Gezond realisme!

Screenshot_94

Salvini: Er leven 5 miljoen Italianen in armoede, terwijl wij € 5 miljard per jaar aan migranten uitgeven. Daar wil ik een eind aan maken.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Lega Nord, Linkse Kerk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Gezond realisme!

 1. Peter zegt:

  Leve Salvini !!!

  Geliked door 3 people

 2. Peter zegt:

  Goed nieuws ??
  Steve Bannon wil met ‘rechtspopulistische supergroep’ derde van Europees parlement innemen.
  Bannon wil naar verluidt een tegengewicht vormen voor de Amerikaanse investeerder George Soros, wiens steun aan liberale organisaties veel impact heeft.
  Als dit geen goed nieuws is, schiet mij dan maar lek !

  Geliked door 1 persoon

  • Steve Bannon is toch geen Europeaan? Wat heeft hij hier te zoeken?

   Like

   • Harry zegt:

    Ons redden van de ondergang ?

    Lijkt me een prima plan , Neree !

    Like

   • guusvelraeds zegt:

    Europa in handen van links liberale progressieven of Europa in handen van rechts realistische nationalisten is al lang geen zaak meer van alleen Europeanen. Over heel de wereld zal de linkse hersenrot bestreden moeten worden. Maakt niet uit wie het initiatief neemt. Ook nationalisten beseffen dat je met gesloten grenzen toch internationaal kunt opereren. Zie het als een beurs (toestand nu) die open en bloot op tafel ligt in een café. Je kunt ook kiezen de beurs gesloten in je zak te houden om als het moment rijp is zelf te bepalen wanneer je een rondje geeft.

    Like

 3. Mary zegt:

  En niet alleen in Italie ook hier in Nederland, Duitsland etc. is steeds meer en meer armoede, het NWO plan is de Europese bevolking dusdanig in de ellende te storten (leeg te zuigen, alle vrijheden af te nemen), afhankelijk maken dat ze straks blij zijn in een totaal gecontroleerde maatschappij nog te overleven, geld is macht, totaal machteloos maken van die bevolking is macht over die bevolking hebben een Salvini, Orban en zijn Oost Europese collega’s met hun duidelijke NEE hiertegen kiezen voor het volk een doorn in het oog van de EU club.

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Bravo Salvini! Goed bezig zo.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wim Vreeswijk zegt:

  Volstrekt logisch wat Salvini zegt. Kunnen wij in Nederland nog wat van leren!

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Zou hij ook geweten hebben van die ondankbare “migrants”, allemaal mannen uit Afrika.
  Klagen,klagen, klag………….

  In 2015 waren er ook African “vluchtelingen” ( allemaal mannen ) erg ontevreden over hun accomodatie in het 5***** Hotel “Francia”.
  en over ’t eten, en ontevreden over het zakgeld, en ontevreden over………………alles.

  Like

  • Cathja zegt:

   @delamontagne

   De brutaliteit straalt van hun koppen af. Ondankbare figuren, die het thuis kennelijk véél beter voor elkaar hebben. Wat doen ze hier eigenlijk? Ja, alles gratis ontvangen en er niks voor terug hoeven te doen….
   De mentaliteit van dit schorem zou de reden geweest moeten zijn om ze per terugkerende ‘post’ naar hun thuislanden over te brengen. Wat ze hier doen is de westerse samenleving belachelijk maken en beledigen. Ik begrijp nog steeds niet waarom men dit walgelijke gedrag destijds heeft gepikt.

   Like

 7. Wolf zegt:

  Een echte Leider der Italianen is gelukkig weder aan de macht sedert jaren her.

  Like

 8. john van antwerpen zegt:

  Willen jullie meer of minder Salivin,s ? ; MEER, MEER, MEER en VEEL MEER.
  Het establishment wordt steeds krampachtiger en het anti establishment steeds
  krachtdadiger, opvallender en steeds meer verenigd.

  Like

 9. In december wordt een mondiaal migratiepact aangenomen: Honderden miljoenen zouden dan naar Europa kunnen gaan

  Door Fubar

  Als het “Wereldwijd Pact voor Veilige, Ordelijke en Reguliere Migratie” wordt aangenomen door de VN-lidstaten, kunnen wereldwijd economische migranten op gelijke voet gesteld worden met vluchtelingen. Migratie zal dan een mondiaal mensenrecht worden.

  Op 10 en 11 december van dit jaar is het zover: Daarna wordt in Marokko eindelijk het “Wereldwijd Pact voor veilige, ordelijke en regelmatige migratie” aangenomen door de lidstaten van de Verenigde Naties (VN).

  Met deze overeenkomst verbinden de lidstaten van de VN zich ertoe vluchtelingen en migranten op voet van gelijkheid te behandelen, ongeacht hun wettelijke status. In de praktijk kan dit betekenen dat zelfs illegale migranten niet worden uitgezet naar hun land van herkomst. Volgens de nieuwe VN-richtlijnen zou dit een schending van de “mensenrechten” kunnen betekenen. Afhankelijk van de juridische interpretatie kunnen zelfs illegale grensoverschrijdingen dan niet langer strafbaar worden gesteld.

  Het zogenaamde VN en EU Wereldwijd Pact eist dan van de EU-lidstaten dat zij deze mensenrechten met betrekking tot migratie respecteren. Het gehele VN-migratiebeleid is na ratificatie gebaseerd op mensenrechten.

  Dit betekent dat wanneer mensen zich in een “moeilijke” situatie bevinden, ze naar Europa kunnen komen. Volgens de VN zou dit hun mensenrecht zijn. Dit kunnen problemen zijn zoals voedselonzekerheid, armoede of slachtoffers van de “gevolgen van klimaatverandering”. Dit betekent dat economische migranten dan als vluchtelingen worden behandeld.

  Deze migrantengroepen vormden al de kerngroep in de Verklaring van New York over het Wereldwijd Pact van september 2016, en veel van deze ideeën werden op 18 april door leden van het Europees Parlement op EU-niveau onderschreven. Dit was ook voorzien in het Dublin IV-voorstel.

  In feite is dit een enorm hervestigingsprogramma, omdat de mogelijke repatriëring van vluchtelingen en migranten na de goedkeuring van het Wereldwijd Pact uiterst moeilijk zal worden gemaakt. Want non-uitwijzing zal een fundamentele pijler worden, een beginsel van het mensenrechtenbeleid. In de regel zou er dus alleen nog sprake zijn van “vrijwillige terugkeer”.

  Bron:
  https://www.freiewelt.net/nachricht/globaler-pakt-zur-migration-wird-im-dezember-verabschiedet-hunderte-millionen-koennten-dann-nach-europa-10075072/

  Like

  • Harry zegt:

   Dit is wel héél slecht nieuws .
   Ik hoop als dit werkelijkheid wordt ,
   dat hier in Europa de pleuris echt grootschalig uitbreekt en we alle klootzakken die hiervoor verantwoordelijk zijn hun verdiende loon kunnen geven .

   Like

 10. Frans Brassens zegt:

  Goed voorbeeld van Salvini.
  Zou het ergens gevolgd gaan worden?

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Ook in Nederland leven veel mensen onder de armoede grens !!
  Wanneer stopt de Nederlandse regering met Sint Nicolaas te spelen, door miljoenen te sluizen naar zogenaamde “ontwikkelingshulp”, uitkeringen aan instroom parasieten, bijstanduitkering trekkende buitenlanders, de Europese Unie enz. enz. !!

  Like

 12. Cathja zegt:

  @Adriaan Jansens

  Maar dit betekent niet dat de Europese volkeren zich zonder slag of stoot onder de voet laten lopen door vreemdelingen, die hier alleen maar komen om voor hen te laten werken. Want dat is waar het om gaat. Al deze honderden miljoenen zijn niet in te passen in werkgelegenheidsprojecten en voor al deze honderden miljoenen is binnen Europa gewoon geen leefruimte.

  Als de VN dit goedkeurt, zullen in de eerste plaats alle VN-lidstaten mensen op moeten nemen, dus ook moslimlanden, die tot nu toe de deur gesloten hebben gehouden voor immigranten.
  Het kan niet zo zijn dat je als moslimland dit verdrag ondertekent, maar tegelijkertijd niet open staat voor opvang van migranten. Zij tekenen er toch ook voor dat migratie ‘een mensenrecht’ is?

  Vangen ze in het Midden-Oosten geen migranten op, dan hoeft Europa dit ook niet te doen. Waarom moet Europa alles voor de kiezen krijgen? Hebben we al niet meer dan genoeg (miljoenen) vreemdelingen binnen onze grenzen opgevangen?
  Ook landen als China en Japan zullen ze dan op moeten nemen. Daarover hoor ik alleen dat ze GEEN moslim-vluchtelingen op zullen nemen.

  Like

 13. Jean zegt:

  Er mag geen enkele eurocent verknoeid worden aan vreemdelingen, als dat heel snel ingevoerd wordt zal de toestroom sowieso droogvallen en zullen ze met duizenden per week ons land verlaten, denk aan de voederbakjes van Pim Fortuin, geen voederbakjes geen overlast.

  Like

 14. ruud beijer zegt:

  De enige partij die een oplossing heeft voor de vluchtelingen is de PVV. Wij zetten ze namelijk uit en sluiten de grenzen.Onze kinderen en kleinkinderen hebben door de islam geen toekomst meer behalve te buigen voor alla.Walgelijk!!!

  Geliked door 1 persoon

 15. Harry zegt:

  Hoe komt het toch dat zo’ n tachtig, negentig procent van “onze” politici gewoon wereldvreemd of stapelgek zijn ?
  Is de werkdruk te hoog voor hen zodat ze helemaal kierewiet worden ?
  Hebben ze allemaal NWO smeergeld ontvangen ?
  Worden ze door de Soros kliek gechanteerd en bedreigd ?
  Is er nog meer ?

  Ik heb altijd de indruk dat ze vroeger lang zo gek niet waren .
  Daar moet toch een reden voor zijn ?

  Gelukkig hebben we nu een paar goede uitzonderingen , Europees gezien ,
  mogen zij de strijd met overmacht winnen , maar dan moet het wel snél gebeuren , want we raken met de dag verder achterop .

  Geliked door 2 people

 16. Peter zegt:

  Verontrustend nieuws??
  Große Mehrheit der Deutschen unterstützt private Seenotretter.
  Nur eine Minderheit meint dagegen, dass die Retter das Geschäft der Schlepper förderten. Bei der Frage, wohin die Geretteten gebracht werden sollen, zeigen sich die Deutschen gespalten.
  Ik hoop dat Salvini de rug recht houdt en steun krijgt van onze vrienden in Hongarije / Polen / Oostenrijk

  Like

 17. willie zegt:

  @ Harry ”Hoe komt het toch dat zo’ n tachtig, negentig procent van “onze” politici gewoon wereldvreemd of stapelgek zijn ?”
  Niks van t bovenstaande , wel hieronder en THAT’S THE REASON , weloverwogen dus

  Like

  • Harry zegt:

   Tja , Willie , mogelijk is dát het .
   Maar ik vraag me af of de tentakels van die club al zó ver reiken .
   Ik weet het niet .
   Maar het is in ieder geval een redelijk vermoeden .
   In dat geval zijn we dus al veel verder nat , dan we kunnen bevroeden .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s