

Hier de ingekorte vertaling:

Het was een reis die men vaak maakt als het gaat om vakantie of zaken. Ik was een beetje onrustig. De afgelopen weken met de dagelijkse artikelen in de grote kranten stemden me tot nadenken. Moest ik bepaalde maatregelen nemen? Daarom nam ik contact op met de politie en vroeg om advies. Hij heeft me niet afgepoeierd, waar ik bang voor was, maar heeft mijn vragen serieus genomen, en hier is hetgeen hij heeft gezegd. Ik vraag aan mijn lezer som erachter proberen te komen waar ik naartoe zal reizen. Rio de Janeiro? Caracas? Raqqa? Of…?

“Persoonlijke veiligheid is uiteraard extreem belangrijk. In het verleden hebben we vrouwen nadrukkelijk geadviseerd om ´s nachts bepaalde gebieden niet te bezoeken. Tegenwoordig geldt hetzelfde advies 24 uur per dag”, zei de politieman die ik kende en die anoniem wilde blijven…

Vraag: “Op klaarlichte dag?”

“Ja, zelfs overdag. Anders kunnen we je veiligheid niet garanderen. We adviseren je om van deur naar deur met de taxi te gaan. Echter met geautoriseerde taxibedrijven. Er zijn criminelen die zwart taxi rijden, hoewel deze auto´s kennelijk bij gevestigde bedrijven horen.”

“Oké. Moet ik nog ergens anders op letten?”

“Word niet dronken en neem geen drugs. Laat je glas in een restaurant of café nooit zonder toezicht. Neem ook geen drankjes van vreemden aan. Criminelen misbruiken de verdoofde mensen om misdaden te plegen…”

“Zijn er gebieden die ik moet mijden?”

“Ik zou moeten zeggen, ga daar überhaupt niet naartoe. Men zou immers niet zwartgallig moeten doen. Maar je moet ook op de hoogte zijn met de zogenaamde No-Go-Zones… Ze zijn begonnen zich uit te breiden in het centrum van de stad, plaatsen, die daarvoor beveiligd werden. Mijd parken. Mijd ook winkelgalerijen. Evenals openbare toiletten. En parkeergarages.”

“Is er nog iets waar ik op moet letten?”

“Vrouwen van alle leeftijden worden bedreigd, en vooral vrouwen met blond haar en blauwe ogen. Het maakt niet uit hoe oud je bent. Ik stel voor dat je zo weinig mogelijk huid en zo weinig mogelijk haar laat zien. Zonnebrillen kunnen een goed idee zijn. Een onverstandige blik kan volstaan om bijvoorbeeld in het openbaar verkeer geweld te veroorzaken. Iemand kan gewond raken! Vermijd daarom natuurlijk ook alle religieuze symbolen.”

“Oké… maar het is zomer en warm. Ik draag normaal gesproken een korte broek en linnen.”

“Zulke kleding draag je op eigen risico. Uiteraard kan ik je niets verbieden, maar het ligt aan jezelf – is het belangrijker om niet te zweten of verkracht te worden? Vermijd ook schoenen met hoge hakken. Draag sportschoenen, waarmee je hard kunt lopen. Het strekt tot voordeel een goede conditie te hebben. Ik zou een cursus zelfverdediging aanbevelen, evenals een goede lichamelijke conditie… Dat kan het verschil tussen leven en dood betekenen.”

“Natuurlijk wil ik niet verkracht worden.”

“Goed. We adviseren ook om sieraden niet zichtbaar te dragen, omdat de zogenaamde halsketting-overvallen sterk in aantal toenemen. Overigens, laar alle waardevolle spullen thuis… Neem wat geld mee om het aan een mogelijke rover te kunnen geven. En koop speciaal voor de gelegenheid een goedkoop mobieltje, dat je gemakkelijk kunt weggeven. Verstop je echte mobiele telefoon heel goed in je kleren, tenzij je deze om veiligheidsredenen thuis wilt laten.”

“Is dat alles?”

“Nee, ik wil er nog aan toevoegen dat je tijdens het rijden je auto altijd op slot moet doen… Als je voor het rode licht staat, moeten de portieren gesloten zijn, omdat het gevaar van een ontvoering bestaat. En ook in de voormalige ´betere´ gebieden…”

“Dat klinkt vreselijk! Maar ik zal er toch alleen maar een poosje verblijven…”

“Het is alleen maar dat, nou ja, … we proberen te garanderen dat de burgerbevolking tegen misbruik is beschermd. Deze adviezen werden in overleg met onze meerderen ontwikkeld.”

“Waarmee kan ik me verdedigen als ik aangevallen word?”

“Wij geven er de voorkeur aan dat burgers geen wapens gebruiken.”

“Maar als me iets overkomt, komt de politie dan om me te helpen?” (Stilte) “Geef antwoord op de vraag alsjeblieft.”

“Op dit moment durf ik niets te beloven. Maar het zou moeten functioneren. Het gevaar bestaat echter dat je strafrechtelijk vervolgd en bestraft wordt wanneer je in het bezit bent van illegale pepperspray of een ander wapen ter zelfverdediging.”

“Ik?”

“Ja, jij.”

Dat was een verpletterend gesprek. En ik vraag me af, beste lezers, of u kunt raden waar mijn reis naartoe gaat? Nee, ik ben niet op weg naar Rio de Janeiro, Caracas of Raqqa. Ik moet naar… Göteborg. We schrijven het jaar 2018. Het land heet Zweden.

Denkt u er aan. We waren nog nooit veiliger.

We kunnen er nog aan toevoegen dat deze reistips van de aardige Zweedse politieman inmiddels niet alleen voor vrouwen in heel West-Europa nuttig zijn.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, Europa, Krankzinnigheid, Links fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Europa 2018: Reistips voor vrouwen

 1. ReaGluurder zegt:

  Al die Ploumentypes (dood / levend) kunnen van mij (nog een keer) doodvallen, om verdere SLOOP van Het Land van Onze Voorouders te voorkomen! Verdomme, je bent al decennia niet meer veilig in je eigen landje!

  Geliked door 5 people

 2. paulzwueste zegt:

  Wat ’n verhaal weer.
  Allemaal dingen die je als gewone, normale, goed opgevoede vrouw al weet vanaf het
  menstruatie-moment.
  Ik zou zeggen vergeet je BH-holster met je 9-mm of Punt 20-Long Rifle niet, en je zit helemaal haaks.

  Geliked door 3 people

  • willie zegt:

   @ Paul , kijk hier maar s ( enne t’ is .22 !!)

   Geliked door 4 people

   • BertG. zegt:

    Dan moet je wel wat in huis hebben om je wapen tussen te verbergen.
    Met een klein A cupje valt je pistool wel heel erg op.

    Like

   • Elisah zegt:

    Met een C-tje zou ik er nog uitzien als een bultenaar, als ik zo’n wapen ertussen prop.

    Like

   • Madhed zegt:

    Ja, maar dit is in de usa. Dit zou ook in Nederland moeten, maar hier wordt je gearresteerd als je je als slachtoffer verweert.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Hartelijk dank Willie.
    Dit is nu precies wat ik bedoelde.
    Met zo’n boezem moet je natuurlijk wel sneller zijn dan je handtastelijke collega’s.
    Ik pleit al jaren voor .22-Long Rifle en dat in alle opzichten.
    Beperkte terugslag.
    Met geluidsdemper hoor je praktisch helemaal niks meer.
    Absoluut dodelijk.
    Met klein formaat patronen 5,5 mm, dubbel aantal patronen.

    Like

  • willie zegt:

   @ Bert , nou, de meeste dames hier in B en NL hebben wel een partijtje meer dan een A cupje; alsook die dame in de video , dus geen nood zou ik zeggen

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ willie 19 juli 2018 om 22:04

    Nou, ik heb ruimte voor een raketwerper:

    Geliked door 1 persoon

   • willie zegt:

    @Tistochwat; nou ik zou eerder zeggen , ruimte voor een SaturnV raket ??

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ willie 20 juli 2018 om 20:28

    @Tistochwat; nou ik zou eerder zeggen , ruimte voor een SaturnV raket ??

    Daarvoor zijn deze jongens meer geschikt:

    Geliked door 1 persoon

   • willie zegt:

    @Tistochwat: die laatsten doen me eerder aan t onderstaande denken ,enne : daar kan je een heel moederschip in kwijt : Waar is de chirurg eigenlijk gebleven ??

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Tistochwat, als je als vrouw toch zó ’n AZC gaat bezoeken moet je inderdaad ’n Sherman-tank met garage tussen je boezem kunnen bergen.

    Like

 3. BertG. zegt:

  Zeg dan gewoon meteen, blijf thuis met de deuren, ramen en gordijnen gesloten.
  Laat niemand merken dat u aanwezig ben, laat ’s nacht wel een lampje branden.
  Bestel je boodschappen via internet en begeef je niet op straat.
  Of trek gewoon een burqa aan.

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Ik zou nog een stap verder willen gaan.
   Laat je als man ombouwen.
   Geniet van de vele extra’s die ’n islamitische-man-vriendelijke samenleving je biedt, bovendien kun je zo veel meer als je lesbisch blijft!

   Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: ISLAM, Veiligheid en Vrouwen – Europa 2018: Reistips voor vrouwen WAAR IS ONZE VRIJHEID GEBLEVEN? Het politieke schorem moet snel de ultieme prijs betalen voor deze misdaden No mercy! | toodlessss

 5. ruud beijer zegt:

  Zover is het al gekomen. Hopelijk zijn de feministes als eerste aan de beurt om ongewild een beurt te krijgen.Leve de islam en de vluchtelingen roepen de wegkijkers.

  Geliked door 1 persoon

 6. flo zegt:

  Waarom niet een wapen nemen, gewoon doen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Yvonne zegt:

  Een klein busje haarlak kopen, helpt ook even, prikt aardig in je ogen

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Ik stel voor dat je zo weinig mogelijk huiS en zo weinig mogelijk haar laat zien.

  Dat vind ik nou een heel goede tip, dat je je huis zo min mogelijk laat zien. Zet er een paar flinke groenblijvende struiken voor. 😆

  Like

  • Harry zegt:

   Groenblijvende struiken ?
   Ja , en wie mag dat dan allemaal weer komen snoeien ?
   Mag ik hier pleiten voor een-jarig groen , dat ruimt zichzelf op !

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 20 juli 2018 om 09:44

    Ja , en wie mag dat dan allemaal weer komen snoeien ?

    Jij, natuurlijk!

    Maar ik heb helaas goed nieuws voor je: alles staat momenteel af te sterven vanwege de droogte (behalve de wilde bramen).

    Zelfs de brandnetels lijken het op te geven, wat uiteraard heel jammer is voor heer Bron, die bijzonder gesteld is op dit gewas.

    Ik heb al 100.000 m³ water op mijn siertuin gegoten, maar niets kan een regenbui vervangen.
    Het kan verkeren: het ene jaar zit je in een moeras en het volgende jaar in de woestijn.

    Ik had beter een cursus regendansen i.p.v. paaldansen kunnen volgen.
    Zou zoiets misschien helpen?

    Eigenlijk ook een soort paaldansen.

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    In onze tuin is nog genoeg te doen, @Harry. 😛

    Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Mijn heg voor het huis is hoog, ze kunnen niet naar binnen kijken. Te zien is eigenlijk alleen de boven etageramen die niet groot zijn en die ik al zeker 4 jaar niet heb kunnen wassen. Helaas door de droogte hier begint alles dood te gaan aan watergebrek. We hebben wel een bron, maar die is schijnbaar verzand. Maandagmiddag wordt die opnieuw geslagen en dan nu 25 meter diep. Dan gaat de pomp erop en wordt er gespoten, voor mijn part dag en nacht. Om de pomp een hekje onder stroom en ik beloof jullie dat het niet 220 is. 😀 en de grond eromheen ook nat gehouden wordt. Dat is voor de nachtelijke “bezoekers”. Onze beestjes zijn dan allemaal binnen en de zwerfkatten zijn niet gek.

   Geliked door 2 people

 9. paddekopje zegt:

  Boek je vakantie naar Kreta, daar kan een vrouw gewoon over straat en het aantal moslims is minimaal, de bevoling hartelijk en de politie oplettend. Anders zijn Tsjechie en Hongarije een optie, Europa is kapot.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Zou ook Amsterdam kunnen zijn, mijn eerste opwelling.

  Geliked door 3 people

 11. Jules Vismale zegt:

  Nou kunnen jullie hier eens goed lezen wat een vrouw uit Finland thans weer voor linkse (en overbekende) ideeën heeft over Europa waar de meeste vrouwen juist ervoor willen zorgen dat moslimmannen hen niet kunnen overheersen:

  Jongedame geeft in schrijfwedstrijd van het FD de oplossing voor migratie: een Europese identiteit

  Het Financieele Dagblad heeft een schrijfwedstrijd opgezet en op de tweede plaats is een essay terechtgekomen van een 24-jarige Finse jongedame. In haar essay gaat zij in op de problemen rondom migratie en de massale volksverhuizing vanuit Afrika, richting Europa. Uiteindelijk komt ze met een heel gemakkelijke oplossing: het benadrukken van een Europese identiteit. Dan komt alles toch zo goed!
  Steek dat maar in je achterste omdat je geen haar beter bent dan le die linkse klootzakken overal in de Europese regeringen die soortgelijke wensen koesteren maar er een gigantische puinhoop van hebben gemaakt!

  In het begin van haar essay beschrijft ze de collectieve Europese schuld, opgebouwd door kolonialisme en de vernietiging van inheemse volkeren (daar zit inderdaad een kern van waarheid in maar die meid vergeet daarbij te vermelden dat de Europeanen ook eeuwenlang tegen elkaar vochten en moorden om koloniën, slavernij, uitbuitingen, opdringen van godsdiensten enz.!) landen over de hele wereld.
  Daardoor hebben we een wereld gecreëerd waarin die volkeren nu massaal naar Europa willen. We hebben het allemaal zelf veroorzaakt maar is het trouwens ook niet zo dat de Russen, Chinezen, Afrikanen en zelfs talloze indianenstammen (voordat Columbus Amerika ontdekte) ook elkaar met miljoenen tot slavernij brachten en elkaar met miljoenen hebben vermoord!

  Wij als individuen zijn niet schuldig voor wat onze voorouders hebben gedaan, benadrukt ze, maar die Afrikaanse mannen en vrouwen zijn ook niet schuldig om op een illegale manier Europa te willen binnenkomen. Het is nu eenmaal het gevolg van het kolonialisme (dankzij de gastvrijheid van links zijn dezen, hypocriet genoeg, er eveneens schuldig aan dat duizenden “immigranten, asielzoekers, vluchtelingen en moslims” in de Middellandse Zee verdronken en dat hierdoor de vreselijke mensensmokkel ontstond!) en onze ‘witte privilege’. Wij hebben geluk en zij niet. Daar komt het volgens haar op neer hoewel Afrikanen ook al decennia’s lang in armoede hebben geleefd

  Ze hekelt de ‘simplistische’ oplossingen van ‘xenofobische populisten’ (ik kan trouwens dat woord xenofobie niet meer horen daar het volkomen terecht is om mensen die je niet kent zomaar te gaan vertrouwen!) , door bijvoorbeeld een muur te bouwen of ‘vreemdelingen’ het land uit te willen zetten. Ergens terecht, want het probleem is niet simpel, maar zeer complex.
  Uiteindelijk maakt zij weer dezelfde fout door zelf een simplistische oplossing voor te dragen: het opbouwen en versterken van een Europese identiteit. En we weten thans allemaal dat deze er, wat je daarvoor ook voor doet, hetzelfde is als dat je een kip overvoert in de hoop dat die meer eieren legt, NOOIT gaat komen!

  Door het Erasmusprogramma, waarin studenten door heel Europa kunnen studeren, is er al een begin gemaakt aan het versterken van de Europese identiteit. Ze bejubelt ook de interrailtickets voor Europese jongeren die 18 worden. Hiermee kunnen ze ook door Europa reizen, gratis (!), maar dan wel betaald uit de zakken van mensen wiens meningen ze daarover NOOIT hebben gevraagd!
  Op deze manier komt men in aanraking met andere culturen (ik reis zelf al meer dan een kwart eeuw door half Europa heen en ik kan mij totaal NIET identificeren met andere Europese culturen, gewoontes, godsdiensten etc. omdat deze veel te verschillende zijn! Daarbij betaal ik deze reizen gewoon uit eigen zak!) en wordt er gebouwd aan een Europese identiteit.
  We leren dan ook dat andere culturen niet per se eng zijn en daardoor zouden we meer aan introspectie doen. Dat lost alle problemen rondom migratie op maar niet heus! Dan hebben we geleerd van onze collectieve fouten in de Europese geschiedenis.
  Dan komt het wel goed hoewel meerdere EU-politici hetzelfde wilden doen en hierin zwaar zijn teleurgesteld!

  Natuurlijk moeten wij nog ook het probleem oplossen van ongelijkheid en gebrek aan kansen in de plaatsen waar de migranten vandaan komen. Dat is echter gemakkelijker te doen met een meer Verenigde, begrip en medelevende Europa (links is al veel te medelevend geweest naar anderen toe en heeft er nauwelijks dankbaarheid voor terug gekregen!) in plaats een verdeeld, bittere en racistische Europa.
  Wil dat idiote wijf hierna soms uit gaan toeteren dat de autochtonen in Europa racistisch zijn daar de ontwikkelingslanden al jarenlang miljarden kregen van Europa aan geld en goederen om hun landen op te bouwen wat maar gedeeltelijk lukte?
  Wanneer wij tenslotte meer begrip en schrijnende gevallen tonen, steunen wij gemakkelijker het beleid zoals ontwikkelingssamenwerking en andere inspanningen (onze eigen bejaarden en armen daarentegen mogen dus volgens haar gewoon naar de voedselbanken toegaan omdat dezen helemaal worden kaalgeplukt!) voor deze regio’s.
  Het is gemakkelijk om een gezichtsloze massa van mensen die niet kijken of praten zoals u naartoe verzonden. Het is veel moeilijker te haten als iemand die u heeft verteld over hun hoop en dromen en de obstakels (door de schijnende armoede kunnen veel immigranten niet eens meer omgaan met al die rijkdommen waardoor ze juist verwend en vervelend gaan worden!) die zij in het leven hebben overwonnen.
  Leren kennen die mensen, personen, is de perfecte sleutel. Plotseling zie je ze zoals ze-niet als immigranten, maar als menselijke wezens zijn. En mevrouw weet evenmin dat de Duitsers aan het einde van WO II ook met miljoenen vluchtelingen uit Oost-Europa vertrokken om aan de Russen en Polen te ontkomen?
  Europa heeft behoefte aan acties, maar om naar de concrete beleidsmaatregelen, moeten we eerst zelfreflectie kweken en daar is al niets meer van te merken omdat zelfverloochening niet is op te dringen. Dit is niet snel of makkelijk, maar het is de enige manier.
  Zonder enkele ernstige rethinking, we zullen anders nooit in staat zijn de problemen die ten grondslag liggen aan de migratie aan te pakken. En de beste oplossing is gewoon om daar subiet mee te stoppen!

  Droom maar lekker verder met je misselijkmakende grootheids-nachtmerries, stomme gans daar uit Finland!.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s