Stef Blok-criticus Nynke de Jong is een onnozel wicht met onderontwikkeld denkvermogen

Screenshot_65

(Door: Jan Roos)

Jan Roos pakt in zijn column van deze week zijn Algemeen Dagblad-collega Nynke de Jong aan. De Jong suggereerde namelijk dat Stef Blok moest emigreren naar de Noordpool vanwege zijn afkeer van de multiculturele samenleving. Dat is onnozel én hypocriet, zo betoogt Jan.

Ik ga iets doen wat ik eigenlijk helemaal niet moet doen. Ik ga een zwakkere in de samenleving aanvallen. Op de man spelen, of in dit geval de vrouw. Dus precies wat mijn lieve moeder mij heeft geleerd om niet te doen. Pak iemand van je eigen kracht, zegt ze altijd. Niet naar beneden schoppen. En toch ga ik het doen. Omdat dit zwakkere type een column heeft in het AD. Dan mag je iemand tot de enkels afzagen, ook al is het denkvermogen van diegene nou niet – uh hoe zeg je dat netjes – erg ontwikkeld. Lees eerst even deze column van Nynke de Jong.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Stef Blok-criticus Nynke de Jong is een onnozel wicht met onderontwikkeld denkvermogen

 1. dutchess zegt:

  Jan Roos heeft volkomen gelijk. Ik houd ook niet van een multiculturele samenleving en dan moet ik dus maar opdonderen uit mijn eigen land?

  Geliked door 2 people

 2. OphEUffen zegt:

  Uiteindelijk valt de mens toch terug op zijn dierlijke instincten. Daar is geen plaats voor besluiten gebaseerd op emotie maar omdat je honger hebt of omdat je leven bedreigd wordt. Zonder homogeniteit is cohesie binnen een samenleving een utopie.

  Geliked door 1 persoon

 3. Patriot 2.0 zegt:

  Jan Roos heeft gewoon gelijk: Nynke is simplistisch. Ik zou zeggen: ze is gewoon DOM.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Dat soort linkse mupperts zoals Nynke hebben meestal op jonge leeftijd last van ‘gekke koeziekte’
  waarbij de hersens (zover aanwezig) sponsachtig worden en na verloop van tijd de vitale functies uitvallen en de dood intreed !

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Als je naar haar foto kijkt, dan zie je een stukje naar buiten komen, van dat sponsachtige.
   Precies midden tussen haar ogen.
   Het is dus al in vergevorderde stadium.

   Geliked door 2 people

 5. ildiko zegt:

  ik sta achter minister Block, wat hij durfde te zeggen is geen compliment maar een mediale waard.!!! Hoe anders zou Nederland uitzien als wij het volk nu massaal voor hem opnemen, om te versterken zijn en ons gevoelens tegen islamisering en tegen deze multiculturele dramatische achteruitgang
  . STA OP EN VIER NU NOG DE VRIJHEID !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s