Verdachte topambtenaar Ait-Taleb in buitenland

Screenshot_56

AMSTERDAM – De voormalige Amsterdamse topambtenaar Saadia Ait-Taleb (35) is naar het buitenland vertrokken na de beschuldigingen van mogelijke belangenverstrengeling en het vervalsen van facturen. Dat zei haar advocaat Richard Korver tijdens een regiezitting bij de rechtbank in Amsterdam. Waar ze naartoe is verhuisd, wilde hij niet zeggen. „Ze komt hier niet meer aan de bak.”

Ait-Taleb werkte als programmamanager voor het team radicalisering en polarisatie. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) heeft ze zich samen met de 36-jarige Said J. schuldig gemaakt aan het vervalsen van drie facturen, terwijl de werkzaamheden niet door hem zouden zijn uitgevoerd. Het gaat om bedragen van € 18.000,- per rekening. Volgens de gemeente hadden de twee een privérelatie, waardoor ze vorige zomer strafontslag kreeg wegens belangenverstrengeling. Ait-Taleb ontkent dit.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Amsterdam, belangenverstrengeling, corruptie, Criminaliteit, establishment, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Verdachte topambtenaar Ait-Taleb in buitenland

 1. Rapunzel zegt:

  Goh waar zou die nou zitten…….ik denk met Saíd J. in Marokko in een enorme luxe villa, eerlijk gekocht van haar door die achterlijke Amsterdammers opgehoeste salaris + gejatte bonus.
  Die zien we nooit meer te-rug!

  Geliked door 3 people

 2. alwine kerkhof zegt:

  Toch niet met behoud van weet ik wat, hoop ik?

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Nederland (West-Europa) is een ziek dier, makkelijke prooi voor aasgieren! (profiteurs, parasieten etc) Lees net dat de 2e (slaap)Kamer van vakantie, stage, oid terug moet komen. (Over Suriname verschil ik van mening met Blok. Maar weet natuurlijk niet alles wat zich daar afspeelt) Heerlijk de geest komt al verder uit de fles! Godverdomme, we zijn al decennia niet meer veilig in ons eigen landje!! Die hele PloumenZooi kan van mij in de Leeuwenkuil geflikkerd worden!

  Geliked door 1 persoon

 4. Thoth zegt:

  (..)Ait-Taleb ontkent dit.

  Tuurlijk. Ze was een immigrant die nauwkeurig te werk ging, zoals iedereen volgens de Arabische gedragcode. Zij straalde zelfvertrouwen uit.

  Hahaha…

  Geliked door 1 persoon

 5. Peter zegt:

  Beter zouden in Amsterdam en Rotterdam een belastingteam plaatsen die alleen de subsidie en rekeningen van ambtenaren onderzoekt , er zit weer een nieuwe lichting staatsruifknabbelaars, en de meesten nog met een lege knip

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Saadia Ait-Taleb de naam het Nederland vertaald als Joopje Trukkedoos …De advocaat wilde niet zeggen waar hij ergens in het buitenland is neergestreken ….maar volgens mijn geheime bron zit hij helemaal niet in het buitenland .Hij is gevlucht naar Amsterdam en veilig onder bescherming van Femke de nieuwe burgermeester

  Like

 7. Cleo zegt:

  Waarom krijgen dit soort figuren, terwijl ze automatisch generatie op generatie een Marokkaans of Turks paspoort krijgen, ZOMAAR een Nederlands paspoort?!!!! Het zou daadwerkelijk een hoop gedonder, gesodemieter, misbruik van ons sociale zekerheidsstelsel en misbruik van ons passief en actief kiesrecht besparen, wanneer deze eeuwige (!!!) Marokkanen/Turken NIET TEGELIJKERTIJD Nederlander kunnen worden!
  De linkse kliek gebruikt deze ‘gratis-Nederlands-paspoort-constructie’ slechts om hun stemvee mee aan te vullen. De hardwerkende Nederlanders moeten hiervan de kosten betalen. Daarom direct stoppen met dit wanbestuur!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s