Italië wil geen “migranten” van EU-missie “Sophia” meer opnemen

Screenshot_63

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens een krantenbericht wil Italië in het vervolg ook geen “migranten” van de EU-marinemissie “Sophia” meer opnemen. De nieuwe regering in Rome verbiedt het al aan NGO-schepen om Italiaanse havens aan te doen.

epoch times

Dat zou de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Enzo Moavero Milanese aan de “gevolmachtigde Buitenlandse Zaken” van de EU Federica Mogherini meegedeeld hebben, berichtte de “Welt” vandaag onder verwijzing naar een brief van deze week.

Daarom zouden de verantwoordelijke personen in de politieke en veiligheidspolitieke commissie van de EU (PSK) overleg voeren over alternatieve oplossingen ter verdeling van de verzamelde “migranten”.

Zoals de krant uit de brief van Milanesi citeert, is Italië “onder de huidige omstandigheden er niet meer toe in staat om met het ´operatieplan´ van de ´Sophia´-inzet akkoord te gaan en zich desbetreffend te gedragen.”

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini had bijna twee weken geleden al aangekondigd om in het vervolg ook schepen van internationale missies in de Middellandse Zee de toegang tot zijn havens te ontzeggen. Hij gaf echter geen nadere informatie over de door hem genoemde “missies”.

De nieuwe regering in Rome verbiedt het al aan schepen van NGO´s om Italiaanse havens aan te doen.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Elite, establishment, EU-critici, Eurabië, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

17 reacties op Italië wil geen “migranten” van EU-missie “Sophia” meer opnemen

 1. Thoth zegt:

  Kunnen ze nu in Afrika en Azië eindelijk eens aan de vrede gaan werken.

  Mooi man.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Federica Mogherini en haar ‘handlangers’ zou eens moeten begrijpen dat het niet normaal is dat iedereen die zijn land zat is maar vertrekt naar Europa, en dat ‘wij’ al die landverlaters dan ook nog binnen moeten laten.
  Wij hebben geen verplichting voor zover ik weet, om iedereen die binnen wil komen ook binnen moeten laten. Het is toch van de zotten dat we honderdduizenden vreemdelingen zomaar moeten huisvesten, in de kost moeten nemen en aan hen alle zorg geven die een mens nodig heeft?
  Hoe kan Brussel landen verplichten om aan deze volksverhuizingen mee te doen, door al die weglopers op te willen vangen? Daarvan gaat toch een totaal verkeerd signaal uit?
  Als je in Afrika geboren en getogen bent, dan werk je dáár aan de opbouw en instandhouding van je land. Het moet die gasten maar eens duidelijk gemaakt worden dat iedereen die NIET werkt, ook niet zal eten! Makkelijk, om anderen te commanderen en voor je te laten werken.

  Geen wonder dat de weerstand in Europa steeds groter wordt, en niet in de laatste plaats vanwege het feit dat het ook nog eens vrijwel allemaal moslims zijn met een missie.

  Like

 3. kampersrene zegt:

  Ze willen absoluut geen verrijking….en ik kan ze geen ongelijk geven !

  Like

 4. Republikein zegt:

  Is daar geen recht van gemaakt en gaat Europees recht niet boven staatsrecht?

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Je blijkt ook nog verstandige politici te hebben, alleen in de meeste EU landen zijn ze bijna onvindbaar en viert domheid, kortzichtigheid en hersenloosheid hoogtij !!

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Gedreven door de linkse maakbaarheidsgedachte heeft men verondersteld dat de wal het schip niet zou keren. Nu blijkt dat de wal het schip WEL keert.
  Ga dan nu maar uithuilen op de schouder van Soros.
  malsion@orange.fr

  Like

 7. Peter zegt:

  En Libië wil ze ook NiET hebben !!!
  Libyens Regierungschef gegen EU-Flüchtlingszentren im eigenen Land
  Der libysche Regierungschef Fayes al Sarradsch hat sich entschieden gegen Aufnahmezentren der EU für Flüchtlinge in seinem Land ausgesprochen. „Nein, das wird es bei uns nicht geben“, sagte al Sarradsch der „Bild“-Zeitung. „Wir sind absolut dagegen, dass Europa ganz offiziell bei uns illegale Migranten unterbringen will, die man in der EU nicht haben möchte“, fügte er hinzu.

  Like

 8. VarAway zegt:

  Het zal mij benieuwen HOE lang Italië haar rug kan recht houden.
  Maar langzaam zullen deze ongekozen corrupte flapdrollen der EU toch wat onrustig worden.
  Als je toch zo’n foto ziet, denk je nou dat zit wel snor!
  Geloof het maar niet, dit is allemaal pure show.
  Die landverhuizers WETEN dat als ze masr eenmaal aan BOORD zijn van elk/ieder schip,
  NGO of Marine, hun kostje is gekocht.
  Allemaal pure P.R. show voor de domme burgers, het klootjesvolk, het stemvee.

  Like

 9. Klaas zegt:

  Like

 10. Wolf zegt:

  Geweldig! Zou bijna denken aan emigreren naar Italië of zuid Oostenrijk. Maar dan wel met alle familie leden natuurlijk. Jaloers zou je worden op de Italianen die WEL een ECHTE regering hebben en geen EU pinokkio marionet als M.P. met een NEP kabinet en dat 1 pot nat aan linksjes in een parlement en oppositie, uitgezonderd onze Grote standvastige Hr. Geert Wilders met onze P.V.V. .

  Geliked door 1 persoon

 11. Hulde aan de Italianen , die door hebben dat het pure mensensmokkel betreft van mensen op zoek naar beter leven en gratis geld tot aan hun dood op kosten van de werkende belasting betaler die dalijk tot 75 moet doorwerken.

  Like

 12. Williaan zegt:

  Gelijk hebben zij! Wie volgt?

  Like

 13. Peter zegt:

  ONGELOOFLIJK !!!
  Verblijfsvergunning asielkraker We Are Here ’niet uit te leggen
  AMSTERDAM – Het besluit om de Amsterdamse asielkraker Khalid Jone na zestien jaar alsnog een verblijfsvergunning te geven, zorgt voor onbegrip. De Soedanees trok de afgelopen jaren met andere illegalen krakend door Amsterdam onder de groepsnaam ’We Are Here’.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s