Zelfs de SPD vreest “huurlingenleger”: Duitse minister van Defensie wil buitenlanders voor leger werven

Screenshot_87

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de afschaffing van de dienstplicht lijdt het Duitse leger aan een gebrek aan soldaten. Nu dienen mogelijkerwijs buitenlanders deze leemte op te vullen, zei een woordvoerster van het ministerie van Defensie tegen de “Augsburger Allgemeine”. Blijkbaar discussieert het ministerie van Ursula von der Leyen (CDU, foto) zelfs over om buitenlandse rekruten te werven in ruil voor een Duits paspoort. Nu zijn er waarschuwingen voor een “huurlingenleger”.

Op vragen van de krant zei een woordvoerster van het ministerie van Defensie: “Het Duitse leger zal groter worden. hiervoor hebben we gekwalificeerd personeel nodig. Daarom onderzoeken we heel zorgvuldig alle mogelijke opties.”

De CSU voelt wel voor het idee. Florian Hahn, woordvoerder Defensie van de CSU-fractie in het Duitse parlement, zei tegen de “Augsburger Allgemeine”: “In het kader van de Europese liberaliteit zouden hier moderne modellen ontwikkeld kunnen worden.” Bij elke soldaat zou echter speciale trouw gegarandeerd moeten zijn.

Ook de Defensiedeskundige van de SPD, Karl-Heinz Brunner, kan zich volgens de krant in ieder geval voorstellen EU-buitenlanders in het Duitse leger op te nemen. Tegelijkertijd waarschuwde hij: “Als er burgers van andere landen in het leger opgenomen worden, zelfs tegen de belofte een Duits paspoort te krijgen, dreigt het Duitse leger een soort huurlingenleger te worden.” Bij andere buitenlanders zou de volgorde moeten zijn dat ze eerst Duitse staatsburgers worden – en daarna soldaat in het Duitse leger.

In werkelijkheid zijn de ideeën van Von der Leyen tegenstrijdig aan de Duitse soldaten-wet, die dan gebroken of gewijzigd zou moeten worden. De wet eist een speciale relatie van trouw tussen staat en soldaat, als voorwaarde waarvan het Duitse staatsburgerschap van de soldaat geldt, aldus de krant. Met de ruil van het Duitse paspoort tegen de intrede in het Duitse leger zou dat nu omzeild kunnen worden.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Duitsland, Krankzinnigheid, Naïviteit, onwetendheid, politici, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Zelfs de SPD vreest “huurlingenleger”: Duitse minister van Defensie wil buitenlanders voor leger werven

 1. Sabeltant zegt:

  Inhuren prima, maar dat paspoort is GVD fucking dom. Wat kan nou dat paspoort schelen?
  De bedoeling is dat ze de vijand afknallen. Ze hoeven geen burger te worden.
  Geef ze desnoods een bonus voor elk slachtoffer dat ze maken, maar een paspoort nooit, geen land is geholpen met moordenaars.

  Like

 2. Petra DeBoer zegt:

  Welke buitenlandse gek uit de EU gaat nu Duitsland verdedigen als militair in een land wat zichzelf de vernieling in helpt!!! Er zullen vast zulke gekken zijn maar of ze dan betrouwbaar zijn is de vraag. De wanhoop van Duitsland is in elk geval weer eens zichtbaar.

  Geliked door 1 persoon

 3. renato zegt:

  Makkelijker om hen tegen je eigen volk op te zetten……

  Geliked door 2 people

 4. oud-marinier zegt:

  Mooi …Kan ik solliciteren ???

  Like

  • J.C.Jans zegt:

   U mag een eigen divisie oprichten,DB41/2,kunt u dezelfde (s)linkse belangen behartigen die u voorgangers van DB3 deden in voormalig Joegoslavië.

   Geliked door 1 persoon

   • oud-marinier zegt:

    Mijn idee was min of meer , om dit leger dan van binnenuit aan te vallen cq kapot te maken….(als NLse buitenlander in het “Duitse leger”) …Deze strategie gebruiken de moslims tegenwoordig ook tegen het Westen…dus waarom niet dezelfde strategie TEGEN hen gebruiken ???

    Like

 5. Patriot 2.0 zegt:

  Gaan dan al die tandartsen en atoom -en raketgeleerden uit Afrika, Duitsland verdedigen?

  Like

 6. Pingback: LEVENSGEVAARLIJK…VOOR ONS, DE BURGERS. HET AMBTENARENKORPS IS AL GEÏNFILTREERD, OOK DE POLITIE, DAN OOK NOG HET LEGER. BLIJFT OVER? EEN NIET-BEWAPENDE BURGERIJ. FIJN VOORUITZICHT! | toodlessss

 7. Harry zegt:

  Niks aan de hand , jongens ! Soldaten zát .
  Er komen nu een heleboel Isis en al Qaida krijgers vrij , die worden anders werkeloos .
  Prima om die in te schakelen, helemaal in het verlengde van Adolfina Merkel .
  Alles valt prima in elkaar voor de NWO bende . Het kan niet mooier .
  Die lui zijn ook hardstikke trouw aan hun leider , dus alleen nog even een islamitische generaal op de troon hijsen .
  Mutti regelt dat wel even .

  Het tuig is ons altijd drie stappen vóór .
  Wie is er nog optimistisch dat we dit gaan winnen ?

  Geliked door 3 people

  • Wie weet?De Romeinen ,vooral de officieren werden een beetje moe om met dat zware harnas en zwaard rond te sjouwen en dus begonnen ze huurlingen in te scheren uit het noorden….en van toen af ging het bergafwaarts met ”Das Reich”.

   Like

 8. willie zegt:

  Wijven als minister landverdediging ??? Overal dezelfde trutten, Niks anders dan last mee . Laat die job aan mannen over, en ga lekker linkse muts spelen ; beter nog : terug aan de kookpot en t kinderbed :Sorry mensen hier voor de macho praat maar dat hebben die linkse minkukels aan zichzelf te danken

  Geliked door 2 people

  • ”Een vrouw en een kip,….is de pest op een schip,was de leuze ooit bij de Kon.Marine in mijn negenjarige diensttijd, Later in mijn Koopvaardij loopbaan wat vervelende kapiteins vrouwtjes met ster alures omzeild als ”meester” op de kustvaarders…. maar de kokin op eentje was een toffe meid.Op ”den grote omvaard” geen last meer ondervonden.

   Like

 9. Mary zegt:

  Dus toch Merkel’s/NWO leger die zogenaamde “vluchtelingen”, we hadden niets anders verwacht.

  Geliked door 1 persoon

 10. Marc zegt:

  Huurlingen in ruil voor een paspoort is landverraad in optima forma: die Von der Leyen verdient het vuurpeloton!

  Like

 11. ReaGluurder zegt:

  Vooral doennnnnnnn…. Gaat de verwoesting van Die Heimat nog sneller!

  Like

 12. Melangolyman zegt:

  Nou mensen hier gaan we, legale moslim legers opgetrommeld uit Afrika en het midden
  oosten is het nou nog niet duidelijk hun agenda.
  Ze willen ons uitroeien.Makkelijk toch zo kan de invader legaal bewapend worden en
  wat een moslim krijgt staat hij niet meer af dan is het zijn eigendom.
  We gaan een nieuwe fase in de onderdrukking door de islam en communisten.
  Laten wij dit toe zeg dan maar dag met je handje!
  Leuk die lui in uniform van je land die dan als beesten tekeer gaan.
  Het zelfde gebeurd met onze politie vertrouw ze niet meer de verraders ik heb er
  persoonlijke ervaring mee.bij mij voor de deur aan de overkant heeft een half uur
  lang een politie auto gestaan met een moslim agent er in mijn huis in de gaten te houden.
  Omdat ik in onmin leef met mijn Marokkaanse buren.Teven ben ik door de politie onder
  druk gezet.Hebben jullie het werving spotje gezien van defensie waar autochtonen
  geleid word door een Marokkaan – allochtoon bah walgelijk .In zo n leger wil ik zeker niet
  dienen.

  Geliked door 2 people

 13. Jules Vismale zegt:

  Die vrouwen in de SPD, die buitenlanders voor het Duitse leger wil werven, hebben blijkbaar de ideeën van Heinrich Himmler (1900-1945), de Reichsführer-SS, overgenomen! Hij was, gelijk met talloze andere SS’ers, een groot voorstander van een multicultureel leger en daarvoor had hij de Waffen-SS opgericht. Hierin hebben tijdens WO II ongeveer 20/30 verschillende Europese en Aziatische soldaten gediend, meer dan 900.000 mensen waaronder ook moslims, die weliswaar geweldige soldaten bleken maar ook verantwoordelijk waren voor de dood van vele miljoenen Europeanen!
  Ik vrees zelfs dat Ursula von der Leyen, Florian Hahn, Karl-Heinz Brunner e.a. natuurlijk evengoed moslims willen inzetten in het Duitse leger en zij gewoon, gelijk naar Adolf Hitler, heel Europa willen veroveren om hun werkelijk doel te bereiken: Het verenigen van de EU!
  Gelukkig is een groot deel van de Europese jeugd, ironisch genoeg zelfs door de linkse anti-militaristen, tegenwoordig zo anti-militair geworden dat die niet eens meer in het (Duitse) leger willen en ik ga nog voor geen miljoen in een leger dienen dat dictatoriale trekjes vertoond. Het EU-leger is niets anders dan een papieren tijger die zelfs de radicale moslimextremisten niet eens aankunnen!!

  Like

 14. Speciaal vertrouwen afdwingen……?……nou bij moslims werkt dat niet…..die vertrouwen alleen de koran.

  Like

 15. Marc zegt:

  En waarom niet een stelletje Russen als vrijwilliger in Duitse dienst? Hoeft Poetin ook niet langer de Amerikaanse verkiezingen te ‘saboteren’. Toch? Of heeft Hillary dan weer een ‘adequaat’ weerwoord op?

  Like

 16. Jan zegt:

  Bizar allemaal. Net als vlak na WOII wilden zowel de sovjets als de regering van Roosevelt* Duitsland volledig van de kaart vegen met het Morgenthau-plan. In feite zie je nu hetzelfde weer terug maar wordt het land in de schoot van de umma geworpen, en weer zijn het de roden die die openlijk toegeven.

  Het Morgenthau-plan, idee van de minister van Financiën van Roosevelt, Henry Morgenthau om Duitsland tot een boerenstaat te reduceren, de industrie volledig te vernietigen, de mijnen onder water te zetten en Duitsland volledig op te delen (De Nederlandse grens zou opgeschoven worden tot Keulen).

  Op youtube zijn weinig video’s dit dit plan neutraal behandelen, de meeste zijn zwaar antisemitisch.

  * De regering van Roosevelt, zelf een even grote totalitaire gek als Hussein Obama en volslagen economisch onbenul, was compleet vergeven de communisten. Henry Dexter Ward, politiek adviseur van Roosevelt was degene die er voor zorgde dat Roosevelt overgehaald werd Oost-Europa uit te leveren aan de sovjets. Zuiplap Churchill ging hierin ook mee, stemde in met het Morgenthau-plan , maar ‘protesteerde’ er later tegen nadat hij ruim $6 miljard had weten af te persen van de Amerikaanse regering voor de wederopbouw van GB.

  Overigens bestond er nog een plan om Duitsland van de kaart te vegen en die lijkt verdacht veel op met motto van menig links in Duitsland die hopen op het uitsterven van de Duitsers en dat was het Kaufman-plan. Hij stelde voor de Duitsers uit te roeien door hen massaal te steriliseren en vervolgens Duitsland op te delen. Kaufman publiceerde zijn idee in een boek en aangezien hij Jood was werd dit door Hitler opgepakt om aan te tonen Joden onbetrouwbaar zijn en streefden naar machtsovername.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Germany_Must_Perish!

  Geschift links zorgt nu zelf voor de uitvoering van de plannen

  Like

 17. fleckie zegt:

  Een ‘huurlingen- leger,soms, net als bij de Fransen, ‘vreemdelingenlegioen? en FRANCO( Spanje) ‘vreemdelingen ‘ uit Noord- Marokko, o.a. Uit CEUTA en MELILLA.?*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 18. Republikein zegt:

  Ellie Lust.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s