Multiculti en linkse hypocrisie . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Gerard de Boer

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Multiculti en linkse hypocrisie . . .

 1. Statler & Waldorf zegt:

  De verstikkende politieke correctheid helpt Europa naar de donder en Blok is een laffe vent die bij het minste geringste zijn keutel weer intrekt en ruim 80% van wat er aan Tweede Kamerleden zit zijn enge angsthazen.

  Geliked door 4 people

 2. Sabeltant zegt:

  Blok heeft 100% gelijk in alles wat hij zegt.

  Suriname geen failed state? Er is crimineel (witwas)geld onderschept in ons land en prompt zakken de wisselkoersen van de Surinaamse dollar.
  Het land draait op criminaliteit en de regering zit er enkel voor de sier.
  https://www.ad.nl/binnenland/nieuwe-inbeslagname-geldzending-uit-suriname-eurokoers-verder-gedaald~a6765213/

  En dan die kwestie van vredige samenleving?
  Dagelijks mogen wij de haat van de islam naar andersdenkenden meemaken.
  Bijna dagelijks maken wij deze haat mee, zelfs gisteren nog, een moslim steekt willekeurige mensen in een bus neer.
  Wie dat nog als vreedzaam ervaart heeft een steekje los.

  En dan nog de reactie van die nep-professor Leo Lucassen op Twitter.
  Die man is kennelijk zo de weg kwijt dat hij niet eens meer helder van nadenken.

  “Het effect van de aantoonbaar onjuiste en racistische uitspraken van Blok is vooral dat nog meer mensen denken dat politici als Wilders en Baudet gewoon gelijk hebben en zo maatschappelijke kloven worden verdiept. En daar doen (halfhartige) excuses niets aan af.”

  Let wel “Het effect van de aantoonbaar onjuiste en racistische uitspraken van Blok”

  Aantoonbaar onjuist? Nou ja zeg!
  Leo Lucassen is een volbloed idioot als je de metersdikke feiten aan de kant schuift.
  Hoe moet je ooit nog met zo’n vent in discussie?

  Geliked door 2 people

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Langdurig politiek correct toneel spelen houdt een normaal mens nooit langdurig vol. Uiteindelijk zal het geweten gaan opspelen en zal de waarheid gezegd worden. Zeker als het om moslims gaat zijn er bewijzen genoeg dat met hen niet valt samen te leven, ook niet in vreedzame coëxistentie. Zesenvijftig landen zijn ons al voorgegaan, waarbij de oorspronkelijke bevolkingen grotendeels uitgeroeid werden.
  Het aantal doden die de islam vanwege haar veroveringen op haar geweten heeft bedraagt circa driehonderd miljoen mensen.
  Blok zijn geweten kwam in het gedrang vandaar zijn uitspraak. Gelukkig zien steeds meer mensen de realiteit om ons heen en elders in de wereld.

  Geliked door 1 persoon

 4. ReaGluurder zegt:

  Lieden als Jooz van Aars hebben van Nederland een land gemaakt waarbij je steeds meer alert moet zijn op “verwarde personen” in je nabijheid! Dat er hier nog geen grote incidenten hebben plaatsgevonden, komt alleen maar omdat er MILJARDEN worden ingezet om ‘de gastarbeiders, vluchtelingen” koest te houden. 100en MILJARDEN heeft ONS dit al gekost! Moet je zien wat gebeurt bij een flinke economische crisis en al die miljarden er niet meer zijn!

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  De islam is niet altijd het probleem, niet altijd….. maar wel steeds vaker.
  Iets in mij doet ernstig vermoeden dat men het zicht op deze parallelle samenleving al jaren kwijt is. Dat de islam een wereldwijd actieve organisatie is die zal gaan overheersen, behoeft geen betoog, het is een agressieve transformatie die over het algemeen te maken met het overgaan van de parallelle samenleving in een andere en steeds meer dominante vorm, waaruit ideologische en maatschappelijke onwenselijkheden niet meer kunnen worden beteugeld door de rechtstaat.
  Het lijkt erop alsof steeds meer mensen denken hun problemen te kunnen oplossen door het plegen van misdaden en/of moord. Er moet iets grondig mis zijn met de perceptie van deze personen die niet goed weten om te gaan met hun problemen, gevangen in hun morbide perceptie en gedragingen die worden beïnvloed door hun gemoedstoestanden en aangeleerde attitudes, en in hun omgeving niet om weten te gaan met de westerse vrijheidsbeleving.
  Men spreekt van een hoge morele cohesie binnen de islamitische wereld, maar des te groter is de verwarring en ontkenning, vooral onder moslims en bij de Linksche Looney Brigade, als er wederom een incident heeft plaatsgevonden, Wanneer gezaghebbende personen, echter, steeds maar uitvluchten en excuses gebruiken om hun handelingen en gedragingen te rechtvaardigen, zal dit een negatieve uitwerking hebben op de uitoefening van zelfkritiek en het verantwoordelijkheids-besef van diegenen die hieraan onderworpen zijn, en vele personen zitten al gevangen in deze vicieuze cirkel. Een dergelijke situatie doet mensen voortdurend in angst leven en kan allerlei gevoelens van machteloosheid, minderwaardigheid, en/of wraak doen ontstaan, waarbij zij geen uitlaatklep hebben, men vind geen klankbord in Den Haag, en dus evenmin de verantwoordelijkheid voor hun eigen lot willen en kunnen dragen. Wanneer bepaalde onwenselijkheden inderdaad alsmaar extremere vormen gaan aannemen, en de indruk geven tot norm te worden verheven, heeft de gewone burger verloren, waardoor ze juist slachtoffers worden van de omstandigheden, zal de kwaliteit van onze samenleving zoals wij die nog kennen dan nog maar moeten blijken.

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Neem van mij aan….

   Bij elk probleem met moslims speelt de islam de hoofdrol!

   Elk conflicten in de wereld met moslims heeft als oorsprong de islam.
   De islam gebiedt moslims alles te veroveren op de oorspronkelijke bevolking.
   Het is de intrinsieke doodsteek voor elke samenleving en dat zie je terug in het feit dat de hele wereld de islam uitkotst.
   Niemand gaat samen met de islam en daarom zijn al die problemen met moslims, niet alleen in ons land maar in de hele wereld.

   Like

 6. Jan zegt:

  Alle ‘zeer slechte scholen’ in Amsterdam zijn 100% zwart. Het Hervormd Lyceum West is voor 100% zwart en heeft 93 nationaliteiten. Noemt zich ‘school in de wereld’, wat er christelijk aan de school is ontgaat mij volledig. De school staat bekend als ‘zeer slecht’ en de directeur is een idealistische gek die uit de jazzwereld komt.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @Jan

   Inderdaad. Wat is er christelijk aan deze school met 93 nationaliteiten? Onmogelijk!
   Zou er 1 Bijbel in het hele gebouw aanwezig zijn…?

   Like

 7. Jan zegt:

  De maoïstische trut reageert ook op uitspraken van Blok en komt uitgerekend met de racist Mandela aanzeuren, een blankenhater

  Like

 8. P. Puk zegt:

  Blok is totaal ongeschikt voor een politieke functie; hij spreekt namelijk de waarheid!

  Like

 9. Thoth zegt:

  Stef Blok van Buitenlandse Zaken heeft Suriname zijn verontschuldigingen aangeboden voor zijn „aanstootgevende” uitlatingen over dat land. Die zijn in de voormalige Nederlandse kolonie helemaal verkeerd gevallen. Ook Aruba, Curaçao en Sint-Maarten heeft hij excuses gemaakt.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2332477/blok-maakt-excuusrondje-langs-gekrenkte-landen

  O gut, o gut. Zelfs de moordenaar en cocaïne-transporteur Bouterse, ik benoem’m nu een landverrader en NSB’er.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s