Tommy Robinson´s vrouw dient door “islamisten” met zuur aangevallen te worden

Screenshot_90

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De rechter die de Britse activist Tommy Robinson de gevangenis in stuurde, zou niet eens de video hebben bekeken waarmee hij zogenaamd de wetten zou hebben overtreden. Dat beweert het team van advocaten van Robinson.

journalistenwatch

Op dit moment loopt er een beroepsprocedure tegen het harde vonnis van de rechter, die Tommy Robinson in mei binnen slechts vijf uur een proces aandeed en hem 13 maanden achter de tralies stuurde. Een vonnis, dat wereldwijd onder zijn aanhangers voor verontwaardiging en woede zorgde en waartegen steeds opnieuw in Londen met grote demonstraties geprotesteerd wordt.

De live-uitzending voor de Crown court in Leeds, waar een proces plaatsvond tegen leden van een islamitische verkrachtingbende, zou heel duidelijk laten zien dat Robinson zich bewust geweest zou zijn van zijn beperkingen in zijn verslaggeving. Hij zou alles geprobeerd hebben om zijn verplichtingen bij zijn voorwaardelijke veroordeling niet te overtreden, aldus zijn team van advocaten. Ook zouden zijn advocaten geen tijd hebben gekregen om de video, die als basis voor de arrestatie en de veroordeling geldt, te bekijken, bericht “Breitbart”.

De desbetreffende Facebook-video zou inmiddels verwijderd zijn. De rechter legde ook een verbod op tot het geven van nieuws over de procesdetails, dat echter niet werkelijk tot gelding kwam, aangezien nieuwtjes steeds opnieuw op internet door alternatieve media en fans verbreid worden. Tommy Robinson´s advocaten voeren bovendien procedurefouten aan, die tot een voor-veroordeling van hun cliënt geleid zouden hebben. Robinson zou zijn blootgesteld aan een “extreme, onnodige en unfaire strafvervolging, aldus zijn verdediger Jeremy Dein QC. Hij beklaagde dat de communicatie met Robinson moeilijk geweest zou zijn, omdat het heel lang geduurd zou hebben totdat hij eindelijk met zijn cliënt zou hebben kunnen spreken. Ook zou onduidelijk zijn welke wetten Robinson overtreden zou hebben.

Hoewel Tommy Robinson voor zijn eigen veiligheid in eenzame opsluiting wordt gehouden, is het een in dezelfde gevangenis verblijvende radicaalislamitische extremist gelukt om een moorddreiging naar buiten te smokkelen. De islamgelovige zou opdracht hebben gegeven om Robinson te doden en zijn vrouw, die hij bij haar volledige naam noemde, met zuur aan te vallen. Bij de koran-aanhanger zou het gaan om Sayful Islam uit Robinson´s geboortestad Luton.

Voor het eind van de maand werd een gerechtelijke uitspraak betreffende de beroepsprocedure aangekondigd.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Tommy Robinson´s vrouw dient door “islamisten” met zuur aangevallen te worden

 1. fleckie zegt:

  Wat wil men van arrogante Engelse snobs verwachten,…van ….( house of Lords? Afkomstig? )

  Geliked door 1 persoon

 2. Marc zegt:

  Er valt niet veel toe te voegen aan dit bericht, behalve dat ik nogmaals mijn steun voor Robinson wil uitspreken, en voor zijn gezin, natuurlijk.

  Graag zie ik onderzocht in hoeverre het Engelse OM in handen is van de islamitische Broederschap, Saoedi-Arabië of Soros.

  Die rechter disfunctioneert natuurlijk van alle kanten: de rechtsstaat blijkt opgeheven! Daarom mag deze macht nu ook openlijk aangevallen worden, want ook zij keren zich tegen het volk!

  Geliked door 3 people

 3. delamontagne zegt:

  Iemand anders dan hij moet het hebben gefilmed.
  Hij vraagt aan 2 van die schoften ( het jongste verkrachte kind was 11 ):

  “Wat vind je van de aanklacht ?
  Welke aanklacht ?
  %^&&*( etc,etc
  en het gebruikelijke “son-of-a-bitch”.
  / / /
  Zoals duidelijk is te zien zijn deze 2 muslim-verdachten erg teneergeslagen en onder de indruk wat voor Vonnis hen te wachten staat.

  Geliked door 3 people

  • Marc zegt:

   @delamontagne

   Bedankt voor deze film. Het maakt nu voor mij duidelijk dat er in het geheel geen sprake was van ‘breaching the peace’ door Robinson.

   Ik vat dit filmpje samen als volgt.

   Vijf kwartier lang wacht Robinson op het oordeel van de rechter over van moslimverdachten inzake seksslavernij van niet-moslim minderjarige meisjes. Hij stelt een enkele verdachte een vraag over wat deze vind van de aanklacht, maar krijgt geen antwoord.

   Verder verhaalt Robinson over alle gruwelijke misdaden die, uit naam van de islam, zijn gepleegd, hoe politie en rechterlijke macht keer op keer faalden in hun taak de bevolking te beschermen, in het bijzonder minderjarige meisjes en jonge jongens.

   Ook vertelt hij hoe de Sikh en Hindoe-gemeenschappen in Engeland zich wisten te organiseren tegen georganiseerd moslimgeweld jegens hun kinderen. En Robinson stelt de algemene vraag waarom autochtone Engelsen dit kennelijk niet lukt. Impliciet is dit een oproep van hem dit alsnog te doen.

   Verder valt op dat hij geregeld bijval krijgt van voorbijgangers. Twee daarvan komen heel even in beeld. Te zien is dan dat deze van allochtone afkomst zijn. Daaruit valt dus af te leiden dat ook van allochtone Engelsen, Robinson steun ontvangt.
   Daarnaast zijn er twee vrouwen die hem melden door mannen, vanuit een raam in het gerechtsgebouw, met de dood bedreigd werden, en dat de politie werkeloos toezag.

   Veel meer is er volgens mij niet over te zeggen.

   Op geen enkele manier is er spraken van een verstoring van de rechtsgang geweest. Ik concludeer dan ook dat de rechtsstaat in Engeland effectief niet langer bestaat.

   In het vervolg hierop meen ik dat, waar rechtsgang niet langer ten behoeve van het volk geschied, die alsnog in werking dient te worden gesteld. In het geval van Engeland betekent dat in feite niets minder dan de noodzaak tot daadwerkelijke revolutie.

   En die gaat er dus komen!

   Like

  • Republikein zegt:

   Gezonde cellen zeggen dat ze buigen voor de man met de zeis.
   Hier ook hoor, je zag het 50 jaar geleden al, die verrijking.
   Dat krijg je als er mensachtigen zijn die de dood boven het leven prevaleren.

   Geliked door 1 persoon

 4. abouneenee zegt:

  Robinson is een tegenstander van de kosmopolitische natte droom van zij die de ruimte hebben om anderen de ruimte te gunnen en daar mag hij, net als Wilders, in een showproces voor terechtstaan. Het vonnis is al geschreven… Het is wrang dat de mensen die deze ruimte hebben voorbij gaan aan de velen binnen hun eigen land die nog in armoede leven, zij vormen een inconvenient truth, nota bene met het belastinggeld dat ook door deze mensen bijeengebracht zal worden. Dat in zeven sloten tegelijk lopen zorgt enkel voor een verzwakking van de wereld. Mensen die dat willen doen er beter aan een ‘duurzaam’ stappenplan te bedenken waardoor landen in bijvoorbeeld Afrika geheel zelfvoorzienend worden. Dat bestaat al, maar wij moeten onze visie aan anderen opleggen, die mensen leven veel liever simpel, mogen zij? Niet van het leidende economische model. In het westen wil men bovendien niet dat deze landen zelfvoorzienend worden omdat de prijzen van grondstoffen dan wellicht zullen stijgen en de miljarden ontwikkelingssamenwerking wel voor zorgen er wel voor dat de prikkel om zichzelf vooruit te helpen zal blijven ontbreken. Natuurlijk heb je ook mensen die dit niet pikken en zelf zelfvoorzienend willen worden. Daar heeft het westen ook aan gedacht met het in het zadel helpen en houden van ‘dictators’ als Ghadaffi voordat men besloot hem niet meer nodig te hebben. In Nederland leven we ook in een schijndemocratie omdat we slechts eens in de vier jaar sturing mogen geven aan het proces van besluitvorming en dan niet vrij mogen stemmen op partijen, dankzij de media manipulatie die de politieke voorkeur van het mediakanaal verwerkt in alle van hen afkomstige uitingen.

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Engeland is een erg eng land geworden, daar zien ze mij voorlopig niet meer!

  Like

 6. Perfide Albion zegt:

  Kan iemand die rechter niet eens wat manieren bijbrengen?

  Like

  • fleckie zegt:

   Dat kan niet, manieren aan ‘snobs’ bijbrengen. ( als men alleen al maar nagaat hoe DE UPPERTEN’ al op de universiteiten als student, in WEELDE hun verblijf ‘ondervinden,’
   is het echt niet verwonderlijk dat MEN. als ‘LORD ‘ neerkijkt, (minachting heeft, voor ‘HET GEWONE. VOLK’ ?!)

   Like

  • koddebeier zegt:

   40 stokslagen misschien ?

   Like

 7. Frans Brassens zegt:

  Ik zou wel eens willen weten wie die rechter instructies heeft’/hebben gegeven om Tommy Robinson onschadelijk te maken.
  Een en ander lijkt mij géén ‘eigen initiatief’ van die rechter.

  Geliked door 1 persoon

 8. Marc zegt:

  27 May 2018
  Christina McIntosh
  From the article – “…they [these intrepid Sikhs] obeyed the polite request from court officials to leave the public gallery as the [Muslim rapist] defendants felt intimidated by their presence..”. The Muslim mobsters felt *intimidated* by the mere presence of a resolute and unfooled group of Sikhs who were sitting there quietly in the public gallery? The Muslim mobsters are afraid of the Sikhs? GOOD.

  Like

 9. Bob Koster zegt:

  In het Brabant van ooit werden corrupte rechters levend gevilt. Niet erg humaan en zo maar wèl effectief.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s