Britse autoriteiten wisten sinds 2002 van de “rape gangs” en bleven een tiental jaren lang passief

Screenshot_93

(Vertaling: E.J. Bron)

Pakistaans-islamitische “grooming gangs” en massaverkrachting van Engelse meisjes.

Schandaal: De Britse autoriteiten wachtten meer dan tien jaar lang om de aanwijzingen op Pakistaanse “grooming gangs” en verkrachtingen van [opm. vertaler: praktisch uitsluitend blanke!] Engelse meisjes na te trekken. De Britse publieke opinie is verontwaardigd en boos.

Die Freie Welt

Zoals “Breitbart”, “The Sun” en “The Independent” onder verwijzing naar een officieel bericht van het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken meldden, wisten de Britse autoriteiten al sinds 2002 van de zogenaamde “grooming gangs”. Pakistaanse bendes hadden deels minderjarige Engelse meisjes in verschillende steden vele jaren lang tot prostitutie gedwongen. Veel meisjes werden ook verkracht. Er zouden massaverkrachtingen hebben plaatsgevonden.

Wat de Britse publieke opinie in deze zaak zo aangrijpt en woedend maakt, is het feit dat de autoriteiten al vele jaren lang op de hoogte waren van de toestanden of in ieder geval duidelijke aanwijzingen bezaten die een onderzoek gerechtvaardigd zouden hebben. In ieder geval waren de autoriteiten al vele jaren lang op de hoogte van de omstandigheden in Rotherham. Pas in 2014 verwaardigden de autoriteiten zich [opm. vertaler: noodgedwongen!] actief te worden.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Britse autoriteiten wisten sinds 2002 van de “rape gangs” en bleven een tiental jaren lang passief

 1. Wachteres zegt:

  O help, E.J. is me weer voor met een vertaling. Ik was met hetzelfde onderwerp bezig.

  Like

 2. Eric zegt:

  Hierover kan alleen maar te vaak gezwegen worden. Het begrip ‘schandaal’ schiet tekort om wat er gebeurd is met de duizenden Engelse meisjes, overgeleverd aan moslimbendes die van de overheden vrij spel kregen, te omschrijven. Het is wraakroepend en alle politiek-correcte collabo’s, te beginnen bij Blair en Brown, moeten hangen. Maar nee, wie wordt er gestraft: de boodschapper, met name Tommy Robinson. De waanzin gaat dus gewoon door, en om dat te verhullen haalt May, steeds te onpas, naar Poetin uit. De aandacht moet immers van het probleem – stuitende islamisering en sadistische massaverkrachtingen – grondig afgeleid worden. Het volk heeft de medeplichtige Engelse elite met de Brexit afgestraft. En ik hoop dat die Brexit niet het einde van de wraakneming zal zijn. De verantwoordelijken – in eerste instantie de policore clerus – moet en zal hangen !

  Geliked door 1 persoon

 3. Statler & Waldorf zegt:

  ‘Autoriteiten’ zijn sowieso het probleem in Europa.

  Of het nu in Brussel, Den Haag, Berlijn of Parijs is dat maakt niks uit, zij vallen allemaal binnen een NSB-systeem van pure landverraders.

  Geliked door 4 people

 4. Statler & Waldorf zegt:
 5. fleckie zegt:

  In Engelse SNOBISTISCHE koppen zal gedacht worden?! ‘ gewoon ‘ common people’? ( niet de moeite waard?!).

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Waar zijn de broers, zussen, ouders, vrienden, familie, onderwijzers, buren van die slachtoffers?
   Of is deze vraag ongepast?

   Geliked door 1 persoon

   • Marijke zegt:

    Dat vraag ik me ook altijd af! Als ze dit bij mijn dochter zouden doen…. Of bij mijn nichtjes… Die gasten hadden geen advocaat meer nodig; was er graag voor gaan zitten.

    Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Dan moet u in Engeland zijn, en vragen in hoeverre men geïntimideerd, getreiterd , of bedreigd wordt.bij ‘protest’,

    Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Het Wereldwijde onrecht is TE GROOT
  Laat mij maar in Ons Nederlandje blijven
  En over alle misstanden HIER schrijven
  Dan leg ik al méér dan behapbaar bloot…

  Jasterke
  .

  Geliked door 3 people

 7. koddebeier zegt:

  De Britse autoriteiten profiteerde zeker als klanten mee bij deze Pakistaanse “grooming gangs” ???

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik heb inderdaad ergens gelezen dat daar sprake van is . . . 😦

   Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Dat klopt. Ze zwijgen niet alleen omdat de verkrachters moslims zijn, maar ook omdat een aantal ‘boter op hun hoofd’ heeft. Die profiteren mee van de slachtoffertjes.

    Ik veronderstel dat de moslims dat weten en hen op die manier tot zwijgen kunnen brengen.

    “Als jullie ons aanpakken, dan verraden wij jullie”.

    SMEERLAPPEN, allemaal!

    Like

   • koddebeier zegt:

    Vreemd, waarom verwonderd mij dat niet ! De gore smeerlappen !

    Like

 8. koosv8 zegt:

  Ook hier, voor alle wegkijkende, en correcte corrupte, zg. Hoogwaardigheids bekleders de guillotine, en de goede onderdelen naar de ziekenhuizen. Dat is de enige waarden waar de gewone burgers echt iets aan hebben.

  Geliked door 1 persoon

 9. ruud zegt:

  Ik dacht dat wij in Nederland alleen maar die loverboys hadden, dus het maakt voor meisjes met een witte huid niet uit of je met een Marokkaan of Turk of een Pakistaan verkering neemt genaaid worden ze toch.

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Werd die klokkenluider niet opgepakt en zit die niet naast de cel van Tommy

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Men kan de woede van het Britse publiek vergelijken met de woede van mensen die graag naar dagelijks soaps kijken zoals :“Goede Tijden Slechte Tijden”. Als er een wending in de verhaallijn komt; die hen niet bevalt. Bijvoorbeeld: Ludo heeft weer een rotgeintje gehaald of Charlie is een pestwijf die al weer in de fout gaat enz.. Het is allemaal niet serieus en voor de meeste kijkers eigenlijk nietszeggend. Het Britse publiek weet al sinds de dag waarin Enoch Powell zijn speech “The Rivers of Blood” hield, welke bedrieglijk en wreed spelletje de politici met hen leven spelen. Iedere verantwoordelijke politicus kon al eind jaren ’60 inzien dat immigranten uit de derde wereld niet echt passen in het Britse levensstijlen. Powell had zijn toespraak gehouden OMDAT er toen al wrijvingen en problemen waren met deze migranten. Maar de toenmalige politieke goden van de Britse Olympus hadden hem op dezelfde wijze behandelt als ze nu dissidenten behandelen. Ze hebben Enoch Powell verguist en de man verdween uit de politieke arena. De Britse politici zijn eigenlijk met de jaren erger geworden. Nu smijten ze in de naam van democratie en ‘vrijheid van uiting’ dissidenten in de gevangenis. Bijvoorbeeld: Tommy Robinson die voor de misbruikte meisjes en kinderen opkomt. Hetzelfde geldt ook voor Paul Golding en Jayda Fransen (Britain First). https://www.theguardian.com/world/2018/mar/07/britain-first-leaders-convicted-of-anti-muslim-hate-crimes
  DEEL 2

  Like

 12. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  De woede van de Britse publieke opinie is net zo veel waard als een schijt in de wind; dat zolang ze niet hen woede in beweging brengen. Ze moeten mensen zoals Jeremy Corbijn en zijn Labour bende van verraders dumpen. Bijna alle misdaden van Pakistaanse (en andere) Moslim bendes tegen Britse meisjes en kinderen gebeurden (misschien nog steeds) in steden waar LABOUR aan het bewind is. Bijvoorbeeld: Rotherham, Telford, Newcastle enz.. In Rotherham heeft de Labour besloten niet in te grijpen omdat …anders zo iedereen zeggen dat ze racistisch bezig zijn!!!. Labour heeft ook ervoor gezorgd dat grote delen van de VK vallen nu onder de Sharia wet. Koningin Elizabeth II woont in een stad waarin EEN PAKISTAANSE MOSLIM de dienst uitmaakt!. Daar heeft de Labour voor gezorgd.
  Net zo goed dat Oliver Cromwell had moed om Engeland in een Republiek te veranderen (1653 – 1658), moeten de Britten anno nu moed hebben om aan traditionele verraderlijke politieke partijen vaarwel te zeggen. Partijen die voor de totale ondergang van Old Britain zouden zorgen; bijna 1000 jaar nadat William de Veroveraar het land overnam (1066).

  Like

 13. Henk.V zegt:

  Het is heel opvallend hoe moeilijk in Engeland volledig boven water komt wat een paar jaar terug al zeer nauwgezet staat beschreven in het boek dat de journalist Peter McLoughlin daarover scheef:
  ”Easy Meat: Inside Britain’s Grooming Gang Scandal ”

  Wij moeten inderdaad vrezen dat -ten tijde van dit jarenlange durende, massale vergrijp, dat het leven van ontelbare kwetsbare meisjes in Engeland totaal de vernieling in joeg er TWEE dader groepen een even verachtelijke rol speelden :
  De zogenaamde ”grooming gangs” verkrachtersbendes met een doorgaans islamitische achtergrond
  EN:
  De politie die ZWEEG, terwijl men wist wat er gebeurde.

  Wachteres stipte dit al aan.

  En aangezien, eigenlijk overal in het Westen mensen zich graag aan kinderen vergrijpen en de omvang van dit zware misdrijf altijd moeilijk aan het licht komt, moeten wij ervan uitgaan dat er telkens sprake is van een onacceptabele tegenwerking ” van hogerhand”, wat nagenoeg altijd op mate van persoonlijke betrokkenheid duidt..

  De hoogste tijd voor een grote bezem die de varkensstal reinigt.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Peter McLoughlin spent years believing the Leftist narrative, namely it was ‘a racist myth’ that organised Muslim groups in Britain and the Netherlands ( grooming gangs ) were luring white schoolgirls into a life of prostitution. But in 2009 he first encountered people who said their children had been groomed like this. These informants had non-white people in their immediate and extended family, and were thus unlikely to be racists. So McLoughlin dug deeper and what he found shocked him: there were mounds of evidence that social workers, police officers, Muslim organisations, journalists and even some Members of Parliament must have known about these grooming gangs for decades, and they had turned a blind-eye to these crimes. He also came across references to incidents where any proof had since vanished. McLoughlin spent several years uncovering everything he could and documenting this scandal before the evidence disappeared. He demonstrates that the true nature of this grooming phenomenon was known about more than 20 years ago.

   Meer info onder de link.

   Like

 14. Hovawart zegt:

  Er staat mij nog iets bij van enige jaren geleden over pedo’s in dienst van de BBC…….netwerk of network?

  Geliked door 1 persoon

 15. Pietersen zegt:

  O ja, die Engelsen gaan ook binnenkort honderden z.g. ‘witte helmen’ met hun families tot in de zoveelste graad asiel verlenen. U weet wel, die nep-redders in Syrië die allemaal lid zijn van de FSA en Al-Qaida.
  Wat nou BREXIT ? Vergeet het maar, nog meer islam juist. Het Engelse volk wordt belazerd.

  Like

 16. Jan zegt:

  Labour gemeenteraadslid Sarah Champion met de dood bedreigd omdat zij zich schuldig zou hebben gemaakt aan ‘racisme op industriële schaal’ nadat zij de misbruik van Britse meisjes door Pakistanen veroordeelde

  https://www.blazingcatfur.ca/2018/07/25/terror-police-boost-mps-security-after-she-is-accused-of-racism-by-activists-for-condemning-the-grooming-of-girls-by-asian-sex-gangs/

  Like

 17. Jan zegt:

  Weer een bende moslimverkrachters

  Huddersfield rape gang

  Twenty men have been found guilty of being part of a grooming gang that raped and abused girls as young as 11 in Huddersfield.
  The men were convicted of more than 120 offences against 15 girls.
  Victims were plied with drink and drugs and then “used and abused at will” in a seven-year “campaign of rape and abuse” between 2004 and 2011…

  http://sheikyermami.com/2018/10/yet-another-mohammedan-rape-gang-jailed/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s