Hongarije is Europa´s redding

Screenshot_49

(Door: Hubert Schneider – Vertaling: E.J. Bron)

Zonder het strijdbare en koppige Hongarije zou de migratiecrisis vanaf 2015 waarschijnlijk niet zo snel afgeremd hebben kunnen worden. Ook nu nog zorgt Boedapest voor baanbrekende veranderingen.

Contra magazine

Toen in het jaar 2015 miljoenen irreguliere migranten door de Balkan marcheerden om van Merkel´s zogenaamde beloftes van een eigen huis, een auto en welvaart te profiteren, waren het de Hongaren die (hoewel slechts een transitland) de regels en wetten heel serieus namen en de EU-buitengrenzen afsloten. Minister-president Viktor Orbán werd niet alleen de belangrijkste waarschuwer in de Europese politiek, maar ook het icoon van die Europeanen die hun continent niet wilden laten vervallen tot een gebied op Derde Wereldniveau, waarin islamitische kalifaten als paddenstoelen uit de vochtige warme bodem schieten. Want dat zal namelijk exact het effect zijn dat de miljoenvoudige immigratie uit Afrika en het Midden-Oosten met zich meebrengt.

Maar precies daarvoor – voor het inzetten van recht en orde – worden Orbán en zijn regering bekritiseerd. En wel door die mensen, die de openlijke rechtsbreuk bij de zogenaamde “Euro- respectievelijk Griekenland-redding” net zo bevorderden als later diegenen, die tot de “welkomst applauscultuur” leidde en de massamigratie via de Balkan en de Middellandse Zee ook nog versterkte. Een massa-immigratie (vooral van jonge mannen), die tot meer radicaalislamitisch gemotiveerde aanslagen, tot meer steekpartijen, tot meer verkrachtingen en tot meer moorden leidde, evenals de Taharrush-overvallen op vrouwen die zich niet “zedig genoeg” kleden. Net zoals op dit moment d Europese welvaartsstaten met een kostenexplosie geconfronteerd worden, omdat de meeste van deze immigranten van staatsondersteuning moeten leven, omdat ze vaak moeilijk in de arbeidsmarkt te integreren zijn.

Toen de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Peter Szijjártó, gisteren verkondigde dat zijn land zich uit het globale migratieakkoord (dat door de VS bijvoorbeeld als enige VN-lid niet ondertekend werd) zou terugtrekken, omdat dit tegenstrijdig zou zijn aan “iedere vorm van verstandigheid” en “in volledige omvang tegenstrijdig zou zijn aan de veiligheidsbelangen van het land evenals het herstel van de Europese veiligheid”. Volgens de Hongaarse regering zou het document “extremistisch” en “vooringenomen” zijn en de migratie bevorderen en deze kwalificeren als “goed en onvermijdelijk verschijnsel”. Dit zou niet overeenkomen met het standpunt van de Hongaarse regering. Het akkoord zou miljoenen mensen tot emigratie verleiden en “gevaarlijk voor de wereld en Hongarije” zijn. Nu blijft te hopen dat ook andere Europese landen (bijvoorbeeld Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije en Polen) zich zullen aansluiten bij het voorbeeld van Hongarije om zodoende een signaal af te geven tegen de verhuizing van tig miljoenen migranten uit Afrika, West-Azië & Co naar Europa.

Hongarije toont zich de verdediger van recht en orde in Europa, als waarschuwer tegen foute ontwikkelingen, die weldra niet meer teruggedraaid kunnen worden, omdat de bevolkingsuitwisseling te ver voortgeschreden is. Orbán waarschuwt er niet voor niets voor, want de beroemde schrijver en journalist Peter Scholl-Latour zei ooit treffend dat wanneer men Calcutta bij zich zou uitnodigen men uiteindelijk zelf Calcutta wordt.

In plaats van tegen Viktor Orbán en de Hongaren tekeer te gaan en tegen hen op te hitsen, zou men er veelmeer dankbaar voor moeten zijn dat er überhaupt nog iemand is die zich zo krachtig tegen de stroom van de heersende links-liberale tijdgeest verzet en ook een behoorlijke portie realisme tegenover de naïviteit van de linkse utopisten. Orbán en diens regering zijn de redders van Europa – mits daaruit een Europese tegenstroom voortkomt, die ook sterk genoeg is om een einde te maken aan het onheil.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Hubert Schneider

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hongarije is Europa´s redding

 1. Peter zegt:

  Netanjahu sieht in Orbán einen “wahren Freund Israels”
  19. Juli 2018, 17:06 Uhr Quelle: ZEIT ONLINE,
  Israels Premier findet die Antisemitismusvorwürfe gegen Ungarn unangebracht. Victor Orbán habe wie er erkannt, wer der wirkliche Feind sei.
  Ungarns Ministerpräsident Viktor Orbán hat sich während seines ersten Israel-Besuchs gegen Antisemitismusvorwürfe gewehrt. Zu Beginn seines Treffens mit seinem israelischen Amtskollegen Benjamin Netanjahu versicherte der ungarische Staatschef, dass es “null Toleranz” für Judenfeindlichkeit in seinem Land gebe. “Alle jüdischen Bürger in Ungarn stehen unter dem Schutz der Regierung und darauf sind wir stolz”, sagte er. Orbán sieht sich dem Vorwurf ausgesetzt, in seinem Land antisemitische Ressentiments anzuheizen.
  Zo is het maar net !!

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Netanyahu ziet Orbán als een “echte vriend van Israël”
   19 juli 2018, 17:06 Bron: ZEIT ONLINE,
   De Israëlische premier begrijpt de antisemitische beschuldigingen tegen Hongarije verkeerd. Net als Victor besefte Victor Orbán wie de echte vijand was.
   De Hongaarse premier Viktor Orbán verzette zich tegen antisemitische beschuldigingen tijdens zijn eerste bezoek aan Israël. Aan het begin van zijn ontmoeting met Benjamin Netanyahu, de Israëlische tegenpartij, beweerde het Hongaarse staatshoofd dat er “nultolerantie” was voor antisemitisme in zijn land. “Alle joodse burgers in Hongarije hebben overheidsbescherming en daar zijn we trots op”, zei hij. Orbán wordt geconfronteerd met de beschuldiging van het aanwakkeren van antisemitische wrok in zijn land.

   Wat ben ik blij dat ze bedacht hebben als google translate.
   Anders mis ik complete reacties hier.

   Like

 2. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. tinekevanschagen zegt:

  Inmiddels heeft de Europese Commissie Victor Orban voor het Europese hof gesleept!

  Like

 4. Nemesis zegt:

  Het Europese Hof, ingesteld door de ongekozen, zuipende en vretende roofridders van iets dat EU heet. Wat stelt dat dan eigenlijk voor? Helemaal niets zou ik zeggen.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Er moet een besef groeien dat de hopeloze situatie nog wel te keren is indien we in plaats van aan immigratie gaan denken aan DEPORTATIE. Als het vat over dreigt te lopen moet je HOZEN!
  Tot op heden zijn we te fatsoenlijk om over DEPORTAIE na te denken.
  malsion@orange.fr

  Like

 6. Hendrik zegt:

  Orban for European president!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s