Wie had dat gedacht: in Duitsland loopt het aantal vrijwillige vertrekken van afgewezen asielzoekers terug

Screenshot_91

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn – Nieuws over het thema “asielwaanzin”: het aantal afgewezen asielzoekers en buitenlanders zonder geldige papieren, dat met hulp van de staat uit Duitsland naar zijn land van herkomst terug wil, is volgens het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge” (BAMF) in de eerste vijf maanden van 2018 duidelijk afgenomen. Dat blijkt uit cijfers van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken, waarover de kranten berichten. In 2017 waren het nog 29.522 goedgekeurde aanvragen waarmee de staat via een speciaal programma de terugkeer van mensen naar hun land van herkomst bijvoorbeeld met geld stimuleert.

journalistenwatch

Van januari tot eind mei 2018 keurde de staat daarentegen maar 7554 van deze subsidieaanvragen goed. In 2016 waren het zelfs nog 54.006 personen die via het stimuleringsprogramma van de staat naar hun land van herkomst waren teruggekeerd. In 2015 waren het 35.514 en in 2013 nog 10.251 personen.

Het voor het stimuleringsprogramma verantwoordelijke BAMF verklaart de duidelijk gedaalde aantallen vooral met de eveneens duidelijk gedaalde binnenkomsten van asielzoekers naar Duitsland in 2017 en 2018. Dienden er in 2016 nog 722.370 mensen voor het eerst een verzoek tot bescherming in Duitsland in, dat waren er in 2017 “maar” 198.317. In het eerste halfjaar van 2018 daalde het aantal asielzoekers verder naar 81.765 personen. Dat moet men zich toch eens voorstellen: er komt iemand zonder geldige papieren ons land binnen, dient daarvoor ook nog beloond te worden en wijst het af, omdat er op een andere manier nog meer geld te vangen is!~

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Wie had dat gedacht: in Duitsland loopt het aantal vrijwillige vertrekken van afgewezen asielzoekers terug

 1. delamontagne zegt:

  In het Verre Oosten zijn ze verstandiger, daar werd een Anti-Muslim-Concert gegeven………….

  [video src="https://tvs24.ru/pub/cc-content/uploads/h264/YBRN2j30JsJ3fVKKPAtO.mp4" /]

  Like

 2. fleckie zegt:

  Het ligt er waarschijnlijk aan hoeveel ‘De Familie ‘ bij elkaar ‘geschraapt ‘ heeft, in het vooruitzicht ‘later’ zich mogen vervoegen, bij de al ‘vooruit gezonden’ …GANGMAKER’!

  Like

 3. Hans zegt:

  Angela Merkel wilt met haar vluchtelingenpolitiek graag deel uitmaken van de geschiedenis. Ze zal zeker een plaats veroveren in de geschiedenisboeken. Als de derde grote Duitse leider die Europa in de ruïnes stortte.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Zijn er dan ooit vertrokken ????

  Like

 5. ruud beijer zegt:

  Wilt u van de islam in Nederland af?Stem dan op de PVV. Wij zetten de vluchtelingen uit en maken een einde aan de islam in Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s