Discussie als wapen tegen democratie

Screenshot_77

(Door: “bozeoudeman”)

Zolang er criminelen zijn die vele miljarden aan mensensmokkel verdienen, met vast heel wat nette bankiers en keurige burgers onder hen die dit als goede belegging zien, zal de invasie doorgaan en zullen regeringen niets ondernemen, omdat zij nou eenmaal niets anders dan stropoppen van die keurige bankiers en zakenmensen zijn. 

Of is alles uit domheid ontstaan? Liet de elite zich in een valkuil trekken? De westerse intelligentsia is nu eenmaal dol op discussiëren, en alles is bij hen een discussieonderwerp. Zit daar het probleem? Heeft men al lang geleden de discussie verloren en wil men dat niet erkennen. Bij de discussie of de boerkini wel of niet moet worden verboden, doet men al zo vreemd.

In principe heeft men volkomen gelijk als men stelt dat de boerkini moet kunnen. Natuurlijk heeft iedereen het recht om dat te dragen wat die zelf dragen wil. Maar dan moet iemand het wel echt zelf willen. Maar hoe weet je dat? Los van dat feit lijkt de boerkini misbruikt om een discussie dood te slaan door die de hoek van godsdienstvrijheid in te duwen.

Wat veel Westerlingen niet willen of kunnen inzien, is dat een totalitaire ideologie, waarin geen millimeter ruimte voor anders denken zit, heel snel via ons principe dat alles moet mogen aan de touwtjes van iedere discussie trekt. Wij zijn dus niet langer leidend, maar lijdend.

De discussie is doelbewust een richting opgejaagd waarin de vrijheid altijd het onderspit zal delven als degenen die de vrijheid verdedigen niet inzien dat zij dermate gemanipuleerd worden dat zij in een discussie, waarin de andere partij geen duimbreed toegeeft, slachtoffer van hun eigen gedogen worden. Om vrijheid en democratie voor erger te behoeden, zal men iets moeten verbieden, waardoor het lijkt dat de verdediger van de vrijheid de onmogelijke partij is.

Na de discussie over de boerkini komt straks ook de sharia aan bod. Dat moet ook kunnen onder bepaalde omstandigheden en onder het motto dat alles moet mogen, zullen bepaalde islamieten stellen. Weer gaan dan op die manier de verdedigers van vrijheid de mist in door weer iets dat niet ter discussie dient te staan tot discussie te verheffen om ook die discussie uiteindelijk te verliezen ‘omdat het anders geen vrijheid is’.

Het afschaffen van vrijheden leidt zo uiteindelijk tot het verheffen van terreur tot maat. Dat, terwijl onze vrijheden boven alle discussie dienen te staan. Zolang wij dat niet begrijpen, zullen figuren die niets ophebben met de westerse manier van leven ons langzaam aan, stapje voor stapje, meevoeren naar het op termijn totaal verliezen van alle vrijheden.

De elite laat zich op een dermate manier manipuleren dat zij niet inziet dat zij gemanipuleerd wordt. Dat laatste wordt altijd door de elite ontkend. En om te vermijden dat men moet toegeven de discussie te hebben verloren, is meegaan met de andere partij een betere en veel minder pijnlijke oplossing, dus; ‘ja, de sharia moet dus kunnen, maar enkel onder bepaalde omstandigheden’. Natuurlijk, antwoordt de partij die heeft gewonnen groothartig. Gelukkig, denkt de elite en gaat als sportief verliezer haar achterban van die veranderingen op de hoogte brengen.

En zo worden we verder en verder dieper de put ingetrokken. Wij laten ons in de val lokken door over alles een discussie te voeren en dat is domheid. Onze vrijheden dienen boven iedere discussie te staan. Iedereen die het daar niet mee eens is, heeft de vrijheid om hier te vertrekken.

Conclusies die worden getrokken dat dit de vrijheid onderdrukt en dat degenen die dat doen ‘de Kristallnacht’ willen herhalen, komen geheel en al voor rekening van diegenen die op een minne manier wensen te manipuleren om te heersen en op termijn onze vrijheden af te schaffen en ons tot slaaf te maken. Om dit niet te laten gebeuren, moeten we ophouden met de gewoonte om over alles een discussie te starten.

Er moet een duidelijke lijst komen van vrijheden die onbetwistbaar zijn. Anders blijf je situaties houden dat hoofddoekjes lovers ieder verbod op basis van vrijheid via de rechter weer ongedaan proberen te laten maken om zo via eindeloze procedures de andere partij te frustreren dat die dan maar weer toegeeft. Precies dat is wat momenteel gebeurt.

Onze kracht is ook tevens dus onze zwakte; alles mag en alles kan en dit betekent dat een ander die daar op tegen is ook het recht heeft om alles te laten omdraaien, want dat is dus vrijheid. We zitten in onze eigen val. Om daar uit te komen, moeten hoofdvrijheden beschreven worden die nimmer ter discussie kunnen noch mogen staan, zodat aanvallen daarop vanaf dan niet meer mogelijk zijn of minder zinvol.

Dat is een inperking van vrijheden, maar kan niet anders om vrijheden te beschermen tegen een toenemende groep nieuwkomers die vrijheden en onze manier van leven wenst te vernietigen. De enige andere manier is die groep uitzetten, maar dat zie ik met ons soort politici niet gebeuren. We laten ons nu met internationale verdragen chanteren, terwijl die verdragen ook opgezegd kunnen worden.

Maar er zijn ook genoeg Westerlingen die niet willen inzien dat zij met hun houding meewerken aan de ondergang van de wereld en die niet eerder zullen ophouden tot het te laat is. Zij zijn het, die samen met fundamentalisten alles in het werk stellen om ons alle vrijheden en verworvenheden af te nemen. Zij zijn de echte neonazi’s en fascisten, want zij wensen alle vrijheden af te schaffen. Zij zijn degenen die al tientallen jaren lang iedereen met hun mening lopen te terroriseren.

Wij moeten ons gaan realiseren dat wat ons werd voorgehouden klinkklare onzin is. Wij staan anderen al decennia lang toe om hier te leven zoals zij tot een bepaalde hoogte zelf wensen, alleen zijn wij niet van plan om ons door hen te laten dwingen ook zo te moeten leven. Zij zijn dus degenen die geen respect voor anderen tonen, geen respect voor ons hebben, niet omgekeerd.

We moeten ons losmaken van de terreur waar salon-links en nep-progressief ons decennia lang mee onder vuur hebben genomen. Wij moeten vasthouden aan onze eigen normen en waarden en ons niet nog langer door valse types laten dwingen normen en waarden van anderen over te nemen. Bijkomstig probleem is dat de partij die ons wenst te overheersen de gevestigde orde aan haar kant heeft staan, wellicht omdat de elite de discussie van haar heeft verloren en niet de moed bezit dit toe te geven.

Het is te absurd voor woorden wat er plaatsvindt. Omdat een partij zit te jammeren, luistert de elite niet meer naar rede en stelt dat degenen die rede vertegenwoordigen het gevaar zijn, terwijl die juist de elite trachten duidelijk te maken dat zij het gevaar is door zich nog langer te laten manipuleren door bekrompen religieuze geesten.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, democratie, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Discussie als wapen tegen democratie

 1. Bertg. zegt:

  Omdat wij hier de nare gewoonte hebben dat alles met een compromis moet worden opgelost.
  Schipperen of polderen noemen ze dat hier, zodat altijd beide partijen wat winnen.
  En waar de 1 wat wint, daar levert de ander wat voor in.

  Geliked door 1 persoon

 2. Francois zegt:

  “Bijkomstig probleem is dat de partij die ons wenst te overheersen de gevestigde orde aan haar kant heeft staan, wellicht omdat de elite de discussie van haar heeft verloren en niet de moed bezit dit toe te geven.” Dat is zever in pakskes zoals wij dat in Vlaanderen zeggen. De elite en de politiek is per definitie ter kwader trouw en met voorbedachte rade. Business has usual 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Patriot 2.0 zegt:

  De links-liberalen maken de discussie dood met zgn. moreel-superieure argumenten.
  In werkelijkheid is het manipulatie c.q. klinkklare, grenzeloze onzin.

  Geliked door 1 persoon

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Anders blijf je situaties houden dat hoofddoekjes lovers ieder verbod op basis van vrijheid via de rechter weer ongedaan proberen te laten maken …”

  Manipulatie is ook kopvodden te omschrijven als “hoofddoekjes”. Wat is dat voor waanzin, Boze oude man? Je weet wel beter. En voor het geval je het vergeten was, hier nog een keer hoe ik het zie.
  Een papieren zakdoekje meet plusminus 21×21 cm. Een dingetje van niks en we spreken dus terecht van zakdoekJE.
  Een normale theedoek meet ruim 60×60 cm., is dus ongeveer negen keer zo groot als een zakdoekje. We spreken dus niet van theedoekJE, maar van theedoek.
  Een beetje hoofddoek is ongeveer twee tot drie keer zo groot als een theedoek. Er is dus geen enkele reden om te spreken van hoofddoekJE, in plaats van hoofddoek.
  Door het verkleinwoord te gebruiken zou de indruk gewekt kunnen worden dat het hier om een klein, bijkomend en van ondergeschikt belang zijnd probleem gaat. Dat is het niet. Blijkens de uitspraak: Elke hoofddoek is een vlag geplant op vijandelijk terrein.
  De kopvodden waarmee we in het dagelijks verkeer meer en meer worden geconfronteerd zijn bewijzen van de voortgaande infiltratie, uitgevoerd door een ons vijandig invasieleger. Zoiets een hoofddoekJE te noemen is een gotspe, een ontkenning van de ernst van de zaak. We spreken ook niet van een infiltrantJE, een tsunamiTJE of een invasieTJE.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “We laten ons nu met internationale verdragen chanteren, terwijl die verdragen ook opgezegd kunnen worden.”

  We worden niet zozeer gechanteerd met internationale verdragen, als wel door de Groot-Olieboeren. Als we bijvoorbeeld het Verdrag van Straatsburg op zouden zeggen, komen we zonder olie te zitten, net als in 1973, de beruchte oliecrisis en de autoloze zondag. Er is niemand in het Kabinet die zoveel moed heeft. Ruggengraatloze Rutte wel het minst.
  Daarenboven zitten we opgescheept met zulke bestuurders als Femke’tje (spreek uit Femkutje) Halalsema. Heel Amsterdam heeft GroenLinks gestemd en heeft nu gekregen wat het wenste. Een burgemeester die, nota bene, in de Tweede Kamer een motie indiende dat tegengaan van islamisering géén doelstelling van het beleid was. Die motie werd nog met grote meerderheid van stemmen aangenomen ook. Waar hebben we het over, Boze oude man? Vechten tegen de bierkaai, dát is het.
  De enige oplossing is een volksopstand; optrekken naar Het Binnenhof en het hele zooitje eruit ranselen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 6. Qvic zegt:

  Als we eerste eens afvragen, wie zijn die elite dan? Dan komen we bij mensen uit, die veelal hun macht en rijkdom te danken hebben van hun ouders.
  Hierdoor zijn zij al opgegroeid in een beschermde omgeving waar alles bijna kon wat zij maar wenste. Deze mentaliteit houden zij dan hun gehele leven, dat zij meer denken te zijn dan andere. Je hebt ook de categorie die met list en bedrog de top hebben gehaald en de andere niets gunnen. Bij beide speelt geld een zeer grote rol en laten zich vrij gemakkelijk omkopen. Want veel geld hebben, betekent veel macht voor hen. Zij leven in de IK wereld, zolang zij er baat bij denken te hebben zijn zij van de partij, maar mentaal zijn zij zwak in elke discussie. Door nu de elite te paaien met rijkdommen in ruil voor zogenaamd humanitaire hulp en bescherming voor de moslim immigranten. Zijn de elite overstag gegaan, want geld en rijkdommen betekent immers macht voor hen denken zij dan. Zo laten zij onze landen volstromen met moslim immigranten en geven zij ook geen enkele beperking om hun ideologie hier voort te zetten. Dat die moslim immigranten hier met hun fokprogramma bezig zijn en daardoor voor veel nageslacht zorgen. Waardoor zij op onze democratische principes misbruik kunnen maken om zo hier stukje bij beetje ons de wetten en vrijheden af te schaffen en hun wetten door te kunnen voeren. Maar de elite beseffen (nog steeds) niet dat hun rijkdommen en hun macht hierdoor zo kunnen verdampen, zodra de islamieten hier alles voor het zeggen krijgen. Hen wakker schudden en confronteren met de rampscenario’s van de islamieten heeft weinig tot geen enkele zin. Want zolang de elites in de veronderstelling zijn dat zij onaantastbaar zijn gebeurt er niets. Het enige is dat de klokkenluiders aan de spanpaal genageld worden, want diegene verstoren hun droom wereld van luxe, rijkdommen en hun macht. Terwijl de islamisering in volle glorie aanschouwd kan worden voor iedereen, waar dan ook in onze ooit christelijke beschaafde rustige landen. Het volk zelf is monddood gemaakt en gehersenspoeld door de media en de jeugd van tegenwoordig weet inmiddels niet anders meer en werken zo onbewust er hard aan mee. De oudere generatie van de babyboomers zijn de critici en laten die nu verplicht tot hun 70ste moeten werken. Want zodra zij met pensioen gaan, gaan vele pas nadenken over hun leven. Dat al die moslims hierin onze landen niet thuis horen.

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  De tijd komt snel naderbij dat woorden niet meer genoeg zijn om het tij te keren en de zondvloed van de islam moet gekeerd worden anders is het over en uit voor Nederland. De islam is een terroristische organisatie laten we naar naar handelen.

  Like

 8. Jean zegt:

  Wat heel duidelijk is en geweten is, helaas niet door het links groen gespuis:
  “Lullen, lullen en zakken vullen”.
  Er is maar een redding en dat is: “links rood en vooral groen gespuis verdrijven, grenzen sluiten en aanwezige overlast verwijderen”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s