Brief aan dierenvrienden

Screenshot_67

(Door: “bozeoudeman”)

“En verder besluit ik met de woorden dat de bio-industrie dient te verdwijnen.” Wijze woorden van een hypocriete dame die vol trots in een interview stelt dat zij als scholiere kakpunk was. Laat dat punk er maar af denk ik. Hoe zit het met de belangen van dieren, mevrouw kakpunk? Halal slachten schijnt in Duitsland al normaal te worden. Hoe lang duurt het voor het in Nederland en in heel Europa de normaalste zaak van de wereld is om dieren ritueel te slachten, mevrouw mode punk?

Wat stelt een Dierenpartij voor als die partij enkel bestaat uit woorden die direct qua daden worden omgedraaid om mee te huilen met de rest van de huichelaars en collaborateurs in het grote multiculti bos? Wat hebben dieren aan al die mooie woorden van een kakmadam, die blijkbaar droomt van een nog mooiere carrière dan die ze al met loze woorden en vage beloften heeft weten te bereiken? Is dat het? Het klassieke politicus/politica verhaal? Gaat dat ook op voor de ideële Dierenpartij?

Waarom niet? Waarom zouden de politici van de Dierenpartij uit een ander soort hout zijn gesneden? Er staat me iets bij over een knakker uit deze partij die, toen hij lijsttrekker van de gemeentelijke Dierenpartij werd, stelde “dat hij meteen naar het asiel was gegaan en een katje had genomen, want fractievoorzitter van de Dierenpartij zijn die zelf geen dier had was toch wel enigszins vreemd”. Precies, helemaal mee eens, zoals ik de man zijn stelling als meer dan enigszins hypocriet kwalificeer.

En dat was de laatste keer dat ik op de Dierenpartij heb gestemd. De lading baantjesjagers was binnengekomen, zoals ik die ook bij de SP had zien binnenkomen. Vooral PvdA-klonen, die bij die partij hun toppositie hadden bereikt, maar het in de SP nog tot wethouder konden schoppen na hun PvdA-baantje als secretaris van een deelraad. Al voor dat dit gebeurde, had ik mijn functie en lidmaatschap van de SP opgezegd. De SP, de tandeloze tijger vanaf het moment dat de top besloot om zo nodig in het ‘grote lul er maar lekker hypocriet op los huis’ plaats te moeten nemen en daarmee op termijn haar achterban verraadde.

Om een lang verhaal in te korten; mevrouw kakpunk, of anders diegenen in de Dierenpartij die nog niet zijn aangetast door de beroepsziekte krompraterij, waar bijna 100% van de politici aan lijdt, keer terug naar de elementaire standpunten van de partij en begrijp dat nog meer mensen van eenzelfde soort Nederland en Europa binnenhalen een akelig eind voor veel dieren gaat inhouden en ook het eind van uw partij betekent.

Of moet de Dierenpartij nu meteen hetzelfde lot ondergaan als D66 momenteel na 50 jaar overkomt. Kroonjuwelen? Hoezo kroonjuwelen? Welke kroonjuwelen? Dieren? Hoezo dieren? Welke dieren?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op Brief aan dierenvrienden

 1. isanne10 zegt:

  Helemaal mee eens. De Partij voor de dieren maakt zich weliswaar hard voor een verbod op halal slachten, helaas tot op heden met geen succes, maar is stil op het punt van massa immigratie. Wat heeft het voor zin om een partij te hebben die opkomt voor de rechten van dieren, terwijl er alleen maar meer vleeseters het land binnen worden gehaald? Vleeseters die ook nog eens weet ik hoeveel kinderen op de aarde zetten. Islam en vegetarisme zijn onverzoenbaar.

  Als we niet al dat gedonder hadden met immigratie en de belachelijke hoeveelheid geld dat het kost en gekost heeft, dan hadden we al vele malen de kans gehad om dieren een fijn bestaan te geven en eerlijk voedsel aan te bieden aan de Nederlandse bewoners.

  Deze immigranten interesseert het nauwelijks of Nederland over 50 jaar nog leefbaar is, die komen voor de welvaart en als die op is dan gaan ze gewoon ergens anders naar toe.

  Dus eerst graag het probleem aanpakken van bevolkingsgroei en immigratie, anders blijven het druppels op een steeds groter wordende gloeiende plaat.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ isanne10

   Volledig mee eens!

   Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Islam en vegetarisme zijn onverzoenbaar.”

   Niet alleen islam en vegetarisme zijn onverzoenlijk. Ook homo sapiens en vegetarisme. alle mensen op de wereld die zeggen dat ze vegetariër zijn liegen dat ze barsten. Ze zeggen wel dat ze vegetariër zijn, maar dat is niet zo. De mens IS namelijk geen vegetariër, de mens is omnivoor. Duidelijk te zien aan het gebit en het spijsverteringssysteem. De zogenaamde vegetariërs doen alsof ze dat zijn, maar ze nemen zichzelf (én de anderen) in de maling.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ J. C. Th. Köhler 20 juli 2018 om 20:47

    O ja, daarmee ben ik het eens: de mens is omnivoor.
    Alleen zijn er ook mensen die het verdommen om vlees te eten van dieren die een hel op aarde hebben gehad en die op schandelijke wijze zijn afgeslacht.
    Ik ben zo’n mens.
    En aangezien ‘biologisch’ vlees te duur is, ben ik dus ‘vegetariër.

    Geliked door 1 persoon

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    “…ben ik dus ‘vegetariër…”

    Je hebt het niet helemaal begrepen. Je BENT geen vegetariër, je doet alsof. Je gedraagt je misschien wel als een vegetariër, maar daardoor wordt je er nog geen. In geen miljoen jaar.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • BertG. zegt:

    En vis? Eet je ook geen vis dan.

    Vlees eet ik steeds minder, vis des temeer.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ J. C. Th. Köhler 21 juli 2018 om 02:21

    Jij je zin, ik GEDRAAG me als vegetariër.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 21 juli 2018 om 08:39

    Heel af en toe eet ik vis. Maar vis is hier in de supermarkten bijna niet te betalen.
    Alleen de pangasius is goedkoop en dat is niet voor niets zo:

    https://www.hln.be/nieuws/pangasius-de-waarheid-over-de-wondervis-uit-het-vriesvak~af01c755/

    Die zal ik dus nooit kopen.

    Niet lachen, maar ik vind het ook zielig hoe die vissen uit het water worden gehaald om daarna letterlijk te stikken. In de visserijwereld gebeurt ook wel het een en ander waarvan ik denk: moet dat nou zo?

    Geliked door 1 persoon

   • ruud beijer zegt:

    Waarom lachen?Vissen is je reinste dierenbeulerij.Zeker als je ze niet consumeert. Toch vertellen ze kinderen dat vissen leuk is.

    Geliked door 1 persoon

   • Bertg. zegt:

    Pangasius smaakt echt helemaal nergens na.
    Ik bedoel verse vis, bij de visboer.
    Het is inderdaad nogal duur, maar wel heel erg lekker.
    Een kilo Tong kost zo’n 15 euro, Kabeljauw bijna 25 euro de kilo.
    Voor 3 Schollen ben je zo’n 9 euro kwijt.
    Ik geef er iedere maand zo’n 60 euro voor uit.
    Beter dan al dat waterige en smaakloze vlees in de supermarkt.

    Geliked door 1 persoon

  • isanne10 zegt:

   @J. C. Th. Köhler :

   Erg vervelend dat je uit bent op je gelijk en mensen probeert te overtuigen van wat ze wel en niet zijn. Misschien net zo irritant als vegans of vegetariërs die anderen proberen te overtuigen om ook zoals zij te leven, vindt je niet?
   Daarnaast ga je voorbij aan het onderwerp van deze post, namelijk de Partij voor de Dieren. Misschien heb je daar iets zinnigs over te zeggen, zonder dat belerend over te komen?

   Oh, en doe vooral geen moeite om hier een reactie op te geven, want ik heb geen enkele behoefte aan een discussie. Ik moest dit alleen even kwijt na je tweede, nogal hooghartige post over dit onderwerp…..

   Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   @Tistochwat zegt:
   20 juli 2018 om 21:26
   Ik eet wel een lekker biefstukje, maar goed als U geen vlees wilt eten heb ik wel een alternatief voor U. Wat dacht U van gebraden tarantula met een heerlijk sausje.
   http://ireporterstv.co/wp-content/uploads/2015/02/Fried-Tarantula.jp

   Geliked door 1 persoon

   • Bertg. zegt:

    Like

   • Bertg. zegt:

    (ik heb het maar even verbeterd, jouw link. Je was een g vergeten aan het eind)

    Geliked door 1 persoon

   • boorzalf zegt:

    Bedankt Bert.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ boorzalf

    Dit zal ik nooit opeten. Al leg je 1000 euro naast mijn bord! Bah, dit is toch geen voedsel?

    Trouwens, ik eet vrijwel geen vlees en dat bevalt me uitstekend. Hoe meer ellende ik te horen krijg over megastallen waar brand uitbreekt, en waar soms duizenden dieren het leven verliezen, hoe meer ik me bevestigd voel dat ik dieren in leven geweldig vind, maar dat opeten daar niet bij hoort. Al die megastallen en kalvermesterijen zijn me een gruwel.
    De dieren worden in recordtijd vetgemest voor de slacht.
    Waanzin!
    Eigenlijk wil ik er niets mee te maken hebben. Ik vind dan ook dat er een verbod op megastallen en mesterijen moet komen. De mens wordt echt niet ziek als hij veel minder of zelfs helemaal geen vlees eet. Integendeel. Het is zelfs gezonder voor ons.

    P.s.: ik zal niemand er kwaad op aankijken die ‘geniet’ van zijn biefstukje…..

    Geliked door 2 people

 2. alwine kerkhof zegt:

  Ze showt wel mooie hoedjes hoor, met koningsdag. Ik ben erg verbaasd dat ik nog niet door deze partij ben geblokt, smijt van alles op site, en iedereen krijgt een standaard mailtje terug.
  Het vreselijke dierenleed op de OVP heeft deze klote partij al heel wat leden gekost. De meest achterlijke tweets strooien ze in het rond.

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Oh, mensen zouden eens moeten weten hoeveel halaltroep er al door de strot geduwd wordt. Even voor de duidelijkheid, als er op snoep vermeldt wordt, zonder gelatine, laat maar liggen, het is niet te vreten, wel halal… Mijn lievelingssnoep, van die zwart/wit of salmiakbollen, zijn voor eeuwig verpest! Ouderwets snoepgoed, an me hoela!

  Ik eis – heb ook ik eens iets te eisen! – dat er per omgaande labels op alle halalproducten komen, zodat mensen zich bewust zijn van zij kopen. Dat was toch zo belangrijk! Hop met de geit, zou ik zo zeggen dan!

  Geliked door 2 people

 4. Bob Fleumer zegt:

  Als ze nog konden praten mevrouw van de dierenpartij, zouden mensen die door IS halal zijn afgeslacht het zeker met u eens zijn.

  Geliked door 1 persoon

 5. koosv8 zegt:

  Een waarheid als een lieve koe.

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Niks,maar dan ook helemaal niks heb je aan de PvdD!Al jaren schrijf ik ze aan:over halal slachten,over onnodige stalbranden die al tientallen duizenden dieren een verschrikkelijke dood hebben bezorgd,omdat veehouders te beroerd zijn voor preventieve maatregelen.Zelfs een sprinklerinstallatie is nog te veel gevraagd;de verzekering betaald immers toch wel?Het standaardantwoord van de partij:we zijn er mee bezig,al jaren!!!!Al jaren en nog geen effect?Dan ben je dus een waardeloze partij!Evenals het feit dat dieren in de wet nog steeds beschouwd worden als dingen,en de eventuele straffen dus navenant zijn!

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Om de haverklap fikken er stallen af en zijn er weer 6000 varkens levend verbrand.
   Onbegrijpelijk dat een sprinkler installatie niet allang verplicht is.
   De verzekering zou het ook kunnen verplichten als voorwaarde, dan is er geen wet voor nodig.

   Als b.v. jou auto niet deugd, dan geldt je verzekering ook niet als er wat gebeurt.
   Net zo als dat een horeca gelegenheid niet veilig zou zijn, dan werkt je verzekering ook niet meer mee.
   Waarom is dit niet zo met veehouders, waar 1000den levenden dieren geheel kansloos zijn als er wat gebeurt.

   Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Goed gezien , Bert !
    Helemaal mee eens .
    Ik vraag me ook af waarom niet iedere stal een sprinklerinstallatie heeft .

    Mijn huisarts heeft niks met boeren op , het zijn gierige krengen , zegt ie .
    Een uitdrukking van hem is : ” vijf dooie dieren en een dooie boer , zes krengen bij elkaar”……

    Jammer dat die lui niet iets van empathie met hun dieren hebben .
    Althans sommigen .
    Het gejammer achteraf is mogelijk alleen vanwege de financiéle schade , en wordt waarschijnlijk door de verzekering betaald .
    Ik vind dat ín en ín triest !
    Zoveel dierenleed voor een paar duizend euro !
    Gewoon schandalig !!!

    Geliked door 2 people

   • Wolf zegt:

    BertG. JUIST!!!

    Like

   • Bob Koster zegt:

    Vraag je liever af WAAROM een boer 6000 varkens op stal heeft en er niet rijk van wordt.

    Like

   • Bertg. zegt:

    Bob, de prijs van de kiloknaller misschien die door supermarkten afgedwongen wordt.

    Like

   • Bob Koster zegt:

    Dat is geen antwoord op het eerste deel van mijn vraag: waarom mega-stallen? Antw: teveel vraatzuchtige mensen die geen idee hebben wat dieren zijnen die het ook geen klote interesseert zolang ze maar kunnen zwelgen.
    Ooit zelf dieren gehad, zelf geslacht en zelf verorberd. Van het slachten hebben ze niks vernomen: gewoon wat lekkers voor zetten en op het toppunt van genot het lichtje uitblazen. Daar wil ik ook voor tekenen.
    @Cathja, om dezelfde reden ben ik een half jaar geleden gestopt met vlees eten; ik kon de hel van varkensslachterijen niet langer voor mijn verantwoording nemen. Vergeet niet, in die slachterijen werken vnl mohammedanen die ervan genieten om deze “onreine” dieren extra vernedering en pijn toe te brengen, ter meerdere glorie van de grote Proleet.

    Like

 7. Tistochwat zegt:

  @ BertG. 20 juli 2018 om 17:56

  Daarom voor mij geen vlees.
  Dieren worden behandeld als tweederangsvoorwerpen in dierenconcentratiekampen. 😥
  Die oogjes vol leed en angst…

  Geliked door 2 people

 8. ruud beijer zegt:

  De dierenpartij is een partij van wegkijkers .De enige die opkomt voor de belangen van dieren is de PVV. Wij verbieden het halal slachten onmiddellijk.Verder wil de PVV rechten van dieren opnemen in het wetboek van Strafrecht.Vanaf dat moment kunnen we de dierenbeulen strafrechterlijk vervolgen!

  Geliked door 3 people

 9. Mary zegt:

  Degene die echt veel heeft gedaan om dierenleed te voorkomen is Dion Graus van de PVV waar trutje bla bla van de “partij voor de dieren” niets van zich liet horen, oh ja in de politieke debatten voor de verkiezingen was ze er ineens om te keer te gaan tegen Geert, dus dom ook nog om de realiteit weg te willen blaten, als een koe achter de linkse kudde aan, maar zich bezig houden met dieren, dacht het niet.

  Geliked door 2 people

 10. Wolf zegt:

  Dierenpartij is een overbodige extreemlinkse partij. We hebben de PVV met Graus die WEL eindelijk spijkers met koppen slaat met DIERENPOLITIE!! wat belachelijk werd gemaakt door inkse en christelijke partijen als cavia politie .SCHANDALIG hypocriete vuile linkse klaplopende dierenbeulen zijn het.

  Geliked door 1 persoon

 11. Republikein zegt:

  Vetgaaf stukkie man, en bijtijds de goede trein genomen.

  Like

 12. fleckie zegt:

  MEN. mag zich dan ook eens verdiepen in het…’ MACHTSVELD’. van McDonalds!! WAT er gebeurt allemaal voordat de dieren geslacht worden! In Het boek’ DAS. BROT DES SIEGERS’ van div.auteurs, uitg. Lamuv Verlag, Bornheim Merten, Dld. isbn 3.88977. 000..2 wordt verhaald over de toestanden, voordat die dieren geslacht zijn! Op dit boek werd door de krant ‘Het Vrije Volk’ de aandacht gevestigd!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s