Katholieke heksenjacht nagelt pater aan de schandpaal!

Screenshot_73

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

Centrale Raad van de Katholieken (ZdK) vindt medewerking aan en ondersteuning van aan de AfD gelieerde stichting “schandaleus”.

journalistenwatch

De vanwege zijn “ontspannen” omgang met radicale islamieten bekende president van de Centrale Raad van de Katholieken (ZdK), Thomas Sternberg, Erdogan´s beste man in het leger van de vijfde colonnes en constante gast in DITIB-moskeeën, vervolgt anderzijds met genadeloze op de Inquisitie gelijkende hardheid al diegenen die een islamisering van Duitsland bekritiseren of christelijke waarden eisen. Het nieuwste slachtoffer is de pater en sociaal ethicus prof. Wolfgang Ockenfels, die het gewaagd heeft om als medewerker in het curatorium de aan de AfD gelieerde Erasmus-stichting te ondersteunen. Zoals het katholieke nieuwsagentschap via “Domradio” bericht, twittert de katholieke grootinquisiteur boos en verontwaardigd:

“Hoe kan een Dominicanenpater en voormalig adviseur van de CDU zich ervoor lenen om in de context van een rechts-radicale partij actief te zijn?”

Veel toepasselijker zou de vraag zijn hoe een hoge vertegenwoordiger van de katholieke kerk zich voor fundamentalistische moslims kan inzetten, die voor de volle honderd procent achter het neerslaan van elke vorm van oppositie en vervolging van andersdenkenden in Turkije staan en tot op de dag van vandaag deelnemen aan de onderdrukking van christelijke minderheden.

Zelfs het katholieke nieuwsagentschap schrijft alleen maar positief over Wolfgang Ockenfels:

Ockenfels (71) was van 1985 tot 2015 professor voor christelijke sociale wetenschap in Trier. Hij leidt het Instituut voor Maatschappijwetenschappen Walberberg, dat zich er voor inzet gelding te verlenen aan principes van de katholieke sociale leer in het politieke bedrijf. Bovendien is hij hoofdredacteur van het tijdschrift “De Nieuwe Orde”.

 Een rots in de rood-groene branding van de intolerantie

De waarden-conservatieve Keulse Dominicanenpater heeft inmiddels in de door islamverenigingen beïnvloede en linkse elites geregeerde kerk de status van een ongemakkelijke man en eenzaam roeper in de geërodeerde politiek gelijkgeschakelde staatskerk. Ook heeft  Ockenfels als schrijver naam gemaakt als Merkel-criticus:

“Meermaals beschuldigde hij bondskanselier Angela Merkel (CDU) ervan het christelijke profiel van de partij te verwateren. Hij had ook kritiek op kerkvertegenwoordigers, die de AfD onverkiesbaar voor christenen noemen.”

 Met het oog op talrijke vijandigheden en vooral op grond van zijn burgermoed en zijn opkomen voor echter christelijke waarden, die onverenigbaar zijn met de totalitaire wereldbeschouwingen van fundamentalistische moslims, zou men Ockenfels bijna de “nieuwe Bonhoeffer” of “Leeuw van Keulen” kunnen noemen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamkritiek, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Katholieke heksenjacht nagelt pater aan de schandpaal!

 1. Peter zegt:

  Ambtenaren vragen minister Blok om meer urgentie voor diversiteit
  Ambtenaren van het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag willen een gesprek met minister Blok over de samenstelling van het ambtenarenapparaat op het ministerie, dat in hun ogen niet divers genoeg is. Op het ministerie gaat een brief rond die door tientallen medewerkers is ondertekend.
  Wie zijn deze ambtenaren ??
  De lesbische homofiele genderneutrale flikkers willen met hun smoelwerk in de publiciteit komen !!

  Geliked door 2 people

  • Ze hebben dat afgekeken van hun voorgangers die ook een Mars door de Instituties hielden met als resultaat dat elk onderdeel van de overheid, het onderwijs, het hele NGO-gebeuren en nog zo wat vergiftigd werd met het collectivistische communisme en de dochter daarvan, het pottige feminisme. Leuk dat ze nu de rest van de zooi die zich niet in hun lichaam herkennen erbij trekken. Nu de harlekijntjes nog en de mafketels met een dwangbuis en ze zijn compleet., En wij ook, als straks het complete gekkenhuis de samenleving bestuurt.

   Geliked door 2 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Minderheden regeren Nederland: inclusief GEEN democratie!

   Like

 2. delamontagne zegt:

  De Duitse Kardinaal Marx:”Men kan niet tegelijkertijd Katholiek en Nationalistisch zijn………….”

  De Voorzitter van de Duitse Bisschoppen conferentie en Aartsbischop van Munchen en Freising, Reinhard Marx, zegt nogmaals dat nationalisme geen goede zaak is voor Christenen.
  Hij zei dit in een interview met het Duitse weekblad Die Zeit.

  “De mens is van nature solidaire met anderen en bereid te helpen, maar hij is kwetsbaar als angst zijn zintuigen verlamt”.
  De kardinaal bemerkt een groeiend radicalisme, vooral in de taal:

  “Ik zie het met bezorgdheid aan.
  Dit soort taal maakt van de vluchtelingen een bedreiging, een bedreigign die we zouden moeten afwenden om onze welvaart te kunnen behouden.

  Te vaak, voegde hij eraan toe, hebben we het alleen maar over cijfers en dit geeft een idee van een anonieme en wazige bedreiging.

  Duitsland, zei kardinaal Marx, heeft een debat nodig over het thema immigratie en we moeten zorgen het Populisme te vermijden.

  “Als christenen zijn wij zowel patriotten als burgers van de wereld”.
  Maar in de politiek beweegt de huidige trend zich in het nationale domein naar zelfbevestiging”.

  Dit is een manier om naar dingen te kijken die niet van ons zijn, we willen onze welvaart behouden en dat houdt in dat wij vinden dat
  het van buitenaf wordt bedreigd.

  Europa mag geen vesting worden, zo is altijd ons geloof geweest en we zijn nu op de goede weg. ”
  vaticannews

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Aartsbisschop Reinhard Marx, grote vriend ook van levensmiddelen zo te zien. Dat die smerige papen zich toch altijd met politiek moeten bemoeien en bovendien beste man, wij willen inderdaad onze welvaart behouden, die lui zoals jij met je godloze gekakel ons doen afnemen en het inderdaad daardoor van buiten- en van binnenaf wordt bedreigd.

   Geliked door 2 people

   • fleckie zegt:

    Tja, ONDER MOM VAN RELIGIE! wordt …behoorlijk …POLITIEK…bedreven!!!
    ( Altijd even denken ‘” WAT VALT ER TE HALEN”?…( ECONOMIE. IS. POLITIEK!! ).

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ja, die draaien hun vaantje de voor hun voordeligste richting uit. Wat valt er te halen en waar en bij wie is het meeste te halen, met die wordt men dan “vriendjes”.

    Like

   • Omdat religie net als ideologie een geweldig instrument is om schapen te mennen, levenslang leeg te zuigen, als kanonnenvoer te gebruiken, overal de schuld van te geven en bij hun dood nog even de laatste onderdelen levend doch sprakeloos eruit te slopen.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Je hebt het in het kort, perfect omschreven!

    Geliked door 1 persoon

  • kampersrene zegt:

   Een vetgemest varken , rijp om geslacht te worden .De reden waarom die islam voet aan de grond heeft gekregen is dat de meeste katholieken hun geloof verloren hebben. Zoiets is in Thailand , waar ik al een dertiental jaartjes woon totaal uitgesloten ! Ze proberen wel maar zullen er nooit in slagen van een Bhoedist een Islammer te maken . Het Bhoedisme is een tolerante godsdienst . Ze hebben hier ook enkele moskeeen , en kerken ,Ik heb jaren geleden ooit eens een witte soepjurk gezien en enkele jeugdige meisjes met hoofdoek….niet te vergelijken met Europa..Men kan niet tegelijkertijd Katholiek en Nationalistisch zijn…Je kunt geen vredelievende moslim zijn als je moord en verkracht Zou die Kardinaal Marx: al eens gehoord hebben over het vervolgen van Christenen in die prachtlanden zou hij ook verklaren dat een goede Christenen het lijden moet ondergaan zonder wraakgevoelens te koesteren….saluu …”dag Jan” ik heb geluk dat ik geen aanhanger ben van die zogezegde kerkleiders ….Ik mag mij verdedigen !

   Geliked door 1 persoon

 3. Petra DeBoer zegt:

  Tja, het Vaticaan loopt aan de leiband van Soros & Co en heeft niks meer met de bijbel van doen.

  Like

 4. fleckie zegt:

  De DUITSE KERKEN hoeven voorlopig NIET bang te zijn voor …HUN ..WELVAART, dank zij de Kirchen- Steuer die iedereen in Dld. moet betalen, ( een overblijfsel nog uit de 2e W.O.. toen VON …PAPEN met Hitler een verdrag sloten, waarin vastgelegd was, hoeveel het Vaticaan ‘ontving’
  TER ONDERSTEUNING !!! van HITLERS. REGIME ( 1 miljard mark p.jr). Tja, HOEVEEL zou er ‘TEN. GOEDE. KOMEN’. aan moslem- haathutten-kazernes?!!. Daar komt waarschijnlijk nooit iemand achter!.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @fleckie, alleen mensen die lid zijn van een kerk betalen in Duitsland kerkbelasting en aangezien er vele kerkleden per jaar overlijden en velen zich uit laten schrijven lopen de inkomsten terug. In één jaar hebben ze meer dan 600.000 leden verloren schreef die Welt gisteren. Lees ook de reacties als u de Duitse taal machtig bent voor nog meer inzicht.

   https://www.welt.de/vermischtes/article179691406/Mitgliederschwund-Kirchen-in-Deutschland-verlieren-660-000-Mitglieder-in-nur-einem-Jahr.html?wtrid=socialmedia.socialflow….socialflow_twitter

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Laten wij ons verheugen over de vernietiging van onze vijanden….
   Heel veel gelovigen kunnen het niet met hun geweten verantwoorden om uit de Kerk te stappen.
   Bewust en onbewust zijn ze bang na hun dood niet in de genade van God te worden aangenomen.
   Als je eenmaal gelooft ga je jezelf automatisch onderdrukken.
   Ook al roep je nog zo hard dat er geen God bestaat.
   Die eeuwenoude angst voor het niet bewijsbare zal ons blijven onderdrukken en ons doen besluiten op ons sterfbed nog te vragen om inkt en papier om nog snel ons testament ten gunste van die Kerk te wijzigen.

   Je zou voor minder…

   Like

   • BertG. zegt:

    Ergens in geloven heeft helemaal niets met een kerk bezoek te maken.
    Dat zou toch ook iedere gelovigen moeten weten.
    God zit naast je op de bank als dat wilt, of achter op je fiets, zei mijn opa altijd.

    Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Nog een paar ‘ijzersterke’ van dimmie Sternberg:

  Thomas Sternberg: ‘Es sei falsch, die Instrumentalisierung des Islams für politische Zwecke – etwa durch Terroristen – mit dem Islam in seinen mannigfachen Ausprägungen gleichzusetzen’
  https://www.pro-medienmagazin.de/gesellschaft/gesellschaft/2017/05/07/katholiken-sorgen-sich-wegen-anti-islamischer-stimmung/

  ‘Islamischer Religionsunterricht an staatlichen Schulen und Lehrstühle für islamische Theologie sowie eine vermehrte Ausbildung von Islamlehrern und Imamen sei das Gebot der Stunde.

  en
  ‘Ditib (steht) garant für verlässliche rechtsstaatliche Zusammenarbeit mit den Muslimen“

  https://philosophia-perennis.com/2017/05/11/zdk-sternberg/

  In 2016 meende hij dat de opkomst van AfD de schuld is van de media
  Zentralkomitee deutscher Katholiken gibt ARD Mitschuld am Wahlerfolg der AfD
  https://www.focus.de/politik/deutschland/drittstaerkste-partei-in-hessen-zentralkomitee-deutscher-katholiken-gibt-ard-mitschuld-am-wahlerfolg-der-afd_id_5339230.html

  Like

  • delamontagne zegt:

   Hij lijkt eerder door een”Djinn” bevangen te zijn dan door de Heilige Geest.
   Dat krijg je als je zoveel tijd tussen muslims doorbrengt.

   Like

 6. Jan zegt:

  Turkije op weg naar een 2e Iran

  https://tinyurl.com/yb8c6k6k

  Like

 7. bozeoudeman zegt:

  Het antwoord op de vraag waarom is eigenlijk heel simpel. Onnozel als veel ‘goede’ mensen nu eenmaal zijn ‘weten’ zij dat zij altijd het ‘geweten’ van de wereld zijn geweest, Dat zij als ‘geweten’ van de wereld momenteel fors bespeeld worden door zeer negatieve krachten binnen hun gelederen dringt dus niet door. Daarom, conclusie die zij trekken, zij weten goed te zijn, altijd de wijsheid te hebben, en ver verheven boven ‘domme doemdenkers’ te staan dus is die ander die waarschuwt tegen die vriendelijk ogende ‘cultuur verrijkende’ wolf die bij hen is binnengedrongen de vijand niet de wolf, de wolf is hun vriend! Zo simpel ligt het bij deze mensen die nooit of te nimmer hoeven na te denken omdat dit niet hoeft, zij, als verheven idealisten weten en hebben daarom altijd gelijk. Simpel toch.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Met alle respect … eerwaarde aan de schandpaal genagelde omdat U nog een onvervalste Christenen bent …maar waar blijft uwe alwetende ,rechtvaardige God.. Kon hij het gevaar van die vervloekte Islam niet voorzien …waarom worden zijn gelovige schapen vervolgd en moeten ze lijden….komt U niet tussenbeide …is dat uw rechtvaardigheid ? mensen die in U geloven …in de steek laten .Waarom moesten miljoenen joden vermoord worden …omdat ze niet in U geloofden ? Ik werd Christelijk opgevoed maar heb mijn geloof in uw God zijn… helemaal verloren , toen ik nuchter begon na te denken en wat Europa en zijn bewoners nu moeten meemaken Religie is een middel om de medemens te onderdrukken dat was het aandeel van de Christenen in de donkere middeleeuwen en nu is het de beurd aan die vervloekte islam

  Geliked door 1 persoon

 9. jungleelephant zegt:

  Ieder geloof maakt meer kapot dan je lief is!

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Behalve het christendom en we zullen het nu moeten hebben van de christelijke Trump en Poetin die de objectieve morele waarden nastreven. Met wat meningen en voorkeuren van atheïsten komen we er niet.

   Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Ik vraag me zelfs af ook die Thomas Sternberg van de Centrale Raad van de Katholieken (ZdK), buiten prof. Wolfgang Ockenfels omdat die met de AfD samenwerkt, eveneens een afkeer heeft van Duitsers die zich elk jaar, tijdens heksen-, narren-, trollen- en griezelfeesten (een combinatie van Halloween en Carnaval) verkleden als heks, monster, trol, nar ect.! Deze figuren halen daar allerlei komische dingen met jonge meisjes uit (een soort van “heksenjachten”) die misschien zelfs door de radicale moslims worden gewaardeerd!
  Stel dat Thomas Sternberg nou eens in 1943 de plaats had ingenomen van de Duitse priester Max Josef Metzger (1887-1943). Deze wilde namelijk WO II de Duitse katholieke en evangelische kerken verenigen via een beweging die Una Santca heette en daarbij talloze Europese landen bij betrekken, gelijk zoals Sternberg doet. En als hij dan hierna voor Roland Freisler gestaan had en Sternberg een soort van Una Santca wilde oprichten waarbij hij radicale islamieten voor ging trekken en hen gelijker had behandeld dan andere geloven of het nationaal-socialisme dan kreeg hij vast hetzelfde kwade antwoord van Freisler zoals Metzger kreeg: “Una Sancta, Una sancta – una sanctissima – Una – dat zijn wij, en er bestaat verder niets anders!”
  En Metzger werd hiervoor op 17 april 1944 in de gevangenis van Brandenburg-Görden in Berlijn onthoofd onder de guillotine, gevolgd door een andere Duitse priester, Josef Müller (1893-1944), op 11 september toen deze een komische grap maakte over Adolf Hitler!
  Want o wee als Ockenfels ooit hetzelfde gaat doen tegen de radicale moslims, die namelijk zijn vrienden helemaal NIET wezen, dan loopt hij vast het risico om voor aan sharia-rechtbank gebracht te worden en een kopje kleiner gemaakt met een oranje overall aan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s