Slowakije denkt erover om zijn ambassade naar Jeruzalem te verhuizen

Screenshot_79

Jeruzalem, 4 juli 2018: De Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu en de voorzitter van het Slowaakse parlement Andrej Danko in Jeruzalem.

(Door: “Brabosh”)

Er lijken stilaan flinke barsten te komen binnen de Europese Unie, aangevoerd door de Duitse kanselier Angela Merkel, en dan voornamelijk wat betreft het verschil in perceptie in het westelijke deel van Europa vergeleken met wat leeft in de landen van de voormalige Sovjet-Unie. Een implosie van de Europese Unie is niet langer denkbeeldig.

Niet alleen in de vluchtelingenkwestie raken ze er maar niet uit, dit terwijl intussen vluchtelingen smokkelaars astronomische bedragen binnenslepen en hun slachtoffers verdrinken in de Middellandse Zee; ook het gemeenschappelijk Europees front tegen Jeruzalem en Israël in het bijzonder kraakt in zijn voegen.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Israël, Jeruzalem, Slowakije. Bookmark de permalink .

5 reacties op Slowakije denkt erover om zijn ambassade naar Jeruzalem te verhuizen

 1. Cathja zegt:

  Geweldig nieuws voor Israël!
  Steeds meer landen besluiten hun ambassade over te plaatsen naar Jeruzalem en erkennen daarmee Jeruzalem als hoofdstad van Israël.
  De stappen die Donald Trump heeft gezet ten aanzien van de verplaatsing van de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem hebben dus positieve gevolgen.
  Ik wacht met spanning op de dag dat ook Nederland haar ambassade naar Jeruzalem verplaatst.
  Dit zou een positief signaal zijn dat we nog steeds ‘bevriend’ zijn met dit prachtige en democratische land.

  Like

 2. Cleo zegt:

  Hoe meer landen dit doen, hoe beter! Nederland met de huidige lafhartige lapzwans en zijn bende als ‘regering’ duikt weg voor deze beslissing. Ook de kwaadaardige toverkol Kaag zal de huidige gekunstelde kabinetsconstructie chanteren om een verhuizing van de Nederlandse ambassade naar Israël’s hoofdstad Jeruzalem te dwarsbomen… Lekker spulletje daar in Den Haag…

  Like

 3. Mary zegt:

  De barst kan niet groot genoeg zijn binnen die Europese Unie, heerlijk dat de Oost Europese landen zich helemaal niets aantrekken van de dreigementen van het “Westelijke” NWO deel en stoïcijns hun eigen koers blijven varen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s